Flyttfirma Uppsala


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Närmar sig flytt till Uppsala, från Uppsala eller inom Uppsala och du har behov av att hitta lämplig en flyttfirma och flytthjälp? Söker du efter den billigaste flyttfirman i Uppsala eller kanske en flyttfirma som även erbjuder flyttstädning?. Flyttjakt.nu hjälper dig och du behöver inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Endast en offertförfrågan krävs som vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område och flyttfirmorna är sedan direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Du kan smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det alternativ och flyttfirma som passar dig.

Det har ingen skillnad om du söker efter en flyttjänst med billigaste priset eller bästa service, vi hjälper dig hitta flyttfirman som passar dig bäst.

Jämför din flytt Uppsala »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Uppsala

Är du i behov av flytthjälp och transport i Uppsala? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Uppsala

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Uppsala stadsbud

Danmarksgatan 24, 753 23 Uppsala

Uppsalas äldsta flyttfirma som grundades redan 1887 har lång erfarenhet i att flytta. Uppsala Stadsbud är en flyttfirma som utför flytt snabbt och bekymmersfritt vilket betyder att du som kund sparar tid och energi. De transporter efter kundens behov, säkert och tryggt.

Uppsala Stadsbud erbjuder bohagsflytt, kontorsflytt, flytt av arkiv, evakueringar och tunga transporter. De hjälper också med nedpackning och uppackning samt erbjuder lån av flyttkartonger år privatkunder som flyttar med dem.

Budcenter

Verkstadsgatan 8, Boländerna, 753 23 Uppsala

Budcenter är en flyttfirma i Uppsala som utför privatflytt, företagsflytt och kontorsflytt sen 1983, både inrikes och utrikes. Därtill erbjuder de även magasinering, demontering samt noggrann och professionell flyttstädning i Uppsala.

Budcenter hittar rätta lösningar åt kundernas individuella behov för lågt pris och hög kvalitet. Deras stolthet ligger i att kunna erbjuda snabba, enkla och säkra flytt-och transporttjänster.

Flyttharry AB

Bergsbrunna Tegelbruk 23, 757 56 Uppsala

Vare sig de handlar om en privatflytt eller företagsflytt så hjälper Flyttharry med det. Flyttharrys är en flyttfirma vars fokus ligger på kundens behov. Därtill utför de flyttar effektivt och säkert oavsett storleken på flyttuppdraget.

Flyttharrys erbjuder också magasinering och lagring, både för kortare eller längre tid. Passligt för saker som inte får plats mera i hemmet eller företaget.

Östra Aros

Vaksala Eke, Hus E 755 94 Uppsala

Östra Aros är en professionell flyttfirma i Uppsala som hjälpt kunder att flytta sedan 2012. De utför kontorsflytt, bohagsflytt och specialtransporter, hjälper till med krångliga flyttprojekt. Därtill erbjuder Östra Aros tjänster utan att de kostar skjortan.

Fastän Östra Aros är en förmånlig flyttfirma så erbjuder de tjänster av kvalitet. De ser till att deras kunder får en enklare resa till nästa kapitel i livet. Hjälper även till med förvaring och återvinning.

G-Moving

Danmarksgatan 47, 753 23 Uppsala

G-Moving är en flyttfirma som utför flyttar i Uppsala men även i övriga Sverige och utomlands. De erbjudet privatflytt, flyttstädning, magasinering och som sagt också utlandsflytt. De är en flyttfirma som verkligen bryr sig om sina kunders saker.

G-Moving tar även hand om bortforsling och sortering av saker som ska återvinnas. Samt deras välutbildade packmästare erbjuder tjänster såsom packning och emballering.

Barklunda Flyttbolag AB

Verkmästargatan 6C, 754 36 Uppsala

Behöver du flyttfirma i Uppsala? Barklunda flyttbolag har sitt säte i Uppsala men erbjuder flyttar i hela Sverige och utlandsflyttar. Barklunda utför privat-och företagsflyttar samt erbjuder tjänster såsom packning, möbelmontering och flyttstädning.

Barklunda lånar även ut flyttkartonger samt skydd och säkring för möbler som lastas in i flyttbilen. De erbjuder även i samband med flytten att köra saker till återvinning.

Flyttbil i Uppsala

I Uppsala och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Uppsala

Behöver du hyra ett förråd i Uppsala för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Uppsala och information om staden

Uppsala är en charmig stad som erbjuder en salig blandning av konst, natur och historia. Uppsala är känd som en universitetsstad där universitetet grundades redan 1477. Genom Uppsala slingrar sig Fyrisån och området kring ån hör till de populäraste vistelse miljöerna. På västra sidan av Fyrisån finner man den äldre delen av Uppsala med de anrika universitetsbyggnaderna, slottet och välkända Uppsala domkyrka. Den östra sidan av Fyrisån hör till det mera moderna Uppsala och där hittar man centralstationen, stortorget och affärslivet.

Från och till Uppsala reser man smidigt med både bil, buss och tåg. Flygplatsen Arlanda ligger endast en halvtimme från Uppsala centrum. Därtill befinner sig Uppsala cirka 70 km från Stockholm och det finns flera transport alternativ för att resa mellan städerna.

Innan du flyttar rekommenderar vi att du kikar på vår omfattade flytt checklista, så att du har flytten och packningen under kontroll. Lycka till med flytten!

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Uppsala »