Flyttfirma Norrköping


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Norrköping

Söker du efter en flyttfirma i Norrköping? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Norrköping är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför flyttfirmor i Norrköping »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Norrköping – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Pris på flyttfirma i Norrköping

Vad kostar flyttfirma i Norrköping? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Norrköping kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Norrköping behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Norrköping

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp5003 000-4 390Ljura-Ljura
Bärhjälp, transport8143 999-11 400Kneippen-Haga
Bärhjälp, transport8612 500-6 260Gamla staden-gamla staden
Bärhjälp, transport9043 099-13 900Kneippen-Hageby
Bärhjälp, transport12924 199Hageby-Ljura

Pris på flyttfirma till eller från Norrköping

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Flyttlådor, bärhjälp, transport741657 000-13 900Stockholm-Norrköpping

Pris på flytthjälp i Norrköping - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Norrköping som har utförts via oss.

Flytthjälp till Norrköping - pris

 • 623 km

  Flytt från Umeå till Norrköping

 • 62 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Fytthjälpen flyttade även flyttkartonger och en grill till en annan adress

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Norrköping - pris

 • 3 km

  Flytt inom Norrköping

 • 140 m²

  Lägenhet på andra våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Norrköping?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Juni
Juli
Augusti

Hitta den bästa flyttfirman i Norrköping

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Norrköping. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Flexibel, snabb och vänlig

Erfarenheter av flyttfirmor i Norrköping

Flyttfirma Norrköping

Jag flyttar från en lägenhet till en annan inom Norrköping. Jag bor längst ner där det går att ställa flyttbilen utanför altanen för lätt packning. Stora möbler är en dubbelsäng, en dagbädd, en soffa, en fåtölj, ett mindre matbord, en stor tung byrå och en mindre byrå. Förutom detta finns även utemöbler, bord och fyra stolar samt en grill. Det finns inget förråd som behöver flyttas, har inget behov av flyttkartonger eller ner/uppackning. Vid det nya boendet går det att köra fram till dörren med bilen, men sedan är det hiss upp till andra våningen, hissen är rymlig. Vill även ha offert på flyttstäd.

Mottagna offerter
Personen fick tre offerter inom ett dygn. Totalt skickade åtta flyttfirmor en offert. En lämplig flyttfirma valdes efter drygt en veckas betänketid.

Val av flyttfirma
En flyttfirma från grannkommunen valdes för att sköta om flytten inom Norrköping. Eftersom avståndet mellan bostäderna var under 10 km erbjöd flyttfirman ett timpris. I sin offert hade flyttfirman uppskattat hur lång tid flytten skulle ta baserat på uppgifterna i offertförfrågan. De meddelade även i förväg om eventuella tilläggskostnader som kunde tillkomma ifall flytten skulle dröja ut på tiden. De gav ett skilt pris för flyttstädningen. Två flyttgubbar var med på flytten.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick väldigt smidigt och effektivt! "

Umeå till Norrköping

Vi flyttar från Umeå till Norrköping. Vi är två personer som kan hjälpa till med att bära sakerna men vi skulle behöva en bärare till. för att lasta in alla saker. I Norrköping får vi hjälp med avlastningen av en kompis. Allt är redan packat och klart. De största sakerna som ska flyttas är en dubbelsäng, en soffa, ett skrivbord och en hylla. I förrådet finns det endast fyra bildäck och en cykel. Flyttbilen kan köras från till dörren på båda adresserna.

Mottagna offerter
Totalt skickade fem flyttfirmor en offert på offertförfrågan under ett dygn. Offertförfrågan hade publicerats på eftermiddagen och nästa morgon valdes en lämplig flyttfirma.

