Flyttfirma och flytthjälp


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Den flyttfirman och flytthjälp som passar just din flyttning hittar du enkelt på Flyttjakt.nu -tjänsten. Den kostnadsfria tjänsten hjälper dig att hitta den flyttjänsten som passar just din flyttning från alla flyttfirmor i Sverige. Du hittar också recensioner av flyttfirmorna och allt som behövs för din flyttning, vare sig det är en privatflytt eller företagsflytt.

 

Den enkla offertförfrågeblanketten hjälper dig att beskriva dina behov för flyttjänsten i bara några minuter. Efter det kan alla flyttfirmor som är intresserade i din flyttning kontakta dig och föreslå vilka flyttjänster passar dig. Det är gratis och riskfritt att använda Flyttjakt.


Hitta den bästa flyttfirman genom att lämna en offertförfrågan


Flyttfirmor i Sverige

En gratis flytthjälp, en pålitlig flyttfirma. På Flyttjakt hittar du flyttjänsterna som erbjuds av flyttfirmor till varje avfärd och varje stad. Flyttfirmorna är alltid på gång, så en passande firma kan hittas kan hittas på en helt annan stad än vad du kanske skulle tänka dig.

Våra mest populära kommuner i Sverige är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås, Örebro och Helsingborg. På kommunens webbsida presenteras stadens flyttningar och transporter, vissa flyttfirmor i Sverige och erfarenheter från tidigare flyttningar.


Flyttfirmor till varje avfärd

På Flyttjakt hittar du allt som du behöver till din flyttning och instruktioner om vad en flyttning kräver. Från tjänsten hittar du omfattande information om hur flyttjänsten hjälper dig med flytten, vilken slags flyttbil är passande, hur många hjälpare du behöver, hur mycket flyttningen kostar och vilka flyttlådor är passande. Det finns också dessutom en flytträknare som hjälper dig att räkna ut kostnaden av hemflytten, och artiklar om hur en piano transporteras, hur bostadsflytt sköts och varför en professionell flyttransport är värt pengarna. Flyttfirmor gör också utlandsflytt och tömmer dödsbo.

Flytthjälp

Professionell flytthjälp gör flyttningen smidigare. Flyttfirmor kan hjälpa dig enligt dina önskemål precis som du vill. Flyttfirmor brukar erbjuda färdiga flytthjälpspaket som flyttare kan beställa, till exempel endast hjälp med transport, hjälp med att bära saker och en omfattande nycklarna till handen- tjänst där flyttfirman sköter även packningen av dina saker.

Kostnaden av din flyttjänst

Finns det skillnad mellan priserna av olika flyttjänster? Är det värt att beställa en billig flyttjänst eller hur mycket säger priset om flyttjänstens kvalite? Flyttjänstens pris påverkas av flera aktörer, bl.a. tiden av flyttningen. Dagar då det finns hög efterfrågan kan vara dyrare på vissa flyttfirmor. En billig flyttfirma kanske hittas från en annan kommun i form av återresa.

Flytträknaren

Ungefär hur mycket kostar en privatflyttning? Med den enkla flytträknaren får du prisklassen inom ett ögonblick. Räknaren antar vissa detaljer om privatflyttningen för att kunna ge ett ungefärligt pris beroende på storleken av bostaden och resedistansen. Varje privatflytt är unik så vi rekommenderar alltid att lämna en offertförfrågan. Då får du precis den mängden hjälpare du behöver, en passande flyttbil, hjälp med packning och nödvändiga förpacknings- och skyddsmaterial.

Flytthjälpare

Hur många hjälpare behöver man på flyttningen? De flesta flyttfirmor rekommenderar att kunden har egen hjälp med att bära. Då är det viktigt att den bestämda mängden hjälpare är på plats på flyttdagen. Flyttningen blir smidigare med minst en professionell hjälpare. En professionell hjälpare har erfarenhet med att packa en flyttbil och bära och avlasta saker. Så sparar du tid och nerver!

Flyttbil

En ordentlig flyttbil med en professionell chaufför hjälper mycket med flyttning. En fordon med rätt mått är inte bara smidig men också kostnadseffektiv, speciellt i långdistansflyttning. När flyttvarorna får plats i bilen på en gång behöver bilen inte köra fram och tillbaka, vilket sparar tid. En professionell chaufför kan också köra flyttbilen så nära dörren som möjligt, och då behöver man inte bära varorna lika länge och man slösar inte tid.

Flyttning av en piano

En piano ingår inte automatiskt i tjänsterna som flyttfirman erbjuder. Om du har behov för flyttning av en piano eller flygel ska du nämna det särskild till flyttfirman. Vissa flyttfirmor är även specialicerade för flyttning av piano, så om du har en dyrare piano är det rekommenderat att vända sig till en sån flyttfirma. En professionell och erfaren flyttfirma är också kompetent för flyttning av piano så länge man nämner det i förhand.

Företagsflytt

Företagsflytt och privatflytt har olika egenskaper. Företagsflytt brukar vara större och ha mer saker än privatflytt. Då är det särskild viktigt att planera flyttningen bra och flyttfirman brukar besöka flyttdestinationen innan den ger ett offert. Tid är pengar i en företagsflytt och vi vill att flyttningen går så smidigt som möjligt. Företagsflytten blir enklast när företaget beställer en omfattande nycklarna i handen-flyttjänst.

Flyttransport

Om du vill så kan du beställa endast flyttransport till privatflytt och företagsflytt och sköta packningen, bärandet och avlastningen själv. Då känner flyttaren ro över att varorna transporteras ordentligt i en lämplig bil för varorna. En erfaren chaufför vet också vilka av stadens gator och gränd bör man undvika att köra på med en stor bil. Det är också möjligt för flyttaren att få en åktur med flyttbilen.


En billig flyttfirma – Är det möjligt att få bra och billigt?

Kan en billig flyttfirma vara en bra flyttfirma? Det beror på dina behov – spara inte på fel tjänster. En billig flyttfirma kan vara jättebra och en dyr flyttfirma kan vara dålig.

Innan du beställer en flyttjänst bör du läsa innehållet av flyttjänsten och undra ifall det passar dina behov. En billig flyttfirma med timpris och dålig timing kan bli dyrare än dyrare firmor med högre startpriser. Om en billig flyttfirma innehåller allt viktigt och firmans referenser är i ordning så kan den vara ett bra val.

En billig flyttning hittas inte genom att bara stirra på priserna. Den bästa flyttfirman är den som erbjuder tjänsterna man behöver och har bästa värdet för din flyttning.

Jämför flyttfirmor och hitta en passande flytthjälp!