Flyttfirma Linköping


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Linköping

Söker du efter en flyttfirma i Linköping? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Linköping är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför din flytt Linköping »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Linköping – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Pris på flyttfirma i Linköping

Vad kostar flyttfirma i Linköping? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Linköping kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Linköping behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Linköping

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport82132 800-3 199Vasastaden-Rystad
Bärhjälp, transport7572 800-5 640Berga-Tallboda
Bärhjälp, transport8082 800-4 499Ryd-Lambohov
Bärhjälp, transport8543 500-6 300Valla-Skäggetorp
Bärhjälp, transport80122 299-3 600Ekholmen-Skäggetorp

Pris på flyttfirma till eller från Linköping

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Pianoflytt-2156 600- 11 400Stockholm-Linköping
Bärhjälp, transport783706 000-13 900Linköping-Helsingborg
Bärhjälp, transport699606 500-18 800Linköping-Skellefteå
Bärhjälp, transport972125000-13 900Linköping-Stockhom
Bärhjälp, transport, flyttlådor602004 000-14 400Stockholm-Linköping

Pris på flytthjälp i Linköping - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Linköping som har utförts via oss.

Flytthjälp till Linköping - pris

 • 100 km

  Flytt från Linköping till Örebro

 • 56 m²

  Lägenhet på andra våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp till Linköping - pris

 • 350 km

  Flytt från Linköping till Malmö

 • 110 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden hade egen bärhjälp men behöver extra flytthjälp och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Linköping?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Maj
Juni
Juli

Hitta den bästa flyttfirman i Linköping

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Linköping. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Flytten var helt perfekt, killarna arbetade hårt och tog inga pauser, flyttfirman var pålitlig, rekommenderar 10+

Erfarenheter av flyttfirmor i Linköping

Flytt från Linköping till Lund

Bärhjälp behövs för en bokhylla, några mindre möbler såsom stolar, en fåtölj och en gungstol. Jag har färdigpackade flyttlådor (4-5 stycken) med böcker och porslin.

Mottagna offerter
Kunden fick fyra offerter inom 24 timmar, en av dessa flyttfirmor stod ut extra mycket och blev vald tre dygn senare.

Val av flyttfirma
Flyttfirmornas pris varierade mellan 6900 kr och 12 000 kr. Flyttfirman som valdes erbjöd ett fast pris på 8900 kr efter rutavdrag. I det priset ingick flyttbil, bärhjälp av två arbetare, driftskostnader, lastning och lossning, plastfilm och plastning, filtar samt försäkringar.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jag är jättenöjd! Killarna presenterade sig artigt då de kom och skötte allt bra. "

Flytt från Örebro till Linköping

Vi två som bor i lägenheten finns på plats och kan hjälpa till. Flyttlådor, förpackningstillbehör och hjälp att packa behövs inte. Men hjälp med att lasta in allt i den nya lägenheten önskas. Våra största möbler är vår 180-säng och vår soffa. Flyttbilen kan köras och stå utanför lägenhetshuset vid flytten.

Mottagna offerter
Kunden fick tre offerter inom loppet av två dagar. Eftersom flytten skulle äga rum först om två månader var det inte bråttom med att välja flyttfirma. En vecka efter att offertförfrågan publicerades valdes en flyttfirma från Linköping.

Val av flyttfirma
Flyttfirman som valdes har fått väldigt bra betyg från tidigare kunder via Flyttjakt. De erbjöd ett fast pris med rutavdrag för den 100 km långa flytten. Flyttkillarna hjälpte till att lasta bohaget i flyttbilen som var 20 kubik. De plastade även in två ömtåliga möbler och erbjöd skyddsfiltar som extra skydd.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"De var tydliga i offerten och flexibla då det gällde flyttens datum. Lyfte och packade möblerna försiktigt. "

Flyttfirma i Linköping

Vi behöver ingen hjälp med förpackningstillbehör, flyttlådor eller med att packa in våra saker. Vi behöver bara hjälp med att bära möbler och lådor till den nya lägenheten. De största möblerna är en soffa och en kontinentalsäng. Det är möjligt att fler än en person behövs för att bära dessa. Vi har också tre cyklar. Flyttbilen kan köras fram till dörren på båda adresserna och det finns ingen förråd. Vi kan inte använda oss av ROT/RUT.

