Flyttfirma Umeå


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Umeå, från Umeå eller inom Umeå och du är ute efter en flyttfirma som är lämplig för dig? Flyttjakt.nu hjälper till och möjliggör en tjänst där du inte längre separat behöver söka flyttjänster och fråga efter offerter från flera olika håll. Endast en offertförfrågan krävs som vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område, därefter är flyttfirmorna direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Sedan kan du smidigt jämföra dina erbjudanden och välja det du tycker är bäst. För att göra valet lättare kan du läsa recensioner från flyttfirmor och därefter göra ditt beslut.

Flyttjakt.nu finns här för att hjälpa dig hitta flyttfirman som passar dig bäst!

Jämför din flytt Umeå »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Umeå

Är du i behov av flytthjälp och transport i Umeå? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Umeå

Stockholm till Umeå

Hej! Vi har rätt så lite saker som vi själva packar in i flyttkartonger. Speglar, lampor och tavlor kommer vi dock inte att packa. Det finns även en cykel och lite andra saker i förrådet. Därtill har vi några större möbler som går lätt att bära. Ni kan köra bilen ända fram till dörren.

Mottagna offerter
Inom 24h fick kunden tre offerter från olika flyttfirmor. En av dessa valdes efter några dagar.

Flyttfirmans val
Kunden valde en populär flyttfirma från grannkommunen. De föreslog en fast prissättning och uppskattade att kundens bohag skulle rymmas i en lastbil på 30m³. De kom tillsammans överens om att en flyttgubbe skulle ställa upp. Han hjälpte till med lastning, transport, lossning och med att packa in ömtåliga föremål.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jag är väldigt nöjd över flytten, allt gick så lätt då vi fick hjälp av proffs! "

Flyttfirma Umeå

Flytt från en lägenhet i Umeå till en lägenhet i Bromma. Jag behöver bärhjälp samt transporthjälp. Flyttstädningen fixar jag själv. De större möblerna som ska flyttas är madrasser, ett skrivbord, nedmonterade små möbler, två barnvagnar och två cyklar. Jag har även ett förråd som ska tömmas. Jag tror jag får de mindre sakerna att rymmas i 30 flyttlådor.

Mottagna offerter
Offertförfrågan lockade till sig totalt fem offerter varav tre av dem kom inom 24h. Kunden valde en av dessa flyttfirmor för flytten.

Flyttfirmans val
En flyttfirma från Göteborg valdes för denna flytt mellan Umeå och Bromma. De erbjöd ett fast pris som innehöll lastning, avlastning, transport, försäkringar, montering och demontering. En flyttgubbe skötte om flytten effektivt och varsamt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Killen var skicklig och effektiv, vilket verkligen underlättade min flytt. Stort tack! "

Från Umeå till Stockholm

Jag flyttar från en lägenhet på 50 kvadrat till en lägenhet på 160 kvadrat. Behöver hjälp med att bära ner och bära upp sakerna eftersom jag inte kommer att närvara. Möblerna som ska flyttas är en 140 cm säng, en 2,5 sits soffa, två mindre pallar, två lampor, ev ett mindre soffbord samt två mindre Ivar-skåp. Därtill har jag cirka sex stycken flyttkartonger med mindre saker och kläder.

Mottagna offerter
Totalt skickade tre stycken flyttfirmor en offert inom kort tid. Den första offerten kom efter endast två timmar. En vecka efter att offertförfrågan publicerades var en flyttfirma vald.

Flyttfirmans val
Kunden valde en flyttfirma från Umeå för att ta hand om den 516 kilometer långa flytten. Offerten flyttfirman skickade var väldigt omfattande och tydlig. De erbjöd ett fast pris och erbjöd sig räkna ut den exakta lastvolymen. Själva flytten gick smidigt till och flyttfirman fick därmed en till nöjd kund. Genom att kolla in tidigare kundomdömen kan det vara lättare att besluta sig för vilken flyttfirma man ska välja!

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Killarna skötte allt väldigt bra, jag är nöjd!! "

Flytt från Umeå - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Umeå till Malmö tar 13 h 47 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Helsingborg tar 13 h 13 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Lund tar 13 h 42 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Stockholm tar 7 h 36 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Eskilstuna tar 7 h 54 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Gävle tar 5 h 33 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Borås tar 11 h 32 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Göteborg tar 11 h 41 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Halmstad tar 12 h 48 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Jönköping tar 10 h 43 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Karlskrona tar 13 h 2 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Linköping tar 9 h 28 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Luleå tar 3 h 20 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Norrköping tar 9 h 6 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Sundsvall tar 3 h 18 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Uppsala tar 6 h 36 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Västerås tar 7 h 20 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Växjö tar 12 h 10 min.

Flytt med flyttfirma från Umeå till Örebro tar 8 h 22 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Flyttfirma Umeå pris

Vad kostar flytthjälp i Umeå? Priset baseras på flera olika faktorer som bland annat avstånd, hur lång tid flytten tar och hur mycket flytthjälp man behöver. Nedan har vi samlat ihop några exempel på vad en flytt med flyttfirma till, från eller inom Umeå kan kosta.

