Flyttfirma Malmö


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Vare sig det handlar om flytt till Malmö, från Malmö eller inom Malmö – Hitta en flyttfirma som passar dig bäst. Detta gör du genom att lämna en offertförfrågan på Flyttjakt.nu och vi vidarebefordrar den till flyttfirmor. Flyttfirmorna skickar sedan erbjudanden direkt till dig. Söker du den billigaste flyttfirman i Malmö eller kanske den som även erbjuder flyttstädning? Genom vår tjänst kan du gratis jämföra erbjudanden och priser från olika flyttfirmor och ha tillgång till all information som är nödvändig vid flyttning. Sedan väljer du den flyttfirma som passar dig och ditt behov bäst.

Med endast en offertförfrågan når du alla flyttfirmor. Det har ingen skillnad om du söker efter en flyttjänst med billigaste priset eller bästa tjänsten, vi hjälper dig hitta flyttfirman som passar just dig.

Jämför din flytt Malmö »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Malmö

Är du i behov av flytthjälp och transport i Malmö? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Malmö

Flytt inom Malmö

Vi har en hjälpare och behöver mer arbetskraft, kanske två personer som kan bära på ett piano och annat tungt. Annars går det bra med flytttillbehör om det finns. Vi behöver främst hjälp med de större möblerna: pianot, två garderober (sök Visthus från Ikea) och lite större soffor (2 st), en mellanstor tv, 2-3 hyllor och eventuellt lite mindre saker såsom lådor och växter. Adressen som vi flyttar till kan man köra nära (kanske 10 meter ifrån) men inte precis framför entren. Däremot är lägenheten på bottenvåningen så ingen hiss eller trappor behöver tas. Lägenheten har ett förråd på vinden.

Mottagna offerter
Personen fick sex offerter inom kort. Två dagar efter att hen lämnade offertförfrågan var en flyttfirma vald.

Flyttfirmans val
Personen valde att genomföra flytten tillsammans med en flyttfirma som skötte om lastningen, transporten och lossningen. Hen fick hyra flyttlådor gratis. Flyttfirman lyfter själva fram att de alltid arbetar med kavlité och garanti för kundens trygghet. De har alla nödvändiga lov för en flyttfirma i skick.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Även om hissen slutade fungera precis innan de skulle jobba, gick flytten bra. De var trevliga, tålmodiga, hjälpsamma och de utförde sitt jobb jättebra."

Flytt från Lund till Malmö

Flytt från lägenhet till lägenhet i olika städer. Storleken på lägenheten ändras knappt i och med flytten. Vi skulle behöva flyttkartonger samt hjälp med packning och uppackning. Bilen kan köras ända fram till husets ytterdörr. Lägenheten har ett litet förråd.

Mottagna offerter
Personen fick totalt sex stycken offerter varv fem kom inom samma dygn.

Flyttfirmans val
Flyttfirman som valdes för denna flytt flyttade med hjälp av en lastbil och två arbetare. De påpekar själva att de genomför väldigt mångsidiga flyttar både för privatpersoner och företag. De har endast positiva recensioner hos Flyttjakt, och i och med denna flytt fick de en till sådan.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"De var väldigt trevliga och försiktiga med mina saker. Allt gick fort och smidigt till väldigt rimligt pris. De svarade snabbt på mail och ringde för att gå igenom allt innan flytten för att säkerställa att jag fick bästa möjliga pris och service!"

Flytt till Malmö

Flytt från en mindre lägenhet i Linköping till en större lägenhet i Malmö. Vi kommer att packa sakerna i lådor. Vi är två stycken som både bär sakerna till bilen och lastar av från bilen.

Mottagna offerter
Personen fick sammanlagt sex stycken offerter på sin offertförfrågan inom ett dygn. Någon dag senare var en av dessa flyttfirmor vald för flytten.

Flyttfirmans val
Som flyttfirma för denna flytt valdes en flyttfirma som hjälper till med flyttning och städning runtom i Sverige. I deras offert erbjöd de två olika alternativ gällande flyttens upplägg och dess prissättning. Det första alternativet hade fastpris, och innebar att personen skulle få hjälp av en eller två arbetare med en eller två lastbilar. Det andra alternativet hade timpris, och innebar hjälp av två till fyra arbetare med en eller två lastbilar. Flyttfirman är flexibla gällande betalningen i och med att kunden själv får påverka ifall hen vill få hem en faktura eller betala på plats då flytten är utförd.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Kommunikationen innan flytten var mycket bra. Under flytten var de mycket försiktiga med mina saker. De hade positivt och proffsigt beteende och var snabba och hjälpsamma på alla sätt. Jag rekommenderar dem!"

Flytt från Malmö - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Malmö till Helsingborg tar 52 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Lund tar 23 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Stockholm tar 6 h 45 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Borås tar 3 h 20 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Eskilstuna tar 6 h 20 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Gävle tar 8 h 20 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Göteborg tar 3 h.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Halmstad tar 1 h 30 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Jönköping tar 3 h 15 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Karlskrona tar 2 h 25 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Linköping tar 2 h 35 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Luleå tar 17 h 30 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Norrköping tar 4 h 55 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Sundsvall tar 10 h 48 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Umeå tar 14 h 4 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Uppsala tar 7 h 25 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Västerås tar 6 h 40 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Växjö tar 2 h 40 min.

