Flyttfirma Borås


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Närmar sig flytt till Borås, från Borås eller inom Borås och du har behov av att hitta en lämplig flyttfirma och flytthjälp? Flyttjakt.nu hjälper dig och du behöver inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Du behöver endast fylla i en offertförfrågan, den vidarebefordras till flyttfirmor och flyttfirmorna är sedan direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Därefter kan du smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det som passar dig bäst.

Du behöver inte stressa över inkommande flytt, Flyttjakt.nu hjälper dig och gör din flytt smidig!

Jämför din flytt Borås »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Borås

Är du i behov av flytthjälp och transport i Borås? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Borås

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Kvalitetsflytt

Sagagatan 17, 506 35 Borås

Kvalitetsflytt är en pålitlig flyttfirma i Borås som erbjuder den hjälp kunden behöver. Med stor kapacitet, kunskap och mångårig erfarenhet så vet Kvalitetsflytt hur man flyttar effektivt, snabbt och säkert. De vill minska deras kunders stress och press.

Kvalitetsflytt erbjuder också packhjälp, emballering och packmaterial. Därtill är de duktiga på att demontera och montera och hjälper såklart till med bärhjälp och transport. Tack vare deras duktiga städ team kan Kvalitetsflytt erbjuda flyttstädning åt kunden. De skräddarsyr ihop åt kunden en tjänst som passar kundens behov.

Flyttbilen Borås AB

Kärrgatan 6, 504 41 Borås

Flyttbilen Borås utför privatflytt, företagsflytt, flyttstäd och magasinering. De hjälper till med de jobbigaste och tyngsta möblerna som är de tröttsammaste sakerna och jobbigaste när det kommer till flytt, som till exempel flytt av piano. De flyttar också i hela Europa, för både privatpersoner och företagskunder. De hyr och säljer också flyttkartonger.

Det är skönt att inte själv behöva städa, därför är det bra att man kan anlita flyttstädning. Flyttbilen Borås kan ta hand om flyttstädningen och då vet man att det blir bra städat. Ifall man har överlopps saker så kan man magasinera dem också hos Flyttbilen Borås.

Flyttfixarna Sverige AB

Box 125, 501 13 Borås

Flyttfixarna Sverige AB är en flyttfirma som är aktiv i Borås, Göteborg, Uddevalla, Varberg och Jönköping. De är ett litet företag med stora möjligheter som gärna hjälper till med packning, transport och magasinering.

Flyttarbeterna tar hand om din flytt och är både erfarna och utbildade för att kunna erbjuda tjänster av hög kvalitet. De är också en flexibel flyttfirma som flyttar smidigt och effektivt. Att flytta är ett stort projekt som kan vara jobbigt och tröttsamt, låt Flyttfixarna hjälpa!

Flyttfirma Borås

Drömmen att flytta i ny bostad kan snabbt bli en mardröm då det är tungt och tidskrävande att flytta, Flyttfirma Borås kan hjälpa till med det. De har erfarenhet och energi att flytta både bohag för privatpersoner och för företag. De skräddarsyr en tjänst som passar kunden och sedan flyttar metodiskt och effektivt.

Flyttfirma Borås kan göra allt från packning till flyttstäd och transport. De är aktiva i Borås och hela västra Sverige men kan hjälpa till med långdistansflytt. Flyttfirma Borås är en liten flyttfirma med stort hjärta som har miljö och kvalitet i fokus.

Flyttkillarna

Fabriksgatan 7, 412 50 Göteborg

Flyttkillarna utför både privat- och företagsflytt i Borås. Med deras kunskap och expertis så ser de till att kunden får en lyckad flytt. De är duktiga på att planera så att tidtabellen hålls. Deras personal är yrkeserfaren och noggrann och kan hjälpa till med olika sorters flytt, oavsett storlek.

Flyttkillarnas mål är att få så många nöjda kunder som möjligt och därför satsar de på att hålla hög kvalitet i deras tjänster. De vill hjälpa deras kunder hitta den bästa och smartaste lösningen för deras flyttar, vare sig de hjälper till med endast en del av flytten eller hela flytten.

Flytt & Städ Sverige AB

Carl Grimbergsgatan 36, 413 13 Göteborg

Ute efter en Flyttfirma som är aktiv i Borås? Flyttfirman Flytt & Städ Sverige är en flyttfirma som är kompetent och erfaren att ta hand om delar av din flytt eller hela flytten. Beroende på kundens behov skräddarsyr de en flyttjänst som passar kunden. Kunderna ska känna sig trygga när de väljer att flytta med Flytt & Städ Sverige.

Flyttfirman Flytt & Städ Sverige har utbildade flyttarbetare inom flytt och städ för att kunna se till att kundens flytt går smidigt. De erbjuder också flytthjälp utomlands och flyttjänster åt företag och flera olika sorters transporttjänster åt privatpersoner, företag, kommuner och regioner.

Flyttbil i Borås

I Borås och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Borås

Behöver du hyra ett förråd i Borås för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Borås och information om staden

Borås är en stad med flera parker och friluftsområden i Västergötland. Borås är känd som både handelsstad och textilstad där flera kända textilföretag har sina huvudkontor. Borås är också känd för sina postorderföretag vilket resulterar i att miljontals paket skickas från Borås årligen. Därtill har Borås ett spännande kulturliv och kännetecknas som konst-och skulpturstad. Under sommaren är torsdag kvällar speciella då flertal människor samlas på stora torget i Borås för att njuta av artister som uppträder på utomhusscenen.

Med buss eller bil tar man sig till närmaste internationella flygplatsen, Göteborg Landvetter airport på en halvtimme. Tågförbindelserna är bra i Borås och man åker enkelt från eller till Borås med buss och bil då Borås ligger som knytpunkt för fyra riksvägar. På under en timme kan man åka från Borås till Göteborg med bil.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Borås »