Studerande, jämför din flytt – spara upp till 40 %

Sensommaren och hösten är Sveriges mest aktiva tider för att flytta. Detta beror till dels på att det är flera studerande som är i farten och flyttar i samband med studiestart. Är du en studerande som flyttar till exempel till en ny ort för att börja studera?

Hur ska du som studerande flytta tillförlitligt och förmånligt? Hur ska du hitta en bra och billig flyttfirma? Svaret är att jämföra flyttjänster.

Vi går till näst igenom vilka förmåner du som studerande får från att jämföra din flytt via Flyttjakt.nu. Fortsätt läsa!

Flytt för studerande får i genomsnitt 6 erbjudanden

Via Flyttjakt får studeranden som söker efter flyttjänster i genomsnitt 6 olika erbjudanden från flyttfirmor. Därefter kan du i lugn och ro jämföra alternativen och vid behov fråga om ytterligare information.

Om du hittar en bra flyttfirma så är det toppen! Men det finns inget som tvingar dig att välja en flyttfirma, för användningen av tjänsten binder dig inte till något.

Be om erbjudanden för din studerandeflytt!

Första erbjudanden inom 1 timme

Vi är uppe 24 / 7 och det är ingen skillnad när du jämför din studerandeflytt för du får ändå i genomsnitt första erbjudandet inom en timme. Vänta alltså inte utan lämna en offertförfrågan nu så kan du genast börja jämföra.

I och med att det finns redan flera flyttfirmor på vår tjänst som flyttar för studeranden så samlas alla erbjudanden snabbt och bekvämt på ett och samma ställe via Flyttjakt.

Oj… bästa erbjudandet kan komma från ett oväntat ställe

Flyttfirmor är vanligen alltid i farten. Bästa flyttransporten kan ordnas från ett överraskande ställe – beroende på nuvarande adressen eller destination, grannkommunen eller någonstans längs vägen eller från nästan var som helst.

“Jag skulle aldrig ha tänkt på att fråga en flyttfirma från Göteborg när jag skulle flytta till Malmö! Vädret var väldigt dåligt men gänget var toppen – tack för flytthjälpen! 5 stjärnor”

Du når alla pålitliga flyttfirmor lättast genom Flyttjakt.nu. Genom att jämföra din studerandeflytt säkerställer du att du inte går miste om det bästa erbjudandet.

Tusentals med äkta kundupplevelser – säkerställ en pålitlig studerandeflytt

Flyttjakt ger varje kund som identifierats möjligheten att skriva recension om flyttfirman efter flytten. Dessa recensioner har det samlats redan mängder av.

Recensioner är ett perfekt sätt att hitta en pålitlig flyttfirma. Både bra och dålig kundservice återspeglas omedelbart i recensionerna. Alltså välj aldrig mera en flyttfirma utan att ha läst recensionerna först.

Summa summarum: När du söker efter en förmånlig och pålitligt flyttfirma, jämför din flytt via Flyttjakt.nu.

Lämna offertförfrågan – du får i genomsnitt 6 erbjudanden till din e-post.

Lycka till med din flytt och dina studier!

Tipsa en vän

Punkter från flyttguider och tips