Flyttfirma pris -
Vad kostar det för dig?


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirma pris: Priset kan variera mycket mellan olika flyttfirmor och därför lönar det sig alltid att jämföra flera flyttfirmor för att få den bästa servicen till det bästa priset. Priset baserar sig på mängden arbete och hur lång tid flytten tar. Eftersom faktorer som avståndet mellan bostäderna, hur långt man bär sakerna och hur man packar dem inverkar på den totala tiden, är det svårt att uppskatta ett fast pris för en enskild flytt. Genom att be om offerter får du skräddarsydda upplägg för just din flytt, och du kan lätt jämföra flyttfirmorna och deras pris.

Bekanta dig med våra exempel på flyttar och jämför din egen flytt.


Vad kostar flyttfirma: Flytt från en liten tvåa

En kund frågade om erbjudanden för flyttfirma i Stockholm. Hen fick sammanlagt 8 olika erbjudanden under två dagar och hittade av dessa en lämplig flyttfirma för ett bra pris.

 • 3 km

  Flytt inom staden

 • 40 m²

  Tvåa på andra våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris

Pris på flytt från en större tvåa

Större möbler som skulle flyttas var säng, bokhylla, en liten frys, fåtölj cykel, några bord och stolar. Alla sakerna var färdigt packade och färdiga att bäras. Inga andra flyttarbetare än chaufför behövdes från flyttfirman och detta påverkade såklart priset.

 • 71 km

  En flytt från Stockholm till Uppsala

 • 57 m²

  Tvåa på fjärde våningen

 • 3 egna bärare

  Flyttaren hade bra med bärhjälp hemifrån

Visa pris

Hur mycket skulle din flytt kosta?

Priset på flytten beror på behovet av tjänster

Flera svenskar som bokar flyttfirmor vill packa sina saker själva. Då agerar flyttgubbarna främst som bärhjälp och sköter om flytttransporten. Packar man sina saker själv minskar arbetet för flyttfirman och priset på flytten blir därmed förmånligare. Då man packar själv ska man se till att man packar ordentligt, speciellt föremålen som enkelt kan gå sönder.

Via Flyttjakt hittar du också en flytträknare som snabbt ger dig ett uppskattat pris på din flytt. Dock är få flyttar så pass rutinmässiga att man skulle kunna räkna ut ett exakt erbjudande. Därför är det alltid klokt att fråga om priset på flytten direkt av flyttfirmor genom att jämföra sin flytt.

Pris på flyttfirma: Fast pris eller timpris?

Flyttfirmor kan antingen föreslå ett fast pris eller ett timpris för din flytt, baserat på vad som lämpar sig bäst för flytten. Eftersom olika flyttfirmor kan erbjuda olika prissättningar lönar det sig att be om flera offerter och jämföra dessa för att komma fram till det bästa beslutet.


Börja flytten genom att be om erbjudanden


Priset för en flyttfirma: Radhus

Inga bärare hemifrån så kunden behövde bärare via flyttfirman. Kunden flyttade från ett radhus till ett höghus med lägenhet på tredje våningen. Tunga möbler eller andra hushållsmaskiner hörde inte till flytten så det gick lätt att bära alla lösa föremål vilket gjorde priset förmånligare.

 • 272 km

  En flytt från Malmö till Göteborg

 • 55 m²

  Från radhus till tredje våningen i ett höghus

 • Inga egna bärare

  Flyttfirman erbjöd till detta pris 2 bärare och en stor paketbil

Visa pris

Flyttpris: Trea i ett höghus

Kunden behövde en flyttfirma på kort varsel. Flytten skedde från en temporär lägenhet till ett nytt permanent hem och därför hade familjen mindre saker än vanligt. På grund av boende arrangemanget så hade familjen sålt bort en hel del möbler redan i förhand. Mindre saker betyder ett lägre pris.

