Flyttfirma Västerås


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Västerås, från Västerås eller inom Västerås och letar efter en flyttfirma ? Du hittar passlig flytthjälp via Flyttjakt.nu! Istället för att söka separat efter flyttfirmor kan du enkelt nå ut till flera flyttfirmor genom att fylla i endast en offertförfrågan. När du jämför flyttfirmor och skickar in en offertförfrågan, kan du även specificera hur flytten ser ut och om du till exempel behöver flyttstädning. Offertförfrågan skickas vidare till flyttfirmor nära dig som är sedan personligt i kontakt med dig med deras erbjudanden. Därefter väljer du den flyttfirman som passar dig bäst. Detta förenklas i och med att du kan jämföra priser och läsa omdömen för att göra rätt beslut.

Är du ute efter en flyttfirma med billigast pris eller den bästa servicen? Vare sig det är det ena eller andra så ser vi till på Flyttjakt.nu att du hittar flyttfirman som passar dig bäst.

Jämför din flytt Västerås »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Västerås

Är du i behov av flytthjälp och transport i Västerås? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Västerås

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Västerås Flyttningsbyrå

Bastborregatan 11, 721 34 Västerås

Söker du efter en flyttfirma i Västerås? Västerås Flyttningsbyrå skräddarsyr åt dig din perfekta flytt-och transporttjänst. De erbjuder kontors/företagsflytt, bohagsflytt och magasinering samt hjälp med flyttstädning, vindsröjning och tömning av dödsbo.

Västerås Flyttningsbyrå erbjuder snabba, säkra och ansvarsfulla tjänster. För deras kunders tid är värdefull, kundernas saker ska inte få gå sönder under flytten och de tar ansvar över miljöfrågor.

Flyttfirma Västerås

Liegatan 21A, 724 67 Västerås

Istället för att stressa över flytten, spara tid och energi genom att få hjälp av Flyttfirma Västerås. De erbjuder bohags och företagsflytt i hela Sverige. Därtill erbjuder de packning av flyttlådor, städservice och lyft av tunga föremål.

Flyttfirma Västerås flyttar säkert och tryggt samtidigt som det erbjuder tjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Som extra erbjuder de även magasinering i Västerås.

Montrab

Fallhammargatan 10, 721 33 Västerås

Montrab flyttfirma erbjuder inte enbart flyttjänster inom och runt omkring Västerås utan även över hela Sverige. Förutom flyttransport och bärande kan Montrab även hjälpa med planering, packning och montering. Montrab garanterar en trygg och säker flytthjälp.

Har du till exempel en flygel eller ett kassaskåp som ska flyttas? Montrab hanterar även tyngre flyttlass tack vare specialiserade fordon och utrustning.

Västerås Expressbyrå

Kungsängsgatan 7, 721 30 Västerås

Västerås Expressbyrå grundades redan 1888 och är en kvalitetscertifierad, kompetent och erfaren flyttfirma. Förutom flyttar i Västerås utför de flyttar också i övriga Sverige. Från och med 1993 har de erbjudit regelbunden trafik till och från Mallorca.

Västerås Expressbyrå arbetar konstant för att se till att deras kunder ska känna sig trygga och nöjda med deras service. Förutom flyttjänster för bohag och företag erbjuder de även magasinering och förrådsutrymmen.

Flytt & Städ Sverige AB

Fallhammargatan 3A, 721 33 Västerås

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder flytt i Västerås för dig som söker ett professionellt flyttföretag. De erbjuder kostnadseffektiv och smärtfri flytt med hjälp av sin välutbildade personal.

Några ord som beskriver Flytt & Städ Sverige AB är noggrannhet, snabbt service och personligt bemötande. Kunden ligger i fokus och därmed ser de till att flytten sker med omsorg.

Heby Städ & Flytt AB

Bergslagsgatan 1, 733 31 Sala

Heby Städ & Flytt AB gör både privat-och företagsflyttar i Västerås. Ifall du vill kan de ta hand om packningen och sedan se till att dina saker kommer säkert fram till den nya adressen. De hjälper till med både små och stora flyttar.

Heby Städ & Flytt AB erbjuder även städhjälp samt har utrustning för att flytta tyngre föremål såsom pianon. De hjälper även med hantering av avfall i samband med flytten och för till avveckling och återvinning.

Flyttbolaget Stockholm

Nioörtsvägen 36, 126 32 Hägersten

Flyttbolaget Stockholm erbjuder personlig service, trygghet och transport med erfarenhet och kompetens. Flyttbolaget Stockholm är ett familjeföretag sen 1984 och är verksamma i Stockholm och angränsande län (Mälardalen).

Du får själv bestämma omfattningen på din flyttjänst, Flyttbolaget Stockholm erbjuder bohagsflyttar, kontorsflyttar och flyttstädning. Flyttbolaget Stockholm kan även hjälpa med packning, emballering och uppackning. Ifall du ska flytta ut till skärgården så har Flyttbolaget Stockholm mångårig erfarenhet och möjlighet att samordna med rederier för lyckad transport.

Flyttbil i Västerås

I Västerås och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Västerås

Behöver du hyra ett förråd i Västerås för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Västerås och information om staden

Västerås är beläget vid den vackra Mälarens norra strand och erbjuder både stad- och naturmiljö. Västerås skärgård har flera små öar som nås med båt och på vintern kan man ta sig på skridskotur på Mälaren. Inne i Västerås centrum har man nära till shopping, restauranger, cafér samt till både konst och historia. Därtill är Västerås känt för sina långa cykelvägar och sägs ha ett av Sveriges bästa cykelvägnät. Näringslivet i Västerås domineras av grafisk industri, data-elektronikföretag handel, kommunikationer.

Resande till och från Västerås fungerar med bra kommunikationer i form av Europavägen, tåg- och flygförbindelser. Järnvägen Mälarbanan binder ihop Västerås med både Örebro och Stockholm vilket möjliggör smidiga resmöjligheter mellan städerna. Något som också är intressant med Västerås är att man hittar Skandinaviens största inre hamn i Västerås.

Innan du flyttar rekommenderar vi att du kikar på vår omfattade flytt checklista, så att du har flytten och packningen under kontroll. Vi önskar dej lycka till med flytten!

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Västerås »