Flyttfirma Lund


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Lund

Söker du efter en flyttfirma i Lund? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Lund med omnejd är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför flyttfirmor i Lund »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Lund – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Pris på flyttfirma i Lund

Vad kostar flyttfirma i Lund? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Lund kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Lund behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Lund

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Pianoflytt-11 950-3 650Östra Torn-Östra Torn
Bärhjälp, transport6813 700-5 950Centrala Saden-Centrala Staden
Bärhjälp, transport8654 600-5 950Östra Torn-Linero
Bärhjälp, transport4912 350-4 300Centrala Staden-Järnåkra
Flyttlådor, packning, bärhjälp, transport9015 600-14 580Möllevången-Norra Fäladen

Pris på flyttfirma till eller från Lund

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Pianoflytt-6128 400-13 150Stockholm-Lund
Bärhjälp, transport396024100-12 000Lund-Stockholm
Bärhjälp, transport376806 500-13 900Lund-Uppsala
Bärhjälp, transport55123912 300-25 000Lund-Umeå
Flyttlådor, packning, bärhjälp, transport, flyttstädning111194 500-19 840Malmö-Lund

Pris på flytthjälp i Lund - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Lund som har utförts via oss.

Flytthjälp inom Lund - pris

 • 1 km

  Flytt inom Lund

 • 90 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Lund - pris

 • 16 km

  Flytt från Malmö till Lund

 • 85 m²

  Lägenhet på femte våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Lund?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Juli
Augusti
September

Hitta den bästa flyttfirman i Lund

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Lund. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Flytten var helt perfekt, killarna arbetade hårt och tog inga pauser, flyttfirman var pålitlig, rekommenderar 10+

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Erfarenheter av flyttfirmor i Lund

Flytt inom Lund

Vi flyttar från en lägenhet på 68 kvadratmeter till 81 kvadratmeter inom Lund. Vi är tre vuxna och en nyfödd. De största föremålen som flyttas är matbord, 3-sits soffa och Malm byrå från Ikea. Det ska vara möjligt att parkera omedelbart intill entrédörren av det nya boendet. Det finns inget förråd i den gamla lägenheten.

Mottagna offerter
Personen fick totalt fem stycken offerter varav majoriteten av dem kom inom 24h. En flyttfirma valdes kort därefter för denna flytt.

Val av flyttfirma
Den valda flyttfirman utförde flytten smidigt med två arbetare och en lastbil. Offerten de skickade var tydlig och innehöll all relevant information. De levde upp till sin egen beskrivning på Flyttjakts hemsida.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Vi fick ett trevligt bemötande och en väldigt bra flytthjälp. Flyttfirman rekommenderas varmt!"

Flytt till större lägenhet inom Lund

Flytten sker inom Lund från en mindre lägenhet till en större. Vi behöver flyttlådor, förpackningstillbehör och hjälp med att packa och avlasta våra saker. Vi uppskattar att vi behöver 60 lådor. Vi ska flytta två dubbla soffor, en dubbelsäng, två enkelsängar, ett bord med stolar, några hyllor (Ivar från Ikea), tre byråer, ett skrivbord med stol, en tv apparat, ett badskåp, en liten kökvagn, en liten skohylla, två kladhängare av metall och kanske en tvättmaskin. Flyttbilen kan köras fram till dörren. Det finns ett förråd i båda lägenheterna.

Mottagna offerter
Totalt fick personen sex utförliga offerter på sin offertförfrågan.

Val av flyttfirma
Flyttfirman som valdes för denna flytt skötte om lastningen, transporten, lossningen och packningen. Dessutom ingick flyttlådor i priset. I sin beskrivning lyfter flyttfirman fram att de har alla tillstånd som krävs för att vara en flyttfirma. De påpekar även att de alltid prioriterar kvalité samt trygghet för kunden.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick snabbt, enkelt och effektivt. De som hjälpte oss med flytten var väldigt bra!"

Flytt från Lund till Göteborg

Flytt från en lägenhet på 55 kvadrat i Lund till ett hus i Göteborg. Jag kommer inte att vara på plats i Lund under flytten och har inte heller någon som kan hjälpa mig. Allt förutom sängen ska flyttas från lägenheten till huset!

Mottagna offerter
Inom endast 24h hade personen mottagit fem stycken offerter samt valt en av dem för att genomföra flytten.

Val av flyttfirma
Den valda flyttfirman erbjöd ett bra pris och genomförde den 232 km långa flytten från lägenheten i Lund till huset i Göteborg med en lastbil och två arbetare. De erbjuder mångsidig flytthjälp och garanterar en snabb och smidig flytt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flyttfirman svarade snabbt och ställde upp med mycket kort varsel. De erbjöd ett bra pris och inga extra kostnader lades till. Personalen var supertrevlig, tidpunktlig och mycket noggrann. Detta var definitivt den bästa flytt upplevelsen och jag kommer personligen absolut återkomma vid nästa flytt! Rekommenderar varmt! Tack så jättemycket för hjälpen! 🙏🏼✨ A+!"

Några av Flyttjakts flyttföretag i Lund

Browé Transport

Kobjersvägen 3, 227 36 Lund

Browé Transport erbjuder bohagsflytt, företagsflytt, magasinering och transport i Lund. Varje uppdrag de får är unikt och därmed kommer de på anpassade lösningar åt varje flytt. Browé Transport börjar vanligen uppdragen med ett kort möte där man träffas hos kunden för att gå igenom önskemål och få fram en exakt prisbild.