Mottagna offerter
Inom den första timmen fick kunden en offert. Tre till offerter kom inom de kommande två dagarna.

Val av flyttfirma
Flyttfirmorna erbjöd väldigt varierande pris för sina tjänster. Kunden tog därför hjälp av flyttfirmornas omdömen för att lättare kunna besluta sig för vilken flyttfirma hen skulle välja. Valet föll på en lokal flyttfirma som ställde upp med två arbetare och en flyttbil på 28 kubik. De erbjöd ett timpris eftersom avståndet mellan bostäderna var så pass kort.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Effektiva, trevliga och initiativtagande. Vi skulle anlita dem på nytt även om soffan fick en stöt då den lastades i flyttbilen. "

Några av Flyttjakts flyttföretag i Linköping

Global Flytt AB

Rudsjögatan 4, 582 73 Linköping

Global Flytt AB är mest verksamma i Linköping med omnejd. Deras mål är att utföra din flytt, flyttstädning och röjning så smidig, trygg och effektiv som möjligt. Deras kunder har gett feedback om att de uppskattar Global Flytts effektivitet, positivitet och att kommunikationen med dem är smidig.

Global Flytt AB är uppskattade bland sina kunder och duktiga på det de gör. De vill ge sina kunder det där extra som kommer att minnas. På mindre än 1 år växte de från tre till 17 personer och är belönta för sitt jobb.

Sam Flytt & Städ AB

Beckhemsvägen, 573 42 Tranås

Vi samarbetar med Sam Flytt & Städ AB som har mångårig erfarenhet inom både flytt och städ. Oavsett om du ska flytta inom Linköping eller till andra sidan av jorden hjälper flyttfirman dig att planera och organisera din flytt. Tjänsterna de erbjuder är packhjälp, bärhjälp, pianoflytt samt transport och tungtransport både för privatpersoner och företag.

Sam Flytt och Städ AB fokuserar på kundnöjdhet genom bra kundservice genom hela flyttprocessen. För dem är det viktigt att kunden känner ett förtroende för dem så att kunden kan känna sig trygg under hela flytten.

Flytt-Anders

Finnögatan 8, Linköping

Flytt-Anders är en flyttfirma i Linköping som hjälper till i alla delar av bohagsflytt. Flytt-Anders finns för att underlätta din flytt, vare sig du flyttar inom Linköping eller till Europa. De är en engagerad flyttfirma med rätt inställning för hårt arbete. De flyttar med kunskap och uthållighet samtidigt som de vet hur man ska hantera ömtåliga föremål.

Flytt-Anders erbjuder också magasinering, packningshjälp, företagsflytt och tunga lyft. När det kommer till tunga lyft har Flytt-Anders rätt utrustning för att säkert flytta tunga föremål både tryggt och säkert.

Flyttfirma Linköping

Söker du efter flytthjälp i Linköping? Flyttfirma Linköping erbjuder packningshjälp, flytthjälp, bärhjälp, flyttstäd och kontorsflytt. De är en flyttfirma som anpassar sig efter kundens behov. Med sina konkurrenskraftiga priser arbetar Flyttfirma Linköping effektivt och snabbt.

De strävar efter att alltid vara punktliga, att alla kunder är nöjda efter flytten och att kunna erbjuda trygga priser. Därtill har Flyttfirma Linköping anpassat sin verksamhet till stadsbilden för att kunna undvika problem med trafik och parkering.

Steg Städ & Flytt AB

Steg Städ & Flytt AB är en flyttfirma i Linköping som är även verksam på flera andra orter. De utför allt från privatflyttar till flytt av större företag till utlandsflyttar. Därtill erbjuder de magasinering och personaluthyrning. Deras mål är att erbjuda prisvärd och smidig flytt åt deras kunder.

