Flyttfirma Stockholm


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Hitta flyttfirma i Stockholm

Söker du efter en flyttfirma i Stockholm? Via Flyttjakt kan du jämföra flyttfirmors offerter och säkerställa tillgängligheten till bästa pris och kvalitet. Utbudet av flyttfirmor i Stockholm är stort, och därför kan det vara tids- och energikrävande att be om offerter från flera olika flyttfirmor. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige på en gång, gratis och utan att binda dig till ett köp.

Jämför flyttfirmor i Stockholm »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp i Stockholm – skräddarsy din flytt efter flyttfirmornas tjänster

Oavsett vad eller vart du vill flytta finns det flyttfirmor som kan hjälpa dig med flytten. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Det går att boka enstaka tjänster såsom flytthjälp i form av packning eller hjälp med att flytta möbler som ett piano eller en soffa. Om du behöver flytthjälp med allt en flytt innebär går det också bra. Genom att skriva en detaljerad offertförfrågan kan flyttfirmorna svara med omfattande och exakta offerter.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Pris på flyttfirma i Stockholm

Vad kostar flyttfirma i Stockholm? Priset baseras på flera faktorer som bland annat avstånd, flyttens längd och hur mycket saker man flyttar. Dessutom påverkas flyttfirmornas prissättning av faktorer som flyttarbetarnas och flyttbilarnas tillgänglighet, flyttfirmans möjlighet att sammanslå flera flyttar och flyttfirmans effektivitet. Flyttfirmorna i Stockholm kan ge ett fast pris eller ett timpris. Att söka upp en billig flyttfirma i Stockholm behöver inte alltid vara det bästa alternativet. Det lönar sig inte heller att kolla enbart på priset, eftersom det inte behöver korrelera med flyttfirmans kvalitet och service.

Skillnaderna i prisintervallen kan också förklaras med att flyttfirman kanske inte alltid erbjuder de tjänster som kunden efterfrågar. Flyttarna är från 2023-2024.

Pris på flyttfirma inom Stockholm

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Bärhjälp, transport392,51500-3900Norrmalm-Östermalm
Bärhjälp, transport140452700-6800Vallentuna-Bromma
Bärhjälp, transport60152000-5500Enskede-Bromma
Bärhjälp, transport, flyttstädning2682620-5400Farsta-Skarpnäck
Packning, flyttlådor, bärhjälp, transport, tömning av förråd7415500-17 500Liljeholmen-Liljeholmen

Pris på flyttfirma till eller från Stockholm

Behov av tjänsterm2kmPrisintervall på offerterSträcka
Pianoflytt-1957 000,00 krStockholm-Linköping
Bärhjälp, transport243758 600-9 300Sundsvall-Stockholm
Bärhjälp, transport396004100-12 000Lund-Stockholm
Packning, bärhjälp, transport566126000-17 000Malmö-Stockholm
Bärhjälp, transport, magasinering, flyttstädning206239900-21 900Stockholm-Malmö

Pris på flytthjälp i Stockholm - tjänster, flyttföretag och tiden avgör

Ofta är flytthjälp förmånligare än man tror. Flyttjakt hjälper dig att hitta flyttföretag oavsett om du behöver hjälp med enstaka tjänster eller heltäckande service. Nedan ser du prisexempel på flyttar kring Stockholm som har utförts via oss.

Flytthjälp från Stockholm - pris

 • 9 km

  Flytt från Stockholm till Sundbyberg

 • 91 m²

  Lägenhet på fjärde våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp inom Stockholm - pris

 • 1 km

  Flytt inom Stockholm

 • 106 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Vill du få offerter från flyttföretag i Stockholm?

De mest eftertraktade flyttdagarna - boka din nu

De populäraste flyttdagarna som är helger och månadsskiften fyller snabbt upp flyttfirmornas kalendrar. Säkerställ flyttdagen som passar dig bäst - ju tidigare du agerar, desto fler valmöjligheter har du. Minska flyttstressen genom att boka innan det är för sent.

Juni
Juli
Augusti

Hitta den bästa flyttfirman i Stockholm

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Stockholm. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flytten var helt perfekt, killarna arbetade hårt och tog inga pauser, flyttfirman var pålitlig, rekommenderar 10+

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Erfarenheter av flyttfirmor i Stockholm

Flytt inom Stockholm

Jag har ingen som hjälper mig med flytten och önskar därmed full arbetskraft av flyttbolaget samt flyttkartonger att låna. Jag har inga jättestora möbler eller liknande tunga objekt. Flyttbilen bör kunna parkera nära porten. Lägenheten ligger på bottenplan och den har ett förråd i källaren på ca 3 kvm som också ska tömmas av flyttfirman.

