Flyttfirma Örebro


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Örebro

Söker du efter en flyttfirma i Örebro? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Örebro är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför din flytt Örebro »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Örebro – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Pris på flyttfirma i Örebro

Vad kostar flyttfirma i Örebro? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Örebro kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Örebro behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Örebro

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport80112 300-5 000Brickebacken-Lillån

Pris på flyttfirma till eller från Örebro

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Transport265062 000-3 000Örebro-Malmö
Bärhjälp, transport7496612 000-31 800Örebro-Luleå
Bärhjälp, transport941274 500-11 800Linköping-Örebro
Bärhjälp, transport67352 600-4 025Örebro-Nora
Bärhjälp, transport, flyttstädning662916 000-11 855Örebro-Göteborg

Pris på flytthjälp i Örebro - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Örebro som har utförts via oss.

Flytthjälp till Örebro - pris

 • 17 km

  Flytt från Kumla till Örebro

 • 120 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp till Örebro - pris

 • 31 km

  Flytt från Nora till Örebro

 • 63 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Örebro?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

April
Maj
Juni

Hitta den bästa flyttfirman i Örebro

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Örebro. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Erfarenheter av flyttfirmor i Örebro

Flytt med flyttfirma från Örebro

Vi ska sälja min bortgångna mammas lägenhet och flytta upp de mesta av sakerna till vår gård i Jämtland. Vi skulle vilja att det om möjligt är att bohaget är uppe i Jämtland i början av juni och att sakerna har hämtats innan. Exakt datum för när sakerna hämtas kan vi diskutera. Vi har packat ner allt i lådor och sen är det även en säng, soffor, soffbord och andra "vanliga" möbler. Förrådet är tömt och allt är i lägenheten. Det finns stor hiss till lägenheten och parkering precis utanför dörren. På plats i Jämtland kan man köra hela vägen fram till dörren. Vi ska försöka få en välgörenhetsorganisation att hämta de möbler vi inte längre behöver, men det finns en risk att något behöver köras till tippen. Detta kommer i så fall vara tydligt uppmärkt.

Mottagna offerter
Den första flyttfirman skickade en offert inom en timme. Sammanlagt fick kunden fyra offerter.

Val av flyttfirma
En lokal flyttfirma gav ett prisförslag som passade in i kundens budget. De kom tillsammans fram till att en lätt lastbil på 20 kubik lämpade sig för flytten och att två medarbetare behövdes. Alla försäkringar och tillstånd var i skick och flyttfirman har fått väldigt bra omdömen från tidigare kunder. En pålitlig flyttfirma gör flytten säkrare.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Vi är väldigt nöjda med flytthjälpen och kan absolut tänka oss att anlita flyttfirman igen! "

Flytthjälp Örebro

Behöver flytthjälp från Örebro. Har vindsförråd, källarförråd, stor taklampa som måste hänga (ca 80 cm i diameter) samt två klösträd. Flyttbilen kan parkera cirka 15 m från porten.

Mottagna offerter
Fem flyttfirmor skickade en offert inom det första dygnet. Sammanlagt fick kunden sju offerter. Priserna varierade mellan 12 500 kr och 24 500 kr.

Val av flyttfirma
Kunden valde en flyttfirma efter att ha jämfört flyttfirmorna och dess omdömen i några dagar. En flyttfirma från en närliggande ort valdes baserat på deras omfattande offert och väldigt bra recensioner från tidigare kunder. Eftersom kunden skulle flytta över 800 km erbjöd flyttfirman ett fast pris. Två man ställde upp från flyttfirmans sida och de hjälpte till med plastningen, lastningen, transporten och avlastningen.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Rekommenderar vidare! "

Flytt och flyttstädning i Örebro

Hej! Har ingen bärhjälp, behöver en person. Mindre lastbil kan köras in på innergården, väldigt nära dörren/trappan (5-7m). De tunga sakerna är mindre matbord, byrålåda (klädlåda med 6 lådor), 140 cm säng och soffa med avtagbar divan. Utöver detta har vi även ett lättare skrivbord, lite känsliga föremål som till exempel datorer och några flyttkartonger med köksutrustning och kläder. Inga vitvaror flyttas. Kan ni kombinera flyttstäd med flytten är detta ett plus.

Mottagna offerter
Sammanlagt skickade åtta flyttfirmor en offert och de tre första kom inom den första timmen efter att offertförfrågan publicerades.

Val av flyttfirma
En flyttfirma från Alingsås valdes för att utföra den 282 km långa flytten mellan Göteborg och Örebro. Genom att jämföra flyttfirmor via Flyttjakt kan du få offerter från flyttfirmor från olika orter. Den valda flyttfirman erbjöd ett fast pris där plastning av möbler, lätt lastbil, lastning och avlastning, bärhjälp och skyddsfiltar ingick. De fakturerade skilt för flyttstädningen.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Allt gick som smort! Killarna var på plats i tid och de såg till att alla möbler skyddades och placerades stabilt i flyttbilen. "

Några av Flyttjakts flyttföretag i Örebro

NordicFlytt

Sotarvägen 10, 702 21 Örebro

NordicFlytt erbjuder säker flytthjälp av kvalité så att deras kunder ska känna sig trygga före, under och efter flytten. Flyttfirman är belägen i Örebro men utför både bohagsflyttar och kontorsflyttar runtom hela Sverige. I samband med flytten eller som en separat tjänst går det även att få flyttstädning via dem.

