Flyttfirma pris -
Vad kostar det för dig?


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirma pris: Priset kan variera mycket mellan olika flyttfirmor och därför lönar det sig alltid att jämföra flera flyttfirmor för att få den bästa servicen till det bästa priset. Priset baserar sig på mängden arbete och hur lång tid flytten tar. Eftersom faktorer som avståndet mellan bostäderna, hur långt man bär sakerna och hur man packar dem inverkar på den totala tiden, är det svårt att uppskatta ett fast pris för en enskild flytt. Genom att be om offerter får du skräddarsydda upplägg för just din flytt, och du kan lätt jämföra flyttfirmorna och deras pris.

Bekanta dig med våra exempel på flyttar och jämför din egen flytt.


Vad kostar flyttfirma: Flytt från en liten tvåa

En kund frågade om erbjudanden för flyttfirma i Stockholm. Hen fick sammanlagt 8 olika erbjudanden under två dagar och hittade av dessa en lämplig flyttfirma för ett bra pris.

 • 3 km

  Flytt inom staden

 • 40 m²

  Tvåa på andra våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris

Pris på flytt från en större tvåa

Större möbler som skulle flyttas var säng, bokhylla, en liten frys, fåtölj cykel, några bord och stolar. Alla sakerna var färdigt packade och färdiga att bäras. Inga andra flyttarbetare än chaufför behövdes från flyttfirman och detta påverkade såklart priset.

 • 71 km

  En flytt från Stockholm till Uppsala

 • 57 m²

  Tvåa på fjärde våningen

 • 3 egna bärare

  Flyttaren hade bra med bärhjälp hemifrån

Visa pris

Hur mycket skulle din flytt kosta?

Priset på flytten beror på behovet av tjänster

Flera svenskar som bokar flyttfirmor vill packa sina saker själva. Då agerar flyttgubbarna främst som bärhjälp och sköter om flytttransporten. Packar man sina saker själv minskar arbetet för flyttfirman och priset på flytten blir därmed förmånligare. Då man packar själv ska man se till att man packar ordentligt, speciellt föremålen som enkelt kan gå sönder.

Via Flyttjakt hittar du också en flytträknare som snabbt ger dig ett uppskattat pris på din flytt. Dock är få flyttar så pass rutinmässiga att man skulle kunna räkna ut ett exakt erbjudande. Därför är det alltid klokt att fråga om priset på flytten direkt av flyttfirmor genom att jämföra sin flytt.

Pris på flyttfirma: Fast pris eller timpris?

Flyttfirmor kan antingen föreslå ett fast pris eller ett timpris för din flytt, baserat på vad som lämpar sig bäst för flytten. Eftersom olika flyttfirmor kan erbjuda olika prissättningar lönar det sig att be om flera offerter och jämföra dessa för att komma fram till det bästa beslutet.


Börja flytten genom att be om offerter


Priset för en flyttfirma: Radhus

Inga bärare hemifrån så kunden behövde bärare via flyttfirman. Kunden flyttade från ett radhus till ett höghus med lägenhet på tredje våningen. Tunga möbler eller andra hushållsmaskiner hörde inte till flytten så det gick lätt att bära alla lösa föremål vilket gjorde priset förmånligare.

 • 272 km

  En flytt från Malmö till Göteborg

 • 55 m²

  Från radhus till tredje våningen i ett höghus

 • Inga egna bärare

  Flyttfirman erbjöd till detta pris 2 bärare och en stor paketbil

Visa pris

Flyttpris: Trea i ett höghus

Kunden behövde en flyttfirma på kort varsel. Flytten skedde från en temporär lägenhet till ett nytt permanent hem och därför hade familjen mindre saker än vanligt. På grund av boende arrangemanget så hade familjen sålt bort en hel del möbler redan i förhand. Mindre saker betyder ett lägre pris.

 • 276 km

  En flytt från Göteborg till Malmö

 • 73 m²

  Flytt till fjärde våningen i ett höghus

 • En egen bärare

  Flyttfirman tog med två till bärare och lastbil

Visa pris

Pris: Din flytt

Vad kostar flyttfirma för dig? Ta reda på detta genom att be om offerter från flyttfirmor. Nå ut gratis till alla flyttfirmor med en enkel blankett.

