Flyttfirma Borås


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Närmar sig flytt till Borås, från Borås eller inom Borås och du har behov av att hitta en lämplig flyttfirma och flytthjälp? Flyttjakt.nu hjälper dig och du behöver inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Du behöver endast fylla i en offertförfrågan, den vidarebefordras till flyttfirmor och flyttfirmorna är sedan direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Därefter kan du smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det som passar dig bäst.

Du behöver inte stressa över inkommande flytt, Flyttjakt.nu hjälper dig och gör din flytt smidig!

Jämför din flytt Borås »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Borås

Är du i behov av flytthjälp och transport i Borås? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Borås

Flytt inom Borås

Jag behöver hjälp med att bära och flytta mina saker till nya lägenheten. Jag kan själv hjälpa till med att bära så tror det räcker med en person till. Jag packar själv och har egna flyttlådor. Mina möbler är en hörnsoffa, säng, några små bord, micro, några stolar, två fåtöljer, mindre hylla, några resväskor, 32 tum tv och tiotal tavlor.

Mottagna offerter
Kunden lämnade sin offertförfrågan på en söndag och under måndagen fick hon tre offerter. De skiljde inte så mycket i prisklass så hon baserade sitt val främst på tidigare kunders recensioner om dessa flyttfirmor.

Flyttfirmans val
Flyttfirman som valdes har sin bas i Göteborg men sköter om flyttar i hela landet. Medarbetaren utförde flytten enligt tidtabellen och såg till att alla saker var skyddade innan transporten. Alla tillstånd och försäkringar var i skick. Flyttfirman levde upp till sina tidigare omdömen och fick därmed en till väldigt nöjd kund!

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Väldigt kunnig och trevlig flyttkille! "

Flytt från Göteborg till Borås

Jag behöver hjälp av en person att bära mina saker och flytta dem till nya lägenheten. Det som ska flyttas är: bäddsoffa, säng, soffbord, matbord, stolar, tv, tv-bänk och resväskor. Jag behöver låna flyttlådor som jag själv kan packa mina saker i. Vissa grejer kommer jag att lasta i min bil. Vid nuvarande lägenheten går det att parkera nära ytterdörren och det går enkelt att lasta in sakerna. Lägenheten jag flyttar till ligger två trappor ner från ingången och man behöver ta hissen eller trappan.

Mottagna offerter
Kunden fick flera offerter inom kort tid, alltså var valmöjligheterna många. Några av offerterna var väldigt förmånliga jämfört med de övriga eftersom dessa flyttfirmor kunde slå ihop denna flytt med andra planerade flyttar. Som tur passade tidtabellen ihop med en av dessa flyttfirmor som sedan valdes en vecka senare.

Flyttfirmans val
Den valda flyttfirman hade fått flera positiva omdömen från tidigare kunder. Förutom det förmånliga priset inverkade även dessa omdömen på kundens val. En flyttgubbe hjälpte kunden med flytten och tillsammans klarade de bra av att lasta in och ut alla saker.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jag är väldigt nöjd, kan rekommendera vidare! "

Flyttfirma Borås

Hej! Jag bor inneboende och behöver därför bara flytta ut ur/in i ett rum. Hissen på utflyttnings adressen är liten och möbler behöver därför bäras ner för trapporna. Jag har en säng 180x120 cm, en tung hylla och två Ikea byråer som är 120x70x45 cm samt 100x70x45 cm. Flyttbilen kan parkera framför dörren/gatan utanför båda byggnaderna. Jag packar ner/packar upp själv. Har 1-2 hjälpare, inklusive mig själv.

Mottagna offerter
Kunden fick två offerter inom det första dygnet. En av dessa valdes följande dag.

Flyttfirmans val
En lämplig flyttfirma hittades snabbt via Flyttjakt. Tillsammans kom de överens om detaljerna gällande flytten som skedde inom Borås. Eftersom avståndet mellan adresserna var så pass kort och det inte rörde sig om en stor flytt erbjöd flyttfirman ett timpris. En medarbetare hjälpte till med att lasta flyttbilen, transportera sakerna samt lasta av sakerna.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick väldigt smidigt till och priset var rimligt. Tack vare hjälpen från medarbetaren gick det bra att bära ner sakerna i trappan fastän det var lite trångt. Stort tack!! "

Flytt från Borås - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Borås till Malmö tar 3 h 22 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Helsingborg tar 2 h 45 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Lund tar 3 h 18 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Stockholm tar 4 h 28 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Eskilstuna tar 4 h 10 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Gävle tar 6 h 16 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Göteborg tar 47 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Halmstad tar 1 h 57 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Jönköping tar 1 h 3 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Karlskrona tar 3 h 45 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Linköping tar 2 h 22 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Luleå tar 15 h 29 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Norrköping tar 2 h 46 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Sundsvall tar 8 h 28 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Umeå tar 11 h 49 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Uppsala tar 5 h 23 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Västerås tar 4 h 25 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Växjö tar 2 h 17 min.

Flytt med flyttfirma från Borås till Örebro tar 3 h 22 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Flexibel, snabb och vänlig

Flyttfirma Borås pris

Vad kostar flytthjälp i Borås? Priset baseras på flera olika faktorer som bland annat avstånd, hur lång tid flytten tar och hur mycket flytthjälp man behöver. Nedan har vi samlat ihop några exempel på vad en flytt med flyttfirma till, från eller inom Borås kan kosta.