Mottagna offerter
På 24h fick personen sex stycken offerter för flytten inom Stockholm. En av dessa flyttfirmor valdes för detta uppdrag.

Val av flyttfirma
Flyttfirman som valdes för att utföra flytten hade skickat en väldigt utförlig offert. För denna flytt erbjöd de en lastbil med två flyttkillar. Förutom detta ingick även flyttlådor samt att de täckte in bohaget innan lastningen i flyttbilen. De påpekade att man i förväg ska meddela ifall man har tunga saker som ett piano att flytta. Alla försäkringar och trafiktillstånd är i skick för denna flyttfirma.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten gick snabbt, enkelt och effektivt!"

Flytt från Stockholm till Göteborg

Flytt från en tvåa i Stockholm till en etta i Göteborg. Lägenheten i Stockholm är sparsamt möblerad och har en liten hiss. Hissen i Göteborg är så pass stor att alla möbler ryms i den. Har inga tunga möbler. De största möblerna är en dubbelsäng, en två meters lätt soffa, en fåtölj och ett runt matbord på ca 130 cm i diameter.

Mottagna offerter
Personen fick fem offerter inom kort efter att han publicerade sin offertförfrågan. Efter några dagar hade han valt en flyttfirma.

Val av flyttfirma
Den valda flyttfirman skötte om den 397 km långa flytten till Göteborg med en lastbil och två flyttkillar. I sin offert erbjöd de ett fast pris som förutom flyttbil och arbetskraft även inkluderade lastning, transport, lossning, bärhjälp och driftskostnader. Flyttfirman har alla tillstånd och försäkringar på det klara.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Trevligt bemötande och väldigt bra flytthjälp. Rekommenderas varmt!"

Flytt från Stockholm till Uppsala

Flytt från lägenhet till villa. Det finns en stor hiss i lägenhetens byggnad. Vi packar själva allt i förväg och ordnar även flyttstädningen själva. Det vi behöver hjälp med är transport av sakerna.

Mottagna offerter
Personen mottog sex stycken offerter inom två dygn. Någon dag senare var en av dessa flyttfirmor vald för flytten.

Val av flyttfirma
Flyttfirman som valdes för denna flytt hade utformat en offert enligt personens önskemål. För att säkerställa en rätt och exakt prisbild rekommenderade de hen skicka en exakt lista över bohaget. I offerten beskrev de tydligt hur personen ska gå tillväga för att boka sin flytt med dem. Flyttfirman har alla tillstånd samt försäkringar som krävs och de prioriterar trygghet i deras arbete.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Mycket smidig, snabb och bra flytt!"

Flytt från Stockholm till Visby

Jag flyttar från en lägenhet i Stockholm till ett hus på Visby. Jag behöver personer som flyttar åt mig. Därtill behöver jag kartonger och papper. Det går att parkera på gatan utanför lägenheten jag flyttar ifrån. Lägenheten har ett förråd.

Mottagna offerter
Personen fick fem offerter på sin offertförfrågan. Majoriteten av dessa kom inom 24 timmar. Två dagar senare valdes en av dessa fem flyttfirmor.

Val av flyttfirma
Flyttfirman som valdes för att utföra den 241 km långa flytten var bland de första flyttfirmorna att skicka en offert. De erbjöd ett fast pris som ingick båtbiljetter, framkörningsavgift, flyttbil, driftkostnader för lastbilen, bärhjälp, lastning, lossning, skyddsfiltar, skyddsplast och hjälp med att plasta in möbler. Flyttfirman har alla tillstånd och försäkringar man måste ha.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Kommunikationen var mycket bra innan flytten. Flyttkillarna var mycket försiktiga med mina saker. De hade positivt och proffsigt beteende och de var även snabba och hjälpsamma på alla sätt. Rekommenderar dem!"

Några av Flyttjakts flyttföretag i Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm

Djuprännilen 316, 137 67, Haninge

Med erfarna och kunniga medarbetare ser Transport Cars Flyttfirma Stockholm till att din flytt sker smidigt och tryggt. De ställer upp oberoende om du flyttar från en etta till andra sidan gatan eller om du flyttar ditt kontor till andra sidan jordklotet.

Genom att erbjuda en högkvalitativ service vill de uppnå sitt huvudmål som är nöjda kunder. De erbjuder flytt transport, packning, uppackning, flyttstädning, magasinering samt lån av flyttkartonger.

