Flyttfirma Jönköping


Pålitliga flyttningar

Recensioner av flyttfirmor

Flyttfirmor och recensioner

Har du en flytt som närmar sig till Jönköping, från Jönköping eller inom Jönköping och du har behov av att hitta en lämplig flyttfirma och flytthjälp? Söker du efter den billigaste flyttfirman i Jönköping eller kanske en flyttfirma som även erbjuder flyttstädning? Flyttjakt.nu finns där för dig och du behöver inte längre separat söka flyttjänster. Fyll i endast en offertförfrågan som sedan vidarebefordras till flyttfirmor i ditt område och efter det är flyttfirmorna direkt i kontakt med dig med deras erbjudanden. Du kan smidigt jämföra priser och välja mellan de olika alternativen för att hitta flyttfirman som passar dig bäst. Före du flyttar rekommenderar vi att du tar del av den omfattande flyttarens checklista, när du planerar din flytt.

Du behöver inte längre oroa dig för att flytta, Flyttjakt.nu finns här och hjälper till att göra din flytt så smidig som möjligt!

Jämför din flytt Jönköping »

Användningen av tjänsten är gratis.

Flytthjälp och transport i Jönköping

Är du i behov av flytthjälp och transport i Jönköping? Lämna en offertförfrågan utan förbindelser och nå ut till pålitliga flytt- och transportföretag runtom Sverige. Du får de första erbjudanden redan inom en timme och kan börja jämföra offerter för att hitta tjänsten som passar dig.

Flyttfirma
Bärhjälp
Flyttbilar
Packningstjänst
Flyttlådor och tillbehör
Flytthjälp
Foretagsflytt
Flytt utomlands
Transport av föremål
Lämna en offertförfrågan »

Du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post. Ingen skyldighet att köpa.

Flyttar och erfarenheter i Jönköping

Flytt från Jönköping till Västerås

Bohagsflytt från lägenhet i Jönköping till lägenhet i Västerås. Vi är en eller möjligtvis två bärare men behöver hjälp av en till. De stora möblerna som ska flyttas är ett piano, en dubbelsäng, tre byråer samt ett skrivbord. Vi har en del växter också. En del av sakerna kommer att föras till ett förråd i Västerås, resten till lägenheten. Flyttbilen kan köras ända fram till dörren på båda adresserna.

Mottagna offerter
Flytten lockade till sig sju stycken offerter, vilket kunden var väldigt nöjd med. En del av offerterna var väldigt förmånliga då flyttfirman annars skulle ha kört med tom last från Jönköping till Västerås. Tyvärr gick inte tidtabellerna riktigt ihop med dessa flyttfirmor. Som tur fanns det fler alternativ och kunden valde att anlita en annan lämplig flyttfirma.

Flyttfirmans val
Kunen valde en pålitlig flyttfirma som flyttade bohaget med en flyttbil på 20 kvadrat. Flyttgubben hade med sig skyddsartiklar för möblerna och såg till att allt flyttades på ett tryggt sätt.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Väldigt proffsig och effektiv flyttkille! "

Flyttfirma Jönköping

Flytt på två kilometer inom Jönköping. Jag bor i ett möblerat rum så kommer inte flytta några möbler, endast flyttkartonger och kläder. Jag packar dem själv men behöver hjälp med att flytta flyttkartongerna till den nya lägenheten och att lämna tillbaka flyttkartongerna till huset fredagen den 17.6. Behöver inte städhjälp.

Mottagna offerter
Kunden fick tre bra offerter kort efter att offertförfrågan publicerades. En av dessa valdes.

