Flyttfirma Stockholm


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Har du en flytt som närmar sig till Stockholm, från Stockholm eller inom Stockholm och du har behov av att hitta lämplig en flyttfirma och flytthjälp? Vill du hitta den billigaste flyttfirman i Stockholm eller kanske den som även erbjuder flyttstädning? Flyttjakt.nu hjälper dig och du behöver inte längre separat söka flyttjänster och fråga efter offerter. Endast en offertförfrågan krävs som vidarebefordras till pålitliga och bra flyttfirmor i ditt område och flyttfirmorna är sedan direkt i kontakt med dig med deras erbjudanden. Du kan smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta det som passar dig.

Det har ingen skillnad om du söker efter en flyttfirma med det billigaste priset eller bästa service, vi hjälper dig hitta flyttfirman som passar dig bäst.

Jämför din flytt Stockholm »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flyttning och transport i Stockholm

Är du i behov av flytthjälp och transport i Stockholm? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Stockholm

  • Centrum
  • Glesbefolkat område
  • Grannskap

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Flyttbolaget Stockholm

Nioörtsvägen 36, 126 32 Hägersten

Flyttbolaget Stockholm erbjuder personlig service, trygghet och transport med erfarenhet och kompetens. Flyttbolaget Stockholm är ett familjeföretag sen 1984 och är verksamma i Stockholm och angränsande län (Mälardalen).

Du får själv bestämma omfattningen på din flyttjänst, Flyttbolaget Stockholm erbjuder bohagsflyttar, kontorsflyttar och flyttstädning. Flyttbolaget Stockholm kan även hjälpa med packning, emballering och uppackning. Ifall du ska flytta ut till skärgården så har Flyttbolaget Stockholm mångårig erfarenhet och möjlighet att samordna med rederier för lyckad transport.

Mex AB

Vegagatan 3, 113 29 Stockholm

Mex erbjuder service på hög nivå och ser till att flytten sker så bekvämt som möjligt för kunden. Mex långa erfarenhet och dagliga flyttar främjar effektiviteten på deras arbetande och därmed kan erbjuda snabb och säker flytt. Få hjälp med hela flyttprocessen av Mex, både packning och uppackning samt transport och möblering.

Mex lyssnar på kunden, det enda du behöver göra är att berätta vad ditt flyttbehov är så kommer Mex fram till en anpassad bra lösning. Prisvärd flytt med Mex, vare sig de gäller privat eller företagsflytt. I samband med bokad flytt lånas flyttkartonger kostnadsfritt.

Stockholms Stadsbud

Drivhjulsvägen 24, 126 30 Hägersten

En noggrann och säker flyttfirma i Stockholm som drivit sin verksamhet sedan 1990. Stockholms Stadsbud utför allt med flytt och transport att göra och är kvalitets-och miljöförsäkrade enligt FR2000. Ifall du behöver städhjälp, magasinering och återvinning så hittas det också via Stockholms Stadsbud.

Stockholms Stadsbud är också specialiserade för tunga lyft, till exempel om du behöver hjälp med att flytta ett kassaskåp, jacuzzibad eller värmepumpar. Stockholms Stadsbud flyttar inte endast inom Stockholm utan tar även hand om flyttar inom hela Sverige och Europa.

Peter Åkare

Karlbergsvägen 59, 113 35 Stockholm

Peter Åkare är en trygg flyttfirma i Stockholm. Med mångårig erfarenhet från 1984 erbjuder Peter Åkare en enkel, smidig och säker flytt som lever upp till kundens förväntningar. I samband med en bokad flytt lånas kostnadsfritt flyttkartonger ut åt kunden, Peter Åkare tar hand om att föra och hämta tillbaka lådorna. Praktisk lösning för båda parterna.

Miljön är viktig för Peter Åkare och alla deras fordon är miljögodkända, samt att all förpackningsmaterial är återvinningsbart. Peter Åkare gör båda privatflytt och företagsflytt samt erbjuder flera tjänster i form av montering, magasinering, personaluthyrning, flyttstädning med mera.

Jordgubbsprinsen

Selmedalsvägen 32, 129 36 Hägersten

Erbjuder snabb och flexibel flytt inte bara i  Stockholm utan också i Norrköping och Linköping. Med Jordgubbsprinsen kan du flytta kungligt, låt dem ta hand om allt arbete och själv ta det lugnt, åk på resa medan Jordgubbsprinsen flyttar åt dig medan du är borta.

Jordgubbsprinsen är ett familjeföretag där kunden står i fokus och gör sitt allra yttersta för att försäkra en lyckad kundupplevelse. Förutom olika flyttjänster såsom, bohagsflytt, företagsflytt, montering m.m. erbjuder Jordgubbsprinsen även städservice från flyttstädning till fönsterputs.  

