Flyttfirma Skellefteå


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Skellefteå

Söker du efter en flyttfirma i Skellefteå? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Skellefteå med omnejd är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför din flytt Skellefteå »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Skellefteå

Är du i behov av flytthjälp och transport i Skellefteå? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flytthjälp i Skellefteå – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Erfarenheter av flyttfirmor i Skellefteå

Flytt med flyttfirma till Skellefteå

Vi behöver bärhjälp, hjälp med att packa vissa prylar och hjälp med att flytta allt. Vi är två personer som kan hjälpa till. Vi har inte mycket stora saker förutom en kylfrys, soffor och en del möbler. Det mesta är färdigt packat. Flyttbilen kan köras ända fram till dörren.

Mottagna offerter
Inom några timmar hade tre flyttfirmor skickat en offert. Nästa dag valdes en av dessa eftersom den så bra passade ihop med kundens önskemål och budget.

Val av flyttfirma
Priserna varierade väldigt mycket mellan de tre flyttfirmorna. Det lönar sig dock inte alltid att gå efter det förmånligaste priset. I detta fall hjälpte flyttfirmornas tidigare omdömen kunden att komma fram till sitt beslut. Flyttfirman som anlitades hade alla försäkringar och tillstånd i skick. De har väldigt bra omdömen och fick efter denna flytt en till nöjd kund.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"De trevliga flyttgubbarna kom på plats i god tid och utförde flytten exemplariskt. Rekommenderar varmt. "

Flytthjälp Skellefteå

Jag behöver flytthjälp för en flytt till Skellefteå. Flyttbilen kan stå precis utanför båda lägenheterna på gatan. Jag har normalt bohag för 50 kvadrat.

Mottagna offerter
Fem flyttfirmor skickade en offert. Fyra av dessa kom inom det första dygnet. Flyttfirmorna erbjöd både timpris och fasta priser och små skillnader fanns gällande tjänsterna.

Val av flyttfirma
Efter tre dagar valdes en lämplig flyttfirma. Eftersom det rörde sig om en kort flytt på tre kilometer ville kunden ha ett timpris. Två man lastade bohaget i en flyttbil på 20 kbm, transporterade det samt hjälpte till med att bära ut allt. De skyddade även en del ömtåliga möbler med skyddsfiltar. Genom att jämföra flyttfirmor hittar du lättare ett alternativ som passar din flytt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jag fick en utmärkt service! Jag är tacksam över att jag kände mig sedd och förstådd både innan och under flytten! "

Flyttfirma Skellefteå

Hej! Vi behöver hjälp med att flytta ett lätt packat förråd som mest innehåller väskor med kläder. Vi packar alltså själva och behöver enbart hjälp med transport.

Mottagna offerter
Kunden fick totalt tre offerter inom ett dygn och en lämplig flyttfirma hittades av dessa alternativ.

Val av flyttfirma
Den lokala flyttfirman som valdes var flexibel gällande datumet för flytten, så det var inte svårt att komma fram till en flyttdag som passade för båda. Innan kunden lämnade en offertförfrågan hade han använt Flyttjakts flytträknare för att få ett uppskattat pris på flytten. Det skiljde endast 90 kr mellan uppskattningen och det pris som flyttfirman erbjöd. Flyttfirman hjälpte till med att lasta in sakerna , transportera dem till den nya adressen och lasta av dem.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Allt gick bra, jag är nöjd! "

Hitta den bästa flyttfirman i Skellefteå

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Skellefteå. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Allt gick som planerat och enligt tidtabell. Alla frågor fick man svar på väldigt fort.

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Flyttfirma Skellefteå pris

Vad kostar flytthjälp i Skellefteå? Priset baseras på flera olika faktorer som bland annat avstånd, hur lång tid flytten tar och hur mycket flytthjälp man behöver. Nedan har vi samlat ihop några exempel på vad en flytt med flyttfirma till, från eller inom Skellefteå kan kosta.

