Flyttfirma i tankarna?


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirma för just din flytt hittar du enkelt via Flyttjakt-tjänsten. Den kostnadsfria tjänsten hjälper dig att hitta den flyttfirma bland alla flyttfirmor i Sverige som passar just din flytt. Därtill kan du läsa recensioner om flyttfirmor samt om annat relevant relaterat till både bohagsflytt och företagsflytt.

 

Den tydliga blanketten för offertförfrågan hjälper dig att beskriva vad du behöver hjälp med av flyttfirman. Den tar bara några minuter att fylla i och skicka iväg. Efter det kan alla flyttfirmor som är intresserade av din flytt kontakta dig och föreslå ett upplägg för din flytt. Det är gratis och riskfritt att använda Flyttjakt.


Flyttfirma

Hitta den bästa flyttfirman genom att lämna en offertförfrågan


Flyttfirmor i Sverige

Förmånlig och pålitlig flyttfirma. Via Flyttjakt hittar du flyttfirmor som erbjuder sina tjänster till varje avfärd och varje stad. Eftersom flyttfirmorna alltid är i rörelse, kan du hitta en lämplig flyttfirma från en annan stad än vad du först tänkt dig. Ta reda på vilka flyttfirmor som vill hjälpa dig genom att fylla i en offertförfrågan.

Våra mest populära kommuner i Sverige är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Umeå, Linköping, Västerås, Örebro, Borås, Jönköping, Norrköping, Sundsvall och Helsingborg. Bekanta dig med sidorna för dessa städer för att läsa om flytt och transport, lokala flyttfirmor samt erfarenheter från tidigare flyttar.


Flyttfirmor för varje avfärd

Från Flyttjakt hittar du allt som du kan tänka dig att behöva inför din flytt samt instruktioner om vad en flytt kräver. Ur tjänsten hittar du omfattande information om hur flyttfirmor kan hjälpa dig med flytten, vilken slags flyttbil som är passande, hur många flyttgubbar du behöver, hur mycket flytten kostar och vilka flyttlådor som är bäst. Till förfogande finns även en flytträknare som ger dig ett uppskattat pris på din bohagsflytt, samt artiklar om hur man transporterar ett piano, hur man sköter om en företagsflytt samt varför en professionell flyttransport är värt pengarna. Flyttfirmor har även hand om utlandsflyttar och tömmer dödsbon.

Flytthjälp

Det ska vara roligt att flytta! Professionell flytthjälp gör flytten smidigare och du kan fokusera på andra praktiska saker gällande flytten. Flyttfirmor erbjuder ofta färdiga flyttpaket som man kan beställa. Dessa kan innehålla allt från transport- och bärhjälp till en omfattande flyttservice där flyttfirman tar hand om allt från början till slut. Flyttfirmorna är flexibla och kan skräddarsy en offert till dig ifall du inte hittar ett färdigt flyttpaket som passar din flytt.
Läs mer om flytthjälp »

Pris på flyttfirma

Finns det prisskillnader mellan olika flyttfirmor? Är det värt att boka en förmånlig flyttfirma eller hur mycket påverkar egentligen priset på flyttfirmans kvalitet? Flyttfirmans pris påverkas av flera faktorer såsom flyttbilarnas och medarbetarnas tillgänglighet, antalet tjänster kunden behöver och flyttfirmans möjlighet att sammanslå flyttar. Genom att jämföra offerter kan man hitta en flyttfirma som passar ens egen budget, ofta kan den hittas utanför hemkommunen.
Läs mer om kostnaden av din flyttfirma»

Flytträknaren

Ungefär hur mycket kostar en bohagsflytt? Med den smidiga flytträknaren får du snabbt en uppskattning på priset för din flytt. Räknaren antar vissa detaljer om flytten för att kunna ge ett uppskattat pris beroende på bostadens storlek och flyttsträckan. Eftersom varje flytt är unik rekommenderar vi ändå alltid att lämna en offertförfrågan för att få en exakt offert för vad din flytt skulle kosta med rätt mängd medarbetare, en lämplig flyttbil och eventuella tilläggstjänster.
Pröva flytträknaren »

Bärhjälp

Bärhjälp underlättar varje flytt. De flesta som flyttar är i behov av bärhjälp eftersom det både är tidskrävande och energikrävande att bära. Kan inte dina vänner ställa upp med att bära? Inga problem! Det finns väldigt många flyttfirmor som erbjuder bärhjälp. De hjälper dig med att bära allt från enstaka möbler till hela bohag. Eftersom professionella har både erfarenhet och kunskap av att bära tunga saker kommer flytten med dem att ske säkert och smidigt.
Läs mer om bärhjälp »

Flyttfirmor

Flyttbil

En ordentlig flyttbil med en professionell chaufför underlättar en flytt mycket. Speciellt då det gäller långdistansflyttar är det viktigt med en tillräckligt stor flyttbil. Om allt ryms i flyttbilen på en gång sparar man tid och pengar på att endast köra en omgång. Med en professionell chaufför kan du lita på att flyttlasset transporteras tryggt ända fram till dörren och ni inte måste bära sakerna så lång väg.
Jämför flyttbilar »

Flytt av piano

Att flytta ett piano kräver både kunskap och styrka. Vi rekommenderar att vända sig till en flyttfirma ifall du har ett piano eller en flygel som ska flyttas. Det finns flyttfirmor som är specialiserade på pianoflyttar, men även andra erfarna och kunniga flyttfirmor kan ställa upp. Eftersom transport av piano inte ingår i flyttfirmans vanliga tjänster är det viktigt att du nämner om det skilt.
Läs mer om flytt av piano »

Företagsflytt

En företagsflytt skiljer sig lite från en bohagsflytt. En företagsflytt är ofta mer omfattande och komplicerad än en bohagsflytt. Noggrann planering samt ett besök i företagets lokal är viktigt innan flyttfirman ger en offert. Tid är pengar i en företagsflytt och vi vill att flytten ska ske så smidigt som möjligt. Detta går lättast när företaget beställer omfattande flytthjälp.

