Flyttfirma Göteborg


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Närmar sig flytt till Göteborg, från Göteborg eller inom Göteborg och du har behov av att hitta en lämplig flyttfirma och flytthjälp? Söker du antingen efter den billigaste flyttfirman i Göteborg eller kanske den som erbjuder mest omfattande service? Flyttjakt.nu hjälper dig och du behöver inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Endast en offertförfrågan krävs som vidarebefordras till pålitliga och bra flyttfirmor i ditt område och flyttfirmorna är sedan direkt i kontakt med dig med erbjudanden. Du kan smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det som passar dig.

Det har ingen skillnad om du söker efter en flyttjänst med billigaste priset eller möjligen en som även erbjuder flyttstädning, vi hjälper dig hitta flyttfirman som passar dig bäst.

Jämför din flytt Göteborg »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Göteborg

Är du i behov av flytthjälp och transport i Göteborg? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Göteborg

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Nordiska flyttkompaniet AB

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

Flyttfirma som flyttar över hela Göteborg men erbjuder även flytthjälp för både privatpersoner och företag i resten av Sverige, Norden och även Europa. Nordiska flyttkompaniet har varit aktiva i 40 år och gör sina uppdrag med ett stort hjärta.  

Nordiska flyttkompaniet satsar på sin personal och handplockar de bästa arbetarna för att ge bra och professionell service åt kunderna. Förutom flytt erbjuder de röjning & tömning, tunga lyft, evakueringsflytt och magasinering. Ifall man har behov av export och containerfrakt så är det något Nordiska Flyttkompaniet också kan hjälpa med.

Cityflytt

Slottsskogsgatan 42, 414 53 Göteborg

Cityflytt är en flyttfirma i Göteborg som alltid är redo att stå till tjänst, även under helger. De erbjuder flytt till bra pris och med mångårig erfarenhet. Personlig service ligger i deras DNA och för dem är det viktigt att kunden blir nöjd och får en snabb och säker flyttjänst.

Cityflytts utbud består av olika flyttjänster såsom bohagsflytt, kontorsflytt och långdistansflytt samt magasinering och flyttstädning. De har även möjlighet att transportera möbler, pianon och massa annat. Deras priser är konkurrenskraftiga utan att det skulle påverka på servicen eller kvaliteten.

Guldhedens Flyttexpress AB

Södra Långebergsgatan 28, 436 32 Västra Frölunda

Behöver du en flyttfirma i Göteborg som är tillförlitlig och har stor kapacitet med lång erfarenhet? Guldhedens flyttexpress är en flyttfirma i Göteborg som varit aktiva sen 1946. De löser uppdrag både snabbt och effektivt.

Beroende på vad kunden är ute efter hjälper Guldhedens Flyttexpress till med flytt av bohag och företag, flyttstädning, magasinering, möblering, packning och uppackning. Guldhedens Flyttexpress ser till att din flytt görs med ansvar.

Göteborgs Flytt & Tunglyft

Södra Långebergsgatan 28, 421 32 Västra Frölunda

Flyttfirma i Göteborg med konkurrenskraftiga priser och med hjälp av unika samarbeten kan hjälpa flytta både gods och bohag runtom hela Sverige. Deras mål att att bli ledande i branschen i flytt, tunggodshantering och magasinering.

Göteborgs Flytt & Tunglyft har också en 100% nöjd-kund policy för att kunna garantera åt kunden en lyckad flytt. Därtill har Göteborg Flytt & Tunglyft ett miljötänk och arbetar föra att kunna sänka på priser samtidigt som gynna miljön.

Erixon Flytt

Beväringsgatan 13, 415 05 Göteborg

En fullt försäkrad flyttfirma med yrkestrafiktillstånd i Göteborg som erbjuder flera olika tjänster. När det kommer till flyttjänster finns det ingen flyttjänst som Erixon Flytt inte kan erbjuda och gör privatflytt, kontorsflytt, långdistansflytt, pianoflytt och magasin & lager, flyttstädning samt tömning av dödsbo.

Kunden är viktigast för Erixon flytt är att kunna erbjuda kunden en trygg och smärtfri flygupplevelse och ser därför till att flytten utförs smidigt och säkert.

Rent & Move Sweden AB

Ovädersgatan 3A, 418 34 Göteborg

Söker du flyttfirma som erbjuder flytthjälp, magasinering eller flyttstädning i Göteborg? Rent & Move har erfarenhet och kompetens för att tidseffektivt och noggrant hjälpa till hela vägen med en flytt från packning, lastning till lossning och uppackning.  

