Flyttfirma Växjö


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Växjö, inom Växjö eller från Växjö? Behöver du hjälp med att flytta eller att städa? Gör det enkelt för dig och lämna en offertförfrågan via Flyttjakt och hitta en lämplig flyttfirma. Du når samtidigt ut till flyttfirmor från hela Sverige och kan jämföra de offerter som skickas till dig inom kort. Du får även tillgång till omdömen skrivna om flyttfirmorna som du kan läsa innan du besluter dig för vilken du vill anlita.

Oberoende vad du prioriterar hos en flyttfirma hjälper vi dig att hitta rätt!

Jämför din flytt Växjö »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Växjö

Är du i behov av flytthjälp och transport i Växjö? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Växjö

Flytt från Växjö

Hej! Jag behöver hjälp med att flytta 20 kartonger, en säng och små möbler som liten hylla och klaffbord. Jag och fler hjälper till med lyft men vi behöver chaufför som även hjälper till med att bära.

Mottagna offerter
Kunden fick två offerter inom det första dygnet. Totalt skickade fem flyttfirmor en offert.

Flyttfirmans val
Kunden valde flyttfirma från Kalmar som erbjöd ett fast pris och en tydlig offert. Denna flyttfirma hade fått väldigt många positiva omdömen från tidigare kunder vilket gjorde valet lättare även om de inte erbjöd den förmånligaste offerten. Förtroende och ansvar är viktigt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick snabbt och smidigt! "

Flytthjälp från Växjö

Vi har eventuellt bärhjälp men behöver gärna extra hjälp. De stora möblerna som ska flyttas är säng, soffa och en skänk. Sedan har vi några mindre möbler. Flyttbilen kan köras fram till dörren på båda ställen. Förråd finns. Flexibla med datum fr.o.m. den 11/3.

Mottagna offerter
Totalt fick kunden fem offerter. Både lokala flyttfirmor samt flyttfirmor längs flyttsträckan var intresserade av att ställa upp som flytthjälp.

Flyttfirmans val
Kunden valde en flyttfirma från Jönköping för att hjälpa till med flytten från Växjö till Sundsvall. Flyttsträckan var 795 km lång och den utfördes med en flyttbil på 20 kubik och två män. Flyttfirman erbjöd både ett upplägg med fast pris och ett upplägg med timpris. Kunden valde upplägget med fast pris eftersom det ofta blir förmånligare då det handlar om en längre flytt. Flyttfirman var utrustad med alla flytthjälpmedel som behövdes under lastningen och lossningen och alla försäkringar och tillstånd var i skick.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flyttfirman skötte sitt jobb utmärkt! Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande och kan verkligen rekommendera dessa till andra. "

Flytt med flyttfirma inom Växjö

Vi bor nu i en redan möblerad lägenhet, av möblerna ska vi bara ta med ett litet skrivbord och en kontorsstol. Vi har ca 20 medium lådor och en cykel. Vi bor på våning -1, alltså en trappa ner från bottenplan. Trappan är väldigt nära, hissen befinner sig 30 meter från våran dörr.

Mottagna offerter
Kunden mottog fyra offerter inom 24 h. Sammanlagt fick kunden fem offerter.

Flyttfirmans val
Kunden valde en lokal flyttfirma som hjälpte till att flytta bohaget till den nya adressen inom Växjö. Flyttfirman erbjöd allt som kan tänkas behövas till ett fast pris: två medarbetare, flyttbil på 20 kbm, bärhjälp, framkörningsavgift, lastning och lossning, plastfilm, filtar samt försäkringar. Flyttfirman hade fått flera bra recensioner via Flyttjakt vilket påverkade kundens val.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Killarna kom på plats i tid och skötte allt fint utan pauser, rekommenderar! "

Flytt från Växjö - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Växjö till Malmö tar 2 h 35 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Helsingborg tar 2 h 14 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Lund tar 2 h 27 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Stockholm tar 4 h 59 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Eskilstuna tar 4 h 38 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Gävle tar 6 h 33 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Borås tar 2 h 16 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Göteborg tar 2 h 55 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Halmstad tar 1 h 46 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Jönköping tar 1 h 39 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Karlskrona tar 1 h 33 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Linköping tar 2 h 56 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Luleå tar 15 h 18 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Norrköping tar 3 h 19 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Sundsvall tar 8 h 51 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Umeå tar 12 h 3 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Uppsala tar 5 h 43 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Västerås tar 4 h 55 min.

