Flyttfirma i tankarna?


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirma för just din flytt hittar du enkelt via Flyttjakt-tjänsten. Den kostnadsfria tjänsten hjälper dig att hitta den flyttfirma bland alla flyttfirmor i Sverige som passar just din flytt. Därtill kan du läsa recensioner om flyttfirmor samt om annat relevant relaterat till både bohagsflytt och företagsflytt.

 

Den tydliga blanketten för offertförfrågan hjälper dig att beskriva vad du behöver hjälp med av flyttfirman. Den tar bara några minuter att fylla i och skicka iväg. Efter det kan alla flyttfirmor som är intresserade av din flytt kontakta dig och föreslå ett upplägg för din flytt. Det är gratis och riskfritt att använda Flyttjakt.


Flyttfirma

Hitta den bästa flyttfirman genom att lämna en offertförfrågan


Flyttfirmor i Sverige

Förmånlig och pålitlig flyttfirma. Via Flyttjakt hittar du flyttfirmor som erbjuder sina tjänster till varje avfärd och varje stad. Eftersom flyttfirmorna alltid är i rörelse, kan du hitta en lämplig flyttfirma från en annan stad än vad du först tänkt dig. Ta reda på vilka flyttfirmor som vill hjälpa dig genom att fylla i en offertförfrågan.

Våra mest populära kommuner i Sverige är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås, Örebro, Borås, Jönköping, Norrköping, Sundsvall och Helsingborg. Bekanta dig med sidorna för dessa städer för att läsa om flytt och transport, lokala flyttfirmor samt erfarenheter från tidigare flyttar.


Flyttfirmor för varje avfärd

Från Flyttjakt hittar du allt som du kan tänka dig att behöva inför din flytt samt instruktioner om vad en flytt kräver. Ur tjänsten hittar du omfattande information om hur flyttfirmor kan hjälpa dig med flytten, vilken slags flyttbil som är passande, hur många flyttgubbar du behöver, hur mycket flytten kostar och vilka flyttlådor som är bäst. Till förfogande finns även en flytträknare som ger dig ett uppskattat pris på din bohagsflytt, samt artiklar om hur man transporterar ett piano, hur man sköter om en företagsflytt samt varför en professionell flyttransport är värt pengarna. Flyttfirmor har även hand om utlandsflyttar och tömmer dödsbon.

Flytthjälp

Professionell flytthjälp gör flytten smidigare. Flyttfirmor hjälper dig utifrån dina önskemål. De brukar ofta erbjuda färdiga flyttpaket som man kan beställa. Dessa kan t.ex. vara hjälp med endast transporten, hjälp med att bära saker eller en mer omfattande service där flyttfirman även tar hand om att packa dina saker.
Läs mer om flytthjälp »

Pris på flyttfirma

Finns det prisskillnader mellan olika flyttfirmor? Är det värt att boka en billig flyttfirma eller hur mycket inverkar egentligen priset på flyttfirmans kvalitet? Flyttfirmans pris påverkas av flera faktorer så som tiden på flytten. Dagar då det är en hög efterfrågan på flyttfirmor kan priset vara högre. En förmånligare flyttfirma kan evntuellt hittas från en annan kommun.
Läs mer om kostnaden av din flyttfirma»

Flytträknaren

Ungefär hur mycket kostar en privatflytt? Med den smidiga flytträknaren får du på ett ögonblick en uppskattning på priset för din flytt. Räknaren antar vissa detaljer om privatflytt för att kunna ge ett uppskattat pris beroende på storleken av bostad och avstånd. Men varje privatflytt är unik och därför rekommenderar vi att alltid lämna en offertförfrågan. Då får du precis den mängden arbetskraft du behöver, en passande flyttbil, hjälp med packning samt nödvändiga packnings- och skyddsmaterial.
Pröva flytträknaren »

Bärhjälp

Bärhjälp underlättar varje flytt. De flesta som flyttar är i behov av bärhjälp eftersom det både är tidskrävande och energikrävande att bära. Kan inte dina vänner ställa upp med att bära? Inga problem! Det finns väldigt många flyttfirmor som erbjuder bärhjälp. De hjälper dig med att bära allt från enstaka möbler till hela bohag. Eftersom professionella har både erfarenhet och kunskap av att bära tunga saker kommer flytten av dem att ske säkert och smidigt.
Läs mer om bärhjälp »

Flyttfirmor

Flyttbil

En ordentlig flyttbil med en professionell chaufför hjälper mycket under en flytt. Ett fordon med de rätta måtten är inte endast smidigt med också kostnadseffektivt, speciellt när det kommer till en långdistansflytt. När flyttsakerna får plats i bilen på en och samma gång behöver inte flyttbilen köra fram och tillbaka, vilket sparar tid. En professionell chaufför kan också köra flyttbilen så nära dörren som möjligt, vilket gör att man inte behöver bära sakerna lika långt och lägga onödigt mycket tid på det.
Jämför flyttbilar »