Rent & Move hjälper även till med att planera flytten i god tid så att kunden ska ha bra tid för att packa och förbereda sig inför flytten. Varje flytt är unik och Rent & Move tar i hänsyn det och kundens önskemål för att få en smidig och lyckad flytt utan stress.

Vasa Flytt AB

Box 160, 421 22 Västra Frölunda

Ifall du söker personlig flyttfirma i Göteborg så kan Vasa Flytt AB vara flyttfirman för dig. De sätter alltid kunden först och anpassar sig till kundens behov. Vasa Flytt AB erbjuder inte endast flytthjälp men även helhetslösningar där de hjälper med städning, röjning och tunga lyft.

Personalen är erfaren och har kunskap för att kunna utföra flyttjänster noggrant och säkert. Du kanske behöver flytta en enstaka möbler eller behöver en komplett flyttservice från packning till uppackning och allt där emellan, Vasa Flytt AB kan hjälpa till med det.

Kvalitetsflytt

Amalia Jönssons Gata 12, 411 25 Göteborg

Kvalitetsflytt är en flyttfirma som erbjuder trygg och personlig service i Göteborg. De lägger vikt på att underlätta flyttprocessen och minska kundens stress. Kvalitetsflytt gör detta med hjälp av sin långa erfarenhet och kunskap i att säkert och effektivt utföra olika uppdrag.

Kvalitetsflytt lyssnar på kundens behov och utefter det skräddarsyr flytthjälpen. Vare sig det handlar om behov av flyttlådor och packmaterial, packningshjälp, bärhjälp och transport till flyttstädning och magasinering.

Flyttdax

Hulda Mellgrens Gata 9, 421 32 Västra Frölunda

Ska du flytta och letar efter en flyttfirma i Göteborg? Flyttdax har varit aktiva sen 2001 och arbetat hårt sedan dess. Flyttdax flyttar med varsamhet och strävar efter att hålla god kvalitet och därför arbetar ständigt för att fortsätta vara pålitligt aktör på marknaden.

Flyttdax erbjuder tjänster för flytt, städ, packning, magasinering och återvinning.I deras emballage butik hittas flyttlådor, andra material och hjälpmedel för säker packning av föremål och möbler.

GLC Flytt AB

Gårdstens Industriväg 4, 424 38 Angered

Logistikfirma i Göteborg som utför privat flyttar och företagsflyttar både nationellt och internationellt. De är en trygg flyttfirma med en erfarenhet på 40 år. GLC Flytt AB har ett brett erbjudande av flyttjänster från enkla bohagsflyttar eller flytt av enstaka föremål till mer komplicerade företagsuppdrag med krav på hög kompetens.

GLC Flytt AB erbjuder även smarta lagerlösningar, splitpoint och 3PL. Förutom flyttjänster och magasinering erbjuder även hjälp med avfallshantering.

Flyttbil i Göteborg

I Göteborg och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Göteborg

Behöver du hyra ett förråd i Göteborg för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Göteborg och information om staden

Göteborg är beläget på västkusten och är Sveriges näst största stad. I Göteborg finner man ett mångsidigt utbud av tjänster och möjligheter som vilken annan storstad. Fastän detta erbjuder Göteborg en personlig och charmig känsla av en mindre stad då allt ligger på gångavstånd.

Göteborg är känt för de stora evenmangen inom idrott, nöje och kultur som erbjuds. Därtill har Göteborg från att ha tidigare varit en industristad förvandlats till en stad av innovation där flera multinationella företag slagit rot. Göteborg har som mål att bli en grön och nära storstad. Det byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar uppkommer, därtill utvecklas kollektivtrafiken för att göra de enkelt att ta sig omkring.

Flygplatsen Göteborg-Landvetter befinner sig strax utanför Göteborgs stadskärna. Göteborg fungerar även som knytpunkt för vägarna som går mellan Stockholm och Köpenhamn samt Oslo och Malmö. Det finns även goda tågkommunikationer till och från Göteborg både inom Sverige och utanför då du på några timmar kan enkelt befinna dig i Norge eller Danmark. Därtill finns nordens största hamn i Göteborg.

Innan du flyttar rekommenderar vi att du kikar på vår omfattade flytt checklista, så att du har flytten och packningen under kontroll. Lycka till med flytten!

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Göteborg »