Företagsflytt på kommande?


Pålitlig flytt

Recensioner av flyttfirmor

Företagsflytt med flyttfirma

Företagsflytt inom snar framtid? Att flytta ett helt kontor innebär stort ansvar, oavsett om det handlar om några kontorsplatser eller flera avdelningar. En flytt av företag kräver också väldigt mycket planering innan, under och efter flytten. Eftersom det är mycket som kan gå snett rekommenderar vi att ta hjälp av en flyttfirma som vet vad de håller på med.

Det viktigaste är att företagets verksamhet påverkas så lite som möjligt av flytten. Detta vet flyttfirmorna om och de har erfarenhet av att anpassa all logistik enligt detta, så att verksamheten ska flyta på som vanligt. En företagsflytt är även mer komplicerad än en bohagsflytt eftersom den ofta innebär att flytta på mycket känslig elektronisk och teknisk utrustning. En del flyttfirmor erbjuder tilläggstjänster för just detta. Bland annat kan de erbjuda specialemballage för datorer samt provkörning och kvalitetstestning av dessa då de har flyttats till den nya adressen. Flyttfirman kan även utföra möbelmontering och nedmontering.

Hitta din flyttfirma via Flyttjakt »

Kontorsflytt enligt dina önskemål

Alla kontorsflyttar ser olika ut. När det kommer till flytt av kontor rekommenderar vi att flyttfirman utför en utvärdering av lokalen som företaget flyttar ifrån. Detta gäller oberoende om företaget flyttar utomlands eller inom landet. Beroende på bland annat storleken av kontoret kan behov av hjälp variera från företag till företag. Ett företag behöver kanske hjälp med att enbart flytta alla möbler och flyttlådor från plats A till plats B medans ett annat företag vill att flyttfirman förutom detta även hjälper till med att nedmontera alla möbler och utför flyttstädningen.

Flyttfirmor är väldigt flexibla och kan skräddarsy offerter enligt kundens önskemål. Genom att skicka en offertförfrågan via Flyttjakt når du ut till flyttfirmor i hela Sverige. Sedan kan du i lugn och ro jämföra offerterna som skickas till dig och välja den flyttfirma som bäst uppfyller dina önskemål.

Varför ska man jämföra sin företagsflytt?

  • Det är gratis och man binder sig inte till något
  • Man når alla flyttfirmor på en och samma gång
  • Man får offerter redan inom ett dygn
  • Det är enkelt att jämföra offerterna
  • Man får läsa äkta omdömen av flyttfirmornas tidigare kunder

Flyttjakt.nu är det effektivaste sättet att hitta den bästa flyttfirman för det bästa priset.

Börja med att jämföra din företagsflytt

Flyttfirma hjälper till med företagsflytt

Flytta kontor pålitligt

Bekanta dig med omdömena skrivna om flyttfirmorna för att lättare kunna komma fram till ditt val. Omdömena är samlade i Flyttjakts unika jämförelseverktyg som du får tillgång till då du skickar en offertförfrågan för din företagsflytt. Varför inte göra det redan idag?


Kontorsflytt i Sverige

Om du står inför en kontorsflytt rekommenderar vi att du tar kontakt med en flyttfirma för att du och ditt kontor ska få en säker och smidig flytt. För att göra processen enklare för dig själv kan du lämna en offertförfrågan via Flyttjakt. Du kommer att spara tid och energi då du med en blankett når ut till flyttfirmor runt om i hela Sverige.

De populäraste orterna är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Örebro, Västerås, Umeå, Helsinborg, Borås, Lund och Jönkoping. Ofta blir våra kunder förvånade över att den lämpligaste flyttfirman inte nödvändigtvis hittas från den närmaste orten. Ta reda på var din mest lämpliga flyttfirma befinner sig!

Begär offerter för din företagsflytt och få den hjälp du behöver!