Flyttfirma Umeå


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Umeå, från Umeå eller inom Umeå och du är ute efter en flyttfirma som är lämplig för dig? Flyttjakt.nu hjälper till och möjliggör en tjänst där du inte längre separat behöver söka flyttjänster och fråga efter offerter från flera olika håll. Endast en offertförfrågan krävs som vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område, därefter är flyttfirmorna direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Sedan kan du smidigt jämföra dina erbjudanden och välja det du tycker är bäst. För att göra valet lättare kan du läsa recensioner från flyttfirmor och därefter göra ditt beslut.

Flyttjakt.nu finns här för att hjälpa dig hitta flyttfirman som passar dig bäst!

Jämför din flytt Umeå »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Umeå

Är du i behov av flytthjälp och transport i Umeå? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Umeå

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Umeå Stadsbud

Täktvägen 6, 904 40 Röbäck

Letar du efter en flyttfirma i Umeå som utför flyttjänster professionellt, säkert och kostnadseffektivt? Umeå Stadsbud har varit aktiva sen 1930-talet och erbjuder bohagsflytt, företagsflytt och magasinering i varmbonade lokalet. Ifall du har behov av flyttkartonger så säljer Umeå Stadsbud flyttkartonger av högsta kvalitet.

Umeå Stadsbud utgår från principen att nöjda kunder återkommer och därmed strävar de till att deras kunder ska vara nöjda med sin flytt. Därför erbjuder de också attraktiva och effektiva flytt lösningar åt sina kunder så att de får en så lyckad flytt som möjligt.

Umeå Flytt

Folktrovägen 48, 907 51 Umeå

Umeå Flytt är en prispressande flyttfirma som erbjuder billig flytthjälp i Umeå. De flyttar inom Umeå samt till och från Umeå men erbjuder också flyttjänster inom hela Sverige. De har 20 års erfarenhet av att flytta och gör detta med omtanke och respekt. De erbjuder studentrabatt och pensionärsrabatt på sina priser.

Umeå flytt utför bohagsflytt och kontorsflytt. De erbjuder även flyttstädning och ser till att lämna den gamla bostaden i fint skick. De är även specialister på att ta hand om ömtåliga saker och ser till att hjälpa med emballering.

Norrflytt

Kontaktvägen 7, 901 33 Umeå

Norrflytt utför privatflytt och företagsflytt i Umeå, prisvärt och av högsta kvalitet. De är en flyttfirma med erfarenhet och kompetens med bas i Umeå, men har regelbunden trafik fram och tillbaka till Stockholm, Skåne, Göteborg och resten av Norrland. De erbjuder också magasinering i trygga och bemannade lokaler och kan sköta om flyttstädning.

Norrflytt kan ta hand om packning säkert och ordentligt. Ifall du själv vill ta hand om packningen så hyr och säljer Norrflytt flyttmaterial såsom flyttkartonger och specialkartonger för mer specifika saker. Därtill har de även porslinspapper, plastfilm och plastsäckar till försäljning.

Linkans Åkeri

Strömvägen 8, 901 32 Umeå

För Linkans Åkeri är ingen flytt för liten eller för stor. De flyttar inom Umeå, Västerbotten och hela landet med sin flyttbilar av olika storlek. De är ett familjeägt företag vars motto är att upprätthålla hög service och kvalitet när det utför sina flyttjobb.

De hjälper gärna till med packning och emballering men också lånar ut flyttmaterial kostnadsfritt åt kunder som anlitat deras flyttjänster. De har också tillgång till magasinering. Linkans Åkeri erbjuder även hjälp med inredningsmontage åt företag, landsting, kommuner och privatpersoner.

Kalles Bud

Kabelvägen 1, 901 33 Umeå

Kalles Bud är en flyttfirma i Umeå som utför privatflyttar, företagsflyttar och andra transporter, både inrikes och utrikes. Därtill erbjuder de också lagerutrymmen och magasinering samt möbelmontage och flyttstädning. Deras fokus ligger på miljö, service och trygghet.

Kalles Bud har flyttbilar som kör ned till Södra Sverige varje vecka och tack vare att dom använder sig av samlastning kan Kalles Bud erbjuda konkurrenskraftiga priser. Därtill så anpassar de sig efter kundens behov och alla flyttar skräddarsys till kunden i fråga. De erbjuder också packningshjälp.

Flyttlasset

Strömvägen 8B, 901 33 Umeå

Söker du efter en flyttfirma i Umeå som kan hjälpa till med din flytt? Flyttlasset är en professionell flyttfirma som flyttar i och runt Umeå. De hjälper dagligen både privatpersoner och företag att flytta bohag eller kontor. De erbjuder bud, flytthjälp och flyttstädningen.

Deras motto är att nöjda kunder varje gång. De ser till att vara en flexibel flyttfirma och anpassningsbar efter kundens önskemål. Därför erbjuder de flytthjälp både på dagen, på kvällen, på natten och på helger, vad som passar bäst för kunden.

Flyttbil i Umeå

I Umeå och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Umeå

Behöver du hyra ett förråd i Umeå för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Umeå och information om staden

Umeå, björkarnas stad är norra Sveriges största stad och är beläget vid den vackra Umeälven. Umeå har något att erbjuda åt alla, vare sig du föredrar stadens puls eller att njuta av naturupplevelser. Umeå är känt för sitt rika kulturliv med flertal muséer och festivaler samt var 2014 Umeå Europas kulturhuvudstad. Det är lätt att ta sig fram i Umeå med hjälp av lokaltrafiken med sina bussar, därtill finns det också bra med cykelvägar för den som föredrar att cykla. Universitetet i Umeå är stort vilket ger Umeå en ungdomlig karaktär och möjliggör utbildning av olika slag. Näringslivet i Umeå präglas av IT-företag, bioteknikindustri och skogs-verkstadsindustrier.

Umeå har en flygplats som befinner sig endast 10 minuter från Umeå centrum och med flyg befinner du dig i Stockholm på en timme. Med Botniabanan reser du med tåg smidigt från och till södra Sverige. Från Umeå reser du även enkelt över till Finland då mellan Umeå och Vasa finns det en färjeförbindelse och på 4,5 timme kan du befinna dig i grannlandet.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Umeå »