Flyttfirma Västerås


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Västerås

Söker du efter en flyttfirma i Västerås? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Västerås är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför flyttfirmor i Västerås »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Västerås – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Pris på flyttfirma i Västerås

Vad kostar flyttfirma i Västerås? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Västerås kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Västerås behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Västerås

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Packning, bärhjälp, transport10844 500-17 900Centrala staden- ÖM-Hamre-Talltorp

Pris på flyttfirma till eller från Västerås

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport283845 500-12 000Västerås-Göteborg
Bärhjälp, transport65944 000-5 500Stockholm-Västerås
Bärhjälp, transport511153 500-9 200Västerås-Stockholm
Bärhjälp, transport183367 200-13 800Uddevalla-Västerås

Pris på flytthjälp i Västerås - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Västerås som har utförts via oss.

Flytthjälp till Västerås - pris

 • 13 km

  Flytt från Hallstahammar till Västerås

 • 57 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp från Västerås - pris

 • 42 km

  Flytt från Västerås till Västerfärnebo

 • 82 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden betalade ett fast pris för flytthjälpen och därtill 550 kr/h för flyttstädningen

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Västerås?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Juli
Augusti
September

Hitta den bästa flyttfirman i Västerås

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Västerås. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flexibel, snabb och vänlig

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Erfarenheter av flyttfirmor i Västerås

Flytt inom Västerås

Lägenheterna är nästan exakt lika stora. Jag behöver en lastbil och två personer för att utföra flytten. Jag bor på tredje våningen och det finns ingen hiss i huset. Det nya boendet har inte heller hiss och jag kommer att flytta till andra våningen. Några av de tyngre möblerna är bland annat en soffa för tre personer, 55’’ TV, ett vitrinskåp, två stora speglar, en frys, ett köksbord, en dubbelsäng, trädgårdsbord, åtta bildäck och en stor hylla. Förutom dessa finns det flera mycket mindre möbler och saker som packas in i flyttlådor. Behöver bärhjälp med dem också.

Mottagna offerter
Personen fick sammanlagt sex offerter och den valda flyttfirman valdes inom endast fem dagar.

Val av flyttfirma
Flyttfirman som personen valde skötte om lastningen av sakerna samt flytten till Västerås. De skötte även om att lasta av sakerna från flyttbilen väl framme vid den nya lägenheten. Kommunikationen skedde bra innan flytten och flyttfirman skötte allt professionellt. Flyttfirman har över tio års erfarenhet inom branschen och prioriterar kundens trygghet.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jag är mycket nöjd med min flytt! Killarna som kom var trevliga och effektiva utan att vara vårdslösa. De emballerade allting som var ömtåligt och kunde bli smutsigt. Ingenting gick sönder under flytten. Jag kommer definitivt att anlita dem igen om det blir aktuellt med en flytt."

Flytt från Västerås till Sundsvall

Jag flyttar från en lägenhet i Västerås till en lägenhet i Sundsvall. Jag har ingen som hjälper mig med flytten. Det behövs hjälp med att packa alla saker och möbler och jag behöver även flyttkartonger. De största möblerna jag har är en kontinentalsäng och ett vitrinskåp med tre sektioner. Jag har även ett litet förråd. Ni kan köra ända fram till dörren med flyttbilen.

Mottagna offerter
Personen fick totalt sex offerter inom en kort tidsperiod. Inom loppet av några dagar från att offertförfrågan skickades var en flyttfirma vald och de planerade sedan flytten tillsammans.

Val av flyttfirma
Den valda flyttfirman skickade en väldigt utförlig och vänlig offert där det framgick exakt hurdan hjälp de erbjuder inom packning och flyttning. I packningen ingick flyttkartonger, packpapper, att packa ner saker, att plasta in möbler, att ta ner gardiner och att skruva isär möbler. De poängterade även att de inte står för att packa värdesaker och inte sköter om elektriska installationer. Gällande flytten skötte de om att lasta, lossa och att bära. Sedan hade de även kraftiga flyttfiltar och såklart en flyttbil. Försäkringen var i skick för flyttfirman.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten fungerade bra, jag är nöjd!"

Flytt från Västerås till Stockholm

Flytten sker från en lägenhet på 80 kvadrat i Västerås till ett hus på 70 kvadrat i Stockholm. Min mamma behöver hjälp med att packa ihop ett vitrinskåp med porslin i vardagsrummet, samt med flyttstädningen av lägenheten. Förutom vitrinskåpet behöver även sex matstolar,ett matsalsbord, en liten fåtölj och en utegrupp med fyra stolar och ett matbord flyttas. Man kan köra fram till porten på båda ställena och det behövs nog två man eftersom vi inte kan vara behjälpliga med bärhjälp.

Mottagna offerter
Inom två dagar hade personen fått flera offerter från flyttfirmor och valt en av dem för att utföra flytten.

Val av flyttfirma
Den valda flyttfirman stod för allt från plastning av ömtåliga möbler och lastning till själva transporten och avlastning. Bärhjälp ingick naturligtvis också. Vid behov kunde de även ta hand om flyttstädningen, men den tjänsten kostade skillt. Flyttfirman har alla tillstånd och försäkringar i skick och utför alla uppdrag på ett professionellt sätt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Min mamma blev jättenöjd! Vi fick ett trevligt bemötande och en väldigt bra flytthjälp. Rekommenderas varmt."

Några av Flyttjakts flyttföretag i Västerås

Västerås Flyttningsbyrå

Bastborregatan 11, 721 34 Västerås

Söker du efter en flyttfirma i Västerås? Västerås Flyttningsbyrå skräddarsyr åt dig din perfekta flytt-och transporttjänst. De erbjuder kontors/företagsflytt, bohagsflytt och magasinering samt hjälp med flyttstädning, vindsröjning och tömning av dödsbo.

