Flyttfirma Sundsvall


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Sundsvall, från Sundsvall eller inom Sundsvall och har behov av att hitta en lämplig flyttfirma och flytthjälp? Flyttjakt.nu hjälper dig och du behöver inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Du behöver endast fylla i en offertförfrågan och den vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område. Därefter är flyttfirmorna sedan direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Du kan smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det som passar dig.

Det har ingen skillnad om du söker efter en flyttjänst med billigaste priset eller bästa service, vi hjälper dig hitta flyttfirman som passar dig bäst.

Jämför din flytt Sundsvall »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Sundsvall

Är du i behov av flytthjälp och transport i Sundsvall? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Sundsvall

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Expressfirma All-tjänst

Borrvägen 4, 853 50 Sundsvall

Expressfirma All-tjänst är en flyttfirma i Sundsvall som inte bara flyttar utan också monterar, inreder och magasinerar för sina kunder. De vet vad som krävs för en flytt och kan erbjuda kompletta flyttlösningar åt både privatpersoner och företagskunder.

De kommer gärna på besök före flytten för att göra en bedömning om hur omfattande flytten är och kunna göra en flyttplan. Expressfirma All-tjänst erbjuder trygga flyttar med hjälp av de olika storleks flyttbilar och flexibla flyttjänster. Vid behov kan Expressfirma All-tjänst ta hand om bortforsling av sopor.

Flytt & Städ Sverige AB

Stora Torget 2, 852 30 Sundsvall

I behov av en flyttfirma i Sundsvall? Flyttfirman Flytt & Städ Sverige kan hjälpa dig med en del av din flytt eller hela flytten beroende på kunden. De skräddarsyr en flyttjänst som passar kunden och de vill att kunden ska känna sig trygga när de flyttar med Flytt & Städ Sverige.

Tack vare deras utbildade och erfarna personal så sker alla flyttar smidigt och säkert. De erbjuder också flytthjälp utomlands samt flyttjänster åt företag och flera olika sorters transporttjänster åt privatpersoner, företag, kommuner och regioner.

Timrå Express

A. Arbetsledarvägen 4, 857 53 Sundsvall

Söker du efter flytthjälp i Sundsvall? Timrå Express kan hjälpa till med bohagsflytt, kontorsflytt och magasinering i Sundsvall området. De har många års erfarenhet av att erbjuda flyttjänster och har varit aktiva i snart 30 år. Timrå Express erbjuder packhjälp, bärhjälp, lastning och lossning samt nedmontering och montering av möbler.

Timrå Express ordnar säkra och smidiga flyttar med hjälp av bra rutiner. Oavsett om man flyttar i Sundsvall, inom Sverige eller utomlands så är kundens flyttlass i trygga händer.

Expressbyrån LK Transport

Korstabergsvägen 22, 856 34 Sundsvall

Expressbyrån LK Transport utför företagsflytt, privatflytt och magasinering av saker. De flyttar åt både företag och privatpersoner och har varit verksamma sen 1984. De har lång erfarenhet när det kommer till flytt och därför vet att en flytt brukar betyda mycket mera arbete än man tänkt sig. Deras mål är att kunna underlätta deras kunders flyttprocess.

De gör vad som krävs för att kunden ska blir nöjd, det är deras högst prioritet. Därtill hjälper de till att flytten blir avklarad utan några konstigheter och löper bekymmersfritt. De kan hjälpa till med att packa hela bohaget eller delvis och kan också flytta pianon och flyglar.

Flyttkillarna

Flyttkillarna utför både privat- och företagsflytt i Sundsvall. Deras expertis och kunnande ser till att kunden får en lyckad flytt och de är duktiga på att planera så att tidtabellen hålls. Deras personal är yrkeserfaren och noggrann och kan hjälpa till med olika sorters flytt, vare sig stor eller liten.

Deras mål är att deras kunder är nöjda efter att dom flyttat med Flyttkillarna och därför satsar de på att hålla hög kvalitet i deras tjänster. De vill se till att deras kunder får den bästa och smartaste lösningen för deras flyttar.

Flyttfirma Sundsvall

Är du i behov av en flyttfirma i Sundsvall med fasta och billiga priser? Flyttfirma Sundsvall erbjuder privatflyttar och företagsflyttar med trygg arbetskraft med bra lokalkännedom. De har ett gott rykte och utför även utlandsflyttar.

Flyttfirma Sundsvall kan ge råd och tips för hur man ska lyckas med flytten, hur man ska strukturera processen. Alternativt anlita dem för att ta hand om allt, från planering, packning till transport. De hjälper också till med flyttstädning. Bra och prisvärt alternativ i Sundsvall.

Flyttbil i Sundsvall

I Sundsvall och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Sundsvall

Behöver du hyra ett förråd i Sundsvall för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Sundsvall och information om staden

Sundsvall, en fascinerande stad belägen mellan två berg i nordöstra Sverige. Sundsvalls stadskärna är känd som stenstaden då den i tiderna brann ner så många gånger att man bestämde sig för att endast bygga upp byggnader av sten. Dessa stenhus från slutet av 1800-talet är fint bevarade och har gett upphov till att Sundsvalls stadskärna blivit kallad Sveriges vackraste. Sundsvall är annars en stad med både urbana vibbar och unika naturlandskap. På vintern erbjuder Sundsvall flera möjligheter att åka slalom endast ett stenkast från centrum.

Flera järnvägar möts i Sundsvall och det är bekvämt att resa till och från Sundsvall med tåg då tågstationen är belägen i centrum nära till allt. Det går även att flyga till och från Sundsvall då Sundsvall-Timrå flygplats ligger 20 km norr från Sundsvalls centrum. Med bil och buss färdas man till Sundsvall smidigt längs europavägarna.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Sundsvall »