Jordgubbsprinsen

Selmedalsvägen 32, 129 36 Hägersten

Erbjuder snabb och flexibel flytt inte bara i  Stockholm utan också i Norrköping och Linköping. Med Jordgubbsprinsen kan du flytta kungligt, låt dem ta hand om allt arbete och själv ta det lugnt, åk på resa medan Jordgubbsprinsen flyttar åt dig medan du är borta.

Jordgubbsprinsen är ett familjeföretag där kunden står i fokus och gör sitt allra yttersta för att försäkra en lyckad kundupplevelse. Förutom olika flyttjänster såsom, bohagsflytt, företagsflytt, montering m.m. erbjuder Jordgubbsprinsen även städservice från flyttstädning till fönsterputs.  

Norrlands Express AB

Upplagsvägen 34, 117 43 Stockholm

Norrlands Express AB utför privatflytt och företagsflytt i Stockholm, prisvärt och av högsta kvalitet. De är en flyttfirma med erfarenhet och kompetens med bas i Umeå, men har regelbunden trafik fram och tillbaka till Stockholm, Skåne, Göteborg och resten av Norrland. De erbjuder också magasinering i trygga och bemannade lokaler och kan sköta om flyttstädning.

Norrlands Express AB kan ta hand om packning säkert och ordentligt. Ifall du själv vill ta hand om packningen så hyr och säljer flyttfirman flyttmaterial såsom flyttkartonger och specialkartonger för mer specifika saker. Därtill har de även porslinspapper, plastfilm och plastsäckar till försäljning.

FlyttDirekt

Östbergatorg 1, 125 73 Älvjsö

FlyttDirekt erbjuder skräddarsydda tjänster enligt kundens behov. Förutom flytthjälp, magasinering, montering av möbler och flyttstädning kan de även hjälpa till med all form av fraktuppdrag. De är dessutom experter på att flytta pianon. Tjänsterna utförs av medarbetare som besitter lång erfarenhet inom branschen. De ser till att arbetet sker både noggrant och effektivt med omsorg.

FlyttDirekt har sin bas i Stockholm men utför även flyttar runt hela Sverige och inom Europa. Som kund kan du känna dig trygg och lita på att dina saker är i säkra händer.

Flyttbolaget Stockholm

Nioörtsvägen 36, 126 32 Hägersten

Flyttbolaget Stockholm erbjuder personlig service, trygghet och transport med erfarenhet och kompetens. Flyttbolaget Stockholm är ett familjeföretag sen 1984 och är verksamma i Stockholm och angränsande län (Mälardalen).

Du får själv bestämma omfattningen på din flyttjänst, Flyttbolaget Stockholm erbjuder bohagsflyttar, kontorsflyttar och flyttstädning. Flyttbolaget Stockholm kan även hjälpa med packning, emballering och uppackning. Ifall du ska flytta ut till skärgården så har Flyttbolaget Stockholm mångårig erfarenhet och möjlighet att samordna med rederier för lyckad transport.

Mex AB

Vegagatan 3, 113 29 Stockholm

Mex erbjuder service på hög nivå och ser till att flytten sker så bekvämt som möjligt för kunden. Mex långa erfarenhet och dagliga flyttar främjar effektiviteten på deras arbetande och därmed kan erbjuda snabb och säker flytt. Få hjälp med hela flyttprocessen av Mex, både packning och uppackning samt transport och möblering.

Mex lyssnar på kunden, det enda du behöver göra är att berätta vad ditt flyttbehov är så kommer Mex fram till en anpassad bra lösning. Prisvärd flytt med Mex, vare sig de gäller privat eller företagsflytt. I samband med bokad flytt lånas flyttkartonger kostnadsfritt.

Stockholms Stadsbud

Drivhjulsvägen 24, 126 30 Hägersten

En noggrann och säker flyttfirma i Stockholm som drivit sin verksamhet sedan 1990. Stockholms Stadsbud utför allt med flytt och transport att göra och är kvalitets-och miljöförsäkrade enligt FR2000. Ifall du behöver städhjälp, magasinering och återvinning så hittas det också via Stockholms Stadsbud.

Stockholms Stadsbud är också specialiserade för tunga lyft, till exempel om du behöver hjälp med att flytta ett kassaskåp, jacuzzibad eller värmepumpar. Stockholms Stadsbud flyttar inte endast inom Stockholm utan tar även hand om flyttar inom hela Sverige och Europa.

