Flyttfirma Lund


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Lund, från Lund eller inom Lund och behöver hitta en lämplig flyttfirma för att hjälpa dig? Flyttjakt.nu finns här för dig vilket betyder att du inte längre behöver söka separat efter flyttjänster och fråga efter flera offerter. Det enda du behöver göra är att fylla i en offertförfrågan. Denna skickas sedan vidare till flyttfirmor som sedan är direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Efter det kan du jämföra priser och läsa recensioner för att sedan välja flyttfirman som passar dig bäst. Du kan också ta hjälp av flyttarens checklista när du planerar din flytt.

Glöm flyttstressen, gör din flytt smidigare och bekvämare med Flyttjakt.nu!

Jämför din flytt Lund »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Lund

Är du i behov av flytthjälp och transport i Lund? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Lund

Flytt inom Lund

Vi flyttar från en lägenhet på 68 kvadratmeter till 81 kvadratmeter inom Lund. Vi är tre vuxna och en nyfödd. De största föremålen som flyttas är matbord, 3-sits soffa och Malm byrå från Ikea. Det ska vara möjligt att parkera omedelbart intill entrédörren av det nya boendet. Det finns inget förråd i den gamla lägenheten.

Mottagna offerter
Personen fick totalt fem stycken offerter varav majoriteten av dem kom inom 24h. En flyttfirma valdes kort därefter för denna flytt.

Flyttfirmans val
Den valda flyttfirman utförde flytten smidigt med två arbetare och en lastbil. Offerten de skickade var tydlig och innehöll all relevant information. De levde upp till sin egen beskrivning på Flyttjakts hemsida.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Vi fick ett trevligt bemötande och en väldigt bra flytthjälp. Flyttfirman rekommenderas varmt!"

Flytt till större lägenhet inom Lund

Flytten sker inom Lund från en mindre lägenhet till en större. Vi behöver flyttlådor, förpackningstillbehör och hjälp med att packa och avlasta våra saker. Vi uppskattar att vi behöver 60 lådor. Vi ska flytta två dubbla soffor, en dubbelsäng, två enkelsängar, ett bord med stolar, några hyllor (Ivar från Ikea), tre byråer, ett skrivbord med stol, en tv apparat, ett badskåp, en liten kökvagn, en liten skohylla, två kladhängare av metall och kanske en tvättmaskin. Flyttbilen kan köras fram till dörren. Det finns ett förråd i båda lägenheterna.

Mottagna offerter
Totalt fick personen sex utförliga offerter på sin offertförfrågan.

Flyttfirmans val
Flyttfirman som valdes för denna flytt skötte om lastningen, transporten, lossningen och packningen. Dessutom ingick flyttlådor i priset. I sin beskrivning lyfter flyttfirman fram att de har alla tillstånd som krävs för att vara en flyttfirma. De påpekar även att de alltid prioriterar kvalité samt trygghet för kunden.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick snabbt, enkelt och effektivt. De som hjälpte oss med flytten var väldigt bra!"

Flytt från Lund till Göteborg

Flytt från en lägenhet på 55 kvadrat i Lund till ett hus i Göteborg. Jag kommer inte att vara på plats i Lund under flytten och har inte heller någon som kan hjälpa mig. Allt förutom sängen ska flyttas från lägenheten till huset!

Mottagna offerter
Inom endast 24h hade personen mottagit fem stycken offerter samt valt en av dem för att genomföra flytten.

Flyttfirmans val
Den valda flyttfirman erbjöd ett bra pris och genomförde den 232 km långa flytten från lägenheten i Lund till huset i Göteborg med en lastbil och två arbetare. De erbjuder mångsidig flytthjälp och garanterar en snabb och smidig flytt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flyttfirman svarade snabbt och ställde upp med mycket kort varsel. De erbjöd ett bra pris och inga extra kostnader lades till. Personalen var supertrevlig, tidpunktlig och mycket noggrann. Detta var definitivt den bästa flytt upplevelsen och jag kommer personligen absolut återkomma vid nästa flytt! Rekommenderar varmt! Tack så jättemycket för hjälpen! 🙏🏼✨ A+!"

Flytt från Lund - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Lund till Malmö tar 23 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Helsingborg tar 43 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Stockholm tar 6 h 34 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Borås tar 3 h 16 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Eskilstuna tar 6 h 17 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Gävle tar 8 h 25 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Göteborg tar 2 h 53 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Halmstad tar 1 h 27 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Jönköping tar 3 h 11 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Karlskrona tar 2 h 14 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Linköping tar 4 h 27 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Luleå tar 17 h 39 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Norrköping tar 4 h 20 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Sundsvall tar 10 h 33 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Umeå tar 13 h 29 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Uppsala tar 14 h 5 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Västerås tar 6 h 34 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Växjö tar 2 h 29 min.

