Flyttfirma Göteborg


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Göteborg

Söker du efter en flyttfirma i Göteborg? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Göteborg är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför flyttfirmor i Göteborg »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Göteborg – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Pris på flyttfirma i Göteborg

Vad kostar flyttfirma i Göteborg? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Göteborg kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Göteborg behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Göteborg

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp5002 550-3 900Majorna-Majorna
Bärhjälp, transport6592 800-4 900Frölunda-Göteborg centrum
Bärhjälp, transport6122 750-4 900Västra Frölunda-Västra Frölunda
Packning, bärhjälp, transport47101 500-5 500Norra Hisingen-Västra Hisingen
Flyttlådor, packning, montering, bärhjälp, transport, flyttstädning58103 825-7 700Västra Frölunda-Majorna-Linné

Pris på flyttfirma till eller från Göteborg

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport2544012 500-16 900Göteborg-Stockholm
Bärhjälp, transport571204 950-9 450Falkköping-Göteborg
Bärhjälp, transport833629 800-19 700Göteborg-Karlskrona
Bärhjälp, transport283835 500-12 000Västerås-Göteborg
Bärhjälp, transport, magasinering672758 500-18 000Göteborg-Linköping

Pris på flytthjälp i Göteborg - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Göteborg som har utförts via oss.

Flytthjälp till Göteborg - pris

 • 397 km

  Flytt från Stockholm till Göteborg

 • 60 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Göteborg - pris

 • 7 km

  Flytt inom Göteborg

 • 21 m²

  Lägenhet på tredje våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Göteborg?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Juni
Juli
Augusti

Hitta den bästa flyttfirman i Göteborg

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Göteborg. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Erfarenheter av flyttfirmor i Göteborg

Flytt från Göteborg till Stockholm

Vi flyttar från en lägenhet i Göteborg till en lägenhet på Stockholm. Vi packar böcker men i övrigt behöver vi hjälp med att packa och flytta. Det mesta går in i hissen. Det är bara en hurts som är för lång för hissen och därmed togs in via trappa. Man kan köra flyttbilen fram till dörren på båda ställena. Vi har även ett förråd.

Mottagna offerter
Inom 24 timmar skickade sex flyttfirmor en offert till personen som publicerade offertförfrågan. Nästa dag valde personen en av dessa tre för att utföra flytten.

Val av flyttfirma
Den 398 kilometers långa flytten mellan Göteborg och Stockholm sköttes av en lokal flyttfirma från Göteborg. I offerten redogjorde de tydligt för prissättningen och olika alternativ gällande den. De rekommenderade att ha fast pris mellan orterna som baserar sig på körtid och drivmedelskostnad, och löpande timpris på lastning och lossning. De erbjöd även alternativet att lägga ett fast pris baserat på uppskattad volym. Förutom flytthjälp erbjöd flyttfirman även städhjälp, uthyrning av flyttlådor, diverse packningsmaterial samt magasineringstjänster för en tilläggskostnad.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Vi är mycket nöjda med flyttfirman som vi valde. De skickade sin offert snabbt och den var korrekt. Kommunikationen skedde bra och de hjälpte oss med saker vi var osäkra på inför flytten. Personalen var mycket trevlig och de skötte packningen, lastningen, körningen och avlastningen bra och snabbt. Då vi packade upp märkte vi att några glasskivor i härdat glas hade gått sönder. Då vi tog upp det med Flyttfirman sa att de kunde lösa nya skivor eller att vi själva ordnade det på plats och sedan dra av kostnaden på flyttkostnaden. Sammantaget mycket proffsigt bemötande och kunnig och trevlig personal. Kan verkligen rekommendera!"

Flytt till större lägenhet inom Göteborg

Flyttar inom Göteborg från en lägenhet till en annan. Det är endast fyra kilometer mellan dessa lägenheter. Jag behöver flytthjälp, bärhjälp och chaufför. De stora möblerna som ska flyttas är en 160 cm säng med stomme och två stycken 80 cm ribbottnar, 3 sits-soffa, kökssoffa, vit ikea-byrå, linneskåp i teak, digitalt piano (nedpackat i kartong), verkstadsskåp i plåt och en 200x120cm canvastavla. Övriga saker är bland annat flyttkartonger och vardagsrumsbord.

Mottagna offerter
Personen fick fem offerter inom loppet av 24 timmar. Kort därefter beslöt sig hen för vilken flyttfirma som skulle anlitas.

Val av flyttfirma
Flyttfirman som valdes för den här flytten erbjöd en flyttbil och två män. I det fasta priset ingick förutom detta även lastning, transport, lossning, bärhjälp och lån av flyttkartonger. Det är även möjligt att få städhjälp samt hjälp med packningen av denna flyttfirma. De har alla tillstånd och försäkringar i skick.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick smidigt och de som jobbade på firman var väldigt trevliga och lösningsorienterade. Inget var omöjligt!"

