Flyttfirma Gävle


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Planerar du en flytt till Gävle, från Gävle eller inom Gävle och behöver hjälp av en flyttfirma? Vi hjälper dig att hitta rätt! Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt sparar du tid och energi då du når ut till flera flyttfirmor endast med en blankett. Skriv vad du behöver hjälp med och få skräddarsydda offerter inom kort till din e-post.

Jämför offerterna och läs recensioner om flyttfirmorna för att välja den som lämpar sig bäst för just din flytt! Flyttjakt hjälper dig hitta rätt!

Jämför din flytt Gävle »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Gävle

Är du i behov av flytthjälp och transport i Gävle? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Gävle

Flytta till Gävle

Jag är ensam i Örebro, men har medhjälpare i Gävle som kan hjälpa till med avlastningen. Jag har flyttlådor och packar själv. Jag har ett stort skåp. Källaren är tom.

Mottagna offerter
Kunden fick två offerter samma dag och följande dag fick han ytterligare två offerter. En av dessa passade bäst ihop med hans tidsschema och blev därav vald.

Flyttfirmans val
Flyttfirman som valdes har sin bas i Gävle. De hade flyttat en annan kund nära Örebro och hade därav vägarna förbi då de körde tillbaka upp till Gävle. Med i flyttbilen var en kusk och en medarbetare. De hjälpte båda till med att lasta i sakerna i Örebro. Väl framme i Gävle gick bärandet ännu snabbare då kunden hade hjälp av två vänner. Flyttfirman erbjöd ett fast pris som kunden tyckte var rimligt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Allt gick bra och enligt tidtabellen. Killarna kunde sin sak och var trevliga, jag rekommenderar starkt. "

Flyttstäd Gävle

Hej! Jag och min sambo skulle behöva hjälp med att packa inför flytten. Vi behöver således låna flyttlådor, och är i behov av packmaterial. På flyttdagen skulle vi behöva hjälp med allt bärande av kartonger på både från- och till adressen. Vår största möbel är en dubbelsäng (180x210) som går att dela i två (förutom bäddmadrassen). Dessutom skulle vi behöva hjälp med flyttstäd i gamla lägenheten i Gävle. Vi har ett källarförråd på ca. 5m², på båda adresserna. Om inte flyttbilen är alltför stor ska den gå att köra upp på en gångväg mot porten, om inte en bil på gatan blockerar gångvägen (risken för detta är mindre en vardag mitt på dagen, och i slutet av juni).

Mottagna offerter
Sammanlagt skickade fyra flyttfirmor en offert. Fyra av dessa kom inom det första dygnet.

Flyttfirmans val
Två medarbetare hjälpte till med att packa, bära och flytta bohaget. De hjälpte även med att bära in alla saker framme på den nya adressen. Tack vare rätt skyddsmaterial packades sakerna in väl och ingenting gick sönder under flytten. Flyttmedarbetare vet bäst hur man lastar in saker i flyttbilen och hur man placerar alla saker för att undvika skador. Flyttstädningen skötte de om självständigt efter själva flytten.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten sköttes väldigt smidigt! Killarna var både glada, servicevänliga och kunniga inom sin sak. De lastade alla saker stabilt i flyttbilen och städade bra i vår gamla lägenhet."

Flyttfirma Gävle

Vi behöver hjälp med en flytt på 200 km. 2-3 personer kommer agera bärhjälp så vi behöver endast en medarbetare från er sida. Största enskilda objektet är en delad dubbelsäng. Allt kommer vara packat innan flyttdagen. Vi har ett mindre förråd på markplan.

Mottagna offerter
Fyra flyttfirmor skickade en offert inom kort och tre dagar senare gick kunden vidare med en av dessa flyttfirmor.

Flyttfirmans val
Flyttfirman som valdes är belägen i grannkommunen men utför flyttar runt om i hela landet. En medarbetare agerade som både bärhjälp och kusk. Flyttfirman erbjöd en fast prissättning eftersom det blev förmånligast för kunden. Förutom bärhjälp och transport ingick även bärhjälpmedel samt försäkringar i priset. Flyttfirman har fått utmärkta omdömen från tidigare kunder genom Flyttjakt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Utmärkta bärhjälpmedel och bra planering. Medarbetaren var trevlig och gott flyttsällskap. Flytten gick smärtfritt och vi är så nöjda, tack!"

Flytt från Gävle - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Gävle till Malmö tar 8 h 34 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Helsingborg tar 7 h 59 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Lund tar 8 h 30 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Stockholm tar 2 h 23 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Borås tar 6 h 16 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Eskilstuna tar 2 h 35 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Göteborg tar 6 h 27 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Halmstad tar 7 h 38 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Jönköping tar 5 h 29 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Karlskrona tar 7 h 54 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Linköping tar 4 h 16 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Luleå tar 8 h 55 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Norrköping tar 3 h 59 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Sundsvall tar 2 h 25 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Umeå tar 5 h 37 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Uppsala tar 1 h 14 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Västerås tar 2 h 1 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Växjö tar 6 h 52 min.

Flytt med flyttfirma från Gävle till Örebro tar 3 h 3 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Allt gick som planerat och enligt tidtabell. Alla frågor fick man svar på väldigt fort.