Flytt med flyttfirma från Malmö till Örebro tar 5 h 30 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Flytt av hög kvalitet, kan rekommendera! Priset va också väldigt konkurrenskraftigt

Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttningar i hela Malmö

  • Centrum
  • Fosie
  • Linhamn-Bunkeflo
  • Södra Innerstaden
  • Västra Innerstaden
  • Hyllie
  • Rosengård
  • Husie
  • Kirseberg
  • Oxie

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

Perfekt flytt

Aspögatan 1, 21124 Malmö

Perfekt flytt är en flyttfirma som erbjuder flyttjänster i Malmö, Skåne och Lund. Letar du efter privatflytt eller kontorsflytt så kan Perfekt flytt hjälpa till med det. Därtill så har de kunskap i att flytta tyngre föremål såsom pianon och kassaskåp.

Som flyttfirma är Perfekt flytt flexibel och sköter sina uppdrag noggrant. Därtill tänker de på miljön och arbetar för att kunna bidra till en minskad miljöbelastning.

Tolvans Flytt & Städ AB

Hanögatan 3, 211 24 Malmö

Letar du efter en väletablerat flyttfirma i Malmö? Tolvans Flytt & Städ erbjuder med kunskap och bred kapacitet flytthjälp för både privatpersoner och företag. Deras flyttjänster består av allomfattande flytthjälp och kan hjälpa från start med planering, packning och demontering. Därefter hjälpa med transportering och montering.

Tolvans Flytt & Städ finns till för kunden som vill fokusera på de roliga med flytt och lämna det tunga arbetet åt flyttfirman. Därtill är Tolvans Flytt & Städ en försäkrad och trygg flyttfirma.   

Pastor Svärds Pojkar

Kosterögatan 15, 211 24 Malmö

Pastor Svärds Pojkar är ett familjeföretag som erbjuder flyttjänster i Malmö, Lund, Helsingborg och Ystad. Med lång erfarenhet och som den äldsta flyttfirman i Malmö utför Pastor Svärds Pojkar flyttar med kvalitet och kompetens efter kundernas önskemål.

Flyttfirman erbjuder olika flyttjänster för både privatpersoner och företag. Deras affärsidé är att kunden ska känna att hens ägodelar är i trygga händer oavsett hur mycket som ska flyttas och vart det flyttas.  

Möbelkillarna

Lommavägen 39, 232 35 Arlövp>

Möblerkillarna erbjuder färdiga prisvärda flyttpaket i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Lund och Ystad. Flyttfirmans fokus ligger på rätt attityd då det är något som hjälper att lösa det mesta. Flyttarbetarna hjälper till med hela eller delar av kundens flytt med en positiv attityd och stort engagemang.

Flyttfirman är trygg, säker och gör det enkelt för kunden att flytta. De lägger även stor vikt på att vara ett miljömedvetet och hållbart flyttföretag.

Flytt 4 you

Verkstadsgatan 4, 2331 51 Svedala

Flexibel flyttfirma i Malmö som erbjuder flyttjänster som bohagsflytt, kontorsflytt, flyttstädning och magasinering. De hjälper också efter behov till med packning och uppackning samt emballering. Kvalité är viktigt för Flytt 4 You och att kunderna blir nöjda är viktigt för dem.

Flytt 4 You har 30 års erfarenhet inom flytt & städ branschen. Erbjuder personlig service kostnadseffektivt och miljömedvetet.  

Primero Flytt AB

Stensjögatan 44, 217 65 Malmö

Söker du efter en rutinerad flyttfirma i Malmö? Primero flytt AB kan hjälpa dig med allt som har med flytt och städ att göra. Flyttfirman är ansvarsfull och utför flytt-och städtjänster professionellt med god service och hög kvalitet. 

Förutom bohagsflytt, kontorsflytt, flyttstädning så kan Primero Flytt AB hjälpa till att röja utrymmen och hantera sopor på miljövänligt sätt. Primero Flytt AB erbjuder även montering, packning och uppackning.

Flyttbil i Malmö

I Malmö och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Malmö

Behöver du hyra ett förråd i Malmö för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Malmö och information om staden

Malmö är beläget på Sveriges sydkust och är den tredje största staden i landet. Malmö erbjuder en salig blandning av gammalt och nytt med sina välbevarade historiska byggnader till de mera moderna nybyggen. Något som Malmö karakteriseras av är hur mångkulturellt Malmö är med över 170 olika nationaliteter representerade vilket syns i såväl kulturen som nöje och mat. Malmö brukar även kallas för parkernas stad i och med de stora och gamla parkanläggningarna som hittas i staden.

Malmö är en väldigt internationell stad och är beläget endast ett stenkast från resten av Europa. I Malmö finner man även den 7845 meter långa Öresundsbron som binder samman Sverige med kontinenten. Med tåg kommer du på endast 20 minuter till Köpenhamn, Danmark och på 4,5 timme kan du hitta dig i Hamburg, Tyskland.

Innan du flyttar rekommenderar vi att du kikar på vår omfattade flytt checklista, så att du har flytten och packningen under kontroll. Lycka till med flytten!

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Malmö »