Läs mer om företagsflytt »

Flyttransport

Om du vill kan du anlita en flyttfirma endast för att transportera bohaget och därmed själv ta hand om packningen, lastningen och avlastningen. Du kan känna dig trygg med att dina saker transporteras säkert till din nya adress. En erfaren chaufför vet vilken väg som är bäst att köra och vilka gator man ska undvika med en stor bil. Vid behov är det även möjligt att du som flyttar får åka med i flyttbilen.
Läs mer om flyttransport »


En billig flyttfirma – Är det möjligt med både bra och billigt?

Kan en billig flyttfirma samtidigt vara en bra flyttfirma? Det beror på dina behov! Tänk dock på att inte spara in på fel tjänster. En billig flyttfirma kan vara jättebra samtidigt som en dyr flyttfirma kan vara dålig.

Innan du bokar en flyttfirma lönar det sig att bekanta dig med offerten och tänka på hur bra den motsvarar dina behov. En billig flyttfirma med timpris och dåligt tidsschema kan i slutändan bli dyrare än en flyttfirma med ett högre startpris. Om en billig flyttfirma har tagit allt det viktiga i beaktande i offerten och flyttfirmans referenser är i ordning, kan det ändå vara ett riktigt bra val.

En billig flytt hittas alltså inte enbart genom att stirra på priser. Den bästa flyttfirman är den som erbjuder de tjänster som bäst motsvarar dina behov och vars förhållande mellan pris och kvalitet är proportionellt mot din flytt.


Senast jämförda flyttar

Från flytt berättelserna har vi tagit bort personlig information som adresser, namn och tidpunkt för flytten. Tanken med dessa flyttberättelser är att ge exempel på hur andra användare av tjänsten har jämfört sin flytt.

Flytt från 25 m², ett rum, höghus
Jag hjälper själv till att bära i flytten men behöver iallafall en till bärare. Det kan vara att jag behöver flyttlådor och packningsmaterial, jag behöver även hjälp med att ta isär skåp och min säng samt packning av dem. Ett klädskåp kan kanske rymmas med utan att man tar isär det men det andra måste man ta isär. Säng och skrivbord måste tas isär. Tvättmaskinen är tung. Flyttbilen kan man köra framför höghuset. 2 förråd i huset och ett 1.5m2 extra förråd hos Pelican Storage, alla nästan fulla. Höghus till höghus.
Kunden fick sitt första erbjudanden inom 14 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 140 m², villa
Vi flyttar från en villa till ett höghus men våra saker ska vi lägga i förråd undan för ett par månader i ett garage som befinner sig på samma ställe som nya lägenheten. Största delen av möblerna kommer vi att sälja före flytten, men sakerna som blir kvar är 200x180 cm säng 200x90 cm säng, flera byråer. Egnahemshuset består av två våningar men det går att köra ända fram till dörren, detsamma kan man göra väl framme vid garaget. Vi behöver förutom en chaufför bärare för flytten. Flytten till förrådet, vårt garage sker på en onsdag och vi skulle behöva flyttlådor fredagen före, ni kan räkna ut hur många flyttlådor vi kanske behöver? Vi behöver flyttlådorna för två veckor. Villa till höghus.
Kunden fick sitt första erbjudande inom 12 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 57 m², två rum, höghus
Två personer flyttar från en höghuslägenhet till en villa. På båda ställena går det att köra flyttbilen fram till dörren. Två bärare, vi som flyttar kommer vara med som bärhjälp men vi behöver ett pris estimat för ett par till flyttarbetare som kan vara med och bära och ta hand om transporten. Vi tar hand om att packa och skydda lösa föremål i egna lådor. Vi tar isär de större möblerna (soffa, bokhylla, säng). Tvättmaskinen är den enda större hushållsmaskinen. Inget behov för packningshjälp. Lägenheten som flyttas ut från ligger på tredje våningen, men första våningen är på marken vilket betyder att det är endast två våningar att gå upp för trappor. På marknivå finns ett litet förråd som ska tömmas. Det skulle vara trevligt att få ett erbjudande med förrådet och utan det. Föremål som lätt går sönder och är värdefulla transporterar vi själv. Höghus till villa.
Kunden fick 5 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 50 m², två rum, höghus
Vi flyttar från höghus till radhus. För oss räcker en flyttbil, några flyttmän/kvinnor och flyttlådor för tre veckor. Nuvarande lägenheten är 50m2 så det finns inte värst mycket saker. Packnings plast behövs det en del av. Vi är en familj på fyra + ett par personer som flytthjälp. I nuvarande lägenheten finns en cirka 1 m djup hiss där flyttlådor och säckkärror ryms. Bilen får man kört nära dörren. Dit vi flyttar får man bilen 50 meter ifrån dörren. Start på morgonen eller förmiddagen och arbetet är troligen gjort inom tre timmar, baserat på tidigare erfarenheter. Höghus till radhus.
Kunden fick första erbjudandet inom 13 minuter » Jämför din flytt här

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Begär offerter från flyttfirmor och hitta den som passar dig!