Flyttfirma Umeå


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Umeå, från Umeå eller inom Umeå och du är ute efter en flyttfirma som är lämplig för dig? Flyttjakt.nu hjälper till och möjliggör en tjänst där du inte längre separat behöver söka flyttjänster och fråga efter offerter från flera olika håll. Endast en offertförfrågan krävs som vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område, därefter är flyttfirmorna direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Sedan kan du smidigt jämföra dina erbjudanden och välja det du tycker är bäst. För att göra valet lättare kan du läsa recensioner från flyttfirmor och därefter göra ditt beslut.

Flyttjakt.nu finns här för att hjälpa dig hitta flyttfirman som passar dig bäst!

Jämför din flytt Umeå »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Umeå

Är du i behov av flytthjälp och transport i Umeå? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Umeå

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Flyttbil i Umeå

I Umeå och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Flytta till Umeå och information om staden

Umeå, björkarnas stad är norra Sveriges största stad och är beläget vid den vackra Umeälven. Umeå har något att erbjuda åt alla, vare sig du föredrar stadens puls eller att njuta av naturupplevelser. Umeå är känt för sitt rika kulturliv med flertal muséer och festivaler samt var 2014 Umeå Europas kulturhuvudstad. Det är lätt att ta sig fram i Umeå med hjälp av lokaltrafiken med sina bussar, därtill finns det också bra med cykelvägar för den som föredrar att cykla. Universitetet i Umeå är stort vilket ger Umeå en ungdomlig karaktär och möjliggör utbildning av olika slag. Näringslivet i Umeå präglas av IT-företag, bioteknikindustri och skogs-verkstadsindustrier.

Umeå har en flygplats som befinner sig endast 10 minuter från Umeå centrum och med flyg befinner du dig i Stockholm på en timme. Med Botniabanan reser du med tåg smidigt från och till södra Sverige. Från Umeå reser du även enkelt över till Finland då mellan Umeå och Vasa finns det en färjeförbindelse och på 4,5 timme kan du befinna dig i grannlandet.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Umeå »