Flyttfirma i tankarna?


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirma för just din flytt hittar du enkelt via Flyttjakt. Vår tjänst hjälper dig att jämföra flyttfirmors offerter så att du ska hitta en flyttfirma som passar dina behov samt budget. Oavsett om du har en  bohagsflytt eller företagsflytt på kommande hittar du information om det hos oss.

Det tar endast ett par minuter att fylla i vår offertförfrågningsblankett. Offertförfrågningsblanketten. Efter att du har skickat iväg den kan alla våra flyttfirmor som vill ta sig an din flytt kontakta dig genom en offert. Tjänsten är gratis att använda och du binder dig inte till ett köp.


Flyttfirma

Hitta den bästa flyttfirman genom att lämna en offertförfrågan


Flyttfirmor i Sverige

Via Flyttjakt hittar du flyttfirmor som erbjuder sina tjänster till varje avfärd och varje stad. Eftersom flyttfirmorna alltid är i rörelse, kan du hitta en lämplig flyttfirma utanför din hemort. Ta reda på vilka flyttfirmor som vill hjälpa dig genom att skicka en offertförfrågan.

Våra mest populära kommuner i Sverige är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Umeå, Linköping, Västerås, Örebro, Borås, Jönköping, Norrköping, Sundsvall och Helsingborg. Bekanta dig med sidorna för dessa städer för att läsa om lokala flyttfirmor, flyttfirmornas tjänster, prisexempel och tidigare kunders erfarenheter.


Flyttfirmor för varje avfärd

Från Flyttjakt hittar du allt som du kan tänka dig att behöva inför din flytt samt instruktioner om vad en flytt kräver. Ur tjänsten hittar du omfattande information om hur flyttfirmor kan hjälpa dig med flytten, vilken slags flyttbil som är passande, hur många flyttgubbar du behöver, hur mycket flytten kostar och vilka flyttlådor som är bäst. Till förfogande finns även en flytträknare som ger dig ett uppskattat pris på din bohagsflytt, samt artiklar om hur man transporterar ett piano, hur man sköter om en företagsflytt samt varför en professionell flyttransport är värt pengarna. Flyttfirmor har även hand om utlandsflyttar och tömmer dödsbon.

Flytthjälp

Det ska vara roligt att flytta! Professionell flytthjälp gör flytten smidigare och du kan fokusera på andra praktiska saker gällande flytten. Flyttfirmor erbjuder ofta färdiga flyttpaket som man kan beställa. Dessa kan innehålla allt från transport- och bärhjälp till en omfattande flyttservice där flyttfirman tar hand om allt från början till slut. Flyttfirmorna är flexibla och kan skräddarsy en offert till dig ifall du inte hittar ett färdigt flyttpaket som passar din flytt.
Läs mer om flytthjälp »

Pris på flyttfirma

Finns det prisskillnader mellan olika flyttfirmor? Är det värt att boka en förmånlig flyttfirma eller hur mycket påverkar egentligen priset på flyttfirmans kvalitet? Flyttfirmans pris påverkas av flera faktorer såsom flyttbilarnas och medarbetarnas tillgänglighet, antalet tjänster kunden behöver och flyttfirmans möjlighet att sammanslå flyttar. Genom att jämföra offerter kan man hitta en flyttfirma som passar ens egen budget, ofta kan den hittas utanför hemkommunen.
Läs mer om kostnaden av din flyttfirma»

Flytträknaren

Ungefär hur mycket kostar en bohagsflytt? Med den smidiga flytträknaren får du snabbt en uppskattning på priset för din flytt. Räknaren antar vissa detaljer om flytten för att kunna ge ett uppskattat pris beroende på bostadens storlek och flyttsträckan. Eftersom varje flytt är unik rekommenderar vi ändå alltid att lämna en offertförfrågan för att få en exakt offert för vad din flytt skulle kosta med rätt mängd medarbetare, en lämplig flyttbil och eventuella tilläggstjänster.
Pröva flytträknaren »

Bärhjälp

Bärhjälp underlättar varje flytt. De flesta som flyttar är i behov av bärhjälp eftersom det både är tidskrävande och energikrävande att bära. Kan inte dina vänner ställa upp med att bära? Inga problem! Det finns väldigt många flyttfirmor som erbjuder bärhjälp. De hjälper dig med att bära allt från enstaka möbler till hela bohag. Eftersom professionella har både erfarenhet och kunskap av att bära tunga saker kommer flytten med dem att ske säkert och smidigt.
Läs mer om bärhjälp »

Flyttfirmor

Flyttbil

En ordentlig flyttbil med en professionell chaufför underlättar en flytt mycket. Speciellt då det gäller långdistansflyttar är det viktigt med en tillräckligt stor flyttbil. Om allt ryms i flyttbilen på en gång sparar man tid och pengar på att endast köra en omgång. Med en professionell chaufför kan du lita på att flyttlasset transporteras tryggt ända fram till dörren och ni inte måste bära sakerna så lång väg.
Jämför flyttbilar »

Flytt av piano

Att flytta ett piano kräver både kunskap och styrka. Vi rekommenderar att vända sig till en flyttfirma ifall du har ett piano eller en flygel som ska flyttas. Det finns flyttfirmor som är specialiserade på pianoflyttar, men även andra erfarna och kunniga flyttfirmor kan ställa upp. Eftersom transport av piano inte ingår i flyttfirmans vanliga tjänster är det viktigt att du nämner om det skilt.
Läs mer om flytt av piano »

Företagsflytt

En företagsflytt skiljer sig lite från en bohagsflytt. En företagsflytt är ofta mer omfattande och komplicerad än en bohagsflytt. Noggrann planering samt ett besök i företagets lokal är viktigt innan flyttfirman ger en offert. Tid är pengar i en företagsflytt och vi vill att flytten ska ske så smidigt som möjligt. Detta går lättast när företaget beställer omfattande flytthjälp.

