Flyttfirma Karlskrona


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Karlskrona

Söker du efter en flyttfirma i Karlskrona? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Karlskrona är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför din flytt Karlskrona »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Karlskrona – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Pris på flyttfirma i Karlskrona

Vad kostar flyttfirma i Karlskrona? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Karlskrona kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Karlskrona behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Karlskrona

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport, flyttstädning3854 750Långö-Sunna

Pris på flyttfirma till eller från Karlskrona

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport62085 500-9 300Karlskrona-Malmö
Bärhjälp, transport405376 000-12 600Västerås-Karlskrona
Bärhjälp, transport255625 500-13 300Uppsala-Karlskrona
Bärhjälp, transport674316 500-21 000Karlskrona-Eskilstuna
Bärhjälp, transport284964 700-7 600Stockholm-Karlskrona

Pris på flytthjälp i Karlskrona - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Karlskrona som har utförts via oss.

Flytthjälp till Karlskrona - pris

 • 423 km

  Flytt från Uppsala till Karlskrona

 • 80 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp till Karlskrona - pris

 • 400 km

  Flytt från Uppsala till Karlskrona

 • 12 m²

  Tömning och flytt av förråd

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Karlskrona?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Maj
Juni
Juli

Hitta den bästa flyttfirman i Karlskrona

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Karlskrona. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Flytten var helt perfekt, killarna arbetade hårt och tog inga pauser, flyttfirman var pålitlig, rekommenderar 10+

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Erfarenheter av flyttfirmor i Karlskrona

Flytt från Karlskrona till Åhus

Vi behöver hjälp med allt bärande. Vi har en stor säng, stor hörnsoffa, fåtöljer, stort bord, 70 kartonger, små bord, cyklar, lampor och dylikt.

Mottagna offerter
Totalt skickade sex flyttfirmor en offert, hälften skickades inom det första dygnet och resten följande dag.

Val av flyttfirma
Kunden valde en flyttfirma från Karlskrona som hade fått väldigt bra recensioner från tidigare flyttar via Flyttjakt. De var flexibla angående flyttdatumet och kom tillsammans med kunden överens om ett passande datum. I det fasta priset ingick, två man, lastbil, utbärning, lasting, körning, inbärning samt försäkringar.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Rekommenderar starkt denna flyttfirma, vi skulle inte ha kunnat flytta så här smidigt utan dem. "

Flytt från Karlskrona till Kristianstad

Behöver hjälp med flytt av möbler och flyttlådor. Totalt två personer kommer att behövas för detta ändamål. Kommer att lämna alla möbler samt flyttlådor vid ytterdörren så att det på så sätt blir smidigast för flyttgubbarna. Behöver alltså enbart hjälp med att flytta grejerna från ena bostaden till den andra. Flyttbilen kan köras fram ända till huvudentrén till bostaden.

Mottagna offerter
Inom 24 timmar skickade fyra flyttfirmor en offert. Följande dag skickade två till flyttfirmor en offert. Kunden hade gott om valmöjligheter mellan populära flyttfirmor med bra omdömen.

Val av flyttfirma
Efter några dagars betänketid valde kunden en flyttfirma från grannorten i och med att de kunde erbjuda ett fördelaktigt pris då de hade andra flyttar att sköta om åt samma håll. Det är rätt så vanligt att situationer som dessa uppstår då man jämför flyttfirmor från olika orter. Flytten gick smidigt med två flyttkillar.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"De kom på plats i tid och alla mina saker var i gott skick då de kom fram! "

Flyttfirma Karlskrona

Jag behöver enbart hjälp med lastning och lossning. Det går att parkera utanför båda boendena och att stå där under tiden man fyller och tömmer. Det stora föremålen som ska flyttas är en säng (160 cm bred), en skänk och ungefär åtta flyttlådor.

Mottagna offerter
Kunden lämnade sin offertförfrågan sent på en tisdag kväll. Under onsdagen fick hon fem offerter och på torsdagen ytterligare en offert. I slutet av veckan valdes en av flyttfirmorna.

Val av flyttfirma
Priserna varierade mycket mellan de olika flyttfirmorna. Flyttfirman som valdes erbjöd ett fast pris där lastning, bärhjälp, lossning, plastfilm, flyttbil, driftskostnader och försäkring ingick. För denna flytt räckte det bra med två medarbetare.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Väldigt trevliga och kunniga arbetare! "

Några av Flyttjakts flyttföretag i Karlskrona

Karlskrona Flytt och Transport Ab

Intagsvägen 3, 371 46 Karlskrona

Karlskrona Flytt & Transport Ab vill hjälpa sina kunder att flytta smidigare och effektivare. Inga uppdrag är för små eller stora för dem, de hjälper till där det behövs och ser till att kunderna blir nöjda!

Karlskrona Flytt & Transport Ab erbjuder tjänster inom bohagsflytt, företagsflytt, magasinering och flyttstädning. Även andra tjänster relaterade till att flytta kan erbjudas vid behov. Tillsammans med kunden kommer de fram till rätt lösning.

Karlskrona Städ & Flytt Ab

Landsvägsgatan 21B, 371 39 Karlskrona

Karlskrona Städ & Flytt Ab har ett kunnigt, engagerat och erfaret team som inte nöjer sig med att hjälpa sina kunder, de vill även överträffa kundernas förväntningar samt underlätta deras tillvaro.

Karlskrona Städ & Flytt Ab erbjuder bland annat dessa tjänster: flytthjälp, flyttstädning, utlandsflytt och gratis utlåning av flyttkartonger. Dessa tjänster kan anpassas enligt kundens önskemål och behov.

Sveriges Bästa Service Ab

Intagsvägen 3, 371 46 Karlskrona

Sveriges Bästa Service Ab är ett lokalt flyttföretag som utför flyttar runt om i Sverige. Kunden står alltid i centrum och medarbetarna strävar efter att uppnå 100% kundnöjdhet efter varje utförd flytt.

Sveriges Bästa Service Ab ebrjuder effektiv och smidig flytthjälp samt städning. De erbjuder inte enbart flyttstädning utan även vanlig veckostädning, storstädning och fönsterputsning.

Trygga Flytt Ab

Hantverkaregatan 11, 371 35 Karlskrona

Trygga Flytt Ab är som namnet säger en trygg flyttfirma som utför sina flyttar kvalitativt och noggrant. Främst utför de flyttar kring Blekinge men en gång i månaden erbjuder de stockholmslinjen för samflyttar. Vi behov kan de även utföra direkta flyttar dessa sträckor.

Trygga Flytt Ab erbjuder skräddarsydda offerter till sina kunder som är utformade enligt kundens behov. de har fått väldigt bra omdömen från tidigare utförda flyttar.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Karlskrona

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Flyttbil i Karlskrona

I Karlskrona och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Karlskrona

Behöver du hyra ett förråd i Karlskrona för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Karlskrona »