Flyttfirma Sundsvall


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Ska du flytta till Sundsvall, från Sundsvall eller inom Sundsvall och har behov av att hitta en lämplig flyttfirma och flytthjälp? Flyttjakt.nu hjälper dig och du behöver inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Du behöver endast fylla i en offertförfrågan och den vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område. Därefter är flyttfirmorna sedan direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Du kan smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det som passar dig.

Det har ingen skillnad om du söker efter en flyttjänst med billigaste priset eller bästa service, vi hjälper dig hitta flyttfirman som passar dig bäst.

Jämför din flytt Sundsvall »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Sundsvall

Är du i behov av flytthjälp och transport i Sundsvall? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Sundsvall

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Flyttbil i Sundsvall

I Sundsvall och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Flytta till Sundsvall och information om staden

Sundsvall, en fascinerande stad belägen mellan två berg i nordöstra Sverige. Sundsvalls stadskärna är känd som stenstaden då den i tiderna brann ner så många gånger att man bestämde sig för att endast bygga upp byggnader av sten. Dessa stenhus från slutet av 1800-talet är fint bevarade och har gett upphov till att Sundsvalls stadskärna blivit kallad Sveriges vackraste. Sundsvall är annars en stad med både urbana vibbar och unika naturlandskap. På vintern erbjuder Sundsvall flera möjligheter att åka slalom endast ett stenkast från centrum.

Flera järnvägar möts i Sundsvall och det är bekvämt att resa till och från Sundsvall med tåg då tågstationen är belägen i centrum nära till allt. Det går även att flyga till och från Sundsvall då Sundsvall-Timrå flygplats ligger 20 km norr från Sundsvalls centrum. Med bil och buss färdas man till Sundsvall smidigt längs europavägarna.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Sundsvall »