 • 276 km

  En flytt från Göteborg till Malmö

 • 73 m²

  Flytt till fjärde våningen i ett höghus

 • En egen bärare

  Flyttfirman tog med två till bärare och lastbil

Visa pris

Pris: Din flytt

Vad kostar flyttfirma för dig? Ta reda på detta genom att be om offerter från flyttfirmor. Nå ut gratis till alla flyttfirmor med en enkel blankett.

 • Varifrån flyttar du

  Nämn din nuvarande och nya adress

 • Storleken på bostaden

  Mängden saker påverkar priset på flytten

 • Hur många flytthjälpare

  Flyttfirman ser till att det finns en passlig mängd arbetare och tillräckligt stor bil

Jämför din flytt

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Senast jämförda flyttar

Från flytt berättelserna har vi tagit bort personlig information som adresser, namn och tidpunkt för flytten. Tanken med dessa flyttberättelser är att ge exempel på hur andra användare av tjänsten har jämfört sin flytt.

Flytt från 50 m², två rum, höghus
Vi flyttar från höghus till radhus. För oss räcker en flyttbil, några flyttmän/kvinnor och flyttlådor för tre veckor. Nuvarande lägenheten är 50m2 så det finns inte värst mycket saker. Packnings plast behövs det en del av. Vi är en familj på fyra + ett par personer som flytthjälp. I nuvarande lägenheten finns en cirka 1 m djup hiss där flyttlådor och säckkärror ryms. Bilen får man kört nära dörren. Dit vi flyttar får man bilen 50 meter ifrån dörren. Start på morgonen eller förmiddagen och arbetet är troligen gjort inom tre timmar, baserat på tidigare erfarenheter. Höghus till radhus.
Kunden fick första erbjudandet inom 13 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 68 m², tre rum, höghus
Bärare behövs. Har en bärare från eget håll som endast bär lådor och mindre saker. De största föremålen ryms inte i hissen (Säng, soffa, byrå, tv-bord, matbord, arbetsbord, tvättmaskin). Största möblerna kan behöva skyddas (känner inte till fyttfirmornas principer). Bilen får man framför dörren. Flyttlådor behövs 15 st. Flyttlådorna ska föras och hämtas. Cirka 6 kvadratmeters förråd med saker. Behöver ej packnings eller uppacknings hjälp då alla sakerna packas i förväg. Höghus till radhus.
Kunden fick sitt första erbjudanden inom 36 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 105 m², radhus
Behöver hjälp med att flytta saker från huset, speciellt behövs hjälp med de större möblerna. Dessa är soffa, tvättmaskin, två större byråer, dubbelsäng, sex personers matbord och stolar. En bärare har vi hemifrån. Vi behöver inte packningshjälp eller flyttlådor, enbart en stor flyttbil och bärhjälp. Det beror såklart på storleken på bilen men det kan vara att ett lass räcker då vi inte hamstrar på saker. Bilen får man kört ett par meter från ytterdörren men i det nya huset finns det en del trappor. Radhus till radhus.
Kunden fick 3 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 140 m², villa
Vi flyttar från en villa till ett höghus men våra saker ska vi lägga i förråd undan för ett par månader i ett garage som befinner sig på samma ställe som nya lägenheten. Största delen av möblerna kommer vi att sälja före flytten, men sakerna som blir kvar är 200x180 cm säng 200x90 cm säng, flera byråer. Egnahemshuset består av två våningar men det går att köra ända fram till dörren, detsamma kan man göra väl framme vid garaget. Vi behöver förutom en chaufför bärare för flytten. Flytten till förrådet, vårt garage sker på en onsdag och vi skulle behöva flyttlådor fredagen före, ni kan räkna ut hur många flyttlådor vi kanske behöver? Vi behöver flyttlådorna för två veckor. Villa till höghus.
Kunden fick sitt första erbjudande inom 12 minuter » Jämför din flytt här

Begär offerter från flyttfirmor. Det går på ett par minuter!