Flyttfirma Borås


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Söker du efter en flyttfirma i Borås? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Borås är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.!

Jämför din flytt Borås »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Borås – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Pris på flyttfirma i Borås

Vad kostar flyttfirma i Borås? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Borås kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Borås behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Borås

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport120906 175-12 100Jönköping-Borås
Bärhjälp, transport73503 300-6 950Borås-Göteborg
Bärhjälp, transport291753 500- 8 800Borås-Växjö
bärhjälp, transport122586 850-13 000Borås-Örebro
Packning, bärhjälp, transport6651 500-5 000Norrmalm-Göta

Pris på flyttfirma till eller från Borås

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport120906 175-12 100Jönköping-Borås
Bärhjälp, transport73503 300-6 950Borås-Göteborg
Bärhjälp, transport291753 500- 8 800Borås-Växjö
bärhjälp, transport122586 850-13 000Borås-Örebro
Packning, bärhjälp, transport6651 500-5 000Norrmalm-Göta

Pris på flytthjälp i Borås - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Borås som har utförts via oss.

Flytthjälp inom Borås - pris

 • 8 km

  Flytt inom Borås

 • 61 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp från Borås - pris

 • 220 km

  Flytt från Borås till Linköping

 • 55 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Borås?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Maj
Juni
Juli

Hitta den bästa flyttfirman i Borås

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Borås. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Erfarenheter av flyttfirmor i Borås

Flytt inom Borås

Jag behöver hjälp med att bära och flytta mina saker till nya lägenheten. Jag kan själv hjälpa till med att bära så tror det räcker med en person till. Jag packar själv och har egna flyttlådor. Mina möbler är en hörnsoffa, säng, några små bord, micro, några stolar, två fåtöljer, mindre hylla, några resväskor, 32 tum tv och tiotal tavlor.

Mottagna offerter
Kunden lämnade sin offertförfrågan på en söndag och under måndagen fick hon tre offerter. De skiljde inte så mycket i prisklass så hon baserade sitt val främst på tidigare kunders recensioner om dessa flyttfirmor.

Val av flyttfirma
Flyttfirman som valdes har sin bas i Göteborg men sköter om flyttar i hela landet. Medarbetaren utförde flytten enligt tidtabellen och såg till att alla saker var skyddade innan transporten. Alla tillstånd och försäkringar var i skick. Flyttfirman levde upp till sina tidigare omdömen och fick därmed en till väldigt nöjd kund!

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Väldigt kunnig och trevlig flyttkille! "

Flytt från Göteborg till Borås

Jag behöver hjälp av en person att bära mina saker och flytta dem till nya lägenheten. Det som ska flyttas är: bäddsoffa, säng, soffbord, matbord, stolar, tv, tv-bänk och resväskor. Jag behöver låna flyttlådor som jag själv kan packa mina saker i. Vissa grejer kommer jag att lasta i min bil. Vid nuvarande lägenheten går det att parkera nära ytterdörren och det går enkelt att lasta in sakerna. Lägenheten jag flyttar till ligger två trappor ner från ingången och man behöver ta hissen eller trappan.

Mottagna offerter
Kunden fick flera offerter inom kort tid, alltså var valmöjligheterna många. Några av offerterna var väldigt förmånliga jämfört med de övriga eftersom dessa flyttfirmor kunde slå ihop denna flytt med andra planerade flyttar. Som tur passade tidtabellen ihop med en av dessa flyttfirmor som sedan valdes en vecka senare.

Val av flyttfirma
Den valda flyttfirman hade fått flera positiva omdömen från tidigare kunder. Förutom det förmånliga priset inverkade även dessa omdömen på kundens val. En flyttgubbe hjälpte kunden med flytten och tillsammans klarade de bra av att lasta in och ut alla saker.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jag är väldigt nöjd, kan rekommendera vidare! "

Flyttfirma Borås

Hej! Jag bor inneboende och behöver därför bara flytta ut ur/in i ett rum. Hissen på utflyttnings adressen är liten och möbler behöver därför bäras ner för trapporna. Jag har en säng 180x120 cm, en tung hylla och två Ikea byråer som är 120x70x45 cm samt 100x70x45 cm. Flyttbilen kan parkera framför dörren/gatan utanför båda byggnaderna. Jag packar ner/packar upp själv. Har 1-2 hjälpare, inklusive mig själv.

Mottagna offerter
Kunden fick två offerter inom det första dygnet. En av dessa valdes följande dag.

