För flyttfirmor

Via Flyttjakt hittar du dagligen nya kunder, enkelt och kostnadseffektivt. Tjänsten är skapad i samarbete med flyttfirmor vilket gjort att den är både smidig och effektiv att använda – både på kontoret på datorn eller i farten på mobilen.

Image

Flyttjakt.nu dyker bra upp i Googles sökresultat. Detta är ett resultat från att Flyttjakt.nu teamet dagligen arbetar för att förbättra och upprätthålla vår synlighet på nätet så att ni som flyttfirmor endast behöver fokusera på det viktigaste, att betjäna era kunder.


Hur fungerar Flyttjakt.nu för flyttfirmor?

Flyttjakt.nu samlar offertförfrågningar runtom Sverige till en och samma plats med enkel tillgång för flyttfirmor. Som flyttfirma får ni tillgång till en kontrollpanel som skapats för denna tjänst där alla offertförfrågningar syns direkt när de skickats in i tjänsten. Där ser ni all väsentlig information om flytten och kan både ordna och filtrera flyttarna effektivt. Därtill skickar vi dagligen en sammanfattning av de nyaste offertförfrågningarna.

Det är gratis att registrera sig på tjänsten och att skicka offerter. Vi tar endast en provisionsavgift för godkända offerter då en flytt blir av. Du hittar mer information om priserna genom att registrera dig på tjänsten eller genom att kontakta vår kundservice.

Varför älskar flyttfirmor Flyttjakt.nu?

 • Offertförfrågningar skickas dagligen som en sammanfattad lista i prioritetsordning via e-post

  Läs de senaste offertförfrågningarna varje morgon, antingen på datorn eller mobilen. Vi skickar en sammanfattad lista via e-post på de mest relevanta offertförfrågningarna baserat på avståndet mellan kunden och ert verksamhetsområde.

 • Automatisk hantering av kundrecensioner och omdömen

  Flyttjakt.nu samlar ihop kundrecensioner och omdömen för er. Därtill erbjuder vi även er flyttfirmor alltid möjligheten att föra fram er synvinkel.

 • Erbjudanden, meddelanden och kontaktinformation är alltid tillgängliga

  Flyttjakt har utvecklat en kontrollpanel specifikt för att flyttfirmor smidigt kan hantera offertförfrågningar, skriva offerter och kommunicera med kunder. Inget mer krångel med skilda e-postmeddelanden och anteckningslappar! All information finns nu samlad på ett och samma ställe på nättjänsten, alltid tillgängligt.

 • Ha flyttbilarna konstant i rörelse

  Genom tjänsten kan ni enkelt hitta offertförfrågningar för specifika dagar och planera samt optimera transporten så att ni inte måste köra med tomma flyttbilar mellan flyttarna.


Flyttarna väntar på din offert – Gå med gratis

  Namn på kontaktperson

  Namn på företaget

  FO-nummer

  E-post

  Telefonnummer

  Genom att gå med i tjänsten accepterar du våra användarvillkor

  Flyttjakt.nu
  info@flyttjakt.nu

  Att gå med i Flyttjakt.nu- tjänsten är gratis och riskfritt. Du kan avsluta tjänsten när som helst.

  Frågor och svar

  Har du fler frågor? Kontakta vår kundservice