Priset på flyttjänst


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Hur mycket kostar en flytt? Priset på flytten beror på hur mycket arbete det är och hur länge det tar. En direkt uppskattning på priset av en specifik flytt är svår att ge på grund av olika faktorer. Antalet timmar, avståndet mellan bostäderna, hur långt det är att bära och hur man packar sakerna hör till dessa faktorer. Därför är det alltid viktigt att fråga skilt om erbjudanden för sin egna flytt. Lättast gör man det genom att jämföra flyttjänster och deras pris.

Bekanta dig med våra exempel på flytt och jämför din egna flytt.


Hur mycket kostade det att flytta från en liten tvåa?

En kund frågade om erbjudanden för flytt i Stockholm. Hen fick sammanlagt 8 olika erbjudanden under två dagar och hittade åt sig en lämplig flyttjänst och för bra pris.

 • 3 km

  Flytt inom staden

 • 40 m²

  Tvåa på andra våningen

 • 2 flytthjälpare

  Kunden meddela att hen behöver två flytthjälpare och en flyttbil

Visa pris

Priset för flytt från en större tvåa

Större möbler som skulle flyttas var säng, bokhylla, en liten frys, fåtölj cykel, några bord och stolar. Alla sakerna var färdigt packade och färdiga att bäras. Inga andra flyttarbetare än chaufför behövdes från flyttfirman och detta påverkade såklart priset.

 • 71 km

  En flytt från Stockholm till Uppsala

 • 57 m²

  Tvåa på fjärde våningen

 • 3 egna bärare

  Flyttaren hade bra med bärhjälp hemifrån

Visa pris

Hur mycket skulle din flytt kosta?

Priset på flytten beror på behovet av flyttjänster

Flera svenskar som använder sig av flyttjänster vill själv packa sina flyttsaker. Då lämnas uppgifter som att bära och transportera sakerna kvar åt flyttarbetare. När flyttaren väljer att själv packa sina saker så minskar arbetet för flyttfirman och priset på flytten blir såklart förmånligare. Då man packar själv ska man se till att man packar ordentligt sakerna, speciellt föremålen som enkelt kan gå sönder.

Du hittar via flyttjakt också en prisräknare för flytt där du kan snabbt räkna ut ett pris estimat på din flytt. Men få flyttar är så pass rutinmässiga att man skulle kunna direkt räkna ut ett exakt erbjudande. Därför är det alltid klokt att fråga priset på flytten direkt av flyttföretag genom att jämföra sin flytt.


Börja flytten genom att be om erbjudanden


Priset för en flyttjänst: Radhus

Inga bärare hemifrån så kunden behövde bärare via flyttfirman. Kunden flyttade från ett radhus till ett höghus med lägenhet på tredje våningen. Tunga möbler eller andra hushållsmaskiner hörde inte till flytten så det gick lätt att bära alla lösa föremål vilket gjorde priset förmånligare.

 • 272 km

  En flytt från Malmö till Göteborg

 • 55 m²

  Från radhus till tredje våningen i ett höghus

 • Inga egna bärare

  Flyttfirman erbjöd till detta pris 2 bärare och en stor paketbil

Visa pris

Flyttpris: trea i ett höghus

Kunden behövde en flyttjänst på kort varsel. Flytten var från en temporär lägenhet till ett nytt permanent hem och därför hade familjen mindre saker än vanligt. På grund av boende arrangemanget så hade familjen sålt bort en hel del möbler redan i förhand. Mindre saker betyder ett lägre pris.

 • 276 km

  En flytt från Göteborg till Malmö

 • 73 m²

  Flytt till fjärde våningen i ett höghus

 • En egen bärare

  Flyttfirman tog med två till bärare och lastbil

Visa pris

Pris: din flytt

Kom fram till vad priset på din flytt är genom att be om erbjudanden från flyttfirmor. Nå ut gratis till alla flyttfirmor med en enkel blankett.

 • Varifrån flyttar du

  Nämn din nuvarande och nya adress

 • Storleken på bostaden

  Mängden saker påverkar priset på flytten

 • Hur många flytthjälpare

  Flyttfirman ser till att det finns en passlig mängd arbetare och tillräckligt stor bil

Jämför din flytt

Jämför priset på flyttjänster. Lyckas på ett par minuter!