Flytt av piano

Transport av piano ingår inte automatiskt i tjänsterna som flyttfirmorna erbjuder. Om du har behov för flytt av ett piano eller en flygel lönar det sig absolut att skillt nämna det till flyttfirman. Vissa flyttfirmor är även specialiserade för flytt av pianon, så om du har ett dyrare piano kan det vara värt att vända sig till en sådan flyttfirma. En professionell och erfaren flyttfirma är ändå kompetent att flytta ett piano så länge man nämner om det i förhand.
Läs mer om flytt av piano »

Företagsflytt

Företagsflytt och privatflytt skiljer sig lite från varandra. Vanligtvis brukar företagsflyttar vara större och innefatta mer saker än en privatflytt. Då är det särskilt viktigt att noggrant planera flytten och att flyttfirman får besöka utrymmet som ska flyttas från innan de gör en offert. Tid är pengar i en företagsflytt och vi vill att flytten ska ske så smidigt som möjligt. Detta går lättast när företaget beställer omfattande flytthjälp.
Läs mer om företagsflytt »

Flyttransport

Om du vill kan du beställa endast transport för privatflytt eller företagsflytt och därmed ta själv hand om packningen, bärandet och avlastningen. Då kan du som flyttar känna ro över att dina ägodelar transporteras ordentligt och i en lämplig bil för flytt. En erfaren chaufför vet också vilka av stadens gator och gränder man bör undvika med en stor bil. Det är också möjligt för den som flyttar att få åka med flyttbilen.
Läs mer om flyttransport »


En billig flyttfirma – Är det möjligt med både bra och billigt?

Kan en billig flyttfirma samtidigt vara en bra flyttfirma? Det beror på dina behov! Tänk dock på att inte spara in på fel tjänster. En billig flyttfirma kan vara jättebra samtidigt som en dyr flyttfirma kan vara dålig.

Innan du bokar en flyttfirma lönar det sig att bekanta dig med offerten och tänka på hur bra den motsvarar dina behov. En billig flyttfirma med timpris och dåligt tidsschema kan i slutändan bli dyrare än en flyttfirma med ett högre startpris. Om en billig flyttfirma har tagit allt det viktiga i beaktande i offerten och flyttfirmans referenser är i ordning, kan det ändå vara ett riktigt bra val.

En billig flytt hittas alltså inte enbart genom att stirra på priser. Den bästa flyttfirman är den som erbjuder de tjänster som bäst motsvarar dina behov och vars förhållande mellan pris och kvalitet är proportionellt mot din flytt.


Senast jämförda flyttar

Från flytt berättelserna har vi tagit bort personlig information som adresser, namn och tidpunkt för flytten. Tanken med dessa flyttberättelser är att ge exempel på hur andra användare av tjänsten har jämfört sin flytt.

Flytt från 64 m², tre rum, höghus
Frågar efter erbjudanden för en flytt för min Mamma. Vi har inte egna bärare och behöver därför mest hjälp med bärandet. Min Mamma bor i en tvårummare i andra våningen men flyttar till nästan grannhuset, och nya bostaden ligger på nedre våningen. Packningsmaterial skulle gärna få komma via flyttfirman. Väntar på era erbjudanden. Höghus till höghus.
Kunden fick 3 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 64 m², tre rum, höghus
Frågar efter erbjudanden för en flytt för min Mamma. Vi har inte egna bärare och behöver därför mest hjälp med bärandet. Min Mamma bor i en tvårummare i andra våningen men flyttar till nästan grannhuset, och nya bostaden ligger på nedre våningen. Packningsmaterial skulle gärna få komma via flyttfirman. Väntar på era erbjudanden. Höghus till höghus.
Kunden fick 3 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 64 m², tre rum, höghus
Frågar efter erbjudanden för en flytt för min Mamma. Vi har inte egna bärare och behöver därför mest hjälp med bärandet. Min Mamma bor i en tvårummare i andra våningen men flyttar till nästan grannhuset, och nya bostaden ligger på nedre våningen. Packningsmaterial skulle gärna få komma via flyttfirman. Väntar på era erbjudanden. Höghus till höghus.
Kunden fick 3 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 65 m², tre rum, höghus
En del av bostadens möbler plus sakerna från två små förrådsutrymme ska flyttas till ett förråd som ligger 220 km ifrån. I huset finns en rymlig hiss. Det finns några trappsteg till förrådsutrymmet i källaren. Vi behöver en chaufför och kanske en bärare(det klarnar senare). Gör ett skillt pris för bärhjälp. Flyttbilen kan man köra nära dörren i båda adresserna. Flyttdagen kan vara mellan 16-18 enligt avtal. Höghus till förråd.
Kunden fick första erbjudandet inom 33 minuter » Jämför din flytt här

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Flytten var helt perfekt, killarna arbetade hårt och tog inga pauser, flyttfirman var pålitlig, rekommenderar 10+

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Begär offerter från flyttfirmor och hitta den som passar dig!