Västerås Flyttningsbyrå erbjuder snabba, säkra och ansvarsfulla tjänster. För deras kunders tid är värdefull, kundernas saker ska inte få gå sönder under flytten och de tar ansvar över miljöfrågor.

Flyttfirma Västerås

Liegatan 21A, 724 67 Västerås

Istället för att stressa över flytten, spara tid och energi genom att få hjälp av Flyttfirma Västerås. De erbjuder bohags och företagsflytt i hela Sverige. Därtill erbjuder de packning av flyttlådor, städservice och lyft av tunga föremål.

Flyttfirma Västerås flyttar säkert och tryggt samtidigt som det erbjuder tjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Som extra erbjuder de även magasinering i Västerås.

Montrab

Fallhammargatan 10, 721 33 Västerås

Montrab flyttfirma erbjuder inte enbart flyttjänster inom och runt omkring Västerås utan även över hela Sverige. Förutom flyttransport och bärande kan Montrab även hjälpa med planering, packning och montering. Montrab garanterar en trygg och säker flytthjälp.

Har du till exempel en flygel eller ett kassaskåp som ska flyttas? Montrab hanterar även tyngre flyttlass tack vare specialiserade fordon och utrustning.

Västerås Expressbyrå

Kungsängsgatan 7, 721 30 Västerås

Västerås Expressbyrå grundades redan 1888 och är en kvalitetscertifierad, kompetent och erfaren flyttfirma. Förutom flyttar i Västerås utför de flyttar också i övriga Sverige. Från och med 1993 har de erbjudit regelbunden trafik till och från Mallorca.

Västerås Expressbyrå arbetar konstant för att se till att deras kunder ska känna sig trygga och nöjda med deras service. Förutom flyttjänster för bohag och företag erbjuder de även magasinering och förrådsutrymmen.

Flytt & Städ Sverige AB

Fallhammargatan 3A, 721 33 Västerås

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder flytt i Västerås för dig som söker ett professionellt flyttföretag. De erbjuder kostnadseffektiv och smärtfri flytt med hjälp av sin välutbildade personal.

Några ord som beskriver Flytt & Städ Sverige AB är noggrannhet, snabbt service och personligt bemötande. Kunden ligger i fokus och därmed ser de till att flytten sker med omsorg.

Heby Städ & Flytt AB

Bergslagsgatan 1, 733 31 Sala

Heby Städ & Flytt AB gör både privat-och företagsflyttar i Västerås. Ifall du vill kan de ta hand om packningen och sedan se till att dina saker kommer säkert fram till den nya adressen. De hjälper till med både små och stora flyttar.

Heby Städ & Flytt AB erbjuder även städhjälp samt har utrustning för att flytta tyngre föremål såsom pianon. De hjälper även med hantering av avfall i samband med flytten och för till avveckling och återvinning.

Flyttbolaget Stockholm

Nioörtsvägen 36, 126 32 Hägersten

Flyttbolaget Stockholm erbjuder personlig service, trygghet och transport med erfarenhet och kompetens. Flyttbolaget Stockholm är ett familjeföretag sen 1984 och är verksamma i Stockholm och angränsande län (Mälardalen).

Du får själv bestämma omfattningen på din flyttjänst, Flyttbolaget Stockholm erbjuder bohagsflyttar, kontorsflyttar och flyttstädning. Flyttbolaget Stockholm kan även hjälpa med packning, emballering och uppackning. Ifall du ska flytta ut till skärgården så har Flyttbolaget Stockholm mångårig erfarenhet och möjlighet att samordna med rederier för lyckad transport.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Flyttstädning Västerås

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Vad kan man förvänta sig för pris för en flyttstädning i Västerås? Många erbjuder ett pris per kvadratmeter och det brukar vara 20-40 kr/kvm. Därtill kan en del lägga till en summa för städmaterial och den summan är olika från fall till fall.

Nedan är ett exempel från en kund som hittade sin flyttfirma via Flyttjakt:

Flyttstädning i Västerås - pris
Flyttfirman skötte om både flytten och flyttstädningen. De utförde flyttstädningen för 40 kr/kvm.
Pris: 3330 kr

Proffas AB

Fallhammargatan 1D, 721 33 Västerås

Proffas AB har sin bas i Västerås och utför skräddarsydda städtjänster. De fokuserar dagligen på att uppnå hög kvalitet och på kundens behov och önskemål.

B&A Städ AB

Fallhammargatan 2, 721 33 Västerås

B&A Städ AB är verksamma i Västerås med omnejd och erbjuder sina tjänster både för privatpersoner och företag. Några av tjänsterna är flyttstädning, hemstädning, butiksstädning och trappstädning.

ENA Services AB

Granbyvägen 18, 647 51 Åkers Styckebruk

ENA Services AB är ett rätt så ungt företag men personalen har lång erfarenhet inom branschen. De fokuserar på kundnöjdhet och på det lilla extra vid varje uppdrag. Förutom i Västerås är de verksamma på sex andra orter.

Städgiganten AB

Ebba Brahes väg 8, 192 69 Sollentuna

Städgiganten AB utför mångsidiga städtjänster för privatpersoner, företag, fastigheter och skolor. De är en personlig städfirma med kunnig och erfaren personal.

Flyttbil i Västerås

I Västerås och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Västerås

Behöver du hyra ett förråd i Västerås för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför flyttfirmor i Västerås redan idag!

Jämför offerter »