Flyttfirma Eskilstuna


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Eskilstuna

Söker du efter en flyttfirma i Eskilstuna? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Eskilstuna är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför flyttfirmor i Eskilstuna »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Eskilstuna – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Pris på flyttfirma i Eskilstuna

Vad kostar flyttfirma i Eskilstuna? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Eskilstuna kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Eskilstuna behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Eskilstuna

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport6732 500-8 400Tunafors-Nyfors
Bärhjälp, transport, flyttstädning5461 900-8 900Fröslunda-Slagsta
Packning, bärhjälp, transport, flyttstädning3542 500-10 300Nyfors-Fröslunda

Pris på flyttfirma till eller från Eskilstuna

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport502153 000-8 075Gävle-Eskilstuna
Bärhjälp, transport642154 500-8 900Eskilstuna-Gävle
Bärhjälp, transport674316 500-21 000Karlskrona-Eskilstuna
Bärhjälp, transport-2746 200-16 200Eskilstuna-Jönköping
Bärhjälp, transport, flyttstädning, magasinering651504 000-16 400Linköping-Eskilstuna

Pris på flytthjälp i Eskilstuna - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Eskilstuna som har utförts via oss.

Flytthjälp från Eskilstuna - pris

 • 7 km

  Flytt från Eskilstuna till Hållsta

 • 84 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp från Eskilstuna - pris

 • 780 km

  Flytt från Eskilstuna till Skellefteå

 • 57 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden hade egen bärhjälp men behövde ytterligare två medarbetare

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Eskilstuna?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Juni
Juli
Augusti

Hitta den bästa flyttfirman i Eskilstuna

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Eskilstuna. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Erfarenheter av flyttfirmor i Eskilstuna

Flyttfirma Eskilstuna

Jag flyttar själv och behöver hjälp med att bära saker. Jag packar största delen i flyttlådor innan ni kommer. Möbler som ska flyttas är en hörnsoffa, ett soffbord, en TV bänk, en byrå med fyra lådor, en “munkstol”, en mikrovågsugn, ett litet tungt värdeskåp, två stolar, två elfa träd ställ, fyra vinterdäck och lite småsaker.

Mottagna offerter
Kunden fick totalt tre offerter från olika flyttfirmor inom ett dygn. En av dessa flyttfirmor valdes två dagar senare eftersom deras offert motsvarade alla önskemål kunden hade och därtill hade de fått väldigt bra omdömen från tidigare kunder.

Val av flyttfirma
Den lokala flyttfirman skötte om flytten med två flyttgubbar och en flyttbil och ett litet släp. Flyttgubbarnä hjälpte till att lasta alla saker och transporterade bohaget säkert till den nya adressen. Kunden fick även åka med i flyttbilen. Tillsammans kom de överens om att ett fast pris var det mest lönsamma för flytten. Förutom lastning och transport tillhörde även en kärra, drivmedel, försäkringar och transporttillstånd.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jättebra, fina killar att tala med, rekommenderar starkt! 🙌🏽 "

Flytt från Eskilstuna till Helsingborg

Hej! Vi flyttar från Eskilstuna till Helsingborg. Vi behöver hjälp med att transportera vårt bohag till den nya lägenheten. Allt finns i ett förråd i Eskilstuna och är nedpackat. Sammanlagt har vi 30 flyttkartonger och uppskattar att behöva två hjälpare för lastning och en för avlastning då vi får hjälp av bekanta i Helsingborg. Möbler som ska flyttas är matbord, isärplockad TV-bänk, mindre bord, 2-sits soffa, golvlampa, 75’’ TV och 45’’ TV. Det är raka spåret till nya adressen och går utmärkt att backa till porten.

Mottagna offerter
Totalt skickade fem flyttfirmor en offert. En av dessa valdes efter några dagars betänketid.

