Flytthjälp för dig

Pålitlig flytt
Recensioner av flyttfirmor

Flytthjälp underlättar flytten betydligt oavsett hurdan flytt det är fråga om. Då du bokar flytthjälp kan du själv bestämma hur omfattande flytthjälp du vill ha. Ingen flytt är för stor eller liten för flyttfirmorna! Du kan boka enstaka tjänster eller flytthjälp med allt från packning till flyttstädning och montering av möbler.

Behöver du flytthälp? Flyttjakt hjälper dig att hitta en lämplig flyttfirma. Lämna en offertförfrågan via oss och jämför sedan flyttfirmors offerter samt omdömen.


Flytthjälp för transport

Den mest använda flytthjälpen är att boka flyttransport. Genom att anställa ett flyttföretag som hjälper dig med flyttransporten så säkerställer du att det står en flyttbil i rätt storlek och en professionell chaufför framför din dörr på flyttdagen. Att endast hyra transport hör till en av de förmånligaste tjänsterna och du behöver inte lägga tid på att själv åka och hämta en flyttbil.

Flytthjälpen hjälper dig att packa och bära

Flytthjalp-lador-packningFlytthjälp gör din flyttdag betydligt mindre stressig.  Flera flyttfirmor erbjuder flytthjälp i form av att skydda lägenheten, ta isär möbler, packa saker, fungera som bärhjälp, packa upp och till slut montera möblerna. En flytthjälp som denna ser till att din flytt lyckas på en gång och dina saker tas bra hand om. Dessa tjänster lämpar sig både för en bohagsflytt och en företagsflytt.

Förutom att anlita flytthjälp rekommenderar vi att du läser vår omfattande checklista vid flytt för att ha koll på allt före under och efter flytten.

Speciellt ifall du har ömtåliga saker och tunga möbler som ska flyttas, är det smart att lämna över ansvaret för packningen och bärandet till professionella. De har rätt flytthjälpmedel och kunskap om hur man ska skydda samt bära dylika saker. I de flesta fall är deras verksamhet också helt försäkrad för eventuella olyckor. Eftersom många olyckor kan undvikas genom att anlita en bra flyttfirma, är det viktigt att jämföra flyttfirmor. Ibland är det värt att anlita en dyrare flyttfirma. Dock ska man tänka på att även läsa flyttfirmornas omdömen eftersom de säger mer än priset.

Flytthjälp pris – vad kostar flytthjälp för min flytt?

Tyvärr är det svårt att ge en exakt summa eftersom alla flyttar ser olika ut och det är flera faktorer som påverkar priset. Vilka tjänster man anlitar, hur långt man flyttar, hur stort bohag man har samt när man flyttar är faktorer som påverkar det slutliga priset. Förutom detta varierar prissättningen mellan flyttfirmor väldigt mycket. Deras prissättning kan påverkas av medarbetarnas och flyttbilens tillgänglighet, flyttfirmans effektivitet, kundens behov av tilläggstjänster och flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar.

Priset i offerterna via Flyttjakt kan skilja upp till 40%. Därför lönar det sig alltid att jämföra flyttfirmor. På sidan ”Flyttfirma pris” visar vi upp prisexempel för flyttar som har utförts via oss.

Ju mer du gör själv desto förmånligare kommer priset att vara. Om du behöver hjälp med flera tjänster så som transport, flyttstädning och magasinering, lönar det sig att kolla om du kan boka alla dessa tjänster från en flyttfirma. Genom att göra det kommer du troligen få ett förmånligare paketpris.

För att snabbt få ett riktgivande pris på din flytthjälp kan du använda dig av vår flytträknare. Du kommer att få ett riktgivande pris på endast två minuter. Om du vill ha ett exakt pris lönar det sig att lämna en offertförfrågan. Via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor runt om i hela Sverige och kan enkelt jämföra flyttfirmors offerter samt omdömen. Lämna en offertförfrågan idag för att se vilka flyttfirmor som kan ställa upp som flytthjälp för din flytt!

Flytthjälp erbjuds i hela Sverige

Genom Flyttjakt kan du lätt hitta en flyttfirma som motsvarar dina behov och din budget. Flera flyttfirmor runtom hela Sverige skickar dagligen  offerter genom vår tjänst. Du kommer i kontakt med dem genom att lämna en offertförfrågan. Flyttfirmor är väldigt flexibla och kan hjälpa till med såväl små som stora flyttar och ställa upp som akut flytthjälp. Du vet väl att det är gratis att använda Flyttjakt?

Vanliga frågor

Börja din flytt genom att be om offerter via oss

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Flytten var helt perfekt, killarna arbetade hårt och tog inga pauser, flyttfirman var pålitlig, rekommenderar 10+

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.


Senast jämförda flyttar

Från flytt berättelserna har vi tagit bort personlig information som adresser, namn och tidpunkt för flytten. Tanken med dessa flyttberättelser är att ge exempel på hur andra användare av tjänsten har jämfört sin flytt.

Flytt från 50 m², två rum, radhus
Från lägenheten flyttas möblerna(soffa, bokhylla, byrå, frys och säng) och ungefär 10 flyttlådor till förråd. Det finns en bärare, jag själv, men jag kan inte bära tunga föremål. Mitt önskemål skulle vara att en chaufför och en bärare. Det finns inte behov för flyttlådor, packningsmaterial eller packningshjälp. Flyttbilen kan man köra direkt framför dörren. Radhus till radhus.
Kunden fick 3 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 140 m², villa
Vi flyttar från en villa till ett höghus men våra saker ska vi lägga i förråd undan för ett par månader i ett garage som befinner sig på samma ställe som nya lägenheten. Största delen av möblerna kommer vi att sälja före flytten, men sakerna som blir kvar är 200x180 cm säng 200x90 cm säng, flera byråer. Egnahemshuset består av två våningar men det går att köra ända fram till dörren, detsamma kan man göra väl framme vid garaget. Vi behöver förutom en chaufför bärare för flytten. Flytten till förrådet, vårt garage sker på en onsdag och vi skulle behöva flyttlådor fredagen före, ni kan räkna ut hur många flyttlådor vi kanske behöver? Vi behöver flyttlådorna för två veckor. Villa till höghus.
Kunden fick sitt första erbjudande inom 12 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 64 m², tre rum, höghus
Frågar efter erbjudanden för en flytt för min Mamma. Vi har inte egna bärare och behöver därför mest hjälp med bärandet. Min Mamma bor i en tvårummare i andra våningen men flyttar till nästan grannhuset, och nya bostaden ligger på nedre våningen. Packningsmaterial skulle gärna få komma via flyttfirman. Väntar på era erbjudanden. Höghus till höghus.
Kunden fick 3 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 105 m², radhus
Behöver hjälp med att flytta saker från huset, speciellt behövs hjälp med de större möblerna. Dessa är soffa, tvättmaskin, två större byråer, dubbelsäng, sex personers matbord och stolar. En bärare har vi hemifrån. Vi behöver inte packningshjälp eller flyttlådor, enbart en stor flyttbil och bärhjälp. Det beror såklart på storleken på bilen men det kan vara att ett lass räcker då vi inte hamstrar på saker. Bilen får man kört ett par meter från ytterdörren men i det nya huset finns det en del trappor. Radhus till radhus.
Kunden fick 3 erbjudanden » Jämför din flytt här

Jämför flytthjälp redan idag. Det går på ett par minuter!