Flytta utomlands


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Ska du flytta utomlands? Planerar du att hyra en flyttfirma som hjälper dig med flytten till eller från Sverige? Oberoende om det gäller en bohagsflytt eller en företagsflytt kan du hitta en lämplig flyttfirma via Flyttjakt.

Börja med att be om offerter för din flytt utomlands


flytta utomlands

Flytta utomlands med flyttfirma

Varför lönar det sig att flytta utomlands med en flyttfirma? En flytt innebär mycket förberedelser och logistikplanering, speciellt då det gäller en utlandsflytt. En flyttfirma har erfarenhet av stora som små flyttar och vet vad som behöver göras då en utlandsflytt blir aktuell. De hjälper dig med att planera och utföra varje del av din flytt och har koll på tullklareringar, tullformaliteter, nödvändiga dokument samt val av transportsätt.

En flytt utomlands börjar vanligen med att flyttfirman kommer och granskar bohaget eller kontoret som ska flyttas och utgående från granskningen kommer man fram till utlandsflyttens pris. En bra offert är tydligt specificerad och omfattar allting flyttjänsten inkluderar. Tänk på att noggrant gå igenom punkterna som handlar om försäkringr och ansvar. Om flyttfirman tar hand om hela flytten utomlands så hör det ofta till att de försäkrar hela flyttlasset. Om du bestämmer dig för att själv ta hand om packandet och skyddandet av dina ägodelar måste du troligen själv försäkra flyttlasset. För att undvika oklarheter är det viktigt att diskutera detta innan flytten.

Vad kostar det att flytta utomlands?

Att flytta utomlands är en krävande helhet. En kunnig och erfaren flyttfirma kan hjälpa till med att planera och minska onödig stress. Eftersom priset på en flytt utomlands varierar beroende på flyttfirma, bohagets storlek, flyttens distans och om du behöver hjälp med flyttstädning och att packa dina saker lönar det sig att jämföra olika alternativ. Detta gör du enkelt via Flyttjakt genom att lämna en offertförfrågan. Det kostar ingenting och du binder dig inte heller till något. Flyttfirmor kommer inom kort att skicka sina offerter till dig och du kan ta kontakt med dem för att diskutera kring flyttens detaljer.

Följande steg beskriver hur processen går till:

  1. Lämna en offertförfrågan i tid
  2. Bekanta dig med flyttfirmornas offerter och recensioner
  3. Kom överens om ett granskningsbesök med en flyttfirma
  4. Välj den flyttfirman vars offert bäst motsvarar dina behov
  5. Gör upp en plan för flytten tillsammans med flyttfirman

För att förbereda dig inför din flytt med flyttfirma utomlands tipsar vi om att läsa 9 steg för att flytta utomlands. Vi på Flyttjakt vill att alla våra kunder ska få en så bra flyttupplevelse som möjligt. 98 % av våra användare rekommenderar vår tjänst, testa du också!

Lämna en offertförfrågan för din flytt utomlands

Hitta den bästa flyttfirman

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Sverige. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Allt gick som planerat och enligt tidtabell. Alla frågor fick man svar på väldigt fort.

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Gör din utlandsflytt enklare!