Flytt inom Göteborg

Vi flyttar från en lägenhet till en annan inom Göteborg. Vi kommer att dela upp flytten i flera omgångar. Vid detta tillfälle önskar vi hjälp med att bära och flytta flera av de tyngre möblerna, inklusive säng, garderober, skåp, skänk, bokhyllor, torktumlare och böcker.

Mottagna offerter
Personen fick sex offerter redan efter några timmar efter att offertförfrågan hade publicerats. Kort därefter valdes denna flyttfirma för flytten.

Val av flyttfirma
Den valda flyttfirman utförde flytten tillsammans med en lastbil och tre flyttkillar. De erbjöd ett paketpris som inkluderade lastning, transport, lossning, bärhjälp, flyttbil och lån av flyttkartonger. Timpriset de gav gällde för fem timmar och efter det ändrades timkostnaden. Försäkringarna och tillstånden är på det klara för denna flyttfirma.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick snabbt, smidigt och trygg!"

Flytt från Göteborg till Mölndal

Vi kommer att flytta från en lägenhet i Göteborg till ett hus i Mölndal. Lägenheten har ett förråd på ca 8 kvm som ligger en trappa upp från lägenheten. Det finns ingen hiss till förrådet. De övriga våningarna har hiss. Vi behöver hjälp med att bära sakerna från förrådet samt från lägenheten till flyttbilen. Packningen sköter vi själva. De stora möblerna vi har är två dubbelsängar, en enkelsäng liknande Hemnes från Ikea, ett matbord med stolar, en soffa och en tv.

Mottagna offerter
Personen fick flera offerter och valde en flyttfirma inom 2 dagar.

Val av flyttfirma
Flyttfirman som valdes är en lokal flyttfirma. De skötte om flytten med en flyttbil och tre män. De erbjöd ett paketpris för sex timmar, och ett skilt timpris för tiden som överskrider den gränsen. De hjälpte till med att bära sakerna, lasta dem, transportera dem och lasta av dem vid slutdestinationen. De lånade även flyttkartonger gratis.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten tog två timmar längre än det som ingick i det fasta priset. De förslog att slutföra andra hälften av flytten nästa dag men eftersom vi inte hade kommit överens om det ville jag att det skulle skötas samma dag. Det gick bra och till slut löste sig allt och de drog av priset för en timme. De var väldigt punktliga och trevliga."

Några av Flyttjakts flyttföretag i Göteborg

Express Flyttning Sweden

Aröds industriväg 76, 417 05 Hisingsbacka

Express Flyttning Sweden är en väletablerad flyttfirma i Göteborg med goda referenser. De hjälper dig oberoende om du har en bohagsflytt eller företagsflytt på kommande inom Sverige eller utomlands. De erbjuder tjänster som pianoflytt, flyttstädning, IT-flytt, packning samt magasinering. Då du anlitar flyttfirman får du gratis låna flyttkartonger vid behov.

Kvalitet och flexibilitet är två ledord som Express Flyttning Sweden jobbar för. De strävar efter att kunden ska känna sig trygg genom hela flyttprocessen och känna att flytten flyter på smidigt utan stress och problem.

Västsvenska Flyttbyrån AB

Amalia Jönssons gata 17, 421 31 Västra Frölunda

Västsvenska Flyttbyrån AB är en flyttfirma som täcker alla dina behov inom flytt och städ. Om det är pallgods, flytt av bohag eller flytt av kontor, stort som litet, långdistans eller nära. Vår vision är trygghet och perfektion för dig som kund.

Vi tror på att ärlighet varar längst. Att ha dolda kostnader eller saltade fakturor finns inte i våran värld. Vi vill forma ett flyttbolag med rutin, trygghet och perfektion som ledord. Ärlighet, prisvärdhet och ett stort hjärta är det vi har med oss. Vi vill vara din pålitliga flyttexpress och flytthjälp i alla lägen.

Lundbergs Flytt AB

Sisjö Kullegata 8, 436 50 Västra Frölunda

Lundbergs Flytt AB är ett familjeägt företag som har sin bas i Göteborg. Oavsett om du som privatperson eller företag behöver flytthjälp inom Göteborg, på annat håll i Sverige eller inom Europa kan de ställa upp. Ingen flytt är för liten eller för stor, du bestämmer själv hur mycket flytthjälp du behöver. De erbjuder packning, montering, demontering, flyttstäd och tunglyft.

Högkvalitativ service är något Lundbergs Flytt AB vill erbjuda sina kunder varje dag. De strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och tar hand om flytten från början till slut.

