Ordentliga flyttlådor? 9 skäl till varför riktiga flyttlådor är värda sitt pris

Ska du flytta? På era platser, färdiga, PACKA! Men vänta lite, vart ska man packa?

Tänker du: Bananlådor & sopsäckar – eller – ordentliga flyttlådor?

Jag skulle säga att du ska införskaffa flyttlådor som är specifikt designade för flytt, detta på grund av:

1.De kan staplas på varann

Flyttlådor är designade så att man ska kunna stapla dem på varandra. På detta sätt tar de mindre plats och är lättare att packa ner i och packa upp från. Dessutom så blir inte sakerna i lådan längst ner tillplattade då strukturen av lådan tar emot tyngden, Like a champ!

2. Flyttlådan går inte sönder

Du kan lita på att handtagen på flyttlådorna hålls på plats och att bottnet inte ger efter. Håll bara stadigt i handtagen så hålls allting i lådan. You are the master of the situation.

3. Håller tunga böcker och kärl. Bring it on!

Tunga böcker, vassa bestick och ömtåliga kärl. Allting bara in i flyttlådorna och bra blir det. Användare av flyttlådor med hög kvalite behöver inte panikera ifall “de bra papplådorna räcker”. Flyttlådorna är alla som från titan gjorda superlådor.

4. Lägenheten hålls städig och du behåller ditt sunda förnuft

När det inte samlas påsar och saker i alla hörn så förblir lägenheten i snyggt skick. Då finns det utrymme att flytta och organisera saker. Lådorna som går att stapla på varandra tar lite utrymme och är lätta att hantera. Detta lämnar utrymme för att andas.

5.Kan transporteras med säckkärra. Ryggen tackar.

Man behöver inte anstränga ryggen för att bära flyttlådorna. Det går att transportera flera på en och samma gång genom att stapla dem på en säckkärra. Väldigt behändigt, eller hur?

6. Hatar du också diverse påsar och säckar

Påsar och säckar med diverse innehåll och som enkelt går sönder är ingen idé att rekommendera till någon annan. Speciellt dessa svarta illaluktande soppsäckarna är det sista man vill använda, man ser inte ens vad de innehåller och tappar bort saker i dem.

7. Skippa kartonglådor eller soppåsarmindre avfall

Ifall du använder flyttlådor av plast så genereras mindre avfall och skräp. Du behöver inte heller fundera vad du ska göra med lådorna efter flytten då flyttfirman kan hämta upp dem efter användning. Flyttlådorna åker sen på nya äventyr för att hjälpa andra med deras flyttar. Flyttlådorna älskar äventyr.

8. Åh, kan en flytt vara såhär trevlig

Logistiken är enklare, innehållet tydligare, snabbare att bearbeta och mindre skador.  Flyttlådor har flera utmärkta funktioner som gör det både smidigare och snabbare att flytta. Rekommenderas.

9. Blev kartongerna ouppackade? Jobbigt att ta itu med det? Det händer inte med flyttlådor, du packar upp dem i tid då mätaren tickar!

Känns de som att du håller på att packar ut från påsar och kartonger ännu i flera månader efter flytten? Svårt att hitta motivation att gå igenom dem? Nå nu erbjuds motivation, nämligen att spara pengar! Desto snabbare du packar upp de hyrda flyttlådorna, desto snabbare kan du lämna tillbaka dem och desto mer pengar sparar du. De är inte dyra, men pengar är pengar. Pengar motiverar.

Okej, okej, jag är övertygad. Varifrån får jag flyttlådor?

Flyttfirmor med bra tjänsteutbud erbjuder en mängd olika flyttlådor att hyra eller köpa till egna. Via Flyttjakt når du ut till flera flyttfirmor på en och samma gång, gör detta genom att lämna en gratis offertförfrågan.

Att lämna en offertförfrågan binder dig inte till någonting.

Men du kan få ditt livs bekvämaste flytt.

Tipsa en vän

Punkter från flyttguider och tips