Gör din flytt bekvämare med Flyttjakt – hitta transport, flytthjälp och städtjänster

Flyttjakt finns för att vi är övertygade om att det ska vara roligt att flytta. När flyttproffsen hjälper dig med hela flyttprocessen har du garanterat roligare!

Har du redan utforskat alla Flyttjakts tjänster? I den här artikeln presenterar vi en rad tjänster som gör din flytt bekvämare.

Flyttjakt – konkurrera och jämför din flytt

Vi erbjuder dig alltid den billigaste och mest lämpliga flytten för din situation. Du kan börja konkurrera och jämföra din flytt direkt på vår hemsida under “Jämför din flytt”.  Fyll i nödvändig information och du kommer snart att få offerter för din flytt.

Flyttjakt-tjänsten är helt gratis att använda. Du betalar flyttfirman först när flytten är klar. I vår tjänst ingår professionella flyttfirmor från hela Sverige.

När du lägger en offertförfrågan på en flytt behöver du bara grundläggande information om flytten:

  • Varifrån och vart flyttar du?
  • När vill du flytta? Observera att helgerna samt den sista och första dagen i månaden alltid är de mest hektiska. Boka helst din flytt i god tid om det är möjligt.
  • Uppgifter om lägenheten (storlek, antal rum).
  • Beskrivning av flytten.

Visste du att vi också kan hjälpa dig att flytta mellan din hemort och utomlands, och även vid företagsflyttar?

När du du bestämt att du vill jämföra din flytt kan du boka in de flyttjänster som just du behöver: behöver du en fullständig flyttjänst med slutstädning eller bara hjälp med att bära dina ägodelar?

Med vår flyttservice kan du välja de mest lämpliga flyttarna för dig. Du kan välja de tjänster som du känner att du behöver för din flytt. Exempel på två av våra helt olika servicealternativ:

  • Skulle du vilja ha hjälp med hela flytten? Du kan anlita professionella som packar ner ditt bohag, bär och packar upp allt från början till slut och om du vill kan du till och med få ditt gamla hem städat. Observera att flyttproffs kan göra allt från början till slut med stor effektivitet och omsorg. De flyttfirmor som arbetar via Flyttjakt har erfarenhet av alla aspekter av flyttning, packning och städning. Bra och modernt förpackningsmaterial, teknik och utrustning hjälper dig att slutföra din flytt från början till slut snabbt (dvs. så kostnadseffektivt som möjligt för dig). Medan någon annan sköter flytten från början till slut kan du koncentrera dig på att sköta pappersarbetet eller till och med utforska och bekanta dig med din nya hemstad.
  • Du har kanske en mindre budget och vill bara ha hjälp med att transportera dina färdigpackade tillhörigheter? Eller så har du gjort allting själv, men nu är du så trött att du vill att någon annan ska göra slutstädningen av ditt gamla hem? Ja – du kan använda Flyttjakt för att beställa bara en liten del av flyttprocessen.

Andra tjänster i Flyttjakt för att göra din flytt bekvämare

Flyttjakt.nu erbjuder mer än bara flytthjälp. Här är några av höjdpunkterna på vår webbplats som är värda att kolla in:

  • Checklista för flyttare. Vi har sammanställt en checklista för alla flyttare, tillsammans med yrkesverksamma. Det finns många saker att komma ihåg och göra när man flyttar – en nedladdningsbar och utskrivbar lista hjälper dig att få saker gjorda.
  • Hyr ett förråd. En flytt går inte alltid smidigt och du kan behöva tillfällig förvaring för vissa av dina tillhörigheter. Med vår tjänst kan du ansöka om lagringsutrymme stad för stad.
Tipsa en vän

Punkter från flyttguider och tips