Flyttfirma Halmstad


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Halmstad, inom Halmstad eller från Halmstad? Behöver du boka flyttfirma eller annan flytthjälp och tycker det är jobbigt att lämna offertförfrågningar till flera olika ställen? Vi hjälper dig! Genom Flyttjakt kan du nå ut till flyttfirmor från hela Sverige endast med en offertförfrågan. Du skriver vad du behöver hjälp med och får sedan skräddarsydda offerter till din e-post. Flytthjälpen kan handla om allt från transport, packning, bärhjälp och flyttstäd ett komplett paket med alla dessa tjänster! Du kan jämföra offerterna du får och läsa tidigare recensioner om flyttfirmorna.

Gör din flytt enklare och bekvämare med Flyttjakt!

Jämför din flytt Halmstad »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Halmstad

Är du i behov av flytthjälp och transport i Halmstad? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Halmstad

Flytt till Halmstad

Flytt från en lägenhet till en annan. Jag behöver hjälp med att flytta och transportera alla saker till den nya lägenheten. De större eller tyngre sakerna är soffa, säng ,ekbord, stolar, bokhylla och byrå. Därtill har jag en del flyttlådor med diverse saker.

Mottagna offerter
Totalt skickade fem stycken flyttfirmor en offert till kunden. Alla dessa skickades väldigt kort efter att offertförfrågan hade publicerats. Kunden valde en av dessa flyttfirmor två dagar senare.

Flyttfirmans val
Kunden hittade snabbt en lämplig flyttfirma och flytten skedde enligt den önskade tidtabellen. Flyttfirman hjälpte till med att lasta, transportera och bära in alla saker. Eftersom flytten skedde med kort varsel var det viktigt att kommunikation flöt på bra. Detta lyckades bra tack vare Flyttjakts verktyg.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten skedde snabbt och effektivt och allt gick enligt planen. Rekommenderar starkt! "

Flytt inom Halmstad

Flytt inom Halmstad från en tvåa till en etta. Jag behöver hjälp av minst två flyttgubbar som bär och kör bohaget till den nya adressen. Det som ska flyttas är en stor dubbelsäng med gavel, två 140 cm byråer, köksbord med 4 stolar, en eller två TV bänkar, sängbord, lagerhylla, litet runt utebord med stol, avlastningsbord, hjälpmedelsstol, stor cykelvagn, barnvagn, tavlor, lösa saker och kartonger. Det finns ett förråd i uthuset. En C lastbil får inte plats att köra in på gården. Träden framför porten kan eventuellt repa bilen. Vid nya lägenheten finns det parkering på gatan utanför som kan vara full. Den gamla lägenheten måste vara tom och städad före kl.12 då nycklarna lämnas in. Jag kan hämta nycklarna tidigast samma tid på ett annat kontor. Viktigt att flyttfirman har trafiktillstånd.

Mottagna offerter
Under loppet av två dagar hade fem flyttfirmor skickat en offert. Några dagar senare var det klart vilken flyttfirma som skulle ta hand om flytten.

Flyttfirmans val
Kunden valde flyttfirman samma vecka som offertförfrågan publicerades. Det var ingen brådska med att välja flyttfirma eftersom det var en månad tills flytten skulle äga rum från att offertförfrågan lämnades. Det är viktigt att flyttfirman anpassar sin offert enligt kundens behov eftersom det kan spara tid, pengar och minska på stress som en flytt kan medföra. Den valda flyttfirman hade en omfattande offert som redogjorde för alla detaljer.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jag kan varmt rekommendera denna flyttfirma. Flyttgubbarna var duktiga, pratsamma och kunde verkligen sin sak. Möblerna och sakerna flyttades smidigt samtidigt som diskussionen flöt på. "

Flytt från Halmstad

Jag flyttar från Halmstad till Forsa och behöver hjälp med att bära alla saker. Två personer borde räcka till för detta. Sängen är det enda större föremålet som måste flyttas eftersom jag kommer att hyra ut min lägenhet delvis möblerad. Jag packar själv och har inget förråd som ska flyttas. Jag kan ordna så att bilen kan köra fram ända till ingången.

Mottagna offerter
Personen som flyttade mottog några offerter varav en valdes för denna flytt. Flyttfirman som valdes skickade sin offert en timme efter att offertförfrågan publicerades.

