Flyttfirma Luleå


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Har du en flytt på kommande till Luleå, inom Luleå eller från Luleå och är i behov av flyttfirma eller annan flytthjälp? Vi vet att det kan vara jobbigt och tidskrävande att skicka flera offertförfrågningar separat till olika företag. Därför har vi utvecklat en tjänst som underlättar denna process för dig! Genom Flyttjakt kan du nå ut till flyttfirmor från hela Sverige endast med en blankett. Du skriver vad du behöver hjälp med och får sedan skräddarsydda offerter skickade till dig.

Jämför sedan offerterna och läs omdömen om flyttfirmorna för att komma fram till vilken flyttfirma du vill anlita!

Jämför din flytt Luleå »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Luleå

Är du i behov av flytthjälp och transport i Luleå? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Luleå

Flytthjälp Luleå

Hej! Vi behöver flytthjälp från Luleå till Umeå. 2-3 personer kommer att agera bärhjälp. En delad dubbelsäng är den största enskilda möbeln. Vi har ett mindre förråd på markplan och allt kommer att vara packat innan flyttdagen.

Mottagna offerter
Inom 48h fick kunden sex offerter, både av lokala flyttfirmor samt av flyttfirmor längs flyttsträckan mellan Luleå och Umeå.

Flyttfirmans val
Alla offerter var väldigt omfattande och priserna skiljde sig väldigt mycket. Även om det kan vara lockande att välja den flyttfirman som erbjuder det förmånligaste priset, lönar det sig inte alltid. Flyttfirmornas omdömen berättar mycket om hur väl en flyttfirma utför sina flyttar, och de kan hjälpa en välja en pålitlig flyttfirma. I detta fall valdes en flyttfirma från Skellefteå som främst skötte om transporten av flyttlasset. Eftersom kunden hade bärhjälp behövde endast en flyttgubbe anlitas.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten sköttes smidigt! "

Flytt med flyttfirma till Luleå

Flyttar från en lägenhet på 64 kvadrat, normalt bohag. Har en crosstrainer som är tung. Flyttbilen kan stanna ett par meter från dörren. Flyttfirman lastar på och av på egen hand. Önskar endast kontakt per mail.

Mottagna offerter
Kunden lämnade sin offertförfrågan på en tisdag kväll och under nästa dag fick han fyra offerter. Den femte och sista offerten kom under torsdagen. Eftersom det inte var så brådskande med flytten tog kunden tid på sig att jämföra flyttfirmorna och deras offerter. Några dagar senare valdes en flyttfirma.

Flyttfirmans val
Kunden valde en flyttfirma från Umeå för att sköta om flytten mellan Örnsköldsvik och Luleå. Flyttarbetarna genomförde flytten effektivt och tryggt och fick därmed en till nöjd kund. Flyttjakts omdömen och recensioner hjälper dig att hitta en pålitlig flyttfirma och valet känns svårt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Bra kommunikation från början till slut, trevliga killar! "

Flytt och flyttstädning i Luleå

Flytt från en trea till en annna trea inom Luleå. Jag behöver hjälp med att transportera mina saker och med flyttstädning i den gamla lägenheten.

Mottagna offerter
Kunden fick fyra offerter inom det första dygnet. Nästa dag kom ytterligare en offert. En lämplig flyttfirma valdes tre dagar efter att offertförfrågan lämnades.

Flyttfirmans val
Kunden valde en flyttfirma från grannkommunen för att utföra flytten samt flyttstädningen. Flyttfirman erbjöd ett timpris och gav ett uppskattat totalpris innan flytten. För flyttstädningen fakturerade de 38kr/kvadrat efter rutavdrag. Två flyttarbetare hjälpte till med att lasta flyttbilen och transportera bohaget till den nya adressen. Alla försäkringar samt tillstånd var i skick. En pålitlig flyttfirma gör flytten trevligare!

