Flyttfirma Umeå


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Umeå

Söker du efter en flyttfirma i Umeå? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Umeå är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför flyttfirmor i Umeå »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Umeå – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Pris på flyttfirma i Umeå

Vad kostar flyttfirma i Umeå? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Umeå kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Umeå behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Umeå

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Pianoflytt-192 600-3 790Tomtebo-Sävar
Bärhjälp, transport6284 700-6 500Marieområdet-Ålidhem
Bärhjälp, transport2572 950-3 500Västerslätt-Ålidhem
Bärhjälp, transport4691 700-4 900Ersboda-Tomtebo
Bärhjälp, transport6236 500Ålidhem-Ålidhem

Pris på flyttfirma till eller från Umeå

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Transport-637990-12 500Stockholm-Umeå
Bärhjälp, transport459951 910-35 500Umeå-Göteborg
Bärhjälp, transport56124716 500-54 376Umeå-Malmö
Bärhjälp, transport55123912 300-25 000Lund-Umeå
Bärhjälp, transport409655 300-16 400Umeå-Jönköping

Pris på flytthjälp i Umeå - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Umeå som har utförts via oss.

Flytthjälp från Umeå - pris

 • 512 km

  Flytt från Umeå till Solna

 • 65 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Umeå - pris

 • 3 km

  Flytt inom Umeå

 • 100 m²

  Fyra på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Umeå?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Juni
Juli
Augusti

Hitta den bästa flyttfirman i Umeå

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Umeå. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Erfarenheter av flyttfirmor i Umeå

Stockholm till Umeå

Hej! Vi har rätt så lite saker som vi själva packar in i flyttkartonger. Speglar, lampor och tavlor kommer vi dock inte att packa. Det finns även en cykel och lite andra saker i förrådet. Därtill har vi några större möbler som går lätt att bära. Ni kan köra bilen ända fram till dörren.

Mottagna offerter
Inom 24h fick kunden tre offerter från olika flyttfirmor. En av dessa valdes efter några dagar.

Val av flyttfirma
Kunden valde en populär flyttfirma från grannkommunen. De föreslog en fast prissättning och uppskattade att kundens bohag skulle rymmas i en lastbil på 30m³. De kom tillsammans överens om att en flyttgubbe skulle ställa upp. Han hjälpte till med lastning, transport, lossning och med att packa in ömtåliga föremål.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jag är väldigt nöjd över flytten, allt gick så lätt då vi fick hjälp av proffs! "

Flyttfirma Umeå

Flytt från en lägenhet i Umeå till en lägenhet i Bromma. Jag behöver bärhjälp samt transporthjälp. Flyttstädningen fixar jag själv. De större möblerna som ska flyttas är madrasser, ett skrivbord, nedmonterade små möbler, två barnvagnar och två cyklar. Jag har även ett förråd som ska tömmas. Jag tror jag får de mindre sakerna att rymmas i 30 flyttlådor.

Mottagna offerter
Offertförfrågan lockade till sig totalt fem offerter varav tre av dem kom inom 24h. Kunden valde en av dessa flyttfirmor för flytten.

Val av flyttfirma
En flyttfirma från Göteborg valdes för denna flytt mellan Umeå och Bromma. De erbjöd ett fast pris som innehöll lastning, avlastning, transport, försäkringar, montering och demontering. En flyttgubbe skötte om flytten effektivt och varsamt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Killen var skicklig och effektiv, vilket verkligen underlättade min flytt. Stort tack! "

Från Umeå till Stockholm

Jag flyttar från en lägenhet på 50 kvadrat till en lägenhet på 160 kvadrat. Behöver hjälp med att bära ner och bära upp sakerna eftersom jag inte kommer att närvara. Möblerna som ska flyttas är en 140 cm säng, en 2,5 sits soffa, två mindre pallar, två lampor, ev ett mindre soffbord samt två mindre Ivar-skåp. Därtill har jag cirka sex stycken flyttkartonger med mindre saker och kläder.

Mottagna offerter
Totalt skickade tre stycken flyttfirmor en offert inom kort tid. Den första offerten kom efter endast två timmar. En vecka efter att offertförfrågan publicerades var en flyttfirma vald.

Val av flyttfirma
Kunden valde en flyttfirma från Umeå för att ta hand om den 516 kilometer långa flytten. Offerten flyttfirman skickade var väldigt omfattande och tydlig. De erbjöd ett fast pris och erbjöd sig räkna ut den exakta lastvolymen. Själva flytten gick smidigt till och flyttfirman fick därmed en till nöjd kund. Genom att kolla in tidigare kundomdömen kan det vara lättare att besluta sig för vilken flyttfirma man ska välja!