Val av flyttfirma
Den mest lämpliga flyttfirman hittades från Umeå. Flyttfirman erbjöd en fast prissättning eftersom det var det mest lönsamma för kunden. En flyttgubbe hjälpte till med att lasta in och att transportera alla saker till Norrköping. Flyttfirman hade bra kontakt med kunden innan flytten och de kom överens om de slutliga detaljerna per telefon.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flyttfirman kom till oss lite i förtid vilket var positivt. Flyttgubben var väldigt professionell och bärandet samt transporten skedde utan problem. Vi blev klara med hela flytten lite snabbare än förväntat. Vi är nöjda och rekommenderar varmt vidare! "

Norrköping till Västerås

Vi flyttar från en trea i Norrköping till en tvåa i Västerås. Lägenheten är normalt möblerad och alla saker ska flyttas till den nya. Vi har inget förråd som behöver tömmas. Vi har 25 flyttkartonger samt en del större möbler som vi behöver hjälp med att bära. Tre personer och en flyttbil önskas. Man kan köra flyttbilen fram till dörren på båda adresserna. Vänligen kontakta mig per e-post.

Mottagna offerter
Kunden fick fyra offerter från flyttfirmor under det första dygnet. Hon kunde bekanta sig med offerterna samt flyttfirmornas recensioner i lugn och ro och utbudet räckte väl.

Val av flyttfirma
En flyttfirma från Norrköping valdes för att utföra den 116 km långa flytten. Tre flyttgubbar hjälpte till med flytten och de transporterade bohaget tryggt med en stor flyttbil. Flyttfirman hade erbjudit ett fast pris eftersom det var mest fördelaktigt för kunden. Alla nödvändiga tillbehör för att skydda möblerna och få dem upp i flyttbilen hörde till offerten. Flyttfirman hade alla försäkringar samt tillstånd i skick.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Killarna kom i tid på plats och skötte om allt effektivt och utan pauser. Jag rekommenderar varmt!"

Några av Flyttjakts flyttföretag i Norrköping

E-Xpress Flytt

Importgatan 46, 602 28 Norrköping

E-Xpress Flytt är ett familjeföretag som grundades 2006. E-Xpress Flytt utför flyttjänster i Norrköping men även i hela Östergötland och flera andra ställen i Sverige. De erbjuder flyttservice, flyttstädning, specialflytt och tunggods, demontering och montering samt magasinering.

E-Xpress Flytt utför arbeten med så minimal påverkan på miljön som möjligt. I samband med flytt lånar de ut flyttkartonger och på sås sätt kan kunden spara pengar och på miljön. Kundens behov kommer för E-Xpress Flytt i första hand och de anpassar sig efter. De lägger också höga krav på kvaliteten och tryggheten av tjänsterna de erbjuder.

Flyttfirma Norrköping

Gamla Rådstugugatan 15, 602 24 Norrköping

Söker du efter flyttjänster i Norrköping? Flyttfirma Norrköping erbjuder kostnadseffektiva flyttjänster i Norrköping så att kunden kan spara tid, energi och sin rygg. Som kund kan du välja själv hur mycket du vill göra själv och Flyttfirma Norrköping tar hand om resten med flera års erfarenhet.

De utför bohagsflytt, företagsflytt, flyttstädning, avfallshantering och emballering. De erbjuder också packningshjälp där de noggrant, tryggt och effektivt packar. Flyttfirman är experter på att packa och hittar på smarta lösningar föra att packa utrymmessnålt och säkert. Det går mindre pengar på flyttlådor då man har packat smart och inte behövt använda så många lådor.

Lika som bär

Rälsgatan 12, 602 23 Norrköping

Lika som bär är en städ- och flyttfirma som erbjuder tjänster i Norrköping, Linköping och Gävle. Om du har behov av flytthjälp av bohag eller kontorsflytt, magasinering, städning eller bärhjälp så hjälper Lika som bär till och anpassar sig efter kundens önskemål.

Lika som bär säljer eller lånar ut flyttkartonger för kunder som flyttar. De jobbar dagligen med att utvecklas för att bli bättre för att kunna erbjuda alla deras kunder en lyckad och trevlig flyttupplevelse. Sedan 2012 har Lika som bär utfört flera flyttar professionellt och tryggt.

Steg Städ & Flytt AB

Stockholmsvägen 18, Norrköping

Det är en tidskrävande process att flytta när allt ska packas ner och transporteras från gamla till nya bostaden. Som tur kan Steg Städ & Flytt minska på flyttstressen och hjälpa till med flytten. De är flyttproffs som hjälper till med allt från packning till transport till flyttstädning. De erbjuder också magasinering av saker eller hela bohag.

