Flyttfirma Luleå


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Luleå

Söker du efter en flyttfirma i Luleå? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Luleå är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför din flytt Luleå »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Luleå – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Pris på flyttfirma i Luleå

Vad kostar flyttfirma i Luleå? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Luleå kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Luleå behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Luleå

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport-2315 540Alvik-Skurholmen
Bärhjälp, transport7828 140Notviken-Porsön
Bärhjälp, transport72174 250-8 790Skurholmen-Örarna

Pris på flyttfirma till eller från Luleå

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Transport259019 500-15 800Stockholm-Luleå
Transport3712806000-19 000Luleå-Göteborg
Bärhjälp, transport13151211 400-17 900Malmö-Luleå
Bärhjälp, transport7496412 000-31 800Örebro-Luleå
Bärhjälp, transport808369 325-21 750Uppsala-Luleå

Pris på flytthjälp i Luleå - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Luleå som har utförts via oss.

Flytthjälp till Luleå - pris

 • 667 km

  Flytt från Luleå till Hedemora

 • 60 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp från Luleå - pris

 • 2 km

  Flytt inom Luleå

 • 70 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Luleå?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Maj
Juni
Juli

Hitta den bästa flyttfirman i Luleå

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Luleå. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Erfarenheter av flyttfirmor i Luleå

Flytthjälp Luleå

Hej! Vi behöver flytthjälp från Luleå till Umeå. 2-3 personer kommer att agera bärhjälp. En delad dubbelsäng är den största enskilda möbeln. Vi har ett mindre förråd på markplan och allt kommer att vara packat innan flyttdagen.

Mottagna offerter
Inom 48h fick kunden sex offerter, både av lokala flyttfirmor samt av flyttfirmor längs flyttsträckan mellan Luleå och Umeå.

Val av flyttfirma
Alla offerter var väldigt omfattande och priserna skiljde sig väldigt mycket. Även om det kan vara lockande att välja den flyttfirman som erbjuder det förmånligaste priset, lönar det sig inte alltid. Flyttfirmornas omdömen berättar mycket om hur väl en flyttfirma utför sina flyttar, och de kan hjälpa en välja en pålitlig flyttfirma. I detta fall valdes en flyttfirma från Skellefteå som främst skötte om transporten av flyttlasset. Eftersom kunden hade bärhjälp behövde endast en flyttgubbe anlitas.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten sköttes smidigt! "

Flytt med flyttfirma till Luleå

Flyttar från en lägenhet på 64 kvadrat, normalt bohag. Har en crosstrainer som är tung. Flyttbilen kan stanna ett par meter från dörren. Flyttfirman lastar på och av på egen hand. Önskar endast kontakt per mail.

Mottagna offerter
Kunden lämnade sin offertförfrågan på en tisdag kväll och under nästa dag fick han fyra offerter. Den femte och sista offerten kom under torsdagen. Eftersom det inte var så brådskande med flytten tog kunden tid på sig att jämföra flyttfirmorna och deras offerter. Några dagar senare valdes en flyttfirma.

Val av flyttfirma
Kunden valde en flyttfirma från Umeå för att sköta om flytten mellan Örnsköldsvik och Luleå. Flyttarbetarna genomförde flytten effektivt och tryggt och fick därmed en till nöjd kund. Flyttjakts omdömen och recensioner hjälper dig att hitta en pålitlig flyttfirma och valet känns svårt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Bra kommunikation från början till slut, trevliga killar! "

Flytt och flyttstädning i Luleå

Flytt från en trea till en annna trea inom Luleå. Jag behöver hjälp med att transportera mina saker och med flyttstädning i den gamla lägenheten.

Mottagna offerter
Kunden fick fyra offerter inom det första dygnet. Nästa dag kom ytterligare en offert. En lämplig flyttfirma valdes tre dagar efter att offertförfrågan lämnades.

Val av flyttfirma
Kunden valde en flyttfirma från grannkommunen för att utföra flytten samt flyttstädningen. Flyttfirman erbjöd ett timpris och gav ett uppskattat totalpris innan flytten. För flyttstädningen fakturerade de 38kr/kvadrat efter rutavdrag. Två flyttarbetare hjälpte till med att lasta flyttbilen och transportera bohaget till den nya adressen. Alla försäkringar samt tillstånd var i skick. En pålitlig flyttfirma gör flytten trevligare!

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Kan verkligen rekommendera vidare! Flytten gick snabbt och flyttstädningen får 10/10. "

Några av Flyttjakts flyttföretag i Luleå

Kalles Bud

Murbruksvägen 11, 973 45 Luleå

Har du en flytt på kommande till eller från Norrland eller de norra delarna av Norge eller Finland? Kalles Bud utför gärna dessa flyttar för dig! Medarbetarna är kunniga och besitter kunskap inom branschen. Visionen de har som företag är att bli det naturliga valet som samarbetspartner då det gäller transportlösningar.

Kalles Bud har hand om privatflyttar, företagsflyttar, transporter, lager, möbelmontage och flyttstädning. De är flexibla och utformar sina tjänster enligt kundens behov. Vill kunden flytta under helgen är detta inget problem för Kalles Bud.

Kvalitetsflytt

Murbruksvägen 20, 973 45 Luleå

Kvalitetsflytt finns förutom i Luleå även i Göteborg, Malmö, Umeå, Landskrona, Borås, Halland, Västerås och Stockholm. Med kunskap, rätt kapacitet och flera års erfarenhet kan Kvalitetsflytt sköta om mångsidiga flyttar både för privatpersoner och företag.

Förutom hjälp med flytt erbjuder Kvalitetsflytt även hjälp med packning, demontering och montering, bärhjälp, flyttstäd och magasinering. Kundens önskemål tas alltid i beaktande och de ser till att kunden blir nöjd oberoende vilken tjänst det är fråga om.

Engströms Express

Besiktningsvägen 10, 973 45 Luleå

Engströms Express är ett familjeföretag från Luleå som sköter om flyttar både i Luleå och resten av landet. För att kunna erbjuda lägre priser sammanslår de flera olika flyttar då de kör söderut. Kvalite och omsorg är väldigt viktigt för flyttfirman.

Engströms Express hjälper dig med det du behöver för att din flytt ska bli lyckad. De utför både stora och små flyttar och kan förvara dina möbler i magasin. Även om du vill flytta själv kan de hjälpa till med personal och övriga tjänster som kan behövas.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Luleå

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Luleå

I Luleå och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Luleå

Behöver du hyra ett förråd i Luleå för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Luleå »