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Flyttfirma Gävle pris

Vad kostar flytthjälp i Gävle? Priset baseras på flera olika faktorer som bland annat avstånd, hur lång tid flytten tar och hur mycket flytthjälp man behöver. Nedan har vi samlat ihop några exempel på vad en flytt med flyttfirma till, från eller inom Gävle kan kosta.

Flytthjälp från Gävle - pris

 • 477 km

  Flytt från Gävle till Umeå

 • 50 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp till Gävle - pris

 • 90 km

  Flytt från Östhammar till Gävle

 • 20 m²

  Tömning och flytt av förråd

 • 2 flytthjälpare

  Kunden behövde både bärhjälp och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttfirmor i hela Gävle

 • Bomhus
 • Brynäs
 • Hamrånge
 • Lexe-Hagaström
 • Söder-Hemsta
 • Sörby
 • Valbo
 • Villastaden-Fridhem
 • Öster Adlerholmen
 • Andersberg
 • Forsbacka
 • Furuvik

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Falu Flytt Transporter

Gamla Grycksbovägen 56, 791 38 Stennäset, Falun

Falu Flytt Transporter är ett familjeföretag som har varit verksamma inom branschen i över 30 år. Främst är de verksamma inom Dalarna, men vid behov utför de även flyttar runt om i hela landet. Kvalitet, trygghet och smidighet är ledord flyttfirman jobbar för dagligen.

Oavsett om du som privatperson eller företag behöver hjälp med flytt, magasinering, packning, montering av golv eller möbler eller flytt av tunga föremål, kan Falu Flytt Transporter hjälpa till. Inget uppdrag är för litet eller för stort för flyttfirman.

Brynäs Express

Utjordsvägen 11, 802 91 Gävle

Brynäs Express har i 50 års erfarenhet inom branschen och sköter om flyttar i hela Sverige samt utomlands. Att hålla löften, vara professionella och arbeta effektivt är ledord inom deras verksamhet.

Ingen flytt är för liten eller för stor för flyttfirman, de flyttar allt från några möbler till hela kontor. Förutom att de har hand om flytt, magasinering, städning och dödsbon kan de även lämna in gamla saker till återvinning samt erbjuda begagnade kontorsmöbler.

Montrab

Vaktgränd 3, 802 53 Gävle

Förutom i Gävle finns Montrab på fyra andra orter i Sverige. De hjälper till med din flytt oberoende var i Sverige du bor. Flyttgubbarna på Montrab är erfarna och arbetar noggrant och serviceinriktat.

Montrab hjälper dig enligt dina behov. Tjänsterna de erbjuder är hjälp med flytt och allt vad det innebär, städning, montering och förråd. De utför både bohagsflytt samt företagsflytt.

Flyttfirma.nu

Norra Slottsgatan 3A, 803 20 Gävle

Flyttfirma.nu finns nära till hands oberoende var i Sverige du bor, eftersom de är verksamma på flera orter runtom i landet. Personalen på flyttfirman är engagerad och kunnig vilket märks i deras dagliga arbete.

Flyttfirma.nu är alltid redo att hjälpa till med din flytt, oberoende om det handlar om en privatflytt, företagsflytt, flytt av piano eller ett helt flyttlass. Som extratjänster erbjuder de flyttlådor, flyttstäd, magasinering och packhjälp.

Flyttgrabbarna

Flyttgrabbarna Industrigatan 12, 803 82 Gävle

Flyttgrabbarna är en flyttfirma från Gävle med 25 års erfarenhet. De strävar efter att alla kunder ska bli nöjda och vilja återkomma då nästa flytt är aktuell.

Flyttgrabbarna är specialiserade på bohagsflyttar och företagsflyttar men kan även sköta om flyttstädning och magasinering ifall kunden önskar. Även flytt av piano och andra tunga föremål hör till deras tjänster.

Lika som bär

Andra magasinsgatan 6, 803 10 Gävle

Lika som bär drivs av tvillingarna Billy och Dennis. De har utfört 15 000 flyttar främst i Gävle, Norrköping, Linköping och Stockholm. Förutom dessa utför de flyttar på andra orter och även utomlands.

Lika som bär hjälper dig med flytt, magasinering, städning och bärhjälp. Kunden står alltid i fokus och Billy och Dennis strävar efter att kunden ska vara nöjd efter varje uppdrag.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Gävle

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Gävle

I Gävle och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Gävle

Behöver du hyra ett förråd i Gävle för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Gävle och information om staden

Gävle är en tätort i Gästrikland med över 100 000 invånare. Staden är rikskänd för sin Gävlebock som det har blivit en tradition att tända eld på varje år.

Det finns gott om flyttfirmor som erbjuder olika slags flyttjänster både i centrala Gävle och en bit utanför centrum. En del av flyttfirmorna är verksamma endast kring Gävle medans andra har andra anläggningar runtom i Sverige eller även i andra länder. Kunden kan gott välja mellan att prioritera tjänstens pris eller kvalitet. Då man söker efter flyttfirmor lönar det sig även att se över alternativ som inte finns i ens hemtrakt. Dessa flyttfirmor kan erbjuda ett väldigt fördelaktigt pris. För att nå alla flyttfirmor oberoende verksamhetsplats, lönar det sig att lämna en offertförfrågan.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Gävle »