Peter Åkare

Karlbergsvägen 59, 113 35 Stockholm

Peter Åkare är en trygg flyttfirma i Stockholm. Med mångårig erfarenhet från 1984 erbjuder Peter Åkare en enkel, smidig och säker flytt som lever upp till kundens förväntningar. I samband med en bokad flytt lånas kostnadsfritt flyttkartonger ut åt kunden, Peter Åkare tar hand om att föra och hämta tillbaka lådorna. Praktisk lösning för båda parterna.

Miljön är viktig för Peter Åkare och alla deras fordon är miljögodkända, samt att all förpackningsmaterial är återvinningsbart. Peter Åkare gör båda privatflytt och företagsflytt samt erbjuder flera tjänster i form av montering, magasinering, personaluthyrning, flyttstädning med mera.

Pipers

Pipersgatan 3, 112 24 Stockholm

Pipers är känt som ett tryggt och säkert företag som erbjuder smarta flyttlösningar. Bra service är viktigt för Pipers och därmed garanterar de att ge 110% av sig för att göra deras kunders flytt lättare. Pipers erbjuder bohagsflytt,företagsflytt och evakueringsflytt samt andra tjänster som packning, montering och flyttstäd.

I samband med att man bokar flytt lånar Pipers ut flyttlådor gratis. Pipers bas ligger innanför tullarna i Stockholm men erbjuder även flyttjänster i resten av Stockholm samt i övriga Sverige

Actus

Lundagatan 6A, 171 63 Solna

Actus är en flyttfirma med 30 års erfarenhet som erbjuder flytthjälp, packning, magasinering och flyttstädning för både privatpersoner och företag. Priserna varierar beroende på kundens önskemål och Actus ser till att skräddarsy den perfekta flyttjänsten så att kunden kan njuta av flytten till fullo.

Actus är en toppklassig flyttfirma med professionell service där kunden står i fokus. Med Actus sker din flytt snabbt, smidigt och säkert. Därtill lånas flyttkartonger kostnadsfritt i samband med flytt och kan hämtas direkt efter bokningen.

Excellent Moving

Söker du en flyttfirma i Stockholm som sköter alla uppdrag med största noggrannhet och entusiasm? Excellent Moving erbjuder allt inom flytt och planering, beroende på kundens behov så fixar Excellent Moving det. De är ute efter att minska stressen hos sina kunder och se till att kunden istället ser fram emot att flytta.  

Excellent Moving arbetar kontinuerligt för att minska sin miljöpåverkan och därför är chaufförerna upplärda i ecodriving. De har duktiga anställda som anpassar sig till alla typer av flyttförhållanden. Excellent Moving har även rätt utrustning och kunskap att flytta pianon och andra tunga föremål.

Börja din flytt med att jämföra offerter

Flyttstädning Stockholm

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Vad kan man förvänta sig för pris för en flyttstädning i Stockholm? Många erbjuder ett pris per kvadratmeter och det brukar vara 20-40 kr/kvm. Därtill kan en del lägga till en summa för städmaterial och den summan är olika från fall till fall.

Nedan är ett exempel från en kund som hittade sin flyttfirma via Flyttjakt:

Flyttstädning i Stockholm - pris
Flyttfirman skötte om både flytten och flyttstädningen. De utförde flyttstädningen för 20 kr/kvm + 200 kr för städmaterial.
Pris: 2860 kr

Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Olaus Magnus väg 44, 121 38 Johanneshov

Strykfritt Städhjälp Stockholm AB har erbjudit sina mångsidiga städtjänster i Stockholm sedan 2005. Några av deras tjänster är flyttstädning, kontorsstädning, visningsstädning och hemstädning.

Clean Casa AB

Clean Casa AB erbjuder städtjänster inom Stockholm både för privatpersoner och företag. Den familjeägda och personliga städfirman värnar om sina anställda och jobbar för att kunderna ska bli nöjda. Kollektivavtal och bra försäkringar är en självklarhet.

Städfabriken AB

Upplandsgatan 27, 11360 Stockholm

Städfabriken AB är specialiserade på flyttstädningar och hjälper dig med din flyttstädning alla dagar i veckan, den tid som passar dig bäst. Kvalitet och miljömedvetenhet är ledord i deras dagliga verksamhet.

Rozen Clean AB

Labradorgatan 24, 115 48 Stockholm

Rozen Clean AB är verksamma inom Stockholm med omnejd och erbjuder bland annat flyttstädning, hemstädning, storstädning och företagsstädning.

Flyttbil i Stockholm

I Stockholm och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Stockholm

Behöver du hyra ett förråd i Stockholm för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Jämför flyttfirmor i Stockholm redan idag!

Jämför offerter »