Flyttfirmans val
Efter en kort betänketid valdes en liten lokal flyttfirma som hjälpte till med just det kunden önskade. Flyttfirman har fått flera bra recensioner via Flyttjakt vilket påverkade kundens beslut. Det lönar sig att gå igenom tidigare omdömen för att få en bättre bild av flyttfirman. Många bra omdömen indikerar på att flyttfirman är pålitlig.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Utmärkt flyttfirma! Flytten av mina saker gick så snabbt då de hjälpte till. "

Flytt från Stockholm till Jönköping

Jag flyttar från en lägenhet på 24 kvadrat i Stockholm till en lägenhet på 60 kvadrat i Jönköping. Eftersom jag nu bor som inneboende så jag har inga möbler att flytta. Men har kläder, skor, lite porslin, köksapparater och böcker med mera. Jag kan packa allt själv och behöver endast hjälp med hämtning och körning från dörr till dörr.

Mottagna offerter
Inom 24 timmar fick personen fem offerter på sin offertförfrågan. Efter ytterligare ett dygn var en av dessa flyttfirmor vald.

Flyttfirmans val
Den 300 kilometers långa flytten mellan Stockholm och Jönköping sköttes av två flyttgubbar från en flyttfirma från Malmö. De erbjöd en fast prissättning och rutavdrag, utan tilläggskostnader. Detta pris inkluderade bärande av sakerna till flyttbilen, lastning, körning och bärande av sakerna till den nya lägenheten. De nämnde även att max 25 kartonger får tas med i flyttbilen. Flyttfirman har tillstånden och försäkringarna i skick.

Recension av flyttfirman
⭐⭐⭐⭐⭐   Jag rekommenderar flyttfirman!
"Flytten utfördes väldigt professionellt, jag rekommenderar denna flyttfirma! "

Flytt från Jönköping - körtid till andra orter

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Malmö tar 3 h 15 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Helsingborg tar 2 h 42 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Lund tar 3 h 12 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Stockholm tar 3 h 36 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Eskilstuna tar 3 h 15 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Gävle tar 5 h 10 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Borås tar 1 h 4 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Göteborg tar 1 h 35 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Halmstad tar 2 h 14 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Karlskrona tar 3 h 8 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Linköping tar 1 h 29 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Luleå tar 13 h 42 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Norrköping tar 1 h 53 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Sundsvall tar 7 h 24 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Umeå tar 10 h 31 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Uppsala tar 4 h 18 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Västerås tar 3 h 31 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Växjö tar 1 h 38 min.

Flytt med flyttfirma från Jönköping till Örebro tar 2 h 31 min.

Bekanta dig med recensionerna och lita på din flytt

Genom Flyttjakt.nu tjänsten kan du läsa recensioner för att hitta en flyttfirma som passar dig. Lämna en offertförfrågan, få erbjudanden och i samband med dem ser du recensioner och omdömen om flyttfirmorna.

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Flexibel, snabb och vänlig

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Flyttfirma Jönköping pris

Vad kostar flytthjälp i Jönköping? Priset baseras på flera olika faktorer som bland annat avstånd, hur lång tid flytten tar och hur mycket flytthjälp man behöver. Nedan har vi samlat ihop några exempel på vad en flytt med flyttfirma till, från eller inom Jönköping kan kosta.

Flytthjälp till Jönköping - pris

 • 264 km

  Flytt från Tumba till Jönköpng

 • 24 m²

  Lägenhet på första våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Flytthjälp från Jönköping - pris

 • 12 km

  Flytt från Jönköping till Norrahammar

 • 140 m²

  Flytt från villa

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddelade att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris
Packning
Flyttlådor
Bärhjälp
Transport
Montering
Magasinering
Flyttstädning
Bortforsling av skräp

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttfirmor i hela Jönköping

 • Bankeryd
 • Norra Mo
 • Månsarp-Taberg
 • Norrahammar-Hovslätt
 • Tenhult
 • Lekeryd
 • Skärstad-Ölmstad
 • Gränna-Visingö
 • Huskvarna
 • Barnarp

En riktigt praktisk tjänst som enligt mig gjorde en komplicerad fråga väldigt enkel

Jonas H.

June Express AB

Skiffervägen 6, 553 03 Jönköping

Söker du efter en flyttfirma i Jönköping? June Express är ett familjeföretag med lång erfarenhet när det kommer till flyttbranschen. De erbjuder flera olika flyttjänster med både trygg och personlig service. Behöver du hjälp med privatflytt, kontorsflytt eller i behov av specialtransport? June Express kan hjälpa till med det.

