Transport av flyttlass


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Har du flyttlass som behöver transporteras? Vare sig det handlar om en flytt utomlands eller inom landet så är du på rätt ställe. Det finns massor av flyttfirmor som sköter om inhemska flyttar och även transporterar ditt flyttlass till Norge eller andra länder utanför Sverige.

Svenska flyttfirmor transporterar flyttlass utgående från kundernas önskemål med hjälp av kunniga och erfarna medarbetare. Eftersom utbudet är så stort kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig för att få flytthjälp. Du kanske inte heller har koll på vilken flyttbil som lämpar sig för ditt flyttlass? Det är lugnt! Flyttfirmorna har koll och de hjälper dig hitta rätt. Vi rekommenderar att lämna en offertförfrågan för att få ett pris på transport för ditt flyttlass.

Nedan hittar du information om att flytta inom Sverige och att flytta utomlands.


Vad kostar transport av flyttlass?

Priset på transporten av flyttlasset är baserat på flera faktorer så som flyttens sträcka, flyttlassets storlek, om du packar flyttlasset själv och vilken dag i månaden du flyttar. Alla flyttfirmor kan dessutom erbjuda olika pris för samma tjänst. Kolla in ”Flyttfirma pris” för att se vad våra tidigare kunder har betalat för pris för att transportera deras flyttlass.

Du kan även använda vår flytträknare för att på två minuter få fram ett riktgivande pris för transporten av ditt flyttlass. Du behöver bara fylla i några detaljer om din flytt.

Det mest korrekta priset får du genom att lämna en offertförfrågan så att flyttfirmor kan skicka skräddarsydda offerter till dig. Det gör du lättast via Flyttjakts jämförelsetjänst. Din offertförfrågan skickas till flyttfirmor belägna på olika orter runt om i hela Sverige. Ibland händer det att flyttfirmor har andra flyttlass att transportera i närheten av din destination vilket gör att de kan sammanslå två flyttar och därav erbjuda ett förmånligare pris.

Ta reda på vilken flyttfirma som kan transportera ditt flyttlass genom att lämna en offertförfrågan!

Lämna offertförfrågan för transport av flyttlass

Bästa sättet att transportera flyttlasset?

Vad är det mest förnuftiga och förmånligaste sättet att transportera sitt flyttlass på? När man flyttar inom Sverige är det vanligast att flytta med hjälp av en flyttbil, alltså en skåpbil eller lastbil. Mer om dessa alternativ kan du läsa om i nedanstående artiklar.

När man flyttar utomlands rekommenderar vi att vända sig till en flyttfirma för att ta del av deras expertis. De kan ge råd om kostnadseffektiva sätt att transportera flyttlasset med hänsyn till tullfrågor och olika tillstånd. Villkoren varierar på vilket land man flyttar till och från samt hur brådskande flytten är.

Hitta den bästa flyttfirman

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Etusivu. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Aldrig förut har jag varit med om en så snabb och problemfri flytt. Killarna var snabba och effektiva, jobbet gjordes snyggt och ingenting gick sönder. Därtill var killarna trevliga också. Kan varmt rekommendera detta företag!

Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

Transportera ditt flyttlass förmånligt