Flyttfirma Örebro


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Närmar sig flytt till Örebro, från Örebro eller inom Örebro och du behöver en hitta lämplig flyttfirma och flytthjälp? Vill du ha den billigaste flyttfirman eller den som till exempel även erbjuder flyttstädning? Ingen fara, genom att använda Flyttjakt.nu behöver du inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Fyll i endast en offertförfrågan som sedan vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område. Därefter är flyttfirmorna direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Du kan smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det lämpligaste för dej.

Det har ingen skillnad om du söker efter en flyttjänst med billigaste priset eller bästa service, vi hjälper dig hitta flyttfirman som passar dig bäst.

Jämför din flytt Örebro »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Örebro

Är du i behov av flytthjälp och transport i Örebro? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Örebro

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Flytthjälpen Örebro

Lindbacka 403, 705 93 Örebro

Söker du efter personlig flyttfirma i Örebro? Flytthjälpen Örebro hjälper dig med packning, bärhjälp, transport och uppackning av dina saker. De utför sina arbeten professionellt och effektivt. De erbjuder också flyttstädning, lämna städandet av den gamla lägenheten åt dem och lägg fokuset på nya bostaden.

Flytthjälpen Örebro både lånar och säljer flyttkartonger. De har också speciella flyttkartonger som är menade för kläder som hänger på galge. Därtill har de också flera andra flyttmaterial som kan användas för att skydda och transportera saker.

Örebro Budet AB

Nastagatan 2, 702 27 Örebro

Rutinerad flyttfirma i Örebro med lång erfarenhet. Örebro Budet AB erbjuder privatflytt och företagsflytt. De kan hjälpa till med packning, uppackning och flyttstädning beroende på vad kunden är ute efter. Från dem kan du köpa eller hyra flyttkartonger och andra flytthjälpmedel. Därtill erbjuder de möjligheten att magasinera möbler och saker.

Miljön är viktig för Örebro Budet AB och de arbetar för att kunna utföra klimatsmarta transporter, de strävar efter en så liten som möjlig miljöpåverkan varje gång de flyttar.

Flytt & Städ Sverige AB

Kyrkvägen 26, 703 75 Örebro

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder flyttjänster i Örebro också. Kunden står i fokus för dem och de vill att flytten ska ske så smidigt och tryggt som möjligt. De hör till landets största flyttfirmor och med sin utbildade personal lovar de professionell och bekymmersfri flytt.

De har både fasta priser och timpriser att välja mellan. Flytt & Städ Sverige AB erbjuder förutom flytthjälp också städhjälp. Därtill erbjuder de också flyttar utomlands och ser till att flytten är trygg och säker.

Örebro Flyttningsbyrå AB

Transportgatan 5, 702 27 Örebro

Örebro Flyttningsbyrå AB grundades 1990 och utför bohagsflyttar och kontorsflyttar i Örebro. Med rätt utrustning och kompetens erbjuder de också tunga lyft (transport av till exempel piano, kassaskåp). Därtill hör magasinering, flyttstädning, exportemballering och samtransporter också till deras tjänster.

Kunden är alltid i centrum för Örebro Flyttningsbyrå AB. Det är viktigt för dem att upprätthålla hög kvalité på arbetet de gör. Detta säkerställer de genom att de har fortlöpande utbildningar för personalen.

Örebro Transporttjänst AB

Tengvallsgatan 30, 703 47 Örebro

Har du behov av en flyttfirma med över 30 års erfarenhet? Örebro Transporttjänst AB utför flyttar inte bara i Örebro men även i hela Norden. För dem är ingen flytt för liten eller för stor och de hjälper kunden hitta lösningen som passar dem bäst.

Förutom flytthjälp erbjuder Örebro Transporttjänst AB också flyttstädning och magasinering. Vare sig du endast behöver en flyttbil med chaufför eller fullservice där flyttfirman packar, lastar, lossar och packar upp så kan Örebro Transporttjänst AB hjälpa till med det.

Örebro Stadsbud

Skomaskinsgatan 6, 702 27 Örebro

Örebro Stadsbud är en flyttfirma i Örebro som erbjuder kontorsflytt och bohagsflytt. De är specialiserade på tunga lyft, så ifall du har ett piano eller värmepump som ska flyttas så har Örebro Stadsbud kunskapen och redskapen att flytta dem.

Örebro Stadsbud erbjuder också flyttstädning och magasinering av möbler. Från dem kan man också köpa flyttlådor och silkespapper för flytten. Kvalitét och trygghet är viktigt för dem och de hjälper till med det som behövs.

Flyttbil i Örebro

I Örebro och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Örebro

Behöver du hyra ett förråd i Örebro för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Örebro och information om staden

Örebro är en lagom stor stad som erbjuder en passlig mängd av restauranger, uteställen och affärer. I stadskärnan av Örebro finner man Örebros slott som har blivit ett av Örebros största sevärdheter. Wadköping är den kulturella delen av Örebro som är fylld av trähus och gårdar, minnen från ett äldre Örebro. Det finns även en stor mängd grönområden i Örebro med underbara promenadställen speciellt kring Svartån där man även får fiska året om. Örebro kännetecknas även som cykelstad då cykelvägarna tas hand om även på vintern.

Geografiskt är Örebro beläget i mitten av Sverige med bra förbindelser. Det är lätt att resa från och till Örebro med tåg då det finns två tågstationer i Örebro som båda är belägna centralt, men även resande med buss fungerar smidigt. Strax utanför Örebro centrum hittar man Örebro flygplats som är även känd som Sveriges fjärde största fraktflygplats.

Innan du flyttar rekommenderar vi att du kikar på vår omfattade flytt checklista, så att du har flytten och packningen under kontroll. Lycka till med flytten!

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Örebro »