Flyttfirma Växjö


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Växjö

Söker du efter en flyttfirma i Växjö? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Växjö är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför din flytt Växjö »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Växjö – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Pris på flyttfirma i Växjö

Vad kostar flyttfirma i Växjö? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Växjö kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Växjö behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Växjö

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport5571 950-3 400Araby-Teleborg
Bärhjälp, transport7562 100-4 500Hovshaga-Söder

Pris på flyttfirma till eller från Växjö

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport291753 500- 8 800Borås-Växjö
Bärhjälp, transport772008 400-13 800Växjö-Malmö
Bärhjälp, transport521265 500-8 900Kristianstad-Växjö
Bärhjälp, transport372387 600-13 490Växjö-Göteborg
Bärhjälp, transport594379 900-23 800Stockholm-Växjö

Pris på flytthjälp i Växjö - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Växjö som har utförts via oss.

Flytthjälp från Växjö - pris

 • 462 km

  Flytt från Växjö till Borlänge

 • 80 m²

  Flytt från en villa

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Växjö - pris

 • 2 km

  Flytt inom Växjö

 • 91 m²

  Lägenhet på andra våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden hade egen bärhjälp men behövde ytterligare arbetskraft och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Växjö?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Maj
Juni
Juli

Hitta den bästa flyttfirman i Växjö

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Växjö. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flytten var helt perfekt, killarna arbetade hårt och tog inga pauser, flyttfirman var pålitlig, rekommenderar 10+

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Erfarenheter av flyttfirmor i Växjö

Flytt från Växjö

Hej! Jag behöver hjälp med att flytta 20 kartonger, en säng och små möbler som liten hylla och klaffbord. Jag och fler hjälper till med lyft men vi behöver chaufför som även hjälper till med att bära.

Mottagna offerter
Kunden fick två offerter inom det första dygnet. Totalt skickade fem flyttfirmor en offert.

Val av flyttfirma
Kunden valde flyttfirma från Kalmar som erbjöd ett fast pris och en tydlig offert. Denna flyttfirma hade fått väldigt många positiva omdömen från tidigare kunder vilket gjorde valet lättare även om de inte erbjöd den förmånligaste offerten. Förtroende och ansvar är viktigt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick snabbt och smidigt! "

Flytthjälp från Växjö

Vi har eventuellt bärhjälp men behöver gärna extra hjälp. De stora möblerna som ska flyttas är säng, soffa och en skänk. Sedan har vi några mindre möbler. Flyttbilen kan köras fram till dörren på båda ställen. Förråd finns. Flexibla med datum fr.o.m. den 11/3.

Mottagna offerter
Totalt fick kunden fem offerter. Både lokala flyttfirmor samt flyttfirmor längs flyttsträckan var intresserade av att ställa upp som flytthjälp.

Val av flyttfirma
Kunden valde en flyttfirma från Jönköping för att hjälpa till med flytten från Växjö till Sundsvall. Flyttsträckan var 795 km lång och den utfördes med en flyttbil på 20 kubik och två män. Flyttfirman erbjöd både ett upplägg med fast pris och ett upplägg med timpris. Kunden valde upplägget med fast pris eftersom det ofta blir förmånligare då det handlar om en längre flytt. Flyttfirman var utrustad med alla flytthjälpmedel som behövdes under lastningen och lossningen och alla försäkringar och tillstånd var i skick.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flyttfirman skötte sitt jobb utmärkt! Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande och kan verkligen rekommendera dessa till andra. "

Flytt med flyttfirma inom Växjö

Vi bor nu i en redan möblerad lägenhet, av möblerna ska vi bara ta med ett litet skrivbord och en kontorsstol. Vi har ca 20 medium lådor och en cykel. Vi bor på våning -1, alltså en trappa ner från bottenplan. Trappan är väldigt nära, hissen befinner sig 30 meter från våran dörr.

Mottagna offerter
Kunden mottog fyra offerter inom 24 h. Sammanlagt fick kunden fem offerter.

Val av flyttfirma
Kunden valde en lokal flyttfirma som hjälpte till att flytta bohaget till den nya adressen inom Växjö. Flyttfirman erbjöd allt som kan tänkas behövas till ett fast pris: två medarbetare, flyttbil på 20 kbm, bärhjälp, framkörningsavgift, lastning och lossning, plastfilm, filtar samt försäkringar. Flyttfirman hade fått flera bra recensioner via Flyttjakt vilket påverkade kundens val.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Killarna kom på plats i tid och skötte allt fint utan pauser, rekommenderar! "

Några av Flyttjakts flyttföretag i Växjö

Tegvalls Express Ab

Rådjursvägen 14, 352 45 Växjö

Tegvalls Express Ab är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet inom branschen. Flyttfirman var först i Sverige med att använda sig av moderna containerbilar samt den första i Norden med att installera en flytthiss i deras lastbil. Utveckling och kvalitet är därmed viktig ledord.

Tegvalls Express Ab erbjuder flexibla tjänster utgående från kundens önskemål. Bland annat kan de hjälpa kunden med bohagsflytt, företagsflytt och lagring av möbler. Med hjälp av deras flytthiss och specialemballage kan de anpassa servicen enligt kundens behov.

Växjö Flyttfirma

Ulriksbergspromenaden 65, 352 46 Växjö

Växjö Flyttfirma är en etablerad flyttfirma i Småland. Även om de utgår från Småland utför de även flyttar i hela Sverige samt utomlands. Ingen flytt är för liten eller för stor och kunden står alltid i fokus.

Växjö Flyttfirma erbjuder mångsidiga tjänster till förmånliga priser. De kan hjälpa dig med din företagsflytt, privatflytt, dödsbon, att packa och att lagra dina saker som inte får plats någon annanstans.

Växjös Flyttbud

Mejselgatan 2A, 352 46 Växjö

Växjös Flyttbud är en lokal flyttfirma som utför flyttar både inom Växjö och resten av Sverige. De har flera års erfarenhet av mångsidiga flyttar av olika storlek. Flyttfirman erbjuder en helhetsservice som omfattar allt från att packa ihop sakerna och transportera dem till att flyttstäda och lagra de sakerna som inte får plats för tillfället.

Växjös Flyttbud kan såklart även erbjuda separata tjänster angående flytten. 100% kundnöjdhet, miljöansvar och deras medarbetare är det som är viktigt för dem.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Växjö

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Växjö

I Växjö och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Växjö

Behöver du hyra ett förråd i Växjö för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Växjö »