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Kan verkligen rekommendera vidare! Flytten gick snabbt och flyttstädningen får 10/10. "

Flytt från Luleå - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Luleå till Malmö tar 16 h 56 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Helsingborg tar 16 h 23 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Lund tar 16 h 52 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Stockholm tar 10 h 43 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Eskilstuna tar 11 h 11 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Gävle tar 8 h 51 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Borås tar 14 h 47 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Göteborg tar 14 h 55 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Halmstad tar 15 h 56 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Jönköping tar 13 h 53 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Karlskrona tar 16 h 5 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Linköping tar 12 h 35 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Norrköping tar 12 h 12 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Sundsvall tar 6 h 36 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Umeå tar 3 h 21 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Uppsala tar 9 h 55 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Västerås tar 10 h 39 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Växjö tar 15 h 21 min.

Flytt med flyttfirma från Luleå till Örebro tar 11 h 40 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Flyttfirma Luleå pris

Vad kostar flytthjälp i Luleå? Priset baseras på flera olika faktorer som bland annat avstånd, hur lång tid flytten tar och hur mycket flytthjälp man behöver. Nedan har vi samlat ihop några exempel på vad en flytt med flyttfirma till, från eller inom Luleå kan kosta.

Flytthjälp till Luleå - pris

 • 667 km

  Flytt från Luleå till Hedemora

 • 60 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp från Luleå - pris

 • 2 km

  Flytt inom Luleå

 • 70 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttfirmor i hela Luleå

 • Bergnästet
 • Bergviken
 • Björksgatan
 • Centrum
 • Gammelstad
 • Hertsö
 • Kronan
 • Lulsndet
 • Malmudden
 • Mjölkudden
 • Notviken
 • Porsön
 • Skurholmen
 • Svartsjöstaden
 • Örnäset

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Kalles Bud

Murbruksvägen 11, 973 45 Luleå

Har du en flytt på kommande till eller från Norrland eller de norra delarna av Norge eller Finland? Kalles Bud utför gärna dessa flyttar för dig! Medarbetarna är kunniga och besitter kunskap inom branschen. Visionen de har som företag är att bli det naturliga valet som samarbetspartner då det gäller transportlösningar.

Kalles Bud har hand om privatflyttar, företagsflyttar, transporter, lager, möbelmontage och flyttstädning. De är flexibla och utformar sina tjänster enligt kundens behov. Vill kunden flytta under helgen är detta inget problem för Kalles Bud.

Kvalitetsflytt

Murbruksvägen 20, 973 45 Luleå

Kvalitetsflytt finns förutom i Luleå även i Göteborg, Malmö, Umeå, Landskrona, Borås, Halland, Västerås och Stockholm. Med kunskap, rätt kapacitet och flera års erfarenhet kan Kvalitetsflytt sköta om mångsidiga flyttar både för privatpersoner och företag.

Förutom hjälp med flytt erbjuder Kvalitetsflytt även hjälp med packning, demontering och montering, bärhjälp, flyttstäd och magasinering. Kundens önskemål tas alltid i beaktande och de ser till att kunden blir nöjd oberoende vilken tjänst det är fråga om.

Engströms Express

Besiktningsvägen 10, 973 45 Luleå

Engströms Express är ett familjeföretag från Luleå som sköter om flyttar både i Luleå och resten av landet. För att kunna erbjuda lägre priser sammanslår de flera olika flyttar då de kör söderut. Kvalite och omsorg är väldigt viktigt för flyttfirman.

Engströms Express hjälper dig med det du behöver för att din flytt ska bli lyckad. De utför både stora och små flyttar och kan förvara dina möbler i magasin. Även om du vill flytta själv kan de hjälpa till med personal och övriga tjänster som kan behövas.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Luleå

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Luleå

I Luleå och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Luleå

Behöver du hyra ett förråd i Luleå för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Luleå och information om staden

Luleå är en gammal stad i Norrbotten vars befolkning har vuxit väldigt mycket under senare år. Staden är centrum för industri och forskning och även en studiestad med 17 000 studenter.

Staden har ett brett utbud av flyttfirmor som erbjuder tjänster i form av flytt och städ både i Luleå och andra orter. Bland dessa finns både väldigt erfarna och nya flyttfirmor med goda omdömen. Har du ändå svårt att hitta en lämplig flyttfirma inom Luleå kan du använda dig av Flyttjakt för att jämföra flyttfirmor från andra orter. Detta gör du genom att lämna en offertförfrågan genom vårt tjänst. Efter det kan du jämföra offerterna du får till din e-post och anlita den flyttfirman som bäst lämpar sig för din flytt!

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Luleå »