Flyttfirma Sundsvall


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Sundsvall

Söker du efter en flyttfirma i Sundsvall? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Sundsvall är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför din flytt Sundsvall »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Sundsvall – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Pris på flyttfirma i Sundsvall

Vad kostar flyttfirma i Sundsvall? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Sundsvall kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Sundsvall behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Sundsvall

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport6635 200-7 500Södermalm-Östermalm - Näcksta
Bärhjälp, transport84177 852-7 900Stenstaden-Kvissleby
Packning, bärhjälp, transport, montering5514 890-4 900Stenstaden-Stenstaden

Pris på flyttfirma till eller från Sundsvall

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport783156 500-13 400Sundsvall-Uppsala
Bärhjälp, transport243758 600-9 300Sundsvall-Stockholm
Bärhjälp, transport11098716 500-38 000Sundsvall-Malmö
Bärhjälp, transport352117 000-8 500Gävle-Sundsvall

Pris på flytthjälp i Sundsvall - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Sundsvall som har utförts via oss.

Flytthjälp till Sundsvall - pris

 • 336 km

  Flytt från Sundsvall till Kista

 • 100 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Sundsvall - pris

 • 1 km

  Flytt inom Sundsvall

 • 21 m²

  Fyra på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden behövde både bärhjälp och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Sundsvall?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

April
Maj
Juni

Hitta den bästa flyttfirman i Sundsvall

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Sundsvall. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Flexibel, snabb och vänlig

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Erfarenheter av flyttfirmor i Sundsvall

Flytt till Sundsvall

Två personer behövs att bära, jag har ingen hjälpare och orkar inte själv. Har ca 70 lådor färdigpackade. 35 av dem finns på vinden och innehåller mest böcker. Hissen går nästan ända upp till vinden, man måste gå en trappa upp till sista våningen. En del flyttlådor står i garaget. Har mycket få möbler och nedmonterade hyllor. Hörnsoffa, två större byråer och köksmöbler. Bostaden är precis intill porten, kort backe upp till gatan där flyttbilen kan stå. Dit jag flyttar är markplan, kort sträcka från p-plats och förråd i källaren precis intill p-platsen. En del lådor ska direkt till källaren. Jag behöver inga extra lådor eller packhjälp.

Mottagna offerter
Under det första dygnet fick kunden tre offerter. Nästa dag skickade tre till flyttfirmor en offert.

Val av flyttfirma
En lämplig flyttfirma valdes tre dagar efter att offertförfrågan lämnades. Det skiljde sig 3000 kr mellan den dyraste offerten och den förmånligaste offerten. Kunden valde en flyttfirma som erbjöd ett fast pris närmare den förmånligaste. Det ingick en lastbil, lastning, transport, lossning samt försäkringar i priset.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Jobbet gick fort och flytten var lyckad på alla sätt! "

Flytt med flyttfirma från Sundsvall

Hej, vi skulle vilja ha offert på flytt av bohag som står i ett 9 kvm förråd, ca 30 stora flyttlådor, 15 små boxar samt fåtal möbler (ihopfällt bord, bänk, pinnsoffa, grill) och ca 15 påsar med textilier. Allt välpackat och organiserat i ett 9 kvm förråd nära oss. Vi vill ha hjälp att förflytta innehållet i förrådet till ett förråd i Östhammar. Ingen uppackning eller annat, bara avlastning på ett ställe.

Mottagna offerter
Totalt fick kunden fem offerter, både från lokala flyttfirmor och från flyttfirmor längs vägen till Östhammar.

Val av flyttfirma
En flyttfirma längs flyttsträckan valdes för att flytta bohaget mellan Sundsvall och Östhammar. De erbjöd ett fast pris där flytthjälp och transport ingick. Flyttfirman skickade en omfattande offert men tillsammans kom de ändå överens om flyttens detaljer per telefon.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Trevlig och kunnig flytthjälp! "

Flytthjälp Sundsvall

Tar gladeligen emot hjälp med både att packa och att lyfta. Jag är ensam och vet inte om jag kommer kunna närvara vid utflyttningen. Jag har två förråd. I lägenheten finns en soffa, en fåtölj, fyra stolar, ett matbord, ett skrivbord, en bokhylla, ett litet hallbord och en skohylla. I förrådet finns kläder och två trumset.

Mottagna offerter
Kunden fick en offert inom den första timmen. Ytterligare fem offerter skickades inom kort.