De erbjuder också flyttstädning och möjlighet att förvara sina ägodelar i förråd eller magasinera möbler som inte behövs i den nya bostaden.

Alltflytt

Fordonsvägen 15, 553 02 Jönköping

Spara både tid och på din rygg, Alltflytt är en flyttfirma i Jönköping som hjälper till med din flytt. De erbjuder inrikesflytt, kontorsflytt, magasinering och flyttstädning. Alltflytt är en enkel, effektiv och ansvarsfull flyttfirma som utför flyttarbeten med miljötänk.

De erbjuder även flyttlådor som är robusta och hållbara för kunden att antingen låna eller köpa. När det kommer till deras flyttjänster erbjuder de bra priser och kan hjälpa från start till slut.

Flyttkillarna

Flyttkillarna utför både privat- och företagsflytt i Jönköping. De har expertis och kunnande för att se till att kunden får en lyckad flytt. De är duktiga på att planera så att tidtabellen hålls. Deras personal är yrkeserfaren och noggrann och kan hjälpa till med olika sorters flytt, vare sig den är stor eller liten.

Flyttkillarnas mål är att få så många nöjda kunder som möjligt och därför satsar de på att hålla hög kvalitet i deras tjänster. De vill hjälpa deras kunder hitta den bästa och smartaste lösningen för deras flyttar.

Call4Care AB

Verktygsvägen 10, 553 02 Jönköping

Söker du efter en flyttfirma i Jönköping som är miljövänligt? Call4Care hjälper dig planera och organisera din flytt. De erbjuder trygga flyttjänster av hög kvalitet åt både privat-och företagskunder. Du kan välja en helhetslösning där Call4Care hjälper med packning, bärande, flyttande, flyttstädning och magasinering.

Call4Care är en flexibel flyttfirma som hjälper till med flytt när det passar för kunden. De har rätt utrustning för att säkert och smidigt utföra flyttjänster.

FlyttPrinZen

FlyttPrinZen är en flyttfirma som erbjuder flyttjänster i Jönköping och Växjö. Med deras erfarenhet flyttar FlyttPrinZen smidigt och säkert. Tack vare deras lokalkännedom så håller de alltid sina överenskomna tider. De hjälper till med packning, flyttning och uppackning samt erbjuder också transport av enstaka objekt.

Deras ledord är kundservice och flexibilitet. De är alltid tillgängliga och vill att kunden genast är i kontakt om det är något de undrar över. Ingen skillna hur stort arbetet är, flytt till villa eller sommarstuga, flytt till ny kontorslokal, FlyttPrinZen hjälper gärna till.

Omega Flytt

Omega Flytt erbjudet pålitlig och effektiv flytthjälp i Jönköping, oavsett hur stor eller liten själva flytten är. De skräddarsyr lösningar efter deras kunders behov och de är kända över att ha en bra helhetssyn på varje kunds flyttsituation.

Fastän de är en nyetablerad flyttfirma så har deras flyttarbetare en lång erfarenhet i flyttbranschen. De hjälper till med att bära, lasta och transportera egendom och kan vid behov också hjälpa med demontering och montering. Omega flytt har också de rätta redskapen för att ta hand om de tyngsta och mer komplexa lyften.

Börja din flytt med att jämföra erbjudanden

Flyttstädning Jönköping

Du vet väl att de flesta flyttfirmor även erbjuder flyttstädning? Eftersom en flyttstädning är mycket mer omfattande än en vanlig städning kanske inte alla har möjlighet eller tid att utföra den själv. Om du bokar flyttstädning från samma flyttfirma som utför din flytt kandu få ett förmånligare pris än om du bokar den från ett annat ställe.

Vad kan man förvänta sig för pris för en flyttstädning i Jönköping? Många erbjuder ett pris per kvadratmeter och det brukar vara 20-40 kr/kvm. Därtill kan en del lägga till en summa för städmaterial och den summan är olika från fall till fall.

