Dödsbotömning och  dödsbostädning

Pålitlig flytt
Recensioner av flyttfirmor

Dödsbotömning och dödsbostädning är två tjänster som väldigt många flyttfirmor erbjuder. Detta vet inte alla om, men så är faktiskt fallet.

De som ärver dödsboet är ansvariga över att tömma det samt städa det. Det kan vara psykiskt tungt att rensa ett dödsbo eller städa det, och därav kan det vara skönt att låta en flyttfirma ta hand om saken. För att hitta en flyttfirma nära dig som erbjuder dödsbotömning och dödsbostädning kan du ta hjälp av Flyttjakts jämförelseverktyg. Mer information om hur det fungerar hittar du längre ner på sidan!

Börja med att fråga efter offerter för att tömma och städa dödsbo

Hur tömmer man ett dödsbo? Hur kan en flyttfirma hjälpa?

Kom ihåg att man inte får tömma ett dödsbo innan bouppteckning. Man får inte heller ta eller slänga bort någon egendom från dödsboet även om arvingarna skulle vara överens om saken. Då bouppteckningen är klar får man börja dödsbotömningen. Då du tömmer ett dödsbo ska alla saker och möbler bort från bostaden och bostaden ska flyttstädas grundligt. Saker som ingen vill ha men som ändå är i bra skick kan man föra till second hand butiker eller välgörenhetsorganisationer. Detta minskar på mängden avfall och deponikostnader.

Om du vill boka en flyttfirma för detta lönar det sig att vara i kontakt med flyttfirman i god tid innan dödsbotömningen för att säkerställa att flyttfirman inte är upptagen då. En flyttfirma sköter om att tömma en bostad oavsett om det är ett dödsbo, vräkningsbostad, förråd, vind eller annat utrymme. Möbler, vitvaror, elektronik förs till återvinning om ingen vill ha dem. Förutom att tömma dödsbon kan flyttfirman även sköta om dödsbostädningen. De har alla redskap som behövs, du kan lämna över allt i deras händer och lita på att jobbet blir gjort.

Pris på dödsbotömning och dödsbostädning

Hur mycket kostar tömning och städning av dödsbo? Eftersom alla dödsbotömningar ser olika ut är det svårt att säga ett exakt pris på vad den slutliga kostnaden blir. Några faktorer som påverkar priset är dödsboets storlek, hur många flyttgubbar som behövs, hur stor flyttbil som behövs samt hur lång körsträckan är. Det bästa sättet för att få ett exakt pris är att lämna en offertförfrågan. Om du även vill ha ett pris för dödsbostädning kan du nämna det i offertförfrågan. För att underlätta processen så att du inte måste kontakta flera olika flyttfirmor kan du lämna en offertförfrågan via Flyttjakt. Vi hjälper dig att komma i kontakt med flera flyttfirmor på en gång så att du kan jämföra deras offerter på ett och samma ställe.

Lämna en offertförfrågan »

Hur jämför man tjänster för att tömma och rensa dödsbon?

Det fungerar så att du lämnar en offertförfrågan via oss som når ut till flyttfirmor i hela Sverige. Sedan skickar flyttfirmor offerter till dig som du kan jämföra. Om du hittar en passlig flyttfirma via oss kan du vara i direkt kontakt med dem för att komma överens om detaljerna kring att rensa dödsboet. I genomsnitt får våra kunder sex offerter att jämföra.

Lämna en offertförfrågan för att nå flyttfirmor i hela landet
Ta emot offerterna som kommer till din e-post
Jämför offerterna och läs flyttfirmornas omdömen
Välj en passlig flyttfirma för tömning av dödsbo

Det är gratis att jämföra och du binder dig inte till något.

Hur hjälper Flyttjakt med dödsbotömning och dödsbostädning?

Du sparar upp till 40 % i kostnader
Du får offerter inom en timme
Du binder dig inte till något
Du når ut till alla flyttfirmor på en och samma gång
Bästa erbjudandet kan komma från ett oväntat ställe
Du får läsa recensioner om flyttfirmorna för att hitta en som passar dig

Lämna en offertförfrågan »

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Kunder som har använt flyttjänster för tömning av dödsbo har skrivit recensioner om deras upplevelser, dessa hjälper dig att hitta en pålitlig och effektiv tjänst via Flyttjakt.nu. Lämna en offertförfrågan, ja och bekanta dig med recensioner i samband med erbjudanden.

Tömning av dödsboet gick galant. Flyttarbetarna var i tid på plats och fastän de var väldigt försiktiga med sakerna så arbetade de snabbt. Dom ödslade ingen tid i onödan. Det var bra utfört.

 

Begär offert för tömning av dödsbo