Läs mer om företagsflytt »

Flyttransport

Om du vill kan du anlita en flyttfirma endast för att transportera bohaget och därmed själv ta hand om packningen, lastningen och avlastningen. Du kan känna dig trygg med att dina saker transporteras säkert till din nya adress. En erfaren chaufför vet vilken väg som är bäst att köra och vilka gator man ska undvika med en stor bil. Vid behov är det även möjligt att du som flyttar får åka med i flyttbilen.
Läs mer om flyttransport »


Kan en billig flyttfirma samtidigt vara en bra flyttfirma?

Det beror på dina behov! Tänk på att inte spara in på fel tjänster. En billig flyttfirma kan vara jättebra samtidigt som en dyr flyttfirma kan vara sämre.

Innan du bokar en flyttfirma lönar det sig att bekanta dig med offerten och tänka på hur bra den motsvarar dina behov. En billig flyttfirma med timpris och dåligt tidsschema kan i slutändan bli dyrare än en flyttfirma med ett högre startpris. Om en billig flyttfirma har tagit allt det viktiga i beaktande i offerten och flyttfirmans referenser är i ordning, kan det ändå vara ett riktigt bra val.

En billig flytt hittas alltså inte enbart genom att stirra på priser. Den bästa flyttfirman är den som erbjuder de tjänster som bäst motsvarar dina behov och vars förhållande mellan pris och kvalitet är proportionellt mot din flytt.


Senast jämförda flyttar

Från flytt berättelserna har vi tagit bort personlig information som adresser, namn och tidpunkt för flytten. Tanken med dessa flyttberättelser är att ge exempel på hur andra användare av tjänsten har jämfört sin flytt.

Flytt från 50 m², två rum, höghus
Vi flyttar från höghus till radhus. För oss räcker en flyttbil, några flyttmän/kvinnor och flyttlådor för tre veckor. Nuvarande lägenheten är 50m2 så det finns inte värst mycket saker. Packnings plast behövs det en del av. Vi är en familj på fyra + ett par personer som flytthjälp. I nuvarande lägenheten finns en cirka 1 m djup hiss där flyttlådor och säckkärror ryms. Bilen får man kört nära dörren. Dit vi flyttar får man bilen 50 meter ifrån dörren. Start på morgonen eller förmiddagen och arbetet är troligen gjort inom tre timmar, baserat på tidigare erfarenheter. Höghus till radhus.
Kunden fick första erbjudandet inom 13 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 140 m², villa
Vi flyttar från en villa till ett höghus men våra saker ska vi lägga i förråd undan för ett par månader i ett garage som befinner sig på samma ställe som nya lägenheten. Största delen av möblerna kommer vi att sälja före flytten, men sakerna som blir kvar är 200x180 cm säng 200x90 cm säng, flera byråer. Egnahemshuset består av två våningar men det går att köra ända fram till dörren, detsamma kan man göra väl framme vid garaget. Vi behöver förutom en chaufför bärare för flytten. Flytten till förrådet, vårt garage sker på en onsdag och vi skulle behöva flyttlådor fredagen före, ni kan räkna ut hur många flyttlådor vi kanske behöver? Vi behöver flyttlådorna för två veckor. Villa till höghus.
Kunden fick sitt första erbjudande inom 12 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 50 m², två rum, höghus
Vi flyttar från höghus till radhus. För oss räcker en flyttbil, några flyttmän/kvinnor och flyttlådor för tre veckor. Nuvarande lägenheten är 50m2 så det finns inte värst mycket saker. Packnings plast behövs det en del av. Vi är en familj på fyra + ett par personer som flytthjälp. I nuvarande lägenheten finns en cirka 1 m djup hiss där flyttlådor och säckkärror ryms. Bilen får man kört nära dörren. Dit vi flyttar får man bilen 50 meter ifrån dörren. Start på morgonen eller förmiddagen och arbetet är troligen gjort inom tre timmar, baserat på tidigare erfarenheter. Höghus till radhus.
Kunden fick första erbjudandet inom 13 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 64 m², tre rum, höghus
Frågar efter erbjudanden för en flytt för min Mamma. Vi har inte egna bärare och behöver därför mest hjälp med bärandet. Min Mamma bor i en tvårummare i andra våningen men flyttar till nästan grannhuset, och nya bostaden ligger på nedre våningen. Packningsmaterial skulle gärna få komma via flyttfirman. Väntar på era erbjudanden. Höghus till höghus.
Kunden fick 3 erbjudanden » Jämför din flytt här

Hitta den bästa flyttfirman

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Sverige. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Begär offerter från flyttfirmor och hitta den som passar dig!