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Killarna skötte allt väldigt bra, jag är nöjd!! "

Några av Flyttjakts flyttföretag i Umeå

Norrlands Express AB

Kontaktvägen 7, 901 33 Umeå

Norrlands Express AB utför privatflytt och företagsflytt i Umeå, prisvärt och av högsta kvalitet. De är en flyttfirma med erfarenhet och kompetens med bas i Umeå, men har regelbunden trafik fram och tillbaka till Stockholm, Skåne, Göteborg och resten av Norrland. De erbjuder också magasinering i trygga och bemannade lokaler och kan sköta om flyttstädning.

Norrlands Express AB kan ta hand om packning säkert och ordentligt. Ifall du själv vill ta hand om packningen så hyr och säljer flyttfirman flyttmaterial såsom flyttkartonger och specialkartonger för mer specifika saker. Därtill har de även porslinspapper, plastfilm och plastsäckar till försäljning.

Umeå Stadsbud

Täktvägen 6, 904 40 Röbäck

Letar du efter en flyttfirma i Umeå som utför flyttjänster professionellt, säkert och kostnadseffektivt? Umeå Stadsbud har varit aktiva sen 1930-talet och erbjuder bohagsflytt, företagsflytt och magasinering i varmbonade lokalet. Ifall du har behov av flyttkartonger så säljer Umeå Stadsbud flyttkartonger av högsta kvalitet.

Umeå Stadsbud utgår från principen att nöjda kunder återkommer och därmed strävar de till att deras kunder ska vara nöjda med sin flytt. Därför erbjuder de också attraktiva och effektiva flytt lösningar åt sina kunder så att de får en så lyckad flytt som möjligt.

Umeå Flytt

Folktrovägen 48, 907 51 Umeå

Umeå Flytt är en prispressande flyttfirma som erbjuder billig flytthjälp i Umeå. De flyttar inom Umeå samt till och från Umeå men erbjuder också flyttjänster inom hela Sverige. De har 20 års erfarenhet av att flytta och gör detta med omtanke och respekt. De erbjuder studentrabatt och pensionärsrabatt på sina priser.

Umeå flytt utför bohagsflytt och kontorsflytt. De erbjuder även flyttstädning och ser till att lämna den gamla bostaden i fint skick. De är även specialister på att ta hand om ömtåliga saker och ser till att hjälpa med emballering.

Linkans Åkeri

Strömvägen 8, 901 32 Umeå

För Linkans Åkeri är ingen flytt för liten eller för stor. De flyttar inom Umeå, Västerbotten och hela landet med sin flyttbilar av olika storlek. De är ett familjeägt företag vars motto är att upprätthålla hög service och kvalitet när det utför sina flyttjobb.

De hjälper gärna till med packning och emballering men också lånar ut flyttmaterial kostnadsfritt åt kunder som anlitat deras flyttjänster. De har också tillgång till magasinering. Linkans Åkeri erbjuder även hjälp med inredningsmontage åt företag, landsting, kommuner och privatpersoner.

Kalles Bud

Kabelvägen 1, 901 33 Umeå

Kalles Bud är en flyttfirma i Umeå som utför privatflyttar, företagsflyttar och andra transporter, både inrikes och utrikes. Därtill erbjuder de också lagerutrymmen och magasinering samt möbelmontage och flyttstädning. Deras fokus ligger på miljö, service och trygghet.

Kalles Bud har flyttbilar som kör ned till Södra Sverige varje vecka och tack vare att dom använder sig av samlastning kan Kalles Bud erbjuda konkurrenskraftiga priser. Därtill så anpassar de sig efter kundens behov och alla flyttar skräddarsys till kunden i fråga. De erbjuder också packningshjälp.

Flyttlasset

Strömvägen 8B, 901 33 Umeå

Söker du efter en flyttfirma i Umeå som kan hjälpa till med din flytt? Flyttlasset är en professionell flyttfirma som flyttar i och runt Umeå. De hjälper dagligen både privatpersoner och företag att flytta bohag eller kontor. De erbjuder bud, flytthjälp och flyttstädningen.

Deras motto är att nöjda kunder varje gång. De ser till att vara en flexibel flyttfirma och anpassningsbar efter kundens önskemål. Därför erbjuder de flytthjälp både på dagen, på kvällen, på natten och på helger, vad som passar bäst för kunden.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Flyttstädning Umeå

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Umeå

I Umeå och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Umeå

Behöver du hyra ett förråd i Umeå för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför flyttfirmor i Umeå redan idag!

Jämför offerter »