Flyttgubbarna

Gullmarsvägen 27, 120 39 Stockholm

Flyttgubbarna erbjuder skräddarsydda tjänster åt kunden vare sig det handlar om packhjälp, montering av möbler, bärhjälp till transport och flyttstädning. Tjänsterna är prisvärda och utförs av arbetare med lång erfarenhet. Arbetet sker både noggrant och effektivt med omsorg.

Flyttgubbarna erbjuder flexibla flyttar både i Stockholm och Göteborg. Som kund kan du känna dig trygg med att flytta med Flyttgubbarna då de lämnar alltid allt i perfekt skick. Flyttgubbarna är en målmedveten flyttfirma som ser fram emot kommande utmaningar och projekt.

Pipers

Pipersgatan 3, 112 24 Stockholm

Pipers är känt som ett tryggt och säkert företag som erbjuder smarta flyttlösningar. Bra service är viktigt för Pipers och därmed garanterar de att ge 110% av sig för att göra deras kunders flytt lättare. Pipers erbjuder bohagsflytt,företagsflytt och evakueringsflytt samt andra tjänster som packning, montering och flyttstäd.

I samband med att man bokar flytt lånar Pipers ut flyttlådor gratis. Pipers bas ligger innanför tullarna i Stockholm men erbjuder även flyttjänster i resten av Stockholm samt i övriga Sverige

Actus

Lundagatan 6A, 171 63 Solna

Actus är en flyttfirma med 30 års erfarenhet som erbjuder flytthjälp, packning, magasinering och flyttstädning för både privatpersoner och företag. Priserna varierar beroende på kundens önskemål och Actus ser till att skräddarsy den perfekta flyttjänsten så att kunden kan njuta av flytten till fullo.

Actus är en toppklassig flyttfirma med professionell service där kunden står i fokus. Med Actus sker din flytt snabbt, smidigt och säkert. Därtill lånas flyttkartonger kostnadsfritt i samband med flytt och kan hämtas direkt efter bokningen.

Excellent Moving

Söker du en flyttfirma i Stockholm som sköter alla uppdrag med största noggrannhet och entusiasm? Excellent Moving erbjuder allt inom flytt och planering, beroende på kundens behov så fixar Excellent Moving det. De är ute efter att minska stressen hos sina kunder och se till att kunden istället ser fram emot att flytta.  

Excellent Moving arbetar kontinuerligt för att minska sin miljöpåverkan och därför är chaufförerna upplärda i ecodriving. De har duktiga anställda som anpassar sig till alla typer av flyttförhållanden. Excellent Moving har även rätt utrustning och kunskap att flytta pianon och andra tunga föremål.

Norden städ & flytt AB

Skäftingebacke 22, 163 67 Spånga

Norden städ & flytt är ett väletablerat familjeföretag som har miljön och kunden i fokus. Flyttfirman erbjuder flyttjänster i Stockholm, Uppsala, Spånga och Göteborg. De hjälper med olika sorters flytt, privatflytt, företagsflytt och evakuering men också med andra tjänster som magasinering och flyttstädning.

Förutom flyttstädning erbjuder Norden städ & flytt byggstädning för privatpersoner och företag. Därtill erbjuder de även kontorsstädning. Känd som en prisvärd och trevlig flyttfirma transporterar Norden städ & flytt AB med sin totalförsäkring dina saker.

Flyttbil i Stockholm

I Stockholm och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Stockholm

Behöver du hyra ett förråd i Stockholm för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Stockholm och information om staden

Stockholm, Sveriges huvudstad är belägen på östkusten på öarna i Mälaren intill Östersjön. Stockholm är inte bara Sveriges största stad utan hela Nordens folkrikaste stad. Den charmiga och levande storstaden har ett aktivt kulturliv och erbjuder ett mångsidigt utbud av tjänster. Gamla stan i Stockholm hör till de bäst bevarade medeltida stadskärnor och är känd för sina vindlande kullerstensgator kring de gamla byggnaderna. Stockholm består inte endast av stadsmiljö utan innefattar även 30 000 öar vilket ger möjligheten att njuta av skärgårdsmiljö.

Lokaltrafiken i Stockholm erbjuder olika alternativ för att ta sig smidigt fram i form av buss, tunnelbana, pendeltåg, spårvagn och även färja. Stockholm ligger beläget med korta avstånd från de fyra närliggande flygplatserna, Arlanda, Bromma, Skavsta och Västerås. Majoriteten av alla fjärrtåg i Sverige passerar Stockholm centralstation som fungerar som centrum för den tyngsta tågtrafiken. Detta möjliggör smidig transport runtom i Sverige.

Innan du flyttar rekommenderar vi att du läser igenom vår omfattade flytt checklista, så att du har flytten och packningen under kontroll. Lycka till med flytten!

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Stockholm »