Flyttfirmans val
Den 608 kilometers långa flytten sköttes av två flyttgubbar med en lastbil. Flyttfirman var snabb med att skicka en offert och de erbjöd ett fast pris för flytten. De nödvändiga försäkringarna samt tillstånden var i skick.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick snabbt och effektivt! Flyttgubbarna var väldigt artiga och trevliga. "

Flytt från Halmstad - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Malmö tar 1 h 32 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Helsingborg tar 59 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Lund tar 1 h 29 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Stockholm tar 5 h 36 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Eskilstuna tar 5 h 15 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Gävle tar 7 h 11 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Borås tar 1 h 55 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Göteborg tar 1 h 35 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Jönköping tar 2 h 16 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Karlskrona tar 2 h 54 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Linköping tar 3 h 32 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Luleå tar 15 h 42 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Norrköping tar 3 h 55 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Sundsvall tar 9 h 26 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Umeå tar 12 h 33 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Uppsala tar 6 h 19 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Västerås tar 5 h 30 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Växjö tar 1 h 47 min.

Flytt med flyttfirma från Halmstad till Örebro tar 4 h 32 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Flytten var helt perfekt, killarna arbetade hårt och tog inga pauser, flyttfirman var pålitlig, rekommenderar 10+

Flyttfirma Halmstad pris

Vad kostar flytthjälp i Halmstad? Priset baseras på flera olika faktorer som bland annat avstånd, hur lång tid flytten tar och hur mycket flytthjälp man behöver. Nedan har vi samlat ihop några exempel på vad en flytt med flyttfirma till, från eller inom Halmstad kan kosta.

Flytthjälp till Halmstad - pris

 • 608 km

  Flytt från Halmstad till Forsa

 • 58 m²

  Lägenhet på sjätte våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Halmstad - pris

 • 7 km

  Flytt inom Halmstad

 • 89 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttfirmor i hela Halmstad

 • Slättåkra
 • Enslöv
 • Breared
 • Tönnersjö
 • Eldsberga
 • Snöstorp
 • Halmstads Martin Luther
 • Söndrum
 • Harpinge
 • Kvibille
 • Holm
 • Trönninge

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Besses Flytt & Städservice

Älesvägen 4a, 302 58 Halmstad

Besses Flytt & Städservice har samlat erfarenhet och kompetens under de 16 år som flyttfirman har varit verksam. De vill erbjuda sina kunder en heltäckande service av kvalitet som dessutom ska vara förmånlig.

Besses Flytt & Städservice utför både stora och små flyttar i lokala trakter och längre bort. De erbjuder även mångsidiga alternativ för städning. Bland annat erbjuder de hemstädning, fönsterputsning, kontorsstädning, flyttstädning och desinfektion tjänster.

Smooth Move Flytt & Städ

Litorinavägen 17, 302 56 Halmstad

Smooth Move Flytt & Städ är en flyttfirma från Halmstad som hjälper dig med din flytt oberoende om du flyttar till grannkommunen, till andra sidan landet eller utomlands. Deras medarbetare har erfarenhet av alla dessa flyttar och ser till att erbjuda dig ett skräddarsytt upplägg.

Förutom flytt och olika sortera städtjänster erbjuder även Smooth Move Flytt & Städ tjänster som pianoflytt och bortforsling av saker och möbler man vill göra sig av med.

Budtjänst

Österängsgatan 7, 302 53 Halmstad,

Budtjänst drivs med hjälp av kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Flyttfirman fokuserar på att flytta tryggt och effektivt samt på att göra sina kunder nöjda varje gång. Även om flyttfirman är belägen i Halmstad utför de flyttar även i Halland, Båstad och Laholm.

Budtjänst står till tjänst då det gäller att flytta bohag samt att magasinera det. Magasinen kan man hyra allt från en dag till flera år, det är upp till dig som kund.

Flytt & Städ Sverige Ab

Montörgatan 7, 302 62 Halmstad

Flytt & Städ Sverige Ab utför dina flyttar och andra uppdrag med kunniga och flitiga medarbetare. Medarbetarna är handplockade och lever upp till den standarden företaget vill utstråla. Bra kommunikation och flexibilitet kännetecknar det vardagliga arbetet hos flyttfirman.

Tjänsterna som Flytt & Städ Sverige Ab erbjuder är flytthjälp, bortforsling, kontorsstädning, fönsterputs och magasinering. Tillsammans med kunden kommer de fram till den bästa lösningen för just den specifika flytten. Det viktigaste är att kunden blir nöjd.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Halmstad

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Halmstad

I Halmstad och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Halmstad

Behöver du hyra ett förråd i Halmstad för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Halmstad och information om staden

Halmstad är den största staden i Halland. Staden gränsar mot vattenlinjen och både centrum och kustlinjen erbjuder ett flertal upplevelser.

Halmstad har ett tiotal lokala flyttfirmor med väldigt bra recensioner. De är utspridda run om hela staden. I och med att Halmstad ligger nära flera större städer kan man även hitta en lämplig flyttfirma eller annan flytthjälp från annat håll. Istället för att skicka en skild offert till flera olika flyttfirmor kan du nå ut till alla på en och samma gång genom att lämna en offertförfrågan via Flyttjakt.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Halmstad »