Norrlands Express AB

Skagerack 3, 418 34 Göteborg

Norrlands Express AB utför privatflytt och företagsflytt i Göteborg, prisvärt och av högsta kvalitet. De är en flyttfirma med erfarenhet och kompetens med bas i Umeå, men har regelbunden trafik fram och tillbaka till Stockholm, Skåne, Göteborg och resten av Norrland. De erbjuder också magasinering i trygga och bemannade lokaler och kan sköta om flyttstädning.

Norrlands Express AB kan ta hand om packning säkert och ordentligt. Ifall du själv vill ta hand om packningen så hyr och säljer flyttfirman flyttmaterial såsom flyttkartonger och specialkartonger för mer specifika saker. Därtill har de även porslinspapper, plastfilm och plastsäckar till försäljning.

Nordiska flyttkompaniet AB

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

Flyttfirma som flyttar över hela Göteborg men erbjuder även flytthjälp för både privatpersoner och företag i resten av Sverige, Norden och även Europa. Nordiska flyttkompaniet har varit aktiva i 40 år och gör sina uppdrag med ett stort hjärta.  

Nordiska flyttkompaniet satsar på sin personal och handplockar de bästa arbetarna för att ge bra och professionell service åt kunderna. Förutom flytt erbjuder de röjning & tömning, tunga lyft, evakueringsflytt och magasinering. Ifall man har behov av export och containerfrakt så är det något Nordiska Flyttkompaniet också kan hjälpa med.

Cityflytt

Slottsskogsgatan 42, 414 53 Göteborg

Cityflytt är en flyttfirma i Göteborg som alltid är redo att stå till tjänst, även under helger. De erbjuder flytt till bra pris och med mångårig erfarenhet. Personlig service ligger i deras DNA och för dem är det viktigt att kunden blir nöjd och får en snabb och säker flyttjänst.

Cityflytts utbud består av olika flyttjänster såsom bohagsflytt, kontorsflytt och långdistansflytt samt magasinering och flyttstädning. De har även möjlighet att transportera möbler, pianon och massa annat. Deras priser är konkurrenskraftiga utan att det skulle påverka på servicen eller kvaliteten.

Guldhedens Flyttexpress AB

Södra Långebergsgatan 28, 436 32 Västra Frölunda

Behöver du en flyttfirma i Göteborg som är tillförlitlig och har stor kapacitet med lång erfarenhet? Guldhedens flyttexpress är en flyttfirma i Göteborg som varit aktiva sen 1946. De löser uppdrag både snabbt och effektivt.

Beroende på vad kunden är ute efter hjälper Guldhedens Flyttexpress till med flytt av bohag och företag, flyttstädning, magasinering, möblering, packning och uppackning. Guldhedens Flyttexpress ser till att din flytt görs med ansvar.

Göteborgs Flytt & Tunglyft

Södra Långebergsgatan 28, 421 32 Västra Frölunda

Flyttfirma i Göteborg med konkurrenskraftiga priser och med hjälp av unika samarbeten kan hjälpa flytta både gods och bohag runtom hela Sverige. Deras mål att att bli ledande i branschen i flytt, tunggodshantering och magasinering.

Göteborgs Flytt & Tunglyft har också en 100% nöjd-kund policy för att kunna garantera åt kunden en lyckad flytt. Därtill har Göteborg Flytt & Tunglyft ett miljötänk och arbetar föra att kunna sänka på priser samtidigt som gynna miljön.

Erixon Flytt

Beväringsgatan 13, 415 05 Göteborg

En fullt försäkrad flyttfirma med yrkestrafiktillstånd i Göteborg som erbjuder flera olika tjänster. När det kommer till flyttjänster finns det ingen flyttjänst som Erixon Flytt inte kan erbjuda och gör privatflytt, kontorsflytt, långdistansflytt, pianoflytt och magasin & lager, flyttstädning samt tömning av dödsbo.

Kunden är viktigast för Erixon flytt är att kunna erbjuda kunden en trygg och smärtfri flygupplevelse och ser därför till att flytten utförs smidigt och säkert.

Rent & Move Sweden AB

Ovädersgatan 3A, 418 34 Göteborg

Söker du flyttfirma som erbjuder flytthjälp, magasinering eller flyttstädning i Göteborg? Rent & Move har erfarenhet och kompetens för att tidseffektivt och noggrant hjälpa till hela vägen med en flytt från packning, lastning till lossning och uppackning.  

Rent & Move hjälper även till med att planera flytten i god tid så att kunden ska ha bra tid för att packa och förbereda sig inför flytten. Varje flytt är unik och Rent & Move tar i hänsyn det och kundens önskemål för att få en smidig och lyckad flytt utan stress.