Flytthjälp inom Skellefteå - pris

 • 2 km

  Flytt inom Skellefteå

 • 51 m²

  Lägenhet på andra våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Skellefteå - pris

 • 7 km

  Flytt inom Skellefteå

 • 53 m²

  Lägenhet på bottenplan

 • 2 flytthjälpare

  Kunden behövde både bärhjälp och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Mars
April
Maj

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttfirmor i hela Skellefteå

 • Degerbyn
 • Prästbordet
 • Sunnana
 • Sörböle
 • Centrala stan
 • Norrböle
 • Sjungande dalen
 • Älvsbacka
 • Anderstorp
 • Morön
 • Hedensbyn
 • Skelleftehamn
 • Ursviken
 • Bergsbyn
 • Morö backe

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Skellefteå Stadsbud

Torsgatan 101, 931 36 Skellefteå

Skellefteå Stadsbud är den äldsta flyttfirman i Skellefteå som sköter om det mesta gällande din flytt. Med flera års erfarenhet och kunniga medarbetare går jobbet effektivt och varsamt framåt.

Skellefteå Stadsbud hjälper dig med din bohagsflytt, företagsflytt och magasinering. Har du tunga saker som kassaskåp eller piano löser även det sig lätt! Flyttfirman ser även till att ömtåliga saker packas in väl och att deras försäkringar täcker det som de packat.

Flyttfågeln Ab

Brogatan 39 i, 931 62 Skellefteå

Flyttfågeln Ab har kontor i Skellefteå och utför flyttar inom hela landet tack vare täta samarbeten med andra flyttfirmor. Flyttfirman vill att deras flyttar ska ske enkelt, tryggt och kostnadseffektivt.

Flyttfågeln Ab har mångsidig erfarenhet av olika sorters flyttar. Flyttjänsterna de erbjuder är bohagsflytt, företagsflytt, magasinering samt flyttstädning. Kundens önskemål beaktas alltid och de ser till att kunden blir nöjd oberoende vilken tjänst det är fråga om.

Serviceförmedlingen Norr Ab

Brogatan 29, 931 62 Skellefteå

Serviceförmedlingen Norr Ab sköter om allt som har att göra med flytt och städ i Skellefteå med omnejd. Deras utbildare och erfarna personal hjälper till med smått som stort.

Serviceförmedlingen Norr Ab hjälper dig förutom med flyttar även med magasinering, dödsbotömning, bortforsling av skräp, flytt av tunga föremål, renoveringstjänster och logistiksupport. Varje uppdrag anpassas enligt kundens önskemål så att kunden ska bli så nöjd som möjligt.

Abbes Lokala Servicetjänster Ab

Södra Hedensbyn 47, 931 91 Skellefteå

Abbes Lokala Servicetjänster Ab har sin bas i Skellefteå men är även verksamma runt om Skellefteå. Företaget hjälper till med allt från flyttjänster, städtjänster och möbeltvätt till renovering, bygg, och trädgårdsskötsel.

Abbes Städ Ab:s motto är att de anpassar sig enligt kundens behov och kommer tillsammans med kunden fram till vad som blir det bästa upplägget. Företaget finns till som en hjälpande hand både för privatpersoner och företag.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Skellefteå

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Skellefteå

I Skellefteå och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Skellefteå

Behöver du hyra ett förråd i Skellefteå för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Skellefteå och information om staden

Skellefteå är Sveriges största kustkommun och beläget i Västerbotten.

Det finns ett tiotal flyttfirmor i Skellefteå, både inne i centrum och ytterom. Många av flyttfirmorna har flera års erfarenhet inom branschen och kunderna kan välja att prioritera pris eller kvalitet bland utbudet. Vid en flytt lönar det sig att jämföra flyttfirmor från olika orter eftersom man kan hitta en lämplig flyttfirma från andra ställen är hemorten. Därför är det smart att lämna en offertförfrågan via Flyttjakt och nå ut till hela landets flyttfirmor på en gång.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Skellefteå »