Nedan är ett exempel från en kund som hittade sin flyttfirma via Flyttjakt:

Flyttstädning i Jönköping - pris
Flyttfirman skötte om både flytten och flyttstädningen. De utförde flyttstädningen för 20 kr/kvm + 200 kr för städmaterial.
Pris: 2860 kr

Dreamclean Sweden AB

Huskvarnavägen 60, 554 54 Jönköping

Dreamclean Sweden AB finns till för att skapa en lättare vardag genom att erbjuda tjänster inom städning. Tjänsterna de erbjuder är hemstädning, storstädning, flyttstädning och kontorsstädning.

SEM Städ och Flytt AB

Ängsgatan 12 D, 564 32 Bankeryd

SEM Städ och Flytt AB bedriver verksamhet i flera orter runtom i Sverige, bland annat i Jönköping. De erbjuder städtjänster för både hem och kontor och jobbar för en hållbar utveckling.

Stormtrivs AB

Linnégatan 2, 554 54 Jönköping

Stormtrivs AB hjälper både hem och arbetsplatser att få rena ytor. Förutom flyttstädning och vanliga städningar erbjuder de även desinficeringar, trappstädningar och fasadtvättar.

Tidsbrist AB

Östra storgatan 101, 554 52 Jönköping

Tidsbrist AB vill ge sina kunder tiden att fokusera på annat än städning. De utför främst flyttstädningar och hemstädningar men kan även ställa upp för andra uppdrag vid behov.

Flyttbil i Jönköping

I Jönköping och i närheten finns det flera pålitliga möjligheter att hyra en flyttbil. Det finns flera olika storlekars flyttbilar och priset på bilen varierar beroende på storleken och varifrån du hyr den. Flyttbilen ska vara i lämplig storlek förhållandet till flyttlasset men för stor bil är inte heller kostnadseffektivt. Du kan antingen hyra själv en flyttbil som du kör under flyttdagen och ansvarar för. Alternativt kan du hyra en flyttbil med chaufför, då behöver du inte fundera på körandet som kan vara krångligt, och om något skulle hända med bilen är det inte på ditt ansvar. Hitta en flyttbil som uppfyller dina behov genom att be om erbjudanden redan idag.

Flyttbilar

Hyr ett förråd i Jönköping

Behöver du hyra ett förråd i Jönköping för att magasinera dina saker? Det finns många olika orsaker varför ett förråd kan behövas som exempelvis flytt utomlands, ny bostad eller renovering. Hur stort förråd behövs? Om du ska magasinera allt ditt bohag behöver du i regel ett förråd som är en tiondel av din bostadsyta. Det vill säga om du flyttar från en bostad på 60m², behöver du ett förråd på 6m².

Vad kostar det att hyra förråd och var ligger det närmaste förrådet? Läs mer om tips och priser gällande förråd, du kan även se en karta över förråd och hitta det som är närmast dej.

Flytta till Jönköping och information om staden

Jönköping, staden som är inramad av vatten då den byggts mellan tre sjöar i Småland. Sommardagar i Jönköping kan njutas badandes och solandes vid den långa sandstranden. Stadsparken i Jönköping är ett perfekt ställe att besöka för både stora och små och erbjuder olika aktiviteter och underbar natur. Jönköping är även känd som Smålands Jerusalem och man hittar flera frikyrkor i Jönköping.

Från Jönköping avgår det tåg i tre olika riktningar. Både tåg-och vägnätet erbjuder bra möjligheter att röra sig från och till Jönköping, Göteborg ligger 150 km från Jönköping medan avståndet mellan Jönköping och Stockholm är 350 km. Jönköping har en egen flygplats som ligger 9 km från centrum.

Jag blev överraskad över hur många erbjudanden jag fick via denna sida och att det förmånligaste alternativet kom här via. Kommer säkert att använda denna tjänst igen i framtiden.

Jämför din flytt redan idag. Tar bara ett par minuter!

Jämför din flytt Jönköping »