Val av flyttfirma
En lämplig flyttfirma hittades snabbt via Flyttjakt. Tillsammans kom de överens om detaljerna gällande flytten som skedde inom Borås. Eftersom avståndet mellan adresserna var så pass kort och det inte rörde sig om en stor flytt erbjöd flyttfirman ett timpris. En medarbetare hjälpte till med att lasta flyttbilen, transportera sakerna samt lasta av sakerna.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick väldigt smidigt till och priset var rimligt. Tack vare hjälpen från medarbetaren gick det bra att bära ner sakerna i trappan fastän det var lite trångt. Stort tack!! "

Några av Flyttjakts flyttföretag i Borås

Kvalitetsflytt

Sagagatan 17, 506 35 Borås

Kvalitetsflytt är en pålitlig flyttfirma i Borås som erbjuder den hjälp kunden behöver. Med stor kapacitet, kunskap och mångårig erfarenhet så vet Kvalitetsflytt hur man flyttar effektivt, snabbt och säkert. De vill minska deras kunders stress och press.

Kvalitetsflytt erbjuder också packhjälp, emballering och packmaterial. Därtill är de duktiga på att demontera och montera och hjälper såklart till med bärhjälp och transport. Tack vare deras duktiga städ team kan Kvalitetsflytt erbjuda flyttstädning åt kunden. De skräddarsyr ihop åt kunden en tjänst som passar kundens behov.

Flyttbilen Borås AB

Kärrgatan 6, 504 41 Borås

Flyttbilen Borås utför privatflytt, företagsflytt, flyttstäd och magasinering. De hjälper till med de jobbigaste och tyngsta möblerna som är de tröttsammaste sakerna och jobbigaste när det kommer till flytt, som till exempel flytt av piano. De flyttar också i hela Europa, för både privatpersoner och företagskunder. De hyr och säljer också flyttkartonger.

Det är skönt att inte själv behöva städa, därför är det bra att man kan anlita flyttstädning. Flyttbilen Borås kan ta hand om flyttstädningen och då vet man att det blir bra städat. Ifall man har överlopps saker så kan man magasinera dem också hos Flyttbilen Borås.

Flyttfixarna Sverige AB

Box 125, 501 13 Borås

Flyttfixarna Sverige AB är en flyttfirma som är aktiv i Borås, Göteborg, Uddevalla, Varberg och Jönköping. De är ett litet företag med stora möjligheter som gärna hjälper till med packning, transport och magasinering.

Flyttarbeterna tar hand om din flytt och är både erfarna och utbildade för att kunna erbjuda tjänster av hög kvalitet. De är också en flexibel flyttfirma som flyttar smidigt och effektivt. Att flytta är ett stort projekt som kan vara jobbigt och tröttsamt, låt Flyttfixarna hjälpa!

Flyttfirma Borås

Drömmen att flytta i ny bostad kan snabbt bli en mardröm då det är tungt och tidskrävande att flytta, Flyttfirma Borås kan hjälpa till med det. De har erfarenhet och energi att flytta både bohag för privatpersoner och för företag. De skräddarsyr en tjänst som passar kunden och sedan flyttar metodiskt och effektivt.

Flyttfirma Borås kan göra allt från packning till flyttstäd och transport. De är aktiva i Borås och hela västra Sverige men kan hjälpa till med långdistansflytt. Flyttfirma Borås är en liten flyttfirma med stort hjärta som har miljö och kvalitet i fokus.

Flyttkillarna

Fabriksgatan 7, 412 50 Göteborg

Flyttkillarna utför både privat- och företagsflytt i Borås. Med deras kunskap och expertis så ser de till att kunden får en lyckad flytt. De är duktiga på att planera så att tidtabellen hålls. Deras personal är yrkeserfaren och noggrann och kan hjälpa till med olika sorters flytt, oavsett storlek.

Flyttkillarnas mål är att få så många nöjda kunder som möjligt och därför satsar de på att hålla hög kvalitet i deras tjänster. De vill hjälpa deras kunder hitta den bästa och smartaste lösningen för deras flyttar, vare sig de hjälper till med endast en del av flytten eller hela flytten.

Flytt & Städ Sverige AB

Carl Grimbergsgatan 36, 413 13 Göteborg

Ute efter en Flyttfirma som är aktiv i Borås? Flyttfirman Flytt & Städ Sverige är en flyttfirma som är kompetent och erfaren att ta hand om delar av din flytt eller hela flytten. Beroende på kundens behov skräddarsyr de en flyttjänst som passar kunden. Kunderna ska känna sig trygga när de väljer att flytta med Flytt & Städ Sverige.

Flyttfirman Flytt & Städ Sverige har utbildade flyttarbetare inom flytt och städ för att kunna se till att kundens flytt går smidigt. De erbjuder också flytthjälp utomlands och flyttjänster åt företag och flera olika sorters transporttjänster åt privatpersoner, företag, kommuner och regioner.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Borås

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Borås

I Borås och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Borås

Behöver du hyra ett förråd i Borås för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Borås »