Flytthjälp för dig


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Behöver du flytthjälp?

Flytthjälp underlättar flytten betydligt oavsett hurdan flytt det är fråga om. Även en liten flytt kan vara jobbig om man utför den ensam. Flyttfirmor är flexibla och kan ofta anpassa flytthjälpen enligt kundens behov. Ingen flytt är för liten eller för stor för dem.

Vi hjälper dig att hitta rätt flytthjälp. Lämna en offertförfrågan och jämför flyttfirmornas offerter samt omdömen.


Flytthjälp för alla behov – du bestämmer vad som ingår

Flytthjalp-lador-packningOavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Flyttfirmor erbjuder tjänster både för bohagsflyttar och företagsflyttar. Även om du akut behöver flytthjälp finns det ofta flyttfirmor som har en lucka ledig och som kan hjälpa dig att flytta.

Flytthjälp pris – vad kostar flytthjälp för min flytt?

Vad kostar flytthjälp? Det går inte att ge en exakt summa eftersom alla flyttar ser olika ut och det är flera faktorer som påverkar priset. Hur mycket flytthjälp kostar beror på vilka tjänster man anlitar, hur långt man flyttar och hur stort bohag man har samt när man flyttar. Förutom detta varierar prissättningen mellan flyttfirmor väldigt mycket. Deras prissättning kan påverkas av medarbetarnas och flyttbilens tillgänglighet, flyttfirmans effektivitet, kundens behov av tilläggstjänster och flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar.

Priset i offerterna kan skilja upp till 40%. Därför lönar det sig alltid att jämföra flyttfirmor offerter. Nedan är ett exempel på vad flytthjälp kan kosta.

Kunden flyttade från en tvåa på 57 m² i Stockholm till Uppsala. Kunden hade själv packat alla saker i flyttlådor och hade bärhjälp av tre vänner. Därmed behövdes endast en chaufför från flyttfirmans håll. Flytthjälpens pris landade på 5000 kr.

Ju mer du gör själv desto förmånligare kommer priset att vara. Om du behöver hjälp med flera tjänster såsom transport, flyttstädning och magasinering, lönar det sig att kolla om du kan boka alla dessa tjänster från en och samma flyttfirma. Genom att göra det kommer du troligen få ett förmånligare paketpris.

För att snabbt få ett riktgivande pris på din flytthjälp kan du använda dig av vår flytträknare. Du kommer att få ett riktgivande pris på endast två minuter. Om du vill ha ett exakt pris lönar det sig att lämna en offertförfrågan. Det kan du göra enkelt och gratis via Flyttjakt, utan att binda dig.

Lämna offertförfrågan

Flytthjälp med rutavdrag

Du vet väl att man kan få rutavdrag på flytthjälp? Rutavdrag är en skattereduktion för privatpersoner som kan täcka upp till 50% av arbetskostnaderna. Tjänster inom flytthjälp som är avdragsgilla är alltså bland annat packning, bärhjälp, lastning, transport och lossning.

Kan jag få rutavdrag på flytthjälp? Du måste uppfylla vissa villkor för att få använda rutavdraget. Läs mer om detta hos Skatteverket.

Hur ska man göra för att få avdrag för flytthjälp? Det enda du behöver göra är att meddela flyttfirman innan flytten om att du vill utnyttja rutavdraget, sedan sköter de resten.

Flytthjälp i hela Sverige

Oavsett om du planerar att flytta till andra sidan gatan eller till andra sidan landet finns det flytthjälp att få. Genom Flyttjakt kommer du i kontakt med flyttfirmor runt hela landet. De skickar dagligen offerter via vår tjänst. Våra populäraste orter är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Umeå, Linköping, Västerås, Örebro, Borås, Jönköping, Norrköping, Sundsvall och Helsingborg.

Vanliga frågor

Börja din flytt genom att be om offerter via oss

Hitta den bästa flyttfirman

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Muuttoapu. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.


Senast jämförda flyttar

Från flytt berättelserna har vi tagit bort personlig information som adresser, namn och tidpunkt för flytten. Tanken med dessa flyttberättelser är att ge exempel på hur andra användare av tjänsten har jämfört sin flytt.

Flytt från 68 m², tre rum, höghus
Bärare behövs. Har en bärare från eget håll som endast bär lådor och mindre saker. De största föremålen ryms inte i hissen (Säng, soffa, byrå, tv-bord, matbord, arbetsbord, tvättmaskin). Största möblerna kan behöva skyddas (känner inte till fyttfirmornas principer). Bilen får man framför dörren. Flyttlådor behövs 15 st. Flyttlådorna ska föras och hämtas. Cirka 6 kvadratmeters förråd med saker. Behöver ej packnings eller uppacknings hjälp då alla sakerna packas i förväg. Höghus till radhus.
Kunden fick sitt första erbjudanden inom 36 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 57 m², två rum, höghus
Två personer flyttar från en höghuslägenhet till en villa. På båda ställena går det att köra flyttbilen fram till dörren. Två bärare, vi som flyttar kommer vara med som bärhjälp men vi behöver ett pris estimat för ett par till flyttarbetare som kan vara med och bära och ta hand om transporten. Vi tar hand om att packa och skydda lösa föremål i egna lådor. Vi tar isär de större möblerna (soffa, bokhylla, säng). Tvättmaskinen är den enda större hushållsmaskinen. Inget behov för packningshjälp. Lägenheten som flyttas ut från ligger på tredje våningen, men första våningen är på marken vilket betyder att det är endast två våningar att gå upp för trappor. På marknivå finns ett litet förråd som ska tömmas. Det skulle vara trevligt att få ett erbjudande med förrådet och utan det. Föremål som lätt går sönder och är värdefulla transporterar vi själv. Höghus till villa.
Kunden fick 5 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 300 m², villa
Flytt från: hus med tre våningar, finns trappor och mellanvåningar. Inget piano. Vitvaror: tvättmaskin och torktumlare. Svåraste möblerna är dubbelsängen som befinner sig på våning 3 och sänken på våning 2. Flyttbilen får man inte kört framför dörren, kort sträcka att bära. Vi försöker själv transportera så mycket som möjligt av de mindre sakerna såsom böcker, kläder och kärl. Det vi främst behöver hjälp med är möblerna. Vart flyttar vi: till ett hus med två våningar, det finns utrymme på terrassen som hjälper att tillfälligt förvara saker. Vi behöver chaufför och bärare. Från eget håll finns det två män. Vi behöver en ordentlig mängd flyttlådor av plast, skulle de finnas av dem redan i början på nästa månad och till vilket pris? Villa till villa.
Kunden fick 5 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 25 m², ett rum, höghus
Jag hjälper själv till att bära i flytten men behöver iallafall en till bärare. Det kan vara att jag behöver flyttlådor och packningsmaterial, jag behöver även hjälp med att ta isär skåp och min säng samt packning av dem. Ett klädskåp kan kanske rymmas med utan att man tar isär det men det andra måste man ta isär. Säng och skrivbord måste tas isär. Tvättmaskinen är tung. Flyttbilen kan man köra framför höghuset. 2 förråd i huset och ett 1.5m2 extra förråd hos Pelican Storage, alla nästan fulla. Höghus till höghus.
Kunden fick sitt första erbjudanden inom 14 minuter » Jämför din flytt här

Jämför flytthjälp redan idag. Det går på ett par minuter!