Flyttfirmor och flytthjälp


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

En flytttjänst och en flyttfirma för specifikt din flytt hittar du enkelt via Flyttjakt-tjänsten. Den kostnadsfria tjänsten hjälper dig att hitta flyttjänsten som passar just din flytt från alla flyttfirmor i Sverige. Därtill hittar du också recensioner skrivna om flyttfirmorna och allt som behövs för din flytt, vare sig det handlar om en privatflytt eller företagsflytt.

 

Den enkla offertförfrågeblanketten hjälper dig att beskriva dina behov för flyttjänsten och den tar bara några minuter att fylla i och skicka iväg. Efter det kan alla flyttfirmor som är intresserade i din flytt kontakta dig och föreslå vilka flyttjänster passar dig. Det är gratis och riskfritt att använda Flyttjakt.


Hitta den bästa flyttfirman genom att lämna en offertförfrågan


Flyttfirmor i Sverige

Förmånlig flyttjänst, pålitlig flyttfirma. Via Flyttjakt hittar du flyttjänster som erbjuds av flyttfirmor till varje avfärd och varje stad. Flyttfirmorna är alltid i rörelse, så en passande flyttfirma kan hittas också i en helt annan stad än vad du först tänkt. Ta reda på var din flyttfirma är genom att fylla i en offertförfrågan.

Våra mest populära kommuner i Sverige är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås, Örebro, Borås, Jönköping, Norrköping, Sundsvall och Helsingborg. Bekanta dig med sidorna för dessa städer där vi listat upp information om flytt och transport i staden, en del av flyttfirmorna och erfarenheter från tidigare flyttar.


Flyttfirmor till varje avfärd

Med hjälp av Flyttjakt hittar du allt som du behöver till din flytt och instruktioner om vad en flytt kräver. Från tjänsten hittar du omfattande information om hur flyttfirmor kan hjälpa dig med flytten, vilken slags flyttbil är passande, hur många flytthjälpare du behöver, hur mycket flytten kostar och vilka flyttlådor är passande. Det finns också en flytträknare som hjälper dig räkna ut ett estimat för kostnaden av din flytt och artiklar om hur ett piano ska transporteras. Därtill finns information om hur en bostadsflytt sköts och varför en professionell flyttransport är värt pengarna. Flyttfirmor gör också utlandsflytt och tömmer dödsbo.

Flytthjälp

Professionell flytthjälp gör flytten smidigare. Flyttfirmor hjälper dig utifrån dina önskemål. Flyttfirmor brukar erbjuda färdiga flyttpaket som man kan beställa, till exempel endast hjälp med transport, hjälp med att bära saker eller en mer omfattande flytthjälp där flyttfirmor även tar hand om att packa dina saker.

Pris på flyttjänst

Finns det skillnad mellan priserna på olika flyttjänster? Är det värt att beställa en billig flyttjänst eller hur mycket spelar priset roll när det kommer till flyttjänstens kvalite? Flyttjänstens pris påverkas av flera aktörer, bl.a. tiden av flytten. Dagar då det är en hög efterfrågan på flytthjälp kan det vara dyrare hos vissa flyttfirmor. En förmånligare flyttfirma kan hittas från en annan kommun.

Flytträknaren

Ungefär hur mycket kostar en privatflytt? Med den enkla flytträknaren får du ett estimat på prisklass i ett ögonblick. Räknaren antar vissa detaljer om privatflytt för att kunna ge ett ungefärligt pris beroende på storleken av bostad och avstånd. Men varje privatflytt är unik och därför rekommenderar vi att alltid lämna en offertförfrågan. Då får du precis den mängden arbetskraft du behöver, en passande flyttbil, hjälp med packning och nödvändiga packnings- och skyddsmaterial.

Flytthjälpare

Hur många hjälpare behöver behöver man för en flytt? De flesta flyttfirmor rekommenderar att kunden har tagit med egen hjälp att bära. Då är det viktigt att den bestämda mängden hjälpare är på plats på flyttdagen. Flytten blir smidigare med minst en professionell arbetare. En professionell arbetare har erfarenhet med att packa en flyttbil och bära och lasta av saker. Så sparar du både tid och nerver!

Flyttbil

En ordentlig flyttbil med en professionell chaufför hjälper mycket under en flytt. Ett fordon med de rätta måtten är inte endast smidigt med också kostnadseffektivt, speciellt när det kommer till långdistansflytt. När flyttsakerna får plats i bilen på en och samma gång så behöver inte flyttbilen köra fram och tillbaka, vilket sparar tid. En professionell chaufför kan också köra flyttbilen så nära dörren som möjligt, då behöver man inte bära sakerna lika länge och slösar inte tid.

Flytt av piano

Ett piano ingår inte automatiskt i tjänsterna som flyttfirmorna erbjuder. Om du har behov för flytt av ett piano eller en flygel ska du specifikt nämna om det till flyttfirman. Vissa flyttfirmor är även specialiserade för flytt av pianon, så om du har ett dyrare piano är det rekommenderat att använda sig av en sådan flyttfirma. En professionell och erfaren flyttfirma är också kompetent att flytta ett piano så länge man nämner om det i förhand.
Läs mer om flytt av piano »

Företagsflytt

Företagsflytt och privatflytt skiljer sig lite från varandra. Vanligtvis brukar företagsflyttar vara större och innefatta mer saker än vid en privatflytt. Då är det särskilt viktigt att noggrant planera flytten och att flyttfirman får besöka utrymmet som ska flyttas från innan de gör en offert. Tid är pengar i en företagsflytt och vi vill att flytten ska ske så smidigt som möjligt. Företagsflytten blir lättast när företaget beställer en omfattande flyttjänst.

Flyttransport

Om du vill så kan du beställa endast transport för privatflytt eller företagsflytt och därmed ta själv hand om packningen, bärandet och avlastningen. Då kan du som flyttar känna ro över att dina ägodelar transporteras ordentligt och i en lämplig bil för flytt. En erfaren chaufför vet också vilka av stadens gator och gränder man bör undvika med en stor bil. Det är också möjligt för den som flyttar att få åka med flyttbilen.


En billig flyttfirma – Är det möjligt att få bra och billigt?

Kan en billig flyttfirma vara en bra flyttfirma? Det beror på dina behov – spara inte på fel tjänster. En billig flyttfirma kan vara jättebra och en dyr flyttfirma kan vara dålig.

Innan du beställer en flyttjänst bör du läsa igenom informationen om flyttjänsten och fundera om det passar dina behov. En billig flyttfirma med timpris och dåligt tidsestimat kan bli dyrare än dyrare flyttfirma med högre startpris. Om en billig flyttfirma erbjuder allt det viktiga och firmans referenser är i ordning så kan det vara ett bra val.

En billig flytt hittas inte enbart med att stirra på priser. Den bästa flyttfirman är den som erbjuder tjänsterna du behöver och har bästa värdet för din flytt.

Jämför flyttfirmor och hitta en passande flytthjälp!