Flytt med flyttfirma från Växjö till Örebro tar 3 h 58 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Allt gick som planerat och enligt tidtabell. Alla frågor fick man svar på väldigt fort.

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Flyttfirma Växjö pris

Vad kostar flytthjälp i Växjö? Priset baseras på flera olika faktorer som bland annat avstånd, hur lång tid flytten tar och hur mycket flytthjälp man behöver. Nedan har vi samlat ihop några exempel på vad en flytt med flyttfirma till, från eller inom Växjö kan kosta.

Flytthjälp från Växjö - pris

 • 462 km

  Flytt från Växjö till Borlänge

 • 80 m²

  Flytt från en villa

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Växjö - pris

 • 2 km

  Flytt inom Växjö

 • 91 m²

  Lägenhet på andra våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden hade egen bärhjälp men behövde ytterligare arbetskraft och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttfirmor i hela Växjö

 • Teleborg
 • Hovsaga
 • Areby
 • Norr
 • Väster
 • Öster
 • Söder
 • Högstorp
 • Sandsbro
 • Öjaby
 • Centrum
 • Räppe
 • Hiv
 • Danneborg
 • Östra Lugnet

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Tegvalls Express Ab

Rådjursvägen 14, 352 45 Växjö

Tegvalls Express Ab är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet inom branschen. Flyttfirman var först i Sverige med att använda sig av moderna containerbilar samt den första i Norden med att installera en flytthiss i deras lastbil. Utveckling och kvalitet är därmed viktig ledord.

Tegvalls Express Ab erbjuder flexibla tjänster utgående från kundens önskemål. Bland annat kan de hjälpa kunden med bohagsflytt, företagsflytt och lagring av möbler. Med hjälp av deras flytthiss och specialemballage kan de anpassa servicen enligt kundens behov.

Växjö Flyttfirma

Ulriksbergspromenaden 65, 352 46 Växjö

Växjö Flyttfirma är en etablerad flyttfirma i Småland. Även om de utgår från Småland utför de även flyttar i hela Sverige samt utomlands. Ingen flytt är för liten eller för stor och kunden står alltid i fokus.

Växjö Flyttfirma erbjuder mångsidiga tjänster till förmånliga priser. De kan hjälpa dig med din företagsflytt, privatflytt, dödsbon, att packa och att lagra dina saker som inte får plats någon annanstans.

Växjös Flyttbud

Mejselgatan 2A, 352 46 Växjö

Växjös Flyttbud är en lokal flyttfirma som utför flyttar både inom Växjö och resten av Sverige. De har flera års erfarenhet av mångsidiga flyttar av olika storlek. Flyttfirman erbjuder en helhetsservice som omfattar allt från att packa ihop sakerna och transportera dem till att flyttstäda och lagra de sakerna som inte får plats för tillfället.

Växjös Flyttbud kan såklart även erbjuda separata tjänster angående flytten. 100% kundnöjdhet, miljöansvar och deras medarbetare är det som är viktigt för dem.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Växjö

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Växjö

I Växjö och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Växjö

Behöver du hyra ett förråd i Växjö för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Växjö och information om staden

Tätorten Växjö ligger i södra Småland. Orten har bra förbindelser mot alla håll i Sverige.

Växjö har en del flyttfirmor både inne i centrum och även några enstaka en bit utanför centrum. Även om de alla har sin bas i Växjö utför de flyttar inom hela Sverige. I och med att Växjö ligger i mitten mellan flera andra tätorter kan det vara att en lämplig flyttfirma hittas från någon av dem orterna. Lättast kommer du undan med att jämföra alla flyttfirmor via Flyttjakt.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Växjö »