Val av flyttfirma
Kunden valde en lokal flyttfirma. Flyttfirman kunde erbjuda ett fördelaktigt pris eftersom de kombinerade två flyttar. Dessutom hade flyttfirman fått väldigt bra omdömen, vilket gjorde att kunden kände sig trygg med att ge över ansvaret åt dem. Flyttfirman erbjöd ett fast pris och skötte om allt från att packa bohaget till att transportera det och bära in det i den nya lägenheten.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick utmärkt! Jag kunde inte närvara men flyttfirman skötte allt fint så jag behövde inte oroa mig för att något skulle gå snett. "

Några av Flyttjakts flyttföretag i Sundsvall

Expressfirma All-tjänst

Borrvägen 4, 853 50 Sundsvall

Expressfirma All-tjänst är en flyttfirma i Sundsvall som inte bara flyttar utan också monterar, inreder och magasinerar för sina kunder. De vet vad som krävs för en flytt och kan erbjuda kompletta flyttlösningar åt både privatpersoner och företagskunder.

De kommer gärna på besök före flytten för att göra en bedömning om hur omfattande flytten är och kunna göra en flyttplan. Expressfirma All-tjänst erbjuder trygga flyttar med hjälp av de olika storleks flyttbilar och flexibla flyttjänster. Vid behov kan Expressfirma All-tjänst ta hand om bortforsling av sopor.

Flytt & Städ Sverige AB

Stora Torget 2, 852 30 Sundsvall

I behov av en flyttfirma i Sundsvall? Flyttfirman Flytt & Städ Sverige kan hjälpa dig med en del av din flytt eller hela flytten beroende på kunden. De skräddarsyr en flyttjänst som passar kunden och de vill att kunden ska känna sig trygga när de flyttar med Flytt & Städ Sverige.

Tack vare deras utbildade och erfarna personal så sker alla flyttar smidigt och säkert. De erbjuder också flytthjälp utomlands samt flyttjänster åt företag och flera olika sorters transporttjänster åt privatpersoner, företag, kommuner och regioner.

Timrå Express

A. Arbetsledarvägen 4, 857 53 Sundsvall

Söker du efter flytthjälp i Sundsvall? Timrå Express kan hjälpa till med bohagsflytt, kontorsflytt och magasinering i Sundsvall området. De har många års erfarenhet av att erbjuda flyttjänster och har varit aktiva i snart 30 år. Timrå Express erbjuder packhjälp, bärhjälp, lastning och lossning samt nedmontering och montering av möbler.

Timrå Express ordnar säkra och smidiga flyttar med hjälp av bra rutiner. Oavsett om man flyttar i Sundsvall, inom Sverige eller utomlands så är kundens flyttlass i trygga händer.

Expressbyrån LK Transport

Korstabergsvägen 22, 856 34 Sundsvall

Expressbyrån LK Transport utför företagsflytt, privatflytt och magasinering av saker. De flyttar åt både företag och privatpersoner och har varit verksamma sen 1984. De har lång erfarenhet när det kommer till flytt och därför vet att en flytt brukar betyda mycket mera arbete än man tänkt sig. Deras mål är att kunna underlätta deras kunders flyttprocess.

De gör vad som krävs för att kunden ska blir nöjd, det är deras högst prioritet. Därtill hjälper de till att flytten blir avklarad utan några konstigheter och löper bekymmersfritt. De kan hjälpa till med att packa hela bohaget eller delvis och kan också flytta pianon och flyglar.

Flyttkillarna

Flyttkillarna utför både privat- och företagsflytt i Sundsvall. Deras expertis och kunnande ser till att kunden får en lyckad flytt och de är duktiga på att planera så att tidtabellen hålls. Deras personal är yrkeserfaren och noggrann och kan hjälpa till med olika sorters flytt, vare sig stor eller liten.

Deras mål är att deras kunder är nöjda efter att dom flyttat med Flyttkillarna och därför satsar de på att hålla hög kvalitet i deras tjänster. De vill se till att deras kunder får den bästa och smartaste lösningen för deras flyttar.

Flyttfirma Sundsvall

Är du i behov av en flyttfirma i Sundsvall med fasta och billiga priser? Flyttfirma Sundsvall erbjuder privatflyttar och företagsflyttar med trygg arbetskraft med bra lokalkännedom. De har ett gott rykte och utför även utlandsflyttar.

Flyttfirma Sundsvall kan ge råd och tips för hur man ska lyckas med flytten, hur man ska strukturera processen. Alternativt anlita dem för att ta hand om allt, från planering, packning till transport. De hjälper också till med flyttstädning. Bra och prisvärt alternativ i Sundsvall.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Sundsvall

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Sundsvall

I Sundsvall och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Sundsvall

Behöver du hyra ett förråd i Sundsvall för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Sundsvall »