Flyttfirma Örebro


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Närmar sig flytt till Örebro, från Örebro eller inom Örebro och du behöver en hitta lämplig flyttfirma och flytthjälp? Vill du ha den billigaste flyttfirman eller den som till exempel även erbjuder flyttstädning? Ingen fara, genom att använda Flyttjakt.nu behöver du inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Fyll i endast en offertförfrågan som sedan vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område. Därefter är flyttfirmorna direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Du kan smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det lämpligaste för dej.

Det har ingen skillnad om du söker efter en flyttjänst med billigaste priset eller bästa service, vi hjälper dig hitta flyttfirman som passar dig bäst.

Jämför din flytt Örebro »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Örebro

Är du i behov av flytthjälp och transport i Örebro? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Örebro

Flytt med flyttfirma från Örebro

Vi ska sälja min bortgångna mammas lägenhet och flytta upp de mesta av sakerna till vår gård i Jämtland. Vi skulle vilja att det om möjligt är att bohaget är uppe i Jämtland i början av juni och att sakerna har hämtats innan. Exakt datum för när sakerna hämtas kan vi diskutera. Vi har packat ner allt i lådor och sen är det även en säng, soffor, soffbord och andra "vanliga" möbler. Förrådet är tömt och allt är i lägenheten. Det finns stor hiss till lägenheten och parkering precis utanför dörren. På plats i Jämtland kan man köra hela vägen fram till dörren. Vi ska försöka få en välgörenhetsorganisation att hämta de möbler vi inte längre behöver, men det finns en risk att något behöver köras till tippen. Detta kommer i så fall vara tydligt uppmärkt.

Mottagna offerter
Den första flyttfirman skickade en offert inom en timme. Sammanlagt fick kunden fyra offerter.

Flyttfirmans val
En lokal flyttfirma gav ett prisförslag som passade in i kundens budget. De kom tillsammans fram till att en lätt lastbil på 20 kubik lämpade sig för flytten och att två medarbetare behövdes. Alla försäkringar och tillstånd var i skick och flyttfirman har fått väldigt bra omdömen från tidigare kunder. En pålitlig flyttfirma gör flytten säkrare.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Vi är väldigt nöjda med flytthjälpen och kan absolut tänka oss att anlita flyttfirman igen! "

Flytthjälp Örebro

Behöver flytthjälp från Örebro. Har vindsförråd, källarförråd, stor taklampa som måste hänga (ca 80 cm i diameter) samt två klösträd. Flyttbilen kan parkera cirka 15 m från porten.

Mottagna offerter
Fem flyttfirmor skickade en offert inom det första dygnet. Sammanlagt fick kunden sju offerter. Priserna varierade mellan 12 500 kr och 24 500 kr.

Flyttfirmans val
Kunden valde en flyttfirma efter att ha jämfört flyttfirmorna och dess omdömen i några dagar. En flyttfirma från en närliggande ort valdes baserat på deras omfattande offert och väldigt bra recensioner från tidigare kunder. Eftersom kunden skulle flytta över 800 km erbjöd flyttfirman ett fast pris. Två man ställde upp från flyttfirmans sida och de hjälpte till med plastningen, lastningen, transporten och avlastningen.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Rekommenderar vidare! "

Flytt och flyttstädning i Örebro

Hej! Har ingen bärhjälp, behöver en person. Mindre lastbil kan köras in på innergården, väldigt nära dörren/trappan (5-7m). De tunga sakerna är mindre matbord, byrålåda (klädlåda med 6 lådor), 140 cm säng och soffa med avtagbar divan. Utöver detta har vi även ett lättare skrivbord, lite känsliga föremål som till exempel datorer och några flyttkartonger med köksutrustning och kläder. Inga vitvaror flyttas. Kan ni kombinera flyttstäd med flytten är detta ett plus.

Mottagna offerter
Sammanlagt skickade åtta flyttfirmor en offert och de tre första kom inom den första timmen efter att offertförfrågan publicerades.