Flytt med flyttfirma från Lund till Örebro tar 5 h 31 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Flexibel, snabb och vänlig

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Lund

 • Centrala staden
 • Klostergården
 • Järnåkra
 • Nilstorp
 • Linero
 • Tuna
 • Östra Torn-Mårtens Fälad
 • Möllevången
 • Norra Fäladen
 • Väster
 • Gunnesbro
 • Nöbbelöv

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Browé Transport

Kobjersvägen 3, 227 36 Lund

Browé Transport erbjuder bohagsflytt, företagsflytt, magasinering och transport i Lund. Varje uppdrag de får är unikt och därmed kommer de på anpassade lösningar åt varje flytt. Browé Transport börjar vanligen uppdragen med ett kort möte där man träffas hos kunden för att gå igenom önskemål och få fram en exakt prisbild.

De kan ta hand om olika sorters flyttuppdrag från små bohagsflyttar till flytt av museum tack vare deras långa erfarenhet. De vill att kunden ska känna att dom är den bästa flyttfirman de någonsin anställt. De är punktliga och alltid i tid samt satsar på sitt trevliga bemötande och är allmänt en prisvärd flyttfirma.

Tolvans Flytt & Städ AB

En flytt kräver både fysiska och mentala ansträngningar och det vet Tolvans Flytt & Städ som är en flyttfirma som är aktiv i Lund. De erbjuder transport och flytthjälp till privatpersoner och företag och utgår från kundens förutsättningar och sedan anpassar sig efter kundens behov. Dom erbjuder helhetstjänster där de hjälper redan med planering och packning till transportering och hjälp att komma till rätta i nya bostaden.

Ifall man inte vill flytta hela lasset till nya bostaden hjälper de med att magasinera delar av flyttlasset eller hela. De erbjuder även flyttstädning. De har rätt kapacitet, kunskap och rutiner för att arbeta effektivt. I samband med flytt kan man hyra flyttlådor och det ingår leverans och upphämtning av lådorna. Man kan också köpa lådorna och då levereras de på köpet.

Primero Flytt

Primero Flytt i Lund erbjuder låga och fasta priser. Till deras tjänster hör och allt från bohagsflytt till flyttstädning. Inget arbete är för stort för dem, om du ska flytta utomlands så erbjuder de flytthjälp till hela Europa.

Deras personal är erfaren och deras flyttbilar säkra, vilket har att göra med deras tre ledord som är trygghet, effektivitet och stabilitet. Utgående från dessa ledord arbetar de för att underlätta kundernas flytt och att kunderna känner glädje under flytten.

Pastor Svärds Pojkar

Pastor Svärds Pojkar är en pålitlig flyttfirma som erbjuder smidigare flytt i Lund. Som kund så slipper du stressa och har mer tid till annat när du anställer Pastor Svärds Pojkar till din flytt. De flyttar privatpersoner och företag i Lund och kan hjälpa till med planering, packning, lastning, transport, flyttstädning och magasinering. Kunden bestämmer flytthjälpens omfattning och Pastor Svärds Pojkar ser sedan till att det fixas.

Tack vare deras lokalkännedom kan dom de effektivaste rutterna. De har erfarenhet och kunskap som ger trygghet och garanti att flyttprocessen blir säkrare. De har rätta redskapen för flytt och är duktiga med tyngre möbler och saker som ska flyttas och transporteras.

MB Flytt och städ

MB Flytt och städ utför flyttjänster i Lund. De erbjuder snabb, säker transport av både bohag och kontor. Oavsett storlek och arbete så hjälper de till och ser till att kunden får flytthjälpen de förtjänar. Deras mål är att göra kundens flytt enkel och stressfri. De har ett bra rykte, de är en flyttfirma som lyssnar på kundens behov och önskemål.

När det kommer till lastning och packning så lastar och packar de alla saker som om de alla skulle vara de värdefullaste ägodelarna. Deras lokalkännedom hjälper att spara tid och pengar. De erbjuder också magasinering, enkelt och bekvämt.

Flytt4You

Söker du efter en erfaren flyttfirma i Lund som erbjuder professionell flytthjälp? Flytt4You är en pålitlig flyttfirma som är flexibel och erbjuder flyttjänster för låga kostnader. De transporterar bohag, företag och dödsbon säkert och anpassar flyttjänster prisvärt åt kunderna.

Flytt4You erbjuder också tjänster såsom emballering, packning, magasinering, flyttstädning och körning. Därtill utför de också snabb flyttstädning och kan vid brådskande omständigheter flyttstäda samma dag som flytten.

Flyttbil i Lund

I Lund och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Lund

Behöver du hyra ett förråd i Lund för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Lund och information om staden

Lund är en av Sveriges äldsta städer och är känd som en kreativ och kulturell stad. I Lund hittar man även ett av världens hundra högst rankade universitet. Universitetet i Lund har av de starkaste och bredaste forskningsutbuden i hela Sverige. Universitet har sin prägel på staden och ger Lund ett ungdomligt uttryck av en levande och charmig stad. Lund är också en mysig stad då man kan njuta av att promenera längs med kullerstensgator och gränder. Mitt i Lund hittar man den mäktiga domkyrkan.

Lund är beläget strax utanför Malmö och det går att nå Malmö på 10 minuter. Till Köpenhamn åker man från Lund på 45 minuter. Både Malmös och Köpenhamns flygplatser når man lätt från Lund vilket ökar möjligheterna att resa. I och med att Lund är beläget centralt i Östersundsregionen är det lätt att ta sig till Lund med både tåg och buss.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Lund »