De erbjuder alla pensionärer 10 % rabatt på deras tjänster. Steg Städ & Flytt är en erfaren flyttfirma som flyttar organiserat, med hög kvalitet och med goda rutiner.

Flytt-Experten

Letar du efter en flyttfirma i Linköping som kan hjälpa med hela din flytt, från början till slut? Flytt-Experten finns där för dig och erbjuder nedpackning, transport och uppackning. De har även erfarenhet av att göra företagsflyttar, stora som små.

Ska du flytta utomlands? Det behöver inte vara så komplicerat att flytta utomlands, Flytt-Experten hjälper till för att din flytt utomlands sker tryggt och säkert. Vare sig du har en snäv eller stor budget, varierande storlek på bostad eller avstånd till destination så erbjuder Flytt-Experten hjälp.

Lika som bär

Norrmalmsvägen 9, 586 62 Linköping

Lika som bär är en städ- och flyttfirma som erbjuder tjänster i Linköping, Norrköping och Gävle. Har du behov av flytthjälp av bohag eller kontorsflytt, magasinering, städning eller bärhjälp? Lika som bär är anpassar sig efter kundens önskemål och hjälper till.

Vid behov av flyttkartonger säljer Lika som bär dem eller så kan man låna ut flyttkartonger. De jobbar konstant med att utvecklas och bli bättre för att kunna erbjuda alla deras kunder en lyckad och trevlig flyttupplevelse.

Flyttjänst i Linköping AB

Häggvägen 13, 587 31 Linköping

Flyttjänst i Linköping har varit med i flyttbranschen redan i över 25 år och har därmed en lång erfarenhet av flyttar. De erbjuder flyttjänster åt både privatpersoner och företag. Ifall det finns behov så hjälper det med allt från att packa ner hela hemmet till att packa upp alla saker i det nya hemmet.

Arbetet sköts av deras erfarna personal och de lämnar efter sig nöjda kunder. De erbjuder även magasinering, förvaringsmöjligheter från några dagar till upp till flera år.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Linköping

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Vad kan man förvänta sig för pris för en flyttstädning i Linköping? Många erbjuder ett pris per kvadratmeter och det brukar vara 20-40 kr/kvm. Därtill kan en del lägga till en summa för städmaterial och den summan är olika från fall till fall.

Nedan är ett exempel från en kund som hittade sin flyttfirma via Flyttjakt:

Flyttstädning i Linköping- pris
Flyttfirman skötte om både flytten och flyttstädningen. De utförde flyttstädningen för 20 kr/kvm + 200 kr för städmaterial.
Pris: 2860 kr

Linköpings Finstäd AB

Nya Tanneforsvägen 13, 582 42 Linköping

Linköpings Finstäd AB är ett familjeföretag som är verksamt i Linköping. Städfirman ställer upp både för hem och kontor och utför såväl större som mindre städningar. Deras främsta tjänster är flyttstädning, hemstädning och kontorsstädning.

Städhäxan AB

Kaserngatan 29, 582 28 Linköping

Städhäxan AB hjälper sina kunder att få mer tid i vardagen genom att erbjuda mångsidiga städtjänster. Det familjeägda företaget lägger stor vikt i långvariga kundrelationer och erbjuder därför skräddarsydda lösningar.

Murex Städ och Service

Fogdegatan 37, 586 47 Linköping

Murex Städ & Service satsar främst på städtjänster men vid behov kan de även utföra andra tjänster som underlättar vardagen. Det huvudsakliga målet verksamheten har är nöjda kunder.

Deluxia AB

Hackeforsvägen 1, 589 41 Linköping

Deluxia AB utför främst hemstädningar och flyttstädningar i Linköping och Norrköping. Personalen är kunnig samt erfaren och slutför inte arbetet förrän kunden är nöjd.

Flyttbil i Linköping

I Linköping och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Linköping

Behöver du hyra ett förråd i Linköping för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Linköping »