NordicFlytt utför sitt jobb utgående från kundens behov och önskemål. De kan erbjuda enstaka tjänster eller en helhetslösning där de sköter om allt från lastning till leverans. Om kunden behöver hjälp med att packa bohaget löser det sig också!

Flytthjälpen Örebro

Lindbacka 403, 705 93 Örebro

Söker du efter personlig flyttfirma i Örebro? Flytthjälpen Örebro hjälper dig med packning, bärhjälp, transport och uppackning av dina saker. De utför sina arbeten professionellt och effektivt. De erbjuder också flyttstädning, lämna städandet av den gamla lägenheten åt dem och lägg fokuset på nya bostaden.

Flytthjälpen Örebro både lånar och säljer flyttkartonger. De har också speciella flyttkartonger som är menade för kläder som hänger på galge. Därtill har de också flera andra flyttmaterial som kan användas för att skydda och transportera saker.

Örebro Budet AB

Nastagatan 2, 702 27 Örebro

Rutinerad flyttfirma i Örebro med lång erfarenhet. Örebro Budet AB erbjuder privatflytt och företagsflytt. De kan hjälpa till med packning, uppackning och flyttstädning beroende på vad kunden är ute efter. Från dem kan du köpa eller hyra flyttkartonger och andra flytthjälpmedel. Därtill erbjuder de möjligheten att magasinera möbler och saker.

Miljön är viktig för Örebro Budet AB och de arbetar för att kunna utföra klimatsmarta transporter, de strävar efter en så liten som möjlig miljöpåverkan varje gång de flyttar.

Flytt & Städ Sverige AB

Kyrkvägen 26, 703 75 Örebro

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder flyttjänster i Örebro också. Kunden står i fokus för dem och de vill att flytten ska ske så smidigt och tryggt som möjligt. De hör till landets största flyttfirmor och med sin utbildade personal lovar de professionell och bekymmersfri flytt.

De har både fasta priser och timpriser att välja mellan. Flytt & Städ Sverige AB erbjuder förutom flytthjälp också städhjälp. Därtill erbjuder de också flyttar utomlands och ser till att flytten är trygg och säker.

Örebro Flyttningsbyrå AB

Transportgatan 5, 702 27 Örebro

Örebro Flyttningsbyrå AB grundades 1990 och utför bohagsflyttar och kontorsflyttar i Örebro. Med rätt utrustning och kompetens erbjuder de också tunga lyft (transport av till exempel piano, kassaskåp). Därtill hör magasinering, flyttstädning, exportemballering och samtransporter också till deras tjänster.

Kunden är alltid i centrum för Örebro Flyttningsbyrå AB. Det är viktigt för dem att upprätthålla hög kvalité på arbetet de gör. Detta säkerställer de genom att de har fortlöpande utbildningar för personalen.

Örebro Transporttjänst AB

Tengvallsgatan 30, 703 47 Örebro

Har du behov av en flyttfirma med över 30 års erfarenhet? Örebro Transporttjänst AB utför flyttar inte bara i Örebro men även i hela Norden. För dem är ingen flytt för liten eller för stor och de hjälper kunden hitta lösningen som passar dem bäst.

Förutom flytthjälp erbjuder Örebro Transporttjänst AB också flyttstädning och magasinering. Vare sig du endast behöver en flyttbil med chaufför eller fullservice där flyttfirman packar, lastar, lossar och packar upp så kan Örebro Transporttjänst AB hjälpa till med det.

Örebro Stadsbud

Skomaskinsgatan 6, 702 27 Örebro

Örebro Stadsbud är en flyttfirma i Örebro som erbjuder kontorsflytt och bohagsflytt. De är specialiserade på tunga lyft, så ifall du har ett piano eller värmepump som ska flyttas så har Örebro Stadsbud kunskapen och redskapen att flytta dem.

Örebro Stadsbud erbjuder också flyttstädning och magasinering av möbler. Från dem kan man också köpa flyttlådor och silkespapper för flytten. Kvalitét och trygghet är viktigt för dem och de hjälper till med det som behövs.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Örebro

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Vad kan man förvänta sig för pris för en flyttstädning i Örebro? Många erbjuder ett pris per kvadratmeter och det brukar vara 20-40 kr/kvm. Därtill kan en del lägga till en summa för städmaterial och den summan är olika från fall till fall.

Nedan är ett exempel från en kund som hittade sin flyttfirma via Flyttjakt:

Flyttstädning i Örebro- pris
Flyttfirman skötte om både flytten och flyttstädningen. De utförde flyttstädningen för 29 kr/kvm.
Pris: 3500 kr

ADK Tjänst AB

Radiatorvägen 11, 70227 Örebro

ADK Tjänst AB har samlat gott med erfarenhet och kunskap genom de tio år de varit verksamma. Oberoende vilken städning kunden behöver hjälp med, kan de lita på att ADK Tjänst AB ställer upp.

TS Lokalvård AB

Hedvigsgatan 10, 702 25 Örebro

TS Lokalvård AB erbjuder ett brett urval av städtjänster, både för privatpersoner och företag. De har lång erfarenhet inom branschen och utgår från kundens önskemål.

Charlotte’s Städ AB

Drottninggatan 40, 702 22 Örebro

Charlotte’s Städ AB är ett lokalt företag som erbjuder flyttstädning och hemstädning. Med hjälp av verksamhetens ledord, pålitlighet och noggrannhet strävar företaget efter att alla kunder ska bli nöjda.

Flyttbil i Örebro

I Örebro och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Örebro

Behöver du hyra ett förråd i Örebro för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Örebro »