Val av flyttfirma
En lämplig flyttfirma hittades från Norrköping. Flyttfirman hämtade bohaget från förrådet. Allt rymdes in i en större flyttbil. Två flyttgubbar hjälpte till med att lasta bohaget och sedan åkte kunderna ner till Helsingborg tillsammans med en flyttgubbe. Väl framme i Helsingborg gick även avlastningen bra eftersom kundernas bekanta hjälpte till. Flyttfirman erbjöd ett fast pris för flytten eftersom det var mest lönsamt för kunden. I priset ingick även kärror, skyddsfiltar samt försäkringar och tillstånd.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten genomfördes exemplariskt utan problem. Flyttfirman kom på plats i tid och sakerna lastades varsamt. Vi kunde åka med flyttfirman till Helsingborg och det gick även bra att bära in alla saker till den nya lägenheten. Rekommenderar! "

Flyttstäd Eskilstuna

Hej! Vi behöver hjälp med att transportera följande saker: 3-sits soffa, dator, datorskärm, liten hylla, datorstol samt lite andra småsaker. Vi är två bärare och det räcker. Vi önskar också flyttstäd för gamla lägenheten.

Mottagna offerter
Den valda flyttfirman skickade en offert efter bara några timmar. Förutom den flyttfirman skickade även tre andra flyttfirmor en offert.

Val av flyttfirma
Genom att begära om offerter via Fllyttjakt kan du få offerter från flera olika håll i Sverige. I detta fall valdes en flyttfirma från grannkommunen. Flyttfirman skötte om själva flytten samt flyttstäd av den gamla lägenheten. De erbjöd ett fast pris för flytten och ett skilt pris för städningen. För att se hur pålitlig en flyttfirma är kan du läsa omdömena som flyttfirman har fått från tidigare flyttar. Dessa får du tillgång till då flyttfirman har lämnat en offert till dig.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick smidigt, tack!! "

Några av Flyttjakts flyttföretag i Eskilstuna

4Y Flytt & Städ

Hejargatan 2, 63 229, Eskilstuna

4Y Flytt & Städ prioriterar kommunikation, kvalitet och flexibilitet då de flyttar. För att kunderna ska känna sig säkra har flyttfirman endast personal som lever upp till dessa ord. Fyttfirman har hand om bohagsflyttar samt företagsflyttar i hela Sverige.

Tjänsterna som 4Y Flytt & Städ erbjuder är flytthjälp och allt vad det innebär, byggstädning, kontorsstädning, visningsstädning och företagsstädning. Kundens önskemål tas alltid i beaktande och de ser till att kunden blir nöjd oberoende vilken tjänst det är fråga om.

Flytt & Städ Sverige Ab

Kungsgatan 63, 632 21 Eskilstuna

Personligt bemötande, noggrannhet och snabb service är ledorden för Flytt & Städ Sverige Ab:s verksamhet. De har kontor på flera håll runtom i Sverige och expanderar hela tiden. Deras mål med varje uppdrag är att kunden ska känna sig 100% nöjd.

Flytt & Städ Sverige Ab har inte enbart hand om flyttar inom Sverige, de hjälper även till med flyttar utomlands. Förutom hjälp med själva flytten kan du som kund även få flyttstädningen gjord av flyttfirman.

Eskilstuna Flytt & Städ

Lagerkvistgatan 6, 633 46 Eskilstuna

Eskilstuna Flytt & Städ finns nära till hands oberoende var i Sverige du bor, eftersom de är verksamma på flera orter runtom i landet. Personalen på flyttfirman är engagerad och kunnig vilket märks i deras dagliga arbete.

Eskilstuna Flytt & Städ kommer tillsammans med kunden fram till de bästa lösningarna för varje situation. De står till hands då det gäller bohagsflyttar, företagsflyttar, magasinering och städtjänster.

Sméexpress

Styckjunkarvägen 4, 632 36 Eskilstuna

Sméexpress har över 30 års erfarenhet inom flyttbranschen och utför flyttar i Sverige och utomlands. Tack vare seriösa samarbeten både i Sverige och utomlands sker deras flyttar effektivt och smidigt. Kvalitet värderas högt och det syns även i deras arbete.

Sméexpress sköter om allt som berör en flytt, både privat och för företag. Vid behov får man hjälp med flyttlådor, magasinering, montering, packning, styling och även med specialtransporter.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Flyttstädning Eskilstuna

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Eskilstuna

I Eskilstuna och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Eskilstuna

Behöver du hyra ett förråd i Eskilstuna för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför flyttfirmor i Eskilstuna redan idag!

Jämför offerter »