De kan ta hand om olika sorters flyttuppdrag från små bohagsflyttar till flytt av museum tack vare deras långa erfarenhet. De vill att kunden ska känna att dom är den bästa flyttfirman de någonsin anställt. De är punktliga och alltid i tid samt satsar på sitt trevliga bemötande och är allmänt en prisvärd flyttfirma.

Tolvans Flytt & Städ AB

En flytt kräver både fysiska och mentala ansträngningar och det vet Tolvans Flytt & Städ som är en flyttfirma som är aktiv i Lund. De erbjuder transport och flytthjälp till privatpersoner och företag och utgår från kundens förutsättningar och sedan anpassar sig efter kundens behov. Dom erbjuder helhetstjänster där de hjälper redan med planering och packning till transportering och hjälp att komma till rätta i nya bostaden.

Ifall man inte vill flytta hela lasset till nya bostaden hjälper de med att magasinera delar av flyttlasset eller hela. De erbjuder även flyttstädning. De har rätt kapacitet, kunskap och rutiner för att arbeta effektivt. I samband med flytt kan man hyra flyttlådor och det ingår leverans och upphämtning av lådorna. Man kan också köpa lådorna och då levereras de på köpet.

Primero Flytt

Primero Flytt i Lund erbjuder låga och fasta priser. Till deras tjänster hör och allt från bohagsflytt till flyttstädning. Inget arbete är för stort för dem, om du ska flytta utomlands så erbjuder de flytthjälp till hela Europa.

Deras personal är erfaren och deras flyttbilar säkra, vilket har att göra med deras tre ledord som är trygghet, effektivitet och stabilitet. Utgående från dessa ledord arbetar de för att underlätta kundernas flytt och att kunderna känner glädje under flytten.

Pastor Svärds Pojkar

Pastor Svärds Pojkar är en pålitlig flyttfirma som erbjuder smidigare flytt i Lund. Som kund så slipper du stressa och har mer tid till annat när du anställer Pastor Svärds Pojkar till din flytt. De flyttar privatpersoner och företag i Lund och kan hjälpa till med planering, packning, lastning, transport, flyttstädning och magasinering. Kunden bestämmer flytthjälpens omfattning och Pastor Svärds Pojkar ser sedan till att det fixas.

Tack vare deras lokalkännedom kan dom de effektivaste rutterna. De har erfarenhet och kunskap som ger trygghet och garanti att flyttprocessen blir säkrare. De har rätta redskapen för flytt och är duktiga med tyngre möbler och saker som ska flyttas och transporteras.

MB Flytt och städ

MB Flytt och städ utför flyttjänster i Lund. De erbjuder snabb, säker transport av både bohag och kontor. Oavsett storlek och arbete så hjälper de till och ser till att kunden får flytthjälpen de förtjänar. Deras mål är att göra kundens flytt enkel och stressfri. De har ett bra rykte, de är en flyttfirma som lyssnar på kundens behov och önskemål.

När det kommer till lastning och packning så lastar och packar de alla saker som om de alla skulle vara de värdefullaste ägodelarna. Deras lokalkännedom hjälper att spara tid och pengar. De erbjuder också magasinering, enkelt och bekvämt.

Flytt4You

Söker du efter en erfaren flyttfirma i Lund som erbjuder professionell flytthjälp? Flytt4You är en pålitlig flyttfirma som är flexibel och erbjuder flyttjänster för låga kostnader. De transporterar bohag, företag och dödsbon säkert och anpassar flyttjänster prisvärt åt kunderna.

Flytt4You erbjuder också tjänster såsom emballering, packning, magasinering, flyttstädning och körning. Därtill utför de också snabb flyttstädning och kan vid brådskande omständigheter flyttstäda samma dag som flytten.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Flyttstädning Lund

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Vad kan man förvänta sig för pris för en flyttstädning i Lund? Många erbjuder ett pris per kvadratmeter och det brukar vara 20-40 kr/kvm. Därtill kan en del lägga till en summa för städmaterial och den summan är olika från fall till fall.

Nedan är ett exempel från en kund som hittade sin flyttfirma via Flyttjakt:

Flyttstädning i Lund - pris
Flyttfirman skötte om både flytten och flyttstädningen. De utförde flyttstädningen för 20 kr/kvm.
Pris: 2899 kr

Skånestäd AB

Kulladalsgatan 18D, 215 64 Malmö

Skånestäd AB utför städtjänster över hela Skåne. Flyttstädning är en av städfirmans specialiteter, men även de andra tjänsterna är populära.

Hjärup Städ AB

Åbovägen 3, 245 62 Hjärup

Hjärup Städ AB erbjuder skräddarsydda städtjänster till sina kunder för att de ska känna sig trygga och nöjda. Förutom flyttstädning erbjuder städfirman även hemstädning, storstädning och kontorsstädning.

M&R Städ AB

Blidvädersvägen 4 N, 222 75 Lund

M&R Städ AB hjälper kunder över hela Skåne med såväl stora som små städningar. Företagets nyckelord är kvalitet, miljö och kundvård och kunderna kan känna sig trygga med att alltid få samma städare hem till sig.

EMA Städtjänst AB

Trollebergsvägen 107H, 227 31 Lund

EMA Städtjänst AB är en lokal städfirma i Lund som utför mångsidiga tjänster inom städning. Företaget strävar efter att uppnå maximal kundnöjdhet genom att flexibelt erbjuda tjänster enligt kundens behov.

Flyttbil i Lund

I Lund och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Lund

Behöver du hyra ett förråd i Lund för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför flyttfirmor i Lund redan idag!

Jämför offerter »