Flyttfirmans val
En flyttfirma från Alingsås valdes för att utföra den 282 km långa flytten mellan Göteborg och Örebro. Genom att jämföra flyttfirmor via Flyttjakt kan du få offerter från flyttfirmor från olika orter. Den valda flyttfirman erbjöd ett fast pris där plastning av möbler, lätt lastbil, lastning och avlastning, bärhjälp och skyddsfiltar ingick. De fakturerade skilt för flyttstädningen.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Allt gick som smort! Killarna var på plats i tid och de såg till att alla möbler skyddades och placerades stabilt i flyttbilen. "

Flytt från Örebro - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Örebro till Malmö tar 5 h 34 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Helsingborg tar 5 h 1 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Lund tar 5 h 30 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Stockholm tar 2 h 20 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Eskilstuna tar 1 h 6 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Gävle tar 2 h 54 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Borås tar 3 h 19 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Göteborg tar 3 h 32 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Halmstad tar 4 h 34 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Jönköping tar 2 h 30 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Karlskrona tar 5 h 1 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Linköping tar 1 h 49 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Luleå tar 11 h 30 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Norrköping tar 1 h 49 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Sundsvall tar 5 h 7 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Umeå tar 8 h 17 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Uppsala tar 2 h 5 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Västerås tar 1 h 6 min.

Flytt med flyttfirma från Örebro till Växjö tar 3 h 58 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Flyttfirma Örebro pris

Vad kostar flytthjälp i Örebro? Priset baseras på flera olika faktorer som bland annat avstånd, hur lång tid flytten tar och hur mycket flytthjälp man behöver. Nedan har vi samlat ihop några exempel på vad en flytt med flyttfirma till, från eller inom Örebro kan kosta.

Flytthjälp till Örebro - pris

 • 17 km

  Flytt från Kumla till Örebro

 • 120 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp till Örebro - pris

 • 31 km

  Flytt från Nora till Örebro

 • 63 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttfirmor i hela Örebro

 • Hällefors
 • Ljusnarsberg
 • Lindesberg
 • Nora
 • Karlskoga
 • Örebro
 • Lekeberg
 • Degefors
 • Kumla
 • Hallsberg
 • Laxå
 • Askersund

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

NordicFlytt

Sotarvägen 10, 702 21 Örebro

NordicFlytt erbjuder säker flytthjälp av kvalité så att deras kunder ska känna sig trygga före, under och efter flytten. Flyttfirman är belägen i Örebro men utför både bohagsflyttar och kontorsflyttar runtom hela Sverige. I samband med flytten eller som en separat tjänst går det även att få flyttstädning via dem.

NordicFlytt utför sitt jobb utgående från kundens behov och önskemål. De kan erbjuda enstaka tjänster eller en helhetslösning där de sköter om allt från lastning till leverans. Om kunden behöver hjälp med att packa bohaget löser det sig också!

Flytthjälpen Örebro

Lindbacka 403, 705 93 Örebro

Söker du efter personlig flyttfirma i Örebro? Flytthjälpen Örebro hjälper dig med packning, bärhjälp, transport och uppackning av dina saker. De utför sina arbeten professionellt och effektivt. De erbjuder också flyttstädning, lämna städandet av den gamla lägenheten åt dem och lägg fokuset på nya bostaden.

Flytthjälpen Örebro både lånar och säljer flyttkartonger. De har också speciella flyttkartonger som är menade för kläder som hänger på galge. Därtill har de också flera andra flyttmaterial som kan användas för att skydda och transportera saker.

Örebro Budet AB

Nastagatan 2, 702 27 Örebro

Rutinerad flyttfirma i Örebro med lång erfarenhet. Örebro Budet AB erbjuder privatflytt och företagsflytt. De kan hjälpa till med packning, uppackning och flyttstädning beroende på vad kunden är ute efter. Från dem kan du köpa eller hyra flyttkartonger och andra flytthjälpmedel. Därtill erbjuder de möjligheten att magasinera möbler och saker.

Miljön är viktig för Örebro Budet AB och de arbetar för att kunna utföra klimatsmarta transporter, de strävar efter en så liten som möjlig miljöpåverkan varje gång de flyttar.

Flytt & Städ Sverige AB

Kyrkvägen 26, 703 75 Örebro

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder flyttjänster i Örebro också. Kunden står i fokus för dem och de vill att flytten ska ske så smidigt och tryggt som möjligt. De hör till landets största flyttfirmor och med sin utbildade personal lovar de professionell och bekymmersfri flytt.

De har både fasta priser och timpriser att välja mellan. Flytt & Städ Sverige AB erbjuder förutom flytthjälp också städhjälp. Därtill erbjuder de också flyttar utomlands och ser till att flytten är trygg och säker.

