Flytthjälp till flytten

Pålitlig flytt
Recensioner av flyttfirmor

Det är bra att anställa flytthjälp oavsett hurdan flytt det är fråga om. Professionell flytthjälp hjälper med till exempel att packa saker, transport och uppackning. Detta betyder att du inte behöver anstränga dig utan kan ta det lugnt medan flytthjälpen fixar. Hitta din flyttfirma via Flyttjakt.nu, läs recensioner och välj den som passar dig bäst.

Läs hur professionell flytthjälp gör din flytt enklare och hitta tjänsten som passar dig genom att lämna en offertförfrågan.


Flytthjälp till transport

Den mest använda flytthjälpen är att skaffa transport för flytten. Genom att anställa ett flyttföretag som hjälper dig med flyttransport så säkerställer du att det står en flyttbil av rätt storlek och en professionell chaufför framför din dörr på flyttdagen. Att endast hyra transport hör till en av de förmånligaste flyttjänsterna, men det betyder att du själv ska ta hand om resten av uppgifterna såsom packning och att bära. Men i alla fall sparar du tiden att själv åka och hämta en flyttbil.

Flytthjälp för att packa och bära

Flytthjalp-lador-packningGör din flytt stressfri och anlita erfaren flytthjälp för att ta hand om packningen och bärandet. Flera flyttfirmor erbjuder flytthjälp där de tar hand om att skydda lägenheten, ta isär möbler, packa saker, bära, packa upp och till slut montera möblerna. En flytthjälp som denna ser till att din flytt lyckas på en gång och dina saker tas bra hand om. Förutom att få flytthjälp rekommenderar vi att du läser den omfattande flyttarens checklista för att kolla att du inte glömt något när det kommer till flytten.

Flytthjälp, speciellt packning av saker och bärande kan vara i flera bohagsflyttar smartast att lämna åt professionella. De har rätta packningsmaterial och tekniker för att skydda dina saker. I de flesta fall är deras verksamhet också helt försäkrad mot eventuella olyckor. För det mesta kan dock olyckor undvikas då flytthjälpen korrekt packar, skyddar och hanterar sakerna. Därför är det värt att fråga efter offerter och överväga en dyrare fltýttfirma som erbjuder flyttjänster som dessa. Det finns skillnader i flyttjänsternas priser.

Flytthjälp erbjuds i hela Sverige

Genom vår tjänst hittar du smärtfritt en flyttfirma som erjuder passlig flytthjälp till just din flytt. Flera flyttfirmor i hela Sverige gör erbjudanden genom vår tjänst. Du kommer i kontakt med dem genom att jämföra din flytt, det enda du behöver göra är att lämna en offertförfrågan.

Börja flytten med att be om erbjudanden för flytt

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂


Senast jämförda flyttar

Från flytt berättelserna har vi tagit bort personlig information som adresser, namn och tidpunkt för flytten. Tanken med dessa flyttberättelser är att ge exempel på hur andra användare av tjänsten har jämfört sin flytt.

Flytt från 65 m², tre rum, höghus
En del av bostadens möbler plus sakerna från två små förrådsutrymme ska flyttas till ett förråd som ligger 220 km ifrån. I huset finns en rymlig hiss. Det finns några trappsteg till förrådsutrymmet i källaren. Vi behöver en chaufför och kanske en bärare(det klarnar senare). Gör ett skillt pris för bärhjälp. Flyttbilen kan man köra nära dörren i båda adresserna. Flyttdagen kan vara mellan 16-18 enligt avtal. Höghus till förråd.
Kunden fick första erbjudandet inom 33 minuter Jämför din flytt här
Flytt från 300 m², villa
Flytt från: hus med tre våningar, finns trappor och mellanvåningar. Inget piano. Vitvaror: tvättmaskin och torktumlare. Svåraste möblerna är dubbelsängen som befinner sig på våning 3 och sänken på våning 2. Flyttbilen får man inte kört framför dörren, kort sträcka att bära. Vi försöker själv transportera så mycket som möjligt av de mindre sakerna såsom böcker, kläder och kärl. Det vi främst behöver hjälp med är möblerna. Vart flyttar vi: till ett hus med två våningar, det finns utrymme på terrassen som hjälper att tillfälligt förvara saker. Vi behöver chaufför och bärare. Från eget håll finns det två män. Vi behöver en ordentlig mängd flyttlådor av plast, skulle de finnas av dem redan i början på nästa månad och till vilket pris? Villa till villa.
Kunden fick 5 erbjudanden Jämför din flytt här
Flytt från 105 m², radhus
Behöver hjälp med att flytta saker från huset, speciellt behövs hjälp med de större möblerna. Dessa är soffa, tvättmaskin, två större byråer, dubbelsäng, sex personers matbord och stolar. En bärare har vi hemifrån. Vi behöver inte packningshjälp eller flyttlådor, enbart en stor flyttbil och bärhjälp. Det beror såklart på storleken på bilen men det kan vara att ett lass räcker då vi inte hamstrar på saker. Bilen får man kört ett par meter från ytterdörren men i det nya huset finns det en del trappor. Radhus till radhus.
Kunden fick 3 erbjudanden Jämför din flytt här
Flytt från 25 m², ett rum, höghus
Jag hjälper själv till att bära i flytten men behöver iallafall en till bärare. Det kan vara att jag behöver flyttlådor och packningsmaterial, jag behöver även hjälp med att ta isär skåp och min säng samt packning av dem. Ett klädskåp kan kanske rymmas med utan att man tar isär det men det andra måste man ta isär. Säng och skrivbord måste tas isär. Tvättmaskinen är tung. Flyttbilen kan man köra framför höghuset. 2 förråd i huset och ett 1.5m2 extra förråd hos Pelican Storage, alla nästan fulla. Höghus till höghus.
Kunden fick sitt första erbjudanden inom 14 minuter Jämför din flytt här

Jämför flytthjälp redan idag. Lyckas inom ett par minuter!