Bohagsflytt med flyttfirma

Har du en bohagsflytt som närmar sig? Har du tänkt på att boka flyttfirma för att få en trygg och smidig flytt? Oavsett bohagets storlek eller flyttens distans lönar de sig alltid att jämföra olika flyttfirmor för att komma fram till den bästa lösningen. Via Flyttjakt kan du hitta flyttfirmor som ställer upp oberoende om din flytt sker i din hemkommun, i Sverige eller utomlands.

Begär offerter för din bohagsflytt


Hur underlättar en flyttfirma din bohagsflytt?

Att flytta sitt bohag är ett stort arbete som kräver mycket tid och planering. God framförhållning är viktigt för en lyckad och strukturerad flytt.  Även om du flyttar inom en stad från en lägenhet till en annan lönar det sig att boka flyttfirma till exempel om du inte får hjälp av vännerna eller inte har möjlighet till att flytta eftersom du inte får flyttledigt. En flyttfirma kan hjälpa dig med stora som små saker, allt går enligt dina behov och önskemål. Flyttfirmor är oftast väldigt flexibla så det lönar sig att fråga efter flytthjälp även om inte precis den tjänsten finns med på deras hemsida.

Allmänna tjänster som bokas via flyttfirmor är:

Flyttbil och chaufför
Säckkärror, rep för bärande, skyddsmaterial och annan utrustning
Skyddande av möbler, lastning och lossning
Flyttransport till nya adressen
Flyttstädning både i gamla och nya bostaden
Montering av möbler och installation av lampor

Pianoflyttflytt av flygel och andra specialföremål

Pris på bohagsflytt med flyttfirma

Vad kostar en privatflytt med flyttfirma egentligen? Priset på din flytt beror på flera faktorer, som bland annat bohagets storlek, om du packar bohaget själv och hur långt avstånd bohaget ska flyttas. Vilken dag i månaden och vilken flyttfirma du bokar spelar även väldigt stor roll. Därför är det bra att jämföra olika flyttfirmor för att se vilka tjänster de kan erbjuda till vilket pris. Om du vill ha en uppskattning på priset på din bohagsflytt kan du använda dig av vår flytträknare. Du får ett uppskattat pris på bara två minuter.

Om du vill ha ett exakt pris kan du få det genom att lämna en offertförfrågan. Genom att lämna en offertförfrågan via Flyttjakt kan du få offerter från flyttfirmor i hela landet. Det händer ofta att våra användare hittar en lämplig flyttfirma från en ort de inte ens hade i tankarna. Efter att en flyttfirma har skickat en skräddarsydd offert till dig kan du läsa om flyttfirmans omdömen. Det är kostnadsfritt att jämföra flyttjänster via oss och du binder dig inte till något.

Följande saker kan du göra via Flyttjakt:

Lämna en offertförfrågan och bekanta dig med flyttfirmornas omdömen

Ta hjälp av vår checklista vid flytt för att ha koll på allt innan, under och efter flytten

Läs våra flyttguider för att på bästa sätt förbereda dig för din bohagsflytt

Pålitlig bohagsflytt

Läs vad flyttfirmornas tidigare kunder har gett dem för omdömen och recensioner. Du får tillgång till dessa då du skickar en offertförfrågan och flyttfirmorna svarar med offerter. Varför inte göra det redan idag?


Lämna en gratis offertförfrågan för din bohagsflytt

Hitta den bästa flyttfirman

Jämför olika alternativ för att hitta de bästa flyttfirmorna i Etusivu. Via Flyttjakt kan du förutom att jämföra offerter även läsa flyttfirmornas omdömen. Omdömen ger dig en bra bild över tidigare kunders erfarenheter med flyttfirman, och kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du velar mellan två flyttfirmor. Anlita en bra flyttfirma för att flytta tryggt och smidigt!

Allt gick som planerat och enligt tidtabell. Alla frågor fick man svar på väldigt fort.

De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga.

Flexibel, snabb och vänlig

Flytta bohag inom Sverige

Om du planerar att flytta snart rekommenderar vi att du tar kontakt med en flyttfirma för att du och ditt hem ska få en trygg och smidig flytt. För att spara tid och energi kan du lämna en offertförfrågan via Flyttjakt. Med denna offertförfrågan når du ut till flyttfirmor runtom i hela landet. Därför är det ett väldigt tidseffektivt sätt att hitta flyttfirma på.

De populäraste orterna är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Örebro, Västerås, Umeå, Helsinborg, Borås, Lund och Jönkoping. Ofta blir våra kunder förvånade över att den lämpligaste flyttfirman inte nödvändigtvis hittas från den närmaste orten. Ta reda på var din mest lämpliga flyttfirma befinner sig!

Du vet väl att du kan lämna en offertförfrågan via Flyttjakt även om du ska flytta bohag utomlands?

Gör din bohagsflytt enklare!