Steg Städ & Flytt gör sitt yttersta för att deras kunder ska vara nöjda och få en bra start på livet i nya bostaden. De har både kunskap och erfarenhet att flytta, vare sig det handlar om att flytta till eller från radhus, sommarbostad, villa eller lägenhet. De erbjuder även hjälp med tunga lyft och deras personal är utbildad med rätt tekniker att bära.

Stjärnexpressen

Kaptensgatan 3, 602 38 Norrköping

Stjärnexpressen erbjuder flyttjänster med 70 års erfarenhet i flyttbranschen i Norrköping, Linköping, Nyköping och Katrineholm. De utför privat flyttar, kontorsflyttar och transport av gods. Därtill erbjuder de magasinering från några veckor till flera år. De är en seriös flyttfirma som är känd för att vara pålitlig, trevlig och duktig i sitt arbete.

Stjärnexpressen vill erbjuda kunden en smidigt flyttupplevelse. De har också erfarenhet av att transportera ömtåliga och värdefulla ägodelar. De tänker på miljön och därför försöker de så långt det går att ordna samtransporter för att undvika att köra med halvtomma bilar.

Flytt & Städ Sverige AB

Koppargatan 6, 602 23 Norrköping

Söker du efter en flyttfirma i Norrköping? Flyttfirman Flytt & Städ Sverige är en ständigt växande flyttfirma som kan ta hand om delar av din flytt eller hela flytten. Beroende på kundens behov skräddarsyr de en flyttjänst som passar kunden. De vill att deras kunder ska känna sig trygga när de flyttar med Flytt & Städ Sverige och är också kända som en schysst flyttfirma.

Deras flyttarbetare är utbildade inom flytt och städ för att kunna se till att kundens flytt går smidigt. De erbjuder också flytthjälp utomlands samt flyttjänster åt företag och flera olika sorters transporttjänster åt privatpersoner, företag, kommuner och regioner.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Flyttstädning Norrköping

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Vad kan man förvänta sig för pris för en flyttstädning i Norrköping? Många erbjuder ett pris per kvadratmeter och det brukar vara 20-40 kr/kvm. Därtill kan en del lägga till en summa för städmaterial och den summan är olika från fall till fall.

Nedan är ett exempel från en kund som hittade sin flyttfirma via Flyttjakt:

Flyttstädning i Norrköping - pris
Flyttfirman skötte om både flytten och flyttstädningen. De utförde flyttstädningen för 42 kr/kvm.
Pris: 1500 kr

ABA Städ

Sankt Petersgatan 139 H, 602 30 Norrköping

ABA Städ utför mångsidiga tjänster med noggrannhet och passion. De anpassar sina tjänster enligt kundernas behov och ingen städning är för stor eller för liten. ABA städ utför bland annat flyttstädning, hemstädning, fönsterputs, storstädning, visningsstädning och trappstädning både för privatpersoner och företag. Alltid med 100% nöjd garanti.

Städoteket AB

Lundatorpsvägen 15, 602 13, Norrköping

Städoteket AB är en lokal städfirma i Norrköping som bland annat utför flyttstädning, visningsstädning, fönsterputsning och kontorsstädning. De värnar mycket om både sina kunder och sin personal.

Norrköping Allstäd AB

Linnégatan 17, 602 23 Norrköping

Norrköping Allstäd AB har lång erfarenhet inom branschen och strävar efter att varje kund ska bli nöjd. De har både privatpersoner och företag som kunder.

Flyttstädgruppen i Sverige

Regeringsgatan 65, 103 24 Stockholm

Flyttstädgruppen i Sverige är enbart fokuserade på flyttstädningar som de utför runtom i hela landet. De anpassar sig enligt kundens önskan och jobbar dagligen för en mer hållbar vardag.

Flyttbil i Norrköping

I Norrköping och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Norrköping

Behöver du hyra ett förråd i Norrköping för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför flyttfirmor i Norrköping redan idag!

Jämför offerter »