Örebro Flyttningsbyrå AB

Transportgatan 5, 702 27 Örebro

Örebro Flyttningsbyrå AB grundades 1990 och utför bohagsflyttar och kontorsflyttar i Örebro. Med rätt utrustning och kompetens erbjuder de också tunga lyft (transport av till exempel piano, kassaskåp). Därtill hör magasinering, flyttstädning, exportemballering och samtransporter också till deras tjänster.

Kunden är alltid i centrum för Örebro Flyttningsbyrå AB. Det är viktigt för dem att upprätthålla hög kvalité på arbetet de gör. Detta säkerställer de genom att de har fortlöpande utbildningar för personalen.

Örebro Transporttjänst AB

Tengvallsgatan 30, 703 47 Örebro

Har du behov av en flyttfirma med över 30 års erfarenhet? Örebro Transporttjänst AB utför flyttar inte bara i Örebro men även i hela Norden. För dem är ingen flytt för liten eller för stor och de hjälper kunden hitta lösningen som passar dem bäst.

Förutom flytthjälp erbjuder Örebro Transporttjänst AB också flyttstädning och magasinering. Vare sig du endast behöver en flyttbil med chaufför eller fullservice där flyttfirman packar, lastar, lossar och packar upp så kan Örebro Transporttjänst AB hjälpa till med det.

Örebro Stadsbud

Skomaskinsgatan 6, 702 27 Örebro

Örebro Stadsbud är en flyttfirma i Örebro som erbjuder kontorsflytt och bohagsflytt. De är specialiserade på tunga lyft, så ifall du har ett piano eller värmepump som ska flyttas så har Örebro Stadsbud kunskapen och redskapen att flytta dem.

Örebro Stadsbud erbjuder också flyttstädning och magasinering av möbler. Från dem kan man också köpa flyttlådor och silkespapper för flytten. Kvalitét och trygghet är viktigt för dem och de hjälper till med det som behövs.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Örebro

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Vad kan man förvänta sig för pris för en flyttstädning i Örebro? Många erbjuder ett pris per kvadratmeter och det brukar vara 20-40 kr/kvm. Därtill kan en del lägga till en summa för städmaterial och den summan är olika från fall till fall.

Nedan är ett exempel från en kund som hittade sin flyttfirma via Flyttjakt:

Flyttstädning i Örebro- pris
Flyttfirman skötte om både flytten och flyttstädningen. De utförde flyttstädningen för 29 kr/kvm.
Pris: 3500 kr

ADK Tjänst AB

Radiatorvägen 11, 70227 Örebro

ADK Tjänst AB har samlat gott med erfarenhet och kunskap genom de tio år de varit verksamma. Oberoende vilken städning kunden behöver hjälp med, kan de lita på att ADK Tjänst AB ställer upp.

TS Lokalvård AB

Hedvigsgatan 10, 702 25 Örebro

TS Lokalvård AB erbjuder ett brett urval av städtjänster, både för privatpersoner och företag. De har lång erfarenhet inom branschen och utgår från kundens önskemål.

Charlotte’s Städ AB

Drottninggatan 40, 702 22 Örebro

Charlotte’s Städ AB är ett lokalt företag som erbjuder flyttstädning och hemstädning. Med hjälp av verksamhetens ledord, pålitlighet och noggrannhet strävar företaget efter att alla kunder ska bli nöjda.

Flyttbil i Örebro

I Örebro och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Örebro

Behöver du hyra ett förråd i Örebro för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Örebro och information om staden

Örebro är en lagom stor stad som erbjuder en passlig mängd av restauranger, uteställen och affärer. I stadskärnan av Örebro finner man Örebros slott som har blivit ett av Örebros största sevärdheter. Wadköping är den kulturella delen av Örebro som är fylld av trähus och gårdar, minnen från ett äldre Örebro. Det finns även en stor mängd grönområden i Örebro med underbara promenadställen speciellt kring Svartån där man även får fiska året om. Örebro kännetecknas även som cykelstad då cykelvägarna tas hand om även på vintern.

Geografiskt är Örebro beläget i mitten av Sverige med bra förbindelser. Det är lätt att resa från och till Örebro med tåg då det finns två tågstationer i Örebro som båda är belägna centralt, men även resande med buss fungerar smidigt. Strax utanför Örebro centrum hittar man Örebro flygplats som är även känd som Sveriges fjärde största fraktflygplats.

Innan du flyttar rekommenderar vi att du kikar på vår omfattade flytt checklista, så att du har flytten och packningen under kontroll. Lycka till med flytten!

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Örebro »