Flytthjälp från Umeå - pris

 • 512 km

  Flytt från Umeå till Solna

 • 65 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Umeå - pris

 • 3 km

  Flytt inom Umeå

 • 100 m²

  Fyra på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttfirmor i hela Umeå

 • Centrala stadsdelarna
 • Backenområdet
 • Västerslätt-Rödäng
 • Haga-Sandbacka
 • Ersboda
 • Marieområdet
 • Berghem-Frihem
 • Universitetsområdet
 • Tomtebo - Tavleiden
 • De östra stadsdelarna
 • Tegsområdet
 • Umeå västra landsbyggd
 • Umeå södra landsbyggd
 • Svävar och Holmön
 • Hörneforsområdet

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Norrlands Express AB

Kontaktvägen 7, 901 33 Umeå

Norrlands Express AB utför privatflytt och företagsflytt i Umeå, prisvärt och av högsta kvalitet. De är en flyttfirma med erfarenhet och kompetens med bas i Umeå, men har regelbunden trafik fram och tillbaka till Stockholm, Skåne, Göteborg och resten av Norrland. De erbjuder också magasinering i trygga och bemannade lokaler och kan sköta om flyttstädning.

Norrlands Express AB kan ta hand om packning säkert och ordentligt. Ifall du själv vill ta hand om packningen så hyr och säljer flyttfirman flyttmaterial såsom flyttkartonger och specialkartonger för mer specifika saker. Därtill har de även porslinspapper, plastfilm och plastsäckar till försäljning.

Umeå Stadsbud

Täktvägen 6, 904 40 Röbäck

Letar du efter en flyttfirma i Umeå som utför flyttjänster professionellt, säkert och kostnadseffektivt? Umeå Stadsbud har varit aktiva sen 1930-talet och erbjuder bohagsflytt, företagsflytt och magasinering i varmbonade lokalet. Ifall du har behov av flyttkartonger så säljer Umeå Stadsbud flyttkartonger av högsta kvalitet.

Umeå Stadsbud utgår från principen att nöjda kunder återkommer och därmed strävar de till att deras kunder ska vara nöjda med sin flytt. Därför erbjuder de också attraktiva och effektiva flytt lösningar åt sina kunder så att de får en så lyckad flytt som möjligt.

Umeå Flytt

Folktrovägen 48, 907 51 Umeå

Umeå Flytt är en prispressande flyttfirma som erbjuder billig flytthjälp i Umeå. De flyttar inom Umeå samt till och från Umeå men erbjuder också flyttjänster inom hela Sverige. De har 20 års erfarenhet av att flytta och gör detta med omtanke och respekt. De erbjuder studentrabatt och pensionärsrabatt på sina priser.

Umeå flytt utför bohagsflytt och kontorsflytt. De erbjuder även flyttstädning och ser till att lämna den gamla bostaden i fint skick. De är även specialister på att ta hand om ömtåliga saker och ser till att hjälpa med emballering.

Linkans Åkeri

Strömvägen 8, 901 32 Umeå

För Linkans Åkeri är ingen flytt för liten eller för stor. De flyttar inom Umeå, Västerbotten och hela landet med sin flyttbilar av olika storlek. De är ett familjeägt företag vars motto är att upprätthålla hög service och kvalitet när det utför sina flyttjobb.

De hjälper gärna till med packning och emballering men också lånar ut flyttmaterial kostnadsfritt åt kunder som anlitat deras flyttjänster. De har också tillgång till magasinering. Linkans Åkeri erbjuder även hjälp med inredningsmontage åt företag, landsting, kommuner och privatpersoner.

Kalles Bud

Kabelvägen 1, 901 33 Umeå

Kalles Bud är en flyttfirma i Umeå som utför privatflyttar, företagsflyttar och andra transporter, både inrikes och utrikes. Därtill erbjuder de också lagerutrymmen och magasinering samt möbelmontage och flyttstädning. Deras fokus ligger på miljö, service och trygghet.

Kalles Bud har flyttbilar som kör ned till Södra Sverige varje vecka och tack vare att dom använder sig av samlastning kan Kalles Bud erbjuda konkurrenskraftiga priser. Därtill så anpassar de sig efter kundens behov och alla flyttar skräddarsys till kunden i fråga. De erbjuder också packningshjälp.

Flyttlasset

Strömvägen 8B, 901 33 Umeå

Söker du efter en flyttfirma i Umeå som kan hjälpa till med din flytt? Flyttlasset är en professionell flyttfirma som flyttar i och runt Umeå. De hjälper dagligen både privatpersoner och företag att flytta bohag eller kontor. De erbjuder bud, flytthjälp och flyttstädningen.

Deras motto är att nöjda kunder varje gång. De ser till att vara en flexibel flyttfirma och anpassningsbar efter kundens önskemål. Därför erbjuder de flytthjälp både på dagen, på kvällen, på natten och på helger, vad som passar bäst för kunden.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Umeå

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Umeå

I Umeå och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Umeå

Behöver du hyra ett förråd i Umeå för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Umeå och information om staden

Umeå, björkarnas stad är norra Sveriges största stad och är beläget vid den vackra Umeälven. Umeå har något att erbjuda åt alla, vare sig du föredrar stadens puls eller att njuta av naturupplevelser. Umeå är känt för sitt rika kulturliv med flertal muséer och festivaler samt var 2014 Umeå Europas kulturhuvudstad. Det är lätt att ta sig fram i Umeå med hjälp av lokaltrafiken med sina bussar, därtill finns det också bra med cykelvägar för den som föredrar att cykla. Universitetet i Umeå är stort vilket ger Umeå en ungdomlig karaktär och möjliggör utbildning av olika slag. Näringslivet i Umeå präglas av IT-företag, bioteknikindustri och skogs-verkstadsindustrier.

Umeå har en flygplats som befinner sig endast 10 minuter från Umeå centrum och med flyg befinner du dig i Stockholm på en timme. Med Botniabanan reser du med tåg smidigt från och till södra Sverige. Från Umeå reser du även enkelt över till Finland då mellan Umeå och Vasa finns det en färjeförbindelse och på 4,5 timme kan du befinna dig i grannlandet.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Umeå »