Till flyttfirman

På Flyttjakt hittar du nya kunder dagligen. Enkelt och billigt. Tjänsten skapades i samarbete med flyttfirmor vilket gör den enkel och effektiv att använda – både på datoren i kontoret och på mobilen.

Flyttjakt.nu syns bra i Googles sökresultat. Flyttjakt.nu -teamet arbetar dagligen för att förbättra och hålla upp vår synlighet på nätet så att ni på flyttfirman kan fokusera er på det viktigaste, att betjäna era kunder.


Hur fungerar Flyttjakt.nu för flyttfirman?

Flyttjakt.nu samlar offertförfrågor från hela Sverige till en plats för enkel tillgång. Alla offertförfrågor syns på flyttfirmans kontrollpanel direkt efter de har skickats till tjänsten. Du ser all grundinformation av flyttningen och kan ordna eller filtrera dem effektivt. Dessutom skickar vi också dagligen en kompilering av de nyaste flyttningarna.

Att registrera sig på tjänsten och göra offerter är gratis. Vi tar en provisionsavgift endast av genomförda flyttningar. Du hittar mer information av priserna genom att registrera dig på tjänsten eller kontakta vår kundservice.

Varför älskar flyttfirmor Flyttjakt.nu?

 • Offertförfrågan dagligen på e-post som en prioriterad kompilering

  Läs de senaste offertförfrågan på datorn eller mobilen varje morgon. Vi skickar en kompilering av de senaste flyttningarna på e-post och ordnar flyttningarna baserad på distansen till er.

 • Automatisk hantering av kundrecensioner

  Flyttjakt.nu samlar kundrecensioner åt dig. Vi erbjuder alltid flyttfirman möjligheten att ta upp sin syn på situationen.

 • Offerter, meddelanden och kontaktinformation tillgängligt hela tiden

  Flyttjakts kontrollpanel har utvecklade verktyg för att hantera offertförfrågan, skriva offerter och kommunicera med dina kunder. Ingen mer krångel med e-post eller anteckningslappar! All information är samlad på nättjänsten, alltid tillgängligt.

 • Ha dina bilar alltid på gång

  Från tjänsten hittar du enkelt flyttningar till valda dagar och du kan planera transporten så att bilen behöver aldrig köra tomt.


Flyttarna väntar på din offert – Gå med gratis

Namnet av kontaktpersonen

Namnet av företaget

FO-nummer

E-post

Telefonnummer

Genom att gå med på tjänsten accepterar du våra användarvillkor

Flyttjakt.nu
info@flyttjakt.nu

Att gå med på Flyttjakt.nu -tjänsten är gratis och riskfritt. Du kan alltid avsluta dig från tjänsten.

Frågor och svar

Har du några fler frågor? Kontakta vår kundservice