 • Varifrån flyttar du

  Nämn din nuvarande och nya adress

 • Storleken på bostaden

  Mängden saker påverkar priset på flytten

 • Hur många flytthjälpare

  Flyttfirman ser till att det finns en passlig mängd arbetare och tillräckligt stor bil

Jämför din flytt

Hitta den bästa flyttfirman

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i -. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Flexibel, snabb och vänlig

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Senast jämförda flyttar

Från flytt berättelserna har vi tagit bort personlig information som adresser, namn och tidpunkt för flytten. Tanken med dessa flyttberättelser är att ge exempel på hur andra användare av tjänsten har jämfört sin flytt.

Flytt från 65 m², tre rum, höghus
En del av bostadens möbler plus sakerna från två små förrådsutrymme ska flyttas till ett förråd som ligger 220 km ifrån. I huset finns en rymlig hiss. Det finns några trappsteg till förrådsutrymmet i källaren. Vi behöver en chaufför och kanske en bärare(det klarnar senare). Gör ett skillt pris för bärhjälp. Flyttbilen kan man köra nära dörren i båda adresserna. Flyttdagen kan vara mellan 16-18 enligt avtal. Höghus till förråd.
Kunden fick första erbjudandet inom 33 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 57 m², två rum, höghus
Två personer flyttar från en höghuslägenhet till en villa. På båda ställena går det att köra flyttbilen fram till dörren. Två bärare, vi som flyttar kommer vara med som bärhjälp men vi behöver ett pris estimat för ett par till flyttarbetare som kan vara med och bära och ta hand om transporten. Vi tar hand om att packa och skydda lösa föremål i egna lådor. Vi tar isär de större möblerna (soffa, bokhylla, säng). Tvättmaskinen är den enda större hushållsmaskinen. Inget behov för packningshjälp. Lägenheten som flyttas ut från ligger på tredje våningen, men första våningen är på marken vilket betyder att det är endast två våningar att gå upp för trappor. På marknivå finns ett litet förråd som ska tömmas. Det skulle vara trevligt att få ett erbjudande med förrådet och utan det. Föremål som lätt går sönder och är värdefulla transporterar vi själv. Höghus till villa.
Kunden fick 5 erbjudanden » Jämför din flytt här
Flytt från 140 m², villa
Vi flyttar från en villa till ett höghus men våra saker ska vi lägga i förråd undan för ett par månader i ett garage som befinner sig på samma ställe som nya lägenheten. Största delen av möblerna kommer vi att sälja före flytten, men sakerna som blir kvar är 200x180 cm säng 200x90 cm säng, flera byråer. Egnahemshuset består av två våningar men det går att köra ända fram till dörren, detsamma kan man göra väl framme vid garaget. Vi behöver förutom en chaufför bärare för flytten. Flytten till förrådet, vårt garage sker på en onsdag och vi skulle behöva flyttlådor fredagen före, ni kan räkna ut hur många flyttlådor vi kanske behöver? Vi behöver flyttlådorna för två veckor. Villa till höghus.
Kunden fick sitt första erbjudande inom 12 minuter » Jämför din flytt här
Flytt från 25 m², ett rum, höghus
Jag hjälper själv till att bära i flytten men behöver iallafall en till bärare. Det kan vara att jag behöver flyttlådor och packningsmaterial, jag behöver även hjälp med att ta isär skåp och min säng samt packning av dem. Ett klädskåp kan kanske rymmas med utan att man tar isär det men det andra måste man ta isär. Säng och skrivbord måste tas isär. Tvättmaskinen är tung. Flyttbilen kan man köra framför höghuset. 2 förråd i huset och ett 1.5m2 extra förråd hos Pelican Storage, alla nästan fulla. Höghus till höghus.
Kunden fick sitt första erbjudanden inom 14 minuter » Jämför din flytt här

Begär offerter från flyttfirmor. Det går på ett par minuter!