Flyttfirma Lund


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Lund, från Lund eller inom Lund och behöver hitta en lämplig flyttfirma för att hjälpa dig? Flyttjakt.nu finns här för dig vilket betyder att du inte längre behöver söka separat efter flyttjänster och fråga efter flera offerter. Det enda du behöver göra är att fylla i en offertförfrågan. Denna skickas sedan vidare till flyttfirmor som sedan är direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Efter det kan du jämföra priser och läsa recensioner för att sedan välja flyttfirman som passar dig bäst. Du kan också ta hjälp av flyttarens checklista när du planerar din flytt.

Glöm flyttstressen, gör din flytt smidigare och bekvämare med Flyttjakt.nu!

Jämför din flytt Lund »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Lund

Är du i behov av flytthjälp och transport i Lund? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Lund

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Flyttbil i Lund

I Lund och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Flytta till Lund och information om staden

Lund är en av Sveriges äldsta städer och är känd som en kreativ och kulturell stad. I Lund hittar man även ett av världens hundra högst rankade universitet. Universitetet i Lund har av de starkaste och bredaste forskningsutbuden i hela Sverige. Universitet har sin prägel på staden och ger Lund ett ungdomligt uttryck av en levande och charmig stad. Lund är också en mysig stad då man kan njuta av att promenera längs med kullerstensgator och gränder. Mitt i Lund hittar man den mäktiga domkyrkan.

Lund är beläget strax utanför Malmö och det går att nå Malmö på 10 minuter. Till Köpenhamn åker man från Lund på 45 minuter. Både Malmös och Köpenhamns flygplatser når man lätt från Lund vilket ökar möjligheterna att resa. I och med att Lund är beläget centralt i Östersundsregionen är det lätt att ta sig till Lund med både tåg och buss.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Lund »