Flyttfirma Uppsala


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Närmar sig flytt till Uppsala, från Uppsala eller inom Uppsala och du har behov av att hitta lämplig en flyttfirma och flytthjälp? Flyttjakt.nu hjälper dig och du behöver inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Endast en offertförfrågan krävs som vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område och flyttfirmorna är sedan direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Du kan smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det som passar dig.

Det har ingen skillnad om du söker efter en flyttjänst med billigaste priset eller bästa service, vi hjälper dig hitta flyttfirman som passar dig bäst.

Jämför din flytt Uppsala »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Uppsala

Är du i behov av flytthjälp och transport i Uppsala? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Uppsala

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Flyttbil i Uppsala

I Uppsala och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Flytta till Uppsala och information om staden

Uppsala är en charmig stad som erbjuder en salig blandning av konst, natur och historia. Uppsala är känd som universitetsstad där universitetet grundades redan 1477. Genom Uppsala slingrar sig Fyrisån och området kring ån hör till de populäraste vistelsemiljöerna. På västra sidan av Fyrisån finner man den äldre delen av Uppsala med de anrika universitetsbyggnaderna, slottet och välkända Uppsala domkyrka. Den östra sidan av Fyrisån hör till det mera moderna Uppsala och där hittar man centralstationen, stortorget och affärslivet.

Från och till Uppsala reser man smidigt med både bil, buss och tåg. Flygplatsen Arlanda ligger endast en halvtimme från Uppsala centrum. Därtill befinner sig Uppsala cirka 70 km från Stockholm och det finns flera transport alternativ för att resa mellan städerna.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Uppsala »