Flyttgubbe till din tjänst


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Flyttgubbar underlättar din flytt avsevärt och utbudet av dem är stort i Sverige. Flyttgubbarna är erfarna och hjälper till med smått som stort. Några populära tjänster att boka är bärhjälp, flyttstädning, flyttransport, packning, magasinering samt pianoflytt. Eftersom det är mycket att stå i under en flytt är det skönt med avlastning på något område.

Pålitlig flyttgubbe för att flytta smidigt

Professionella flyttgubbar vet vad de gör och har erfarenhet av olika sorters flyttar. De ser till att ditt bohag flyttas säkert utan att gå sönder under flyttens gång. Med hjälp av de rätta redskapen spänns möblerna fast i flyttbilen vid behov och de erbjuder även redskap för att skydda dina saker. Om du inte kan närvara under flyttens gång kan flyttgubbarna hämta upp nyckeln till din bostad och utföra flytten helt självständigt.

För att vara säker på att flyttfirman och flyttgubbarna är professionella och duktiga lönar det sig att läsa tidigare recensioner samt omdömen som de har fått. Kontrollera även att de har de försäkringarna som krävs och att de följer branschens villkor. Det lönar sig även att jämföra olika alternativ för att se till att man går med på en rimlig offert. Ibland kan man erbjudas ett betydligt förmånligare pris om en flyttfirma slår ihop två flyttar och därav kan sänka priset. Detta kan ske speciellt om man kommer i kontakt med flyttfirmor från andra orter.

För att få offerter från flyttfirmor i olika orter rekommendrar vi att lämna en offertförfrågan via Flyttjakt. Med endast en offertförfrågan kommer du att nå flyttfirmor från hela landet. Sedan är det upp till dig att jämföra offerterna du får skickade till din e-post. Efter att du lämnat offertförfrågan får du tillgång till flyttfirmornas och flyttgubbarnas omdömen. Du använder tjänsten gratis utan att binda dig till något. Vi är stolta över att säga att 95 % av våra användare tänker boka en flyttfirma till deras nästa flytt.

Lämna en offertförfrågan för att hitta dina flyttgubbar »

Flyttgubbar

Pris för att anlita flyttfirma med flyttgubbe

Vad kostar det att anlita en flyttfirma med flyttgubbe? Det beror på hur stort bohaget är, hur lång väg det ska flyttas, vilka tilläggstjänster som önskas och vilken dag i månaden flytten sker. Det är oftast dyrare på röda dagar och helger i och med att de flesta är lediga då. Om du planerar in en flytt för en populär flyttdag som till exempel månadsskiftet, lönar det sig att vara i kontakt med flyttgubbar i god tid.

Med hjälp av vår flytträknare kan du snabbt få ett uppskattat pris på din flytt. Det tar endast två minuter. Om du däremot vill ha ett exakt pris på din flytt rekommenderar vi att du lämnar en offertförfrågan via Flyttjakt. Den tar två minuter att fylla i och de första offerterna brukar komma inom någon timme. Våra kunder brukar i medeltal få sex offerter.

Lämna din offertförfrågan här »

Be om offerter från flyttgubbarna

Flyttgubbar från hela Sverige

Genom att lämna en offertförfrågan når du ut till flera flyttfirmor och hurtiga flyttgubbar runtom Sverige. De populäraste orterna är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Örebro, Västerås, Umeå, Helsinborg, Borås, Lund och Jönkoping.

Ofta hittar våra användade den lämpligaste flyttfirman från en ort de inte hade tänkt sig. Det kan vara överraskande att flyttgubbar mitt emellan start- och slutdestinationen ställer upp som flytthjälp. Genom att använda Flyttjakts jämförelsetjänst ser du till att nå ut till flyttfirmor från olika orter, och kan därmed få bättre erbjudanden än om du genast går till din närmaste flyttfirma.

Erfarenheter av flyttgubbar

I samband med att du får offerter får du tillgång till flyttfirmornas recensioner och omdömen. Många uppskattar det eftersom det kan hjälpa en besluta sig för vilken flyttfirma an ska boka. Det är gratis att ancända Flyttjakts tjänst och du binder dig inte till någonting.


Hitta den bästa flyttfirman

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Sverige. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Väldigt saklig kille som var både i tid på plats och gjorde sitt arbete snabbt, kan gladeligen rekommendera!

Flyttfirman var i tid och gjorde arbetet snabbt, trevliga var arbetarna också 🙂

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Begär offerter från flyttfirmor och hitta din flytthjälp!