Flytthjälp inom Borås - pris

 • 8 km

  Flytt inom Borås

 • 61 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp från Borås - pris

 • 220 km

  Flytt från Borås till Linköping

 • 55 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttfirmor i hela Borås

 • Bärmhult
 • Centrum
 • Dalsjöfors
 • Fristad
 • Göta
 • Norrby
 • Sandhults
 • Sjöbo
 • Trandared
 • Viskafors

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Kvalitetsflytt

Sagagatan 17, 506 35 Borås

Kvalitetsflytt är en pålitlig flyttfirma i Borås som erbjuder den hjälp kunden behöver. Med stor kapacitet, kunskap och mångårig erfarenhet så vet Kvalitetsflytt hur man flyttar effektivt, snabbt och säkert. De vill minska deras kunders stress och press.

Kvalitetsflytt erbjuder också packhjälp, emballering och packmaterial. Därtill är de duktiga på att demontera och montera och hjälper såklart till med bärhjälp och transport. Tack vare deras duktiga städ team kan Kvalitetsflytt erbjuda flyttstädning åt kunden. De skräddarsyr ihop åt kunden en tjänst som passar kundens behov.

Flyttbilen Borås AB

Kärrgatan 6, 504 41 Borås

Flyttbilen Borås utför privatflytt, företagsflytt, flyttstäd och magasinering. De hjälper till med de jobbigaste och tyngsta möblerna som är de tröttsammaste sakerna och jobbigaste när det kommer till flytt, som till exempel flytt av piano. De flyttar också i hela Europa, för både privatpersoner och företagskunder. De hyr och säljer också flyttkartonger.

Det är skönt att inte själv behöva städa, därför är det bra att man kan anlita flyttstädning. Flyttbilen Borås kan ta hand om flyttstädningen och då vet man att det blir bra städat. Ifall man har överlopps saker så kan man magasinera dem också hos Flyttbilen Borås.

Flyttfixarna Sverige AB

Box 125, 501 13 Borås

Flyttfixarna Sverige AB är en flyttfirma som är aktiv i Borås, Göteborg, Uddevalla, Varberg och Jönköping. De är ett litet företag med stora möjligheter som gärna hjälper till med packning, transport och magasinering.

Flyttarbeterna tar hand om din flytt och är både erfarna och utbildade för att kunna erbjuda tjänster av hög kvalitet. De är också en flexibel flyttfirma som flyttar smidigt och effektivt. Att flytta är ett stort projekt som kan vara jobbigt och tröttsamt, låt Flyttfixarna hjälpa!

Flyttfirma Borås

Drömmen att flytta i ny bostad kan snabbt bli en mardröm då det är tungt och tidskrävande att flytta, Flyttfirma Borås kan hjälpa till med det. De har erfarenhet och energi att flytta både bohag för privatpersoner och för företag. De skräddarsyr en tjänst som passar kunden och sedan flyttar metodiskt och effektivt.

Flyttfirma Borås kan göra allt från packning till flyttstäd och transport. De är aktiva i Borås och hela västra Sverige men kan hjälpa till med långdistansflytt. Flyttfirma Borås är en liten flyttfirma med stort hjärta som har miljö och kvalitet i fokus.

Flyttkillarna

Fabriksgatan 7, 412 50 Göteborg

Flyttkillarna utför både privat- och företagsflytt i Borås. Med deras kunskap och expertis så ser de till att kunden får en lyckad flytt. De är duktiga på att planera så att tidtabellen hålls. Deras personal är yrkeserfaren och noggrann och kan hjälpa till med olika sorters flytt, oavsett storlek.

Flyttkillarnas mål är att få så många nöjda kunder som möjligt och därför satsar de på att hålla hög kvalitet i deras tjänster. De vill hjälpa deras kunder hitta den bästa och smartaste lösningen för deras flyttar, vare sig de hjälper till med endast en del av flytten eller hela flytten.

Flytt & Städ Sverige AB

Carl Grimbergsgatan 36, 413 13 Göteborg

Ute efter en Flyttfirma som är aktiv i Borås? Flyttfirman Flytt & Städ Sverige är en flyttfirma som är kompetent och erfaren att ta hand om delar av din flytt eller hela flytten. Beroende på kundens behov skräddarsyr de en flyttjänst som passar kunden. Kunderna ska känna sig trygga när de väljer att flytta med Flytt & Städ Sverige.

Flyttfirman Flytt & Städ Sverige har utbildade flyttarbetare inom flytt och städ för att kunna se till att kundens flytt går smidigt. De erbjuder också flytthjälp utomlands och flyttjänster åt företag och flera olika sorters transporttjänster åt privatpersoner, företag, kommuner och regioner.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Borås

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Borås

I Borås och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Borås

Behöver du hyra ett förråd i Borås för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Borås och information om staden

Borås är en stad med flera parker och friluftsområden i Västergötland. Borås är känd som både handelsstad och textilstad där flera kända textilföretag har sina huvudkontor. Borås är också känd för sina postorderföretag vilket resulterar i att miljontals paket skickas från Borås årligen. Därtill har Borås ett spännande kulturliv och kännetecknas som konst-och skulpturstad. Under sommaren är torsdag kvällar speciella då flertal människor samlas på stora torget i Borås för att njuta av artister som uppträder på utomhusscenen.

Med buss eller bil tar man sig till närmaste internationella flygplatsen, Göteborg Landvetter airport på en halvtimme. Tågförbindelserna är bra i Borås och man åker enkelt från eller till Borås med buss och bil då Borås ligger som knytpunkt för fyra riksvägar. På under en timme kan man åka från Borås till Göteborg med bil.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Borås »