Flytt och transport

Söker du efter flyttransport för ditt bohag? Gör det lätt för dig och spara tid genom att lämna en offertförfrågan via Flyttjakt. Med den når du ut till flyttfirmor i hela landet. I vår tjänst går det lätt att jämföra offerterna samt läsa flyttfirmornas omdömen och recensioner skrivna av tidigare kunder. Detta gör det lättare att komma fram till vilken flyttfirma som är mest lämplig.

Offertförfrågan går ut till flyttfirmor som erbjuder varierande tjänster inom flytt och transport. Genom att detajlerat skriva vad du behöver hjälp med kan de svara med en omfattande offert. Speciellt då det gäller flytt och transport händer det att våra kunder hittar den lämpligaste flyttfirman från en ort de inte hade tänkt på att söka flytthjälp från. Många flyttföretag utför flyttransporter i hela Sverige, och om de har möjlighet att sammanslå två flyttransporter kan de erbjuda ett förmånligare pris.

Att lämna en offertförfrågan är gratis och du binder dig inte till ett köp.

Begär om offerter för din flyttransport


Flytt och transport pris

Det kan vara jobbigt och tidskrävande att flytta. Genom att anlita en flyttfirma kan du slappna av och låta dem ta hand om flyttransporten. Vad kostar flytt och transport? Det beror på hur stort flyttlasset är, hur lång transportsträckan är, om du behöver hjälp med tilläggstjänster samt vilken flyttfirma du bokar. Flyttjakt hjälper dig att jämföra flera flyttfirmors offerter, gratis och utan att binda dig. Om du genast vill veta ungefär vad din flyttransport kommer att kosta, kan du ta hjälp av vår flytträknare.

Lämna en offertförfrågan och jämför de offerter du får
Gå till flytträknaren och få ett uppskattat pris på din flyttransport

Att lämna en offertförfrågan till flyttfirmor är ett stort steg i riktningen mot flytten! Det finns dock flera andra saker man måste ta i beaktande inför, under och efter flytten. För att ha koll på alla dessa rekommenderar vi att du läser samt printar ut vår flytt-checklista. Med den som stöd kommer du att komma ihåg att utföra alla uppgifter som en flytt kräver.

Ta hjälp av vår checklista vid flytt
Läs våra flyttguider

Vår passion är bekvämare flyttar och vi är säkra på att vi kan hjälpa dig med din flytt. Våra användare rekommenderar varmt vår tjänst.

Lämna en gratis offertförfrågan för flytt och transport

Vad ingår i flyttransport med flyttfirma?

Du kan beställa flyttransport i den omfattning som passar dig. Du kan boka enstaka tjänster som hjälp med transport av möbler eller låta flyttfirman ta hand om hela din flytt från början till slut.

Vanliga tjänster som beställs från flyttfirmor:

Flyttbil och chaufför
Säckkärror, rep för bärande, material att skydda med och annan utrustning
Skyddande av möbler och packning, samt uppackning
Flyttransport
Montering av möbler och installation av lampor

Transport av piano, flygel och andra specialföremål

Skulle det vara så att du behöver hjälp med någonting som inte finns nämnt bland deras utbud lönar det sig ändå att fråga eftersom flyttfirmor ofta är väldigt flexibla och anpassningsbara.

Transport av möbler inom Sverige

Via Flyttjat kan du hitta flytthjälp för att transportera dina möbler, oavsett vart eller hur långt du ska flytta. Genom att skicka en offertförfrågan når du ut till flyttfirmor runt hela landet. De skickar dagligen offerter via vår tjänst och våra populäraste orter är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Umeå, Linköping, Västerås, Örebro, Borås, Jönköping, Norrköping, Sundsvall och Helsingborg.

Hitta den bästa flyttfirman

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Sverige. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Allt gick som planerat och enligt tidtabell. Alla frågor fick man svar på väldigt fort.

Ta första steget mot en bekvämare flyttransport!