Omdömen underlättar vid val av flyttfirma!

tummen upp för gott omdöme

Omdömen är oerhört viktiga för flyttfirmor på många sätt. Flyttfirman får direkt feedback på hur väl de utför sina flyttar samtidigt som goda kundomdömen kan stärka varumärket och locka potentiella kunder att anlita dem. Läs vidare för att få veta hur processen gällande recensioner går till hos Flyttjakt!

Flyttjakt värdesätter omdömen

Vi på Flyttjakt vet hur viktigt det är med omdömen. Allt fler konsumenter kollar upp kundomdömen innan de beslutar sig för vilken firma de ska anlita. Kundomdömen kan antingen stärka eller skada ett varumärke. De fungerar egentligen som en valuta, gott arbete får gott omdöme och vice versa.

I och med att det finns ett så stort utbud av flyttfirmor på marknaden kan recensioner vara en avgörande faktor då en kund väljer mellan olika alternativ. Goda omdömen kan ses som en konkurrensfördel. Om en flyttfirma har väldigt goda recensioner är det mer sannolikt att en ny potentiell kund vågar lita på dessa och köpa produkten eller tjänsten.

Hos Flyttjakt kan du konkurrensutsätta flyttfirmor genom att lämna en offertförfrågan och jämföra de offerter du får skickade till dig. Förutom att jämföra flyttfirmornas offerter kan du även läsa deras omdömen som tidigare kunder har skrivit. Vi ber alltid kunderna lämna en recension till den valda flyttfirman för att hjälpa följande kunder samt flyttfirmorna.

Alla kundomdömen som finns i denna artikel är skrivna av kunder som har börjat sin flytt via Flyttjakt.

Mycket proffsigt, tog väl hand om alla saker och hjälpte till trots att förrådet var i en annan del av lägenhetshuset med många dörrar och hissar att ta sig igenom. Rekommenderas.

Anton F.

Väldigt bra, smidig och professionell firma som överträffade mina förväntningar! Om jag ska flytta igen så kommer jag definitivt anlita denna firma igen. Prisvärt och mycket bra service, en bra kombination.

Petra H.

Mycket bra feedback innan flyttningen. Mycket försiktiga med mina saker. Positivt och proffsigt beteende. Snabba och hjälpsamma på alla sätt. Rekommenderar dem.

Margareta B.

Lämna en recension hos Flyttjakt – så här går det till!

omdömen för flyttfirma

Hur går processen till då man ska lämna ett omdöme hos Flyttjakt? Låt oss gå igenom det steg för steg.

 1. Flytten är avklarad

  Efter att din flytt via Flyttjakt är utförd ber vi kunden att lämna en recension av flyttfirman. Kunden har möjlighet att betygsätta den valda flyttfirman på en skala 1-5. Därtill får kunden skriva en fritt formulerad recension.

 2. Kunden skickar sin recension

 3. Flyttjakt- teamet godkänner recensionen

  Vi läser igenom alla recensioner och godkänner dem innan de går vidare i processen.

 4. Flyttfirman som blivit recenserad får en notis om att de har fått en ny recension.

  Därefter har de en möjlighet att kommentera recensionen de har fått. Om kunden inte är nöjd kan detta vara ett lämpligt skede för flyttfirman att bemöta omdömet och försöka göra kunden nöjd. Det är även vanligt att flyttfirmor kommenterar positiva recensioner.

 5. Recensionen kommer att finnas synlig för nästa person som jämför flyttfirmor via Flyttjakt. 

  Tidigare kundomdömen kan hjälpa följande personer som jämför flyttfirmor via Flyttjakt.

Kan jag lita på alla omdömen? Ja, det kan du. I och med att endast personen som anlitade flyttfirman kan skriva en recension, är alla omdömen trovärdiga. 

Snabb och korrekt offert. Bra samtal om vad vi var osäkra på inför flytten. Snabb inlastning, körning och inbärning. Vid uppackning upptäckte vi att några glasskivor hade gått sönder. Flyttfirman sa att de kunde lösa nya skivor eller att vi själva ordnade det på plats och sedan dra av kostnaden på flyttkostnaden. Sammantaget mycket proffsigt bemötande och kunnig och trevlig personal.

Flytt Göteborg-Stockholm

Andra sidor med kundomdömen

Det kan vara bra att läsa igenom omdömen från flera sidor. Om du har hittat en lämplig flyttfirma via Flyttjakt men vill läsa mer om dess omdömen kan du kolla upp följande sidor:

 • Reco
 • Trustpilot
 • Eniro
 • Google Reviews
 • Facebook

Vi pratades vid på telefon, dom kom ut och gjorde en besiktning. Då det visade sig att jag inte hade mycket bohag så kunde dom fixa det samma dag! Flytten gick på några timmar, dom packade och bar med ett leende på läpparna. Killarna var outstanding! Dom var dessutom mycket billigare än det andra företaget som lämnade offert.

Flytt Agnesberg-Göteborg

Du själv kan vara med och påverka efter att din flytt via oss är utförd!

Lämna en offertförfrågan för att börja din flytt via Flyttjakt. Passa på att läsa igenom vår checklista vid flytt för att ha koll på allt viktigt före, under och efter flytten.

Tipsa en vän

Utdrag från flyttguider och tips