Vasa Flytt AB

Box 160, 421 22 Västra Frölunda

Ifall du söker personlig flyttfirma i Göteborg så kan Vasa Flytt AB vara flyttfirman för dig. De sätter alltid kunden först och anpassar sig till kundens behov. Vasa Flytt AB erbjuder inte endast flytthjälp men även helhetslösningar där de hjälper med städning, röjning och tunga lyft.

Personalen är erfaren och har kunskap för att kunna utföra flyttjänster noggrant och säkert. Du kanske behöver flytta en enstaka möbler eller behöver en komplett flyttservice från packning till uppackning och allt där emellan, Vasa Flytt AB kan hjälpa till med det.

Kvalitetsflytt

Amalia Jönssons Gata 12, 411 25 Göteborg

Kvalitetsflytt är en flyttfirma som erbjuder trygg och personlig service i Göteborg. De lägger vikt på att underlätta flyttprocessen och minska kundens stress. Kvalitetsflytt gör detta med hjälp av sin långa erfarenhet och kunskap i att säkert och effektivt utföra olika uppdrag.

Kvalitetsflytt lyssnar på kundens behov och utefter det skräddarsyr flytthjälpen. Vare sig det handlar om behov av flyttlådor och packmaterial, packningshjälp, bärhjälp och transport till flyttstädning och magasinering.

Flyttdax

Hulda Mellgrens Gata 9, 421 32 Västra Frölunda

Ska du flytta och letar efter en flyttfirma i Göteborg? Flyttdax har varit aktiva sen 2001 och arbetat hårt sedan dess. Flyttdax flyttar med varsamhet och strävar efter att hålla god kvalitet och därför arbetar ständigt för att fortsätta vara pålitligt aktör på marknaden.

Flyttdax erbjuder tjänster för flytt, städ, packning, magasinering och återvinning.I deras emballage butik hittas flyttlådor, andra material och hjälpmedel för säker packning av föremål och möbler.

GLC Flytt AB

Gårdstens Industriväg 4, 424 38 Angered

Logistikfirma i Göteborg som utför privat flyttar och företagsflyttar både nationellt och internationellt. De är en trygg flyttfirma med en erfarenhet på 40 år. GLC Flytt AB har ett brett erbjudande av flyttjänster från enkla bohagsflyttar eller flytt av enstaka föremål till mer komplicerade företagsuppdrag med krav på hög kompetens.

GLC Flytt AB erbjuder även smarta lagerlösningar, splitpoint och 3PL. Förutom flyttjänster och magasinering erbjuder även hjälp med avfallshantering.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Flyttstädning Göteborg

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Vad kan man förvänta sig för pris för en flyttstädning i Göteborg? Många erbjuder ett pris per kvadratmeter och det brukar vara 20-40 kr/kvm. Därtill kan en del lägga till en summa för städmaterial och den summan är olika från fall till fall.

Nedan är ett exempel från en kund som hittade sin flyttfirma via Flyttjakt:

Flyttstädning i Göteborg - pris
Flyttfirman skötte om både flytten och flyttstädningen. De utförde flyttstädningen för 39 kr/kvm
Pris: 2600 kr

Renahus Göteborg AB

Milpålegatan 3, 412 64 Göteborg

Renahus Göteborg AB är ett familjeägt företag som erbjuder mångsidiga tjänster inom städning i Göteborg med omnejd. De strävar aktivt efter att jobba för miljön och för att få nöjda kunder.

Sverige & CO

Stora Åvägen 21, 436 34 Askim

Sverige & CO är en städfirma i Göteborg som funnits sedan 2010. Deras tjänster innefattar allt från hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning till trappstädning och byggstädning.

Haynes Cleaning AB

Kobbegårdsvägen 7, 436 34 Askim

Haynes Cleaning AB hjälper till med både små och stora städuppdrag i Göteborgsområdet. De är flexibla och anpassar sig enligt kundens behov.

Attica Städ AB

Villagatan 2, 466 33 Sollebrunn

Attica Städ AB ställer upp för dig som bor i Göteborgsområdet och behöver hjälp med städningen. De erbjuder allt från vanlig städning, möbeltvätt och kontorsstädning till flyttstädning.

Cleanteam Sverige AB

Brodalsvägen 7, 433 38 Partille

Cleanteam Sverige AB erbjuder hemstädning, storstädning, visningsstädning och flyttstädning. Teamet är deras styrka och de har funnits tio år i branschen.

Flyttbil i Göteborg

I Göteborg och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Göteborg

Behöver du hyra ett förråd i Göteborg